1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εδώ έχει χαθεί 5ετία απο τον Κωστάκη και συ χαλιέσαι με μια χρονιά.....προσεξε μην χασεις την χρονια
Εχει ο θεός.......
εδώ έχει χαθεί 5ετία απο τον Κωστάκη και συ χαλιέσαι με μια χρονιά.....προσεξε μην χασεις την χρονια
τα χαπια δεν αρκει μονο να τα πινεις αλλα θελουν συγκεκριμενη ωρα αλλοιως δεν ''πιανουν''......δεν λέμε το ίδιο.
Υπάρχει χαοτική διαφορά στον ορισμό που δίνουμε στη σχέση.
Γκόμενα που από τις 11 μέχρι τις 6 κωλοτρίβεται και περιφέρεται από πούτσο σε πούτσο, δεν αποτελεί σχέση ακόμα και εάν έρχεται σπίτι σου για ύπνο και τη γαμάς.
Σχέση με τη στριπτηζού λογίζεται αυτή που παρατάει το κωλόμπαρο, βρίσκει νορμάλ δουλειά και κάνει νορμάλ ζωή όπως και συ.
Πάμε πάλι παρακάτω.
λεμε μπερδεψε τα κουτια με τα κουμπια ο ανθρωπος κυριακατικα .....Ρε περσόνα, όποτε σε διαβάζω, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή μου και ανατρέπονται όλα μου τα πιστεύω.
Γιατί ρε κολλητέ δεν είναι ορισμός της σχέσης η διασκέδαση το σεξ κλπ? Τι άλλο πρέπει να είναι δλδ?
Μην μου γαμάς τα όνειρα πάλι Κυριακάτικα!!!!
τωρα αρχιζει σιγα σιγα να επιδρα η θεραπεια....Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλές κωλομπαρούδες και νυχτόβιους στα 45 50 τους να είναι ευτυχείς από τις επιλογές τους.
τα χαπια δεν αρκει μονο να τα πινεις αλλα θελουν συγκεκριμενη ωρα αλλοιως δεν ''πιανουν''......
για σχεση με στριπτηζουδες λεμε οχι για σχεση με ex- stripwoman....
πόσο μαλάκας είσαι φαίνεται από αυτά που γράφεις για κωλόμπαρα....Αγαπητοι Leonoro, Laonikos, Yorgos και Ιεραποστολος ευτυχως που οι περισσοτεροι εδω εχουν διαθεση να διαβαζουν τις αποψεις και τις εμπειριες που καταθετουμε εδω μεσα και μπορουν να σχηματισουν αποψη, να επιρεασουν αποψεις, να προλαβουν λαθη κλπ.
Βεβαια παντα υπαρχουν και οι αχαροι αντιρισακιδες για το γαμωτο του να εισαι απλα αρνητικος και χωρις να καταθετουν τιποτα το ουσιαστικο απλα και γενικα βαζουν τα παντα και τους παντες στο κουβα για να μας αποδειξουν οτι αυτοι τα ξερουν ολα και οι υπολοιποι δε ξερουμε τιποτα.
Απορω αν υπαρχει κανενα θεμα για το οποιο να μην ξερουν καλυτερα απο ολους τους αλλους και να μην κραζουν αυτους που λενε την αποψη τους.
Μηπως γιατι εχουν κανα δυο χειροκροτητες που ο ενας επιβεβαιωνει στον αλλο το ποσο φοβερα παληκαρια ειναι?
Αντε να χειροκροτησουμε και εμεις......
γιατι τον αδικεις τωρα;;;;;πόσο μαλάκας είσαι φαίνεται από αυτά που γράφεις για κωλόμπαρα....
γλείψε και τα καλά παιδιά να σου δώσουν κάνα στοιχείο να γαμήσεις πιό εύκολα.....
πόσο μαλάκας είσαι φαίνεται από αυτά που γράφεις για κωλόμπαρα....
γλείψε και τα καλά παιδιά να σου δώσουν κάνα στοιχείο να γαμήσεις πιό εύκολα.....
ενας ειναι....περσονα τον λενε... :o :o :o :oρε ειστε πολυ καραγκιοζηδες.
ενας ειναι....περσονα τον λενε... :o :o :o :o
ενας ειναι....περσονα τον λενε... :o :o :o :o
λοιπον...απο γαμησι ξενερωνεις τη ζωη σου. Γιατι????Διοτι αυτες οι γκομενες κωλοτριβουνται καθε μερα...Μαλιστα σε ανυποπτο χρονο μου ειπε το απιστευτο!!!''Νιωθω το στομα μου...πιο ιδιωτικο απο το κορμι μου΄΄!!!!
παιδια μην γενικοποιητε τοσο πολυ.....Φιλε και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα δεν το ειχα αναφερει μεχρι τωρα, γιατι νομιζα πως μονο εγω ειχα αυτην την γνωμη και πως, γενικα, οταν το πηδημα δεν ειναι καλο δεν φταιει μονο ο ενας αλλα και οι δυο.
Παντως ουτε εγω εμεινα ικανοποιημενος γενικα με στριπτιτζου.
κι εγώ είμαι στους καραγκιόζηδες....κ ο βοθρούλης ο φίλος μου....
****Είπα πως δε θα ξαναγράψω...αλλά αν δε με συμπεριλαμβάνετε στους μαλάκες κ τους καραγκιόζηδες θα μπαίνω να αυτοεπιβεβαιώνομαι....
δεν αλλαζει αυτος ρε, ξεπερασε το.....Πρεπει να το χεις πει ισα και με 100 φορες. Δε σου κακιωνουμε, μην ανησυχεις.
Επισης αναγνωριζω τις γνωσεις σου στο αντικειμενο. Η ενσταση μου ειναι πως το πλασαρεις λες και ειναι προϊον ερευνας στο ΜΙΤ. Κι εσυ και μερικοι αλλοι.
Δε γινεται να παιξουν ολοι Α Εθνικη με τη μια. Ειναι αφελεις και το πιστευουν. Εσεις που θεωρειτε τους εαυτους σας CL, απλα αραξτε και μη σηκωνετε μυτη.
Δυσκολο ?
παιδια μην γενικοποιητε τοσο πολυ.....
ελεος δηλαδη σε λιγο θα λεμε οι στριπτηζουδες μαγειρευουν καλα αλλα δεν σφουγγαριζουν.....
η καθε μια ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και προσωπικοτητα...