DarkElf
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
μπορω..........
Μακαρι να ειναι ετσι...θελει πολλη δυναμη...
μπορω..........
σωστό κι αυτό...
κανείς δεν σου κάνει τίποτα.....
μόνος του ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νομίζει σωστό.....
Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό.
Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι θέλουν σπρώξιμο και συχνά επιμονή από κάποιον άλλο ώστε να κάνουν κάτι που είναι για το καλό τους.
Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παράδειγμα.
Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό.
Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι θέλουν σπρώξιμο και συχνά επιμονή από κάποιον άλλο ώστε να κάνουν κάτι που είναι για το καλό τους.
Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παράδειγμα.
και ειμαι δυνατος ανθρωπος... οπως πηρα την αποφαση να δουλεψω για καποιο διαστημα (ενω τα ειχα ολα- την δουλεια μου, το πανεπιστημιο μου, την οικογενια μου), ετσι θα το σταματησω οταν θα ερθει η ωρα μου. Και αυτη ωρα πλισιαζει (αν θα δειτε προγραμμα για την αλλη εβδομαδα θα καταλαβετε τι ενωω- θα βγει την κυριακη)Μακαρι να ειναι ετσι...θελει πολλη δυναμη...
η ωρα να συνεχισω τις σπουδες μου και να ηρεμησω...
δλδ εχω το σπιτι μου, εχω το μαγαζι μου και ερχεται η ωρα να συνεχισω τις σπουδες μου και να ηρεμησω...
δλδ εχω το σπιτι μου, εχω το μαγαζι μου και ερχεται η ωρα να συνεχισω τις σπουδες μου και να ηρεμησω...
σ'ευχαριστω πολυ)) φετος πηρα το lower στα αγγλικα, και το Michigan και το Cambridge, του χρονου παω για Proficiency και συνεχιζω τη Γαλλικη μου Φιλολογεια στη χωρα μου...με το καλό Ntaria, όλα τέλεια να σου πάνε
με το καλό Ntaria, όλα τέλεια να σου πάνε
σ'ευχαριστω πολυ)) φετος πηρα το lower στα αγγλικα, και το Michigan και το Cambridge, του χρονου παω για Proficiency και συνεχιζω τη Γαλλικη μου Φιλολογεια στη χωρα μου...
λοιπον, στο θεμα μας τωρα. Πιστευω οτι μια γυναικα που κανει περιεργη δουλεια δεν μπορει να κανει προσωπικες σχεσεις μεχρι να σταματησε. Τερμα.
οι επιλογές στη ζωή του κάθε ανθρώπου τον ακολουθούν μέχρι να πεθάνει.
Το DNA είναι η ROM και η ζωή του ανθρώπου η RAM.Reboot δυστυχώς δεν προβλεπέ στην ανθρώπινη φυλή, μόνο στα σημιουργήματά της.
αυτο θελει χρονο αλλα ξεχνιεται...όπως και μια γυναίκα που κάνει περίεργη δουλειά, ακόμα και αν σταματήσει, την έχει πάντα καβάντζα για τις δύσκολες μέρες......
Αυτο ειπα και εγω πριν.Αν η ιδια νομιζει οτι μπορει να τα αφησει
ολα πισω σαν να μην εγινε ποτε τιποτα...μπραβο και ολα να πανε οπως θελει
λοιπον, στο θεμα μας τωρα. Πιστευω οτι μια γυναικα που κανει περιεργη δουλεια δεν μπορει να κανει προσωπικες σχεσεις μεχρι να σταματησει. Τερμα.
αυτο θελει χρονο αλλα ξεχνιεται...