Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν λέμε το ίδιο.
Υπάρχει χαοτική διαφορά στον ορισμό που δίνουμε στη σχέση.
Γκόμενα που από τις 11 μέχρι τις 6 κωλοτρίβεται και περιφέρεται από πούτσο σε πούτσο, δεν αποτελεί σχέση ακόμα και εάν έρχεται σπίτι σου για ύπνο και τη γαμάς.

Σχέση με τη στριπτηζού λογίζεται αυτή που παρατάει το κωλόμπαρο, βρίσκει νορμάλ δουλειά και κάνει νορμάλ ζωή όπως και συ.
Πάμε πάλι παρακάτω.
τα χαπια δεν αρκει μονο να τα πινεις αλλα θελουν συγκεκριμενη ωρα αλλοιως δεν ''πιανουν''......
για σχεση με στριπτηζουδες λεμε οχι για σχεση με ex- stripwoman.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε περσόνα, όποτε σε διαβάζω, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή μου και ανατρέπονται όλα μου τα πιστεύω.

Γιατί ρε κολλητέ δεν είναι ορισμός της σχέσης  η διασκέδαση το σεξ κλπ? Τι άλλο πρέπει να είναι δλδ?

Μην μου γαμάς τα όνειρα πάλι Κυριακάτικα!!!!

:2funny:
λεμε μπερδεψε τα κουτια με τα κουμπια ο ανθρωπος κυριακατικα .....
δειξτε λιγο ελεος.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλές κωλομπαρούδες και νυχτόβιους στα 45 50 τους να είναι ευτυχείς από τις επιλογές τους.
τωρα αρχιζει σιγα σιγα να επιδρα η θεραπεια....
κατσε να παω παρακατω και θα σου πω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα χαπια δεν αρκει μονο να τα πινεις αλλα θελουν συγκεκριμενη ωρα αλλοιως δεν ''πιανουν''......
για σχεση με στριπτηζουδες λεμε οχι για σχεση με ex- stripwoman.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ρε καριόλη μέσα στο μυαλό μου είσαι....

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοι Leonoro, Laonikos, Yorgos και Ιεραποστολος ευτυχως που οι περισσοτεροι εδω εχουν διαθεση να διαβαζουν τις αποψεις και τις εμπειριες που καταθετουμε εδω μεσα και μπορουν να σχηματισουν αποψη, να επιρεασουν αποψεις, να προλαβουν λαθη κλπ.

Βεβαια παντα υπαρχουν και οι αχαροι αντιρισακιδες για το γαμωτο του να εισαι απλα αρνητικος και χωρις να καταθετουν τιποτα το ουσιαστικο απλα και γενικα βαζουν τα παντα και τους παντες στο κουβα για να μας αποδειξουν οτι αυτοι τα ξερουν ολα και οι υπολοιποι δε ξερουμε τιποτα.

Απορω αν υπαρχει κανενα θεμα για το οποιο να μην ξερουν καλυτερα απο ολους τους αλλους και να μην κραζουν αυτους που λενε την αποψη τους.

Μηπως γιατι εχουν κανα δυο χειροκροτητες που ο ενας επιβεβαιωνει στον αλλο το ποσο φοβερα παληκαρια ειναι?

Αντε να χειροκροτησουμε και εμεις......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητοι Leonoro, Laonikos, Yorgos και Ιεραποστολος ευτυχως που οι περισσοτεροι εδω εχουν διαθεση να διαβαζουν τις αποψεις και τις εμπειριες που καταθετουμε εδω μεσα και μπορουν να σχηματισουν αποψη, να επιρεασουν αποψεις, να προλαβουν λαθη κλπ.

Βεβαια παντα υπαρχουν και οι αχαροι αντιρισακιδες για το γαμωτο του να εισαι απλα αρνητικος και χωρις να καταθετουν τιποτα το ουσιαστικο απλα και γενικα βαζουν τα παντα και τους παντες στο κουβα για να μας αποδειξουν οτι αυτοι τα ξερουν ολα και οι υπολοιποι δε ξερουμε τιποτα.

Απορω αν υπαρχει κανενα θεμα για το οποιο να μην ξερουν καλυτερα απο ολους τους αλλους και να μην κραζουν αυτους που λενε την αποψη τους.

Μηπως γιατι εχουν κανα δυο χειροκροτητες που ο ενας επιβεβαιωνει στον αλλο το ποσο φοβερα παληκαρια ειναι?

Αντε να χειροκροτησουμε και εμεις......
πόσο μαλάκας είσαι φαίνεται από αυτά που γράφεις για κωλόμπαρα....
γλείψε και τα καλά παιδιά να σου δώσουν κάνα στοιχείο να γαμήσεις πιό εύκολα.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γλείψε και τα καλά παιδιά να σου δώσουν κάνα στοιχείο να γαμήσεις πιό εύκολα.....
γιατι τον αδικεις τωρα;;;;;
δεν θελει να γαμισει.....
να κανει ''σχεση'' θελει....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...

Ο καθένας έχει τις απόψεις του στο internet και σε θέματα που περιγράφονται και σε θέματα νοοτροπίας. Δεν είναι δυνατόν να είναι κοινές οι εμπειρίες και το θέμα ποιος κάνει τον χειροκροτητή είναι προσωπικό(του) :sunglasses:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

ρε ειστε πολυ καραγκιοζηδες.

δε πατε σε κανα γηπεδο να συνεχισετε την σοβαρη συζητηση σας με το υψηλο σας επιπεδο γνωσεων.

και μαλακα να πεις τα φιλαρακια σου για να μη σου πω και περισσοτερα κομπλεξικε :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλτατοι,

ας το δουμε λιγο περισσοτερο ψυχραιμα το θεμα...

ας πουμε εγω δοκιμασα να ειμαι με καποια στριπτιζου για κανα 3μηνο. Δεν λεω αν ονοαμζεται σχεση η οχι γιατι θα μιλησω για την ουσια...θελετε εντυπωσεις???

καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι κανενα παιδακι μου ειδε μου...κι και τρελλαθηκε. Πιστευω γενικα ότι ειμαι ψυχραιμος αλλα οκ

λοιπον...απο γαμησι ξενερωνεις τη ζωη σου. Γιατι????Διοτι αυτες οι γκομενες κωλοτριβουνται καθε μερα...Μαλιστα σε ανυποπτο χρονο μου ειπε το απιστευτο!!!''Νιωθω το στομα μου...πιο ιδιωτικο απο το κορμι μου΄΄!!!!

...και προφανως εννοουσε οτι την χουφτωνουνε συνεχεια, ενω το να φιλησει δεν γινεται με την ιδια συχνοτητα...

Τα προβληματα παντως αρχισαν όταν μου ζητουσε να βγαινουμε...Εκεινη ωραριο 11-6 το πρωι...Εγω 8 με 9 το βραδυ...αντε βρες ακρη....

το θεμα ειναι οτι αυτες οι γκομενες δεν σε καταλαβαινουν..ειναι της αρπαχτης...να περναμε καλα...Δεν μπορω να πω οτι με πειραζε..απλα δεν αντεχα την μουρμουρα...

και ποτε θα βγουμε, και ελα να παρεις, και ελα να με πας...

Για φυσιολογικους ανθρωπους αυτο δεν αντεχεται για πολυ. Πας, πηδας, καθεσαι 1 μηνα το πολυ και παιρνεις την εμπειρια...τπτ αλλο...

αυτη ειναι η δικια μου γνωμη!!!!

Επισκέπτης
ενας ειναι....περσονα τον λενε... :o :o :o :o

κι εγώ είμαι στους καραγκιόζηδες....κ ο βοθρούλης ο φίλος μου....

****Είπα πως δε θα ξαναγράψω...αλλά αν δε με συμπεριλαμβάνετε στους μαλάκες κ τους καραγκιόζηδες θα μπαίνω να αυτοεπιβεβαιώνομαι....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
λοιπον...απο γαμησι ξενερωνεις τη ζωη σου. Γιατι????Διοτι αυτες οι γκομενες κωλοτριβουνται καθε μερα...Μαλιστα σε ανυποπτο χρονο μου ειπε το απιστευτο!!!''Νιωθω το στομα μου...πιο ιδιωτικο απο το κορμι μου΄΄!!!!

Φιλε και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα δεν το ειχα αναφερει μεχρι τωρα, γιατι νομιζα πως μονο εγω ειχα αυτην την γνωμη και πως, γενικα, οταν το πηδημα δεν ειναι καλο δεν φταιει μονο ο ενας αλλα και οι δυο.
Παντως ουτε εγω εμεινα ικανοποιημενος γενικα με στριπτιτζου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα δεν το ειχα αναφερει μεχρι τωρα, γιατι νομιζα πως μονο εγω ειχα αυτην την γνωμη και πως, γενικα, οταν το πηδημα δεν ειναι καλο δεν φταιει μονο ο ενας αλλα και οι δυο.
Παντως ουτε εγω εμεινα ικανοποιημενος γενικα με στριπτιτζου.
παιδια μην γενικοποιητε τοσο πολυ.....
ελεος δηλαδη σε λιγο θα λεμε οι στριπτηζουδες μαγειρευουν καλα αλλα δεν σφουγγαριζουν.....
η καθε μια ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και προσωπικοτητα...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
κι εγώ είμαι στους καραγκιόζηδες....κ ο βοθρούλης ο φίλος μου....

****Είπα πως δε θα ξαναγράψω...αλλά αν δε με συμπεριλαμβάνετε στους μαλάκες κ τους καραγκιόζηδες θα μπαίνω να αυτοεπιβεβαιώνομαι....

Πρεπει να το χεις πει ισα και με 100 φορες. Δε σου κακιωνουμε, μην ανησυχεις.
Επισης αναγνωριζω τις γνωσεις σου στο αντικειμενο. Η ενσταση μου ειναι πως το πλασαρεις λες και ειναι προϊον ερευνας στο ΜΙΤ. Κι εσυ και μερικοι αλλοι.
Δε γινεται να παιξουν ολοι Α Εθνικη με τη μια. Ειναι αφελεις και το πιστευουν. Εσεις που θεωρειτε τους εαυτους σας CL, απλα αραξτε και μη σηκωνετε μυτη.
Δυσκολο ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πρεπει να το χεις πει ισα και με 100 φορες. Δε σου κακιωνουμε, μην ανησυχεις.
Επισης αναγνωριζω τις γνωσεις σου στο αντικειμενο. Η ενσταση μου ειναι πως το πλασαρεις λες και ειναι προϊον ερευνας στο ΜΙΤ. Κι εσυ και μερικοι αλλοι.
Δε γινεται να παιξουν ολοι Α Εθνικη με τη μια. Ειναι αφελεις και το πιστευουν. Εσεις που θεωρειτε τους εαυτους σας CL, απλα αραξτε και μη σηκωνετε μυτη.
Δυσκολο ?
δεν αλλαζει αυτος ρε, ξεπερασε το.....
ασχολησου με αυτα που λεει και οχι με το πως τα λεει....
αλλοιως γραψτον στα παπαρια σου.... ;) ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
παιδια μην γενικοποιητε τοσο πολυ.....
ελεος δηλαδη σε λιγο θα λεμε οι στριπτηζουδες μαγειρευουν καλα αλλα δεν σφουγγαριζουν.....
η καθε μια ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και προσωπικοτητα...

Καλα ρε φιλε μας δουλευεις? Την δικια μου εμπειρια κατεθεσα μονο, και το παλικαρι, νομιζω, την δικια του εμπειρια κατεθεσε.
Αλλωστε γουστα ειναι αυτα.
Μπαινεις σχολιαζεις, βαζεις και αποσιωποιητικα, και δεν καταλαβαινεις ουτες τρεις ρημαδες σειρες που τις εγραψα με σαφηνεια στα ... Ελληνικα.
Ειπα ΟΥΤΕ ΕΓΩ εμεινα ικανοποιημενος...
Που το βλεπεις το γενικο?
Αλλωστε ειπα συνηθως φταινε και ΟΙ ΔΥΟ...
Ελεος. Απλα για να γινεται κουβεντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom