manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να καταθεσω και εγω παιδια την πολυ μικρη εμπειρια μου σχετικα με τις στριπερ :
στην μακροχρονη εμπειρια μου στον χωρο των στριπ μια φορα συναψα και εγω σχεση με χορευτρια / ειχα μια συντομη σχεση 6 μηνων με ωραια γαμησακια και γλωσσιδια που μου αρεσουν / αυτο που ομως ειδα συναδελφοι ειναι οτι αρκετα "ασχημα" πραματακια που εχουν γραφτει κατα καιρους στο φορουμ απο εγκριτους και εγκυρους συναδελφους για δαυτες ειναι περα για περα αληθεια / μεχρι τοτε τα αγνοουσα και ανακαλυψα την Αμερικη / τη θελω να πω με λιγα λογια : παιδια απομυθοποιηστε τες τις Ρωσσιδες στο μυαλο σας και κοιταξτε και τα καθημερινα κοριτσακια πλην ομορφα που κυκλοφορουν διπλα σας .....
μαλιστα μπορω να πω οτι ακομα και οι ιδιες δεν μπορουν να πιστεψουν στον ιδιο τους τον εαυτο οτι μπορουν να κανουν μια κανονικη και νορμαλ σχεση με Ελληνα / ποιος θα παντρευτει μια Ρωσσιδα στριπερ μου ελεγα κατα καιρους η δικια μου ???? / δεν ειχε αδικο γιατι και οι Ελληνες ρατσιστες ειμαστε αλλα και οι Ρωσσιδες ειναι πιο πουτανες και απο τις πουτανες....
Εν κατακλειδει : ενα απο τα πραγματα που οφειλει ενα αντρας στον εαυτο του προτου παντρευτει ειναι να ερωτευτει στριπερ αλλα μην το παρατραβηξετε το σκοινι γιατι θα κοπει ......
οι ρωσιδες ειναι επικυνδινες γυναικες απο τη φυση τους και η πουτανια ειναι στο αιμα τους.
απλα θα συμφωνησω με ελαχιστες εξαιρεσεις απο την δικη μου εμπειρια.