1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν είμαι κλώνος του
αχ πώς τους πονάει αυτό....
Δεν είμαι κλώνος του
κοιτα ειναι μεγαλη συζητηση αυτη τωρα... αμα ειναι καποιος που οταν γνωριστηκαμε ηξερε τι κανω και με δεχτηκε ετσι οπως ειμαι δεν εχει δικαιομα να μιλαει μετα.....
Όπως έχει πει και ο περσόνας πολύ παλιότερα, καλύτερα είναι να έχεις το βαρέλι με το μέλι δικό σου και πού και πού να βουτάει και κανείς άλλος το δαχτυλάκι του
Δεν είμαι κλώνος του
Όπως έχει πει και ο περσόνας πολύ παλιότερα, καλύτερα είναι να έχεις το βαρέλι με το μέλι δικό σου και πού και πού να βουτάει και κανείς άλλος το δαχτυλάκι του
Δεν είμαι κλώνος του
Καποια στιγμη ομως παιρνει αλλος το βαρελι...παντα υπαρχει καποιος...
Καποια στιγμη ομως παιρνει αλλος το βαρελι...παντα υπαρχει καποιος...
οκ αμα απο την αρχη ξερω τι κανει και τον δεχομαι με αυτα που κανει- προβλιμα μου ετσι δεν ειναι? αλλα προσωπικα εγω δεν θα διαλεξω τετοιο τιπο.... ειναι αλιος το πραγμα, δλδ εμεις δεν κολλαμε με τους αντρες που γαμιουνται 8ωρο, εσεις κολλατε με τετοιες γυναικες.. και δεν ξερω γιατι...δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.
ε και;
έφαγες μέλι...... άσε και κανέναν άλλον... μοναχοφάη....
ούτως, ή αλλέως αυτές οι γυναίκες είναι καταδικασμένες Δ.Χ.
οκ αμα απο την αρχη ξερω τι κανει και τον δεχομαι με αυτα που κανει- προβλιμα μου ετσι δεν ειναι? αλλα προσωπικα εγω δεν θα διαλεξω τετοιο τιπο.... ειναι αλιος το πραγμα, δλδ εμεις δεν κολλαμε με τους αντρες που γαμιουνται 8ωρο, εσεις κολλατε με τετοιες γυναικες.. και δεν ξερω γιατι...
θα ηθελες να εχεις για γκομενο τον περσονα;
οκ αμα απο την αρχη ξερω τι κανει και τον δεχομαι με αυτα που κανει- προβλιμα μου ετσι δεν ειναι? αλλα προσωπικα εγω δεν θα διαλεξω τετοιο τιπο.... ειναι αλιος το πραγμα, δλδ εμεις δεν κολλαμε με τους αντρες που γαμιουνται 8ωρο, εσεις κολλατε με τετοιες γυναικες.. και δεν ξερω γιατι...
γι'αυτο οσο δουλευω δεν κανω προσωπικες σχεσεις... στην αρχη εκανα 2-3 βλακιες αλλα μετα καταλαβα οτι δεν γινεται. Οταν θα σταματησω θα φυγω για αλλη χωρα που δεν με ξερει κανεις και δεν θα μαθει ποτε τι εκανα..να μην γενικεύεις.
προσωπικά.
όσο σκληρό και εάν ακούγεται εγώ πιστεύω ότι όσος καμμένος ειναι αυτός που ερωτεύεται πουτάνα άλλο τόσο καμμένη είναι και η πουτάνα που πουλάει ερωτευσιμότητα.
Και πάντα μιλάμε για ψυχοσύνθεση.
Ευτυχώς έχεις μυαλό... ;)
Δεν υπαρχει παντα καποιο συγκεκριμενο γιατι...
Ο ερωτας ειναι τυφλος...
σωστοοοοοοοοοοοοοςο έρωτας είναι συνήθως ψυχοσυναισθηματική ανεπάρκεια.
όλα τα άλλα φούμαρα λουλούδια και λοιπές ρομαντζάδες προσπαθούν να αποτρέψουν την αυτοκτονία στο άτομο που προσπαθεί να καλύψει τα προσωπικά του προβλήματα πίσω από σχέση με πουτάνα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
γι'αυτο οσο δουλευω δεν κανω προσωπικες σχεσεις... στην αρχη εκανα 2-3 βλακιες αλλα μετα καταλαβα οτι δεν γινεται. Οταν θα σταματησω θα φυγω για αλλη χωρα που δεν με ξερει κανεις και δεν θα μαθει ποτε τι εκανα..
γι'αυτο οσο δουλευω δεν κανω προσωπικες σχεσεις... στην αρχη εκανα 2-3 βλακιες αλλα μετα καταλαβα οτι δεν γινεται. Οταν θα σταματησω θα φυγω για αλλη χωρα που δεν με ξερει κανεις και δεν θα μαθει ποτε τι εκανα..
συμφονω απολιτα μαζι σου. Αλλα δεν θελω "προσωπικες" γνωριμιες τωρα που δουλευω για να μην μου πει μετα "εγω σε εβγαλα απο μπουρδελο και σε εκανα κυρια"...πρόσεξε γιατί η ζωή είναι πουτάνα........
και είναι αμαρτία να χάσεις τα πάντα από μια τυχαία συνάντηση....
Εάν είσαι αληθινή μόνο να κερδίσεις έχεις. Το ψέμα κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σε καταστρέψει.
Προτιμώ μια συνειδητοποιημένη πουτάνα από μια ψευτοπαρθενοπιπίτσα....
μπορω..........Συγνωμη που θα στο πω αλλα επιλεκτικη διαγραφη στη ζωη μας δεν γινεται..
Οπου και να πας θα θυμασαι...αν μπορεις να κουμανταρεις τον ψυχισμο σου..πασο...
συμφονω απολιτα μαζι σου. Αλλα δεν θελω "προσωπικες" γνωριμιες τωρα που δουλευω για να μην μου πει μετα "εγω σε εβγαλα απο μπουρδελο και σε εκανα κυρια"...