Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
δεν αλλαζει ρε, ξεπερασε το.....
ασχολησου με αυτα που λεει και οχι με το πως τα λεει....
αλλοιως γραψτον στα παπαρια σου.... ;) ;)

Και νομιζεις οτι θελω να φτιαξω τον κοσμο ? Δυστυχως για μερικους, ο τροπος ειναι και ουσια πολλες φορες. Και στην προκειμενη δε σχολιασε τιποτα επι του παροντος, οπως και εγω βεβαια.
Εχει πολλους εραστες η νυχτα, ολοι το γνωριζουν. Αν υπαρχουν αδιαβαστοι πρεπει οι και καλα ψαγμενοι να τους σνομπαρουν ?
Γνωσεις για στριπ. Σιγα το κουραδοκαστρο. Only matter of time and money.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια,

ας το κλεισουμε το θεμα..

καποιοι παραπονιουνται οτι δεν γραφουμε τις αποψεις μας...

οταν τις γραφουμε, την ακουμε κι ολας...Ελλαδαρα αθανατη!!!

Ιεραποστολε, νομιζω οτι την αποψη μας την ειπαμε..δεν χρειαζεται να προσθεσουμε κατι αλλο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλα ρε φιλε μας δουλευεις? Την δικια μου εμπειρια κατεθεσα μονο, και το παλικαρι, νομιζω, την δικια του εμπειρια κατεθεσε.
Αλλωστε γουστα ειναι αυτα.
Μπαινεις σχολιαζεις, βαζεις και αποσιωποιητικα, και δεν καταλαβαινεις ουτες τρεις ρημαδες σειρες που τις εγραψα με σαφηνεια στα ... Ελληνικα.
Ειπα ΟΥΤΕ ΕΓΩ εμεινα ικανοποιημενος...
Που το βλεπεις το γενικο?
Αλλωστε ειπα συνηθως φταινε και ΟΙ ΔΥΟ...
Ελεος. Απλα για να γινεται κουβεντα...
ο προηγουμενος εξηγησε κιολας γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥΔΕΣ στο σεξ και εσυ συμφωνησες...(οτι δεν ειναι καλες οι στριπτηζουδες στο σεξ)
πολυ καταλαβαινω τι γραφεις.....
μηπως να ξανακοιταξεις το ΑΝ ΕΣΥ καταλαβαινεις τι γραφεις;;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια,

ας το κλεισουμε το θεμα..

καποιοι παραπονιουνται οτι δεν γραφουμε τις αποψεις μας...

οταν τις γραφουμε, την ακουμε κι ολας...Ελλαδαρα αθανατη!!!

Ιεραποστολε, νομιζω οτι την αποψη μας την ειπαμε..δεν χρειαζεται να προσθεσουμε κατι αλλο
την ακουσαμε την αποψη σας και απλα καταθετουμε την δικη μας που απλα διαφωνει με την δικη σας.....
που ειναι το κακο;;;;;
μηπως δεν αντεχετε την αποψη του αλλου αν δεν συμφωνει με την δικια σας;;;;;
η αποψη μου ειναι οτι κακως γενικευετε συμπεριφορες σε σχεση με ''επαγγελματικες ομαδες''
εσυ γιατι ενοχλεισαι;;;;;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καταληξτε επιτελους ρε σεις
να το σοβαρεψω(αυριο παιρνω βερες) ή να το αφησω στο φλου(να αρκεστω στο κακο γαμησι)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
hristidi,

σε παρακλω να το κλεισουμε εδω το θεμα..με πειραξαν τα σχολια... τυπου ελεος κτλ

υπαρχει πιο ομορφος τροπος να διαφωνησει καποιος

τεσπα...τελος εδω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κι εγώ είμαι στους καραγκιόζηδες....κ ο βοθρούλης ο φίλος μου.....

Τον οποίο δεν βλέπω εδώ γύρω και ανησυχώ.
Μάλλον τον έβγαλες ΚΟ με τις κραιπάλες.
Ή τον πείραξε το μπρικ στο Dekko.

Επισκέπτης
Τον οποίο δεν βλέπω εδώ γύρω και ανησυχώ.
Μάλλον τον έβγαλες ΚΟ με τις κραιπάλες.
Ή τον πείραξε το μπρικ στο Dekko.
Φίλε μου (μου επιτρέπεις)...όταν κάπου είσαι ανεπιθύμητος...παίρνεις τον πούλο....ήσυχα κ χωρίς τύμπανα...έτσι είναι κ ο βοθρούλης...ελπίζω να με πείσει να πάρω κι εγώ τον πούλο μια για πάντα απο δω....(γιατί όλοι οι άλλοι δε τα καταφέρνουν,ότι κ να λένε..χαχαχα)!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καταληξτε επιτελους ρε σεις
να το σοβαρεψω(αυριο παιρνω βερες) ή να το αφησω στο φλου(να αρκεστω στο κακο γαμησι)
κατσε να ζεις μεχρι αυριο γιατι με τις παπαριες που ανεβαζεις στη θρησκεια δεν σε βλεπω να την βγαζεις καθαρη.... :P :P :P :P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου (μου επιτρέπεις)...όταν κάπου είσαι ανεπιθύμητος...παίρνεις τον πούλο....ήσυχα κ χωρίς τύμπανα...έτσι είναι κ ο βοθρούλης...ελπίζω να με πείσει να πάρω κι εγώ τον πούλο μια για πάντα απο δω....(γιατί όλοι οι άλλοι δε τα καταφέρνουν,ότι κ να λένε..χαχαχα)!!!!
ασε τις μαλακιες και ο βοθρος μας εχει γινει απαραιτητος....
εχουμε αρχισει να εξαρτωμαστε απο αυτον....
κατι σαν την παραμυθα ενα πραγμα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αντε να καθαριζει σιγα σιγα το σαιτ  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ποιοι είναι ανεπιθύμητοι και από ποιους;

Επισκέπτης
Πρεπει να το χεις πει ισα και με 100 φορες. Δε σου κακιωνουμε, μην ανησυχεις.
Επισης αναγνωριζω τις γνωσεις σου στο αντικειμενο. Η ενσταση μου ειναι πως το πλασαρεις λες και ειναι προϊον ερευνας στο ΜΙΤ. Κι εσυ και μερικοι αλλοι.
Δε γινεται να παιξουν ολοι Α Εθνικη με τη μια. Ειναι αφελεις και το πιστευουν. Εσεις που θεωρειτε τους εαυτους σας CL, απλα αραξτε και μη σηκωνετε μυτη.
Δυσκολο ?
Μ'αρέσει να το βλέπω....όπως ο άλλος στη διαφήμιση γούσταρε να τ'ακούει...;)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως με παρεξήγησες...διότι ούτε είχα σχέση με στρίπερ...ούτε έχω...ούτε θέλω ν'αποκτήσω....προτιμώ : Γαμήσι - Διασκέδαση - Δουλειά,εκείνη - κ πάλι τα ίδια απ'την αρχή,μέχρι να βαρεθώ.... :sunglasses:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μ'αρέσει να το βλέπω....όπως ο άλλος στη διαφήμιση γούσταρε να τ'ακούει...;)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως με παρεξήγησες...διότι ούτε είχα σχέση με στρίπερ...ούτε έχω...ούτε θέλω ν'αποκτήσω....προτιμώ : Γαμήσι - Διασκέδαση - Δουλειά,εκείνη - κ πάλι τα ίδια απ'την αρχή,μέχρι να βαρεθώ.... :sunglasses:

Υγιη, σε κοβω  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
λεμε μπερδεψε τα κουτια με τα κουμπια ο ανθρωπος κυριακατικα .....
δειξτε λιγο ελεος.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P

ναι ρε πούστη μου έλεος...μπλέκομαι, κουτιά, κουμπιά, βελόνες, παραμάνες, καφέδες, φραπέδες....

Γάμησέ τα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ναι ρε πούστη μου έλεος...μπλέκομαι, κουτιά, κουμπιά, βελόνες, παραμάνες, καφέδες, φραπέδες....

Γάμησέ τα...
δεν λεω για σενα ρε....για τον περσονα λεω....
συμφωνω μαζι σου!!!!!!
αυτος μπερδεψε τα χαπια του και λεει τρελλες....

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις τα δικια σου αλλα να τανε μονο αυτα...

στην αρχη το μυαλο στο κυριευει η ικανοποιηση που γαμας αυτο το απιστευτο μουνι που ολοι θελουν και δε τους καθεται. σε κυριευει η ικανοποιηση της επιτευξης του ακατορθωτου.

σιγα σιγα αρχιζει να σε τρωει ομως η ανισυχια και η αμφισβιτηση απο μεσα σου. αναρωτιεσαι τι στο διαολο κανεις με μια τετοια γυναικα και τι μελλον θα μπορουσε να εχει αυτο.

περνας πολυ καλα και δε σκεφτεσαι ακομα να την κανεις και δε σου πενραει καν απο το μυαλο αλλα σου τρωγονται τα σοθικα.

εκεινη προσπαθει με καθε τροπο να σε ικανοποιει και να δημιουργει καταστασεις κανονικης σχεσης. αλλα ορισμενα πραγματα δεν αλλαζουν με τιποτα. κατα τις 8-9 το βραδυ ξεκιναει η ιεροτελεστια της ετοιμασιας της αλλης γυναικας απο αυτη που εσυ εχεις μαζι σου. της στριπερ.

αυτο το κοριτσακι πρεπει να μετετραπει στην απολυτη σεξουαλικη φαντασιωση του καθε αρσενικου και εσυ καθεσαι και παρακολουθεις και το στομαχι σου σε καιει και τα ζαντακ δεν κανουν τιποτα.

κατα τις 10.30 -11.00 το μωρο σου φευγει και εχεις ενα κομπο στο στομαχι αλλα πολεμας και το ξεπερνας. απλα το διαγραφεις απο τον εγκεφαλο σου και συνεχιζεις.

εσυ σαν νορμαλ ανθρωπος ξυπνας το πρωι και ετοιμαζεσαι να πας για δουλεια και τοτε ερχεται το μωρο σου πισω απο την δουλεια της. οσο και αν την εμπιστευεσαι παντα εχεις την ανισυχια μεσα σου τι εκανε το βραδυ αυτο. ποσοι της πιασανε το κωλο και τα λοιπα. "ξερεις" οτι δεν ειναι απο τις φραπετζουδες αλλα παντα ανισυχεις.

ποτε θα φανει ο γκομενος που θα της κανει κλικ και θα παρει την θεση σου. εδω συνηθως εχεις λαθος γιατι οταν η στριπερ εχει γκομενο δεν κανει μαλακιες με αλλους αντρες γιατι εσυ εισαι το αποκουμπι της. εισαι το μονο ατομο στον οποιο εχει εμπιστοσυνη.

η σχεση με στριπερ ειναι απο τις πιο σοβαρες σχεσεις ακομα και αν εμεις τις περισσοτερες φορες δεν τις περνουμε στα σοβαρα η απλα δεν αντεχουμε να τις παρουμε στα σοβαρα γιατι αυτες οι κοπελες τα εχουν δει και ακουσει ολα. οταν εχουν αποφασισει να κανουν σχεση την βλεπουν πολυ σοβαρα.

παμε λοιπον παλι και εσυ πας για δουλεια και εκεινη παει για υπνο. οι ωρες δεν ειναι συμβατες με τιποτα. οταν αυτη ξυπνησει κατα τις 2-4 το μεσημερι εσυ μπορει να γυρνας απο την δουλεια αν και ολοι ξερουμε οτι αν εχεις μπει γερα στα σκατα τα επαγγελματικα πολυ δυσκολα γυρνας τετοιες ωρες. ακομα λοιπον και εκει αυτη η σχεση δουλευει αρνιτικα για την επαγγελματικη σου πορεια γιατι προσπαθεις να γυρισεις σπιτι να δεις το μωρο σου παρα να δουλεψεις οσο κανονικα θα επρεπε η θα ηθελες.

αυτοματως οι ωρες σας που εχετε μαζι ειναι τοσο λιγες και αυτο σε τρελενει.

πας λοιπον σπιτι και τα τηλεφωνα βαρανε και τα μηνηματα ερχονται αβερτα απο τους γαμπρους. εδω ειναι που σε τρωει ζωντανο η ζοχαδα και η ανυσιχια.

ξερεις και σου εχει πει οτι τα τηλεφωνα πρεπει να τα δινουν στους πελατες για να κανουν το παιχνιδι να βασταει. πρεπει να πει ψεματα στους πελατες οτι τον γουσταρει και οτι θα πανε εξω για καφε κλπ. δεν παει βεβαια γιατι εχει σχεση μαζι σου αλλα το παιχνιδι το παιζει για να κανει τα πελατακια της να ερθουν ξανα και ξανα και να τους τα παιρνει να λεφτακια στα ποτα.

οταν την ακους στο τηλεφωνο να μιλαει με τους πελατες ειναι παντα συντομη και παντα τους δινει μαλακισμενες δικαιολογιες για να τους βασταει στην καψα και να μην τους χασει απο πελατες. οσο βαστιξει το παραμυθι και πιστεψτε με βασταει αρκετα.

οι γαμπροι πανε και ξαναπανε και τα ξοδευουν τα λεφτακια τους μια και δυο και τρεις φορες την βδομαδα στην προσπαθεια να την κανουν δικια τους και να την βγαλουν εξω αλλα τιποτα. μεχρι που στο τελος τους την ξεβραζουν την ιστορια οτι εχουν γκομενο και δεν μπορουν να τους δωσουν τιποτα περισσοτερο.

εκει δυο τα τινα. ο γαμπρος την κανει στο επομενο μωρο και φτου και απο την αρχη η μενουν φιλαρακια και την κερναει μερικα ποτακια για να του κανει τα κονε με τα αλλα κοριτσια. και αυτο γινεται πολυ συχνα και εκει ειναι που ο υποψυφιος γαμπρος αρχιζει και φτιαχνεται γιατι το μωρο σου την συστηνει στην φιλη της που δεν εχει γκομενο και εχουν βεβαιωθει οτι το παλικαρι εχει χρημα και δεν ειναι κανα φρικιο και ετσι η επομενη κοπελα ειναι πιο ευκολο εργο για τον πελατη

αυτο βεβαια δεν ειναι και κανονας αλλα συμβαινει σε πολυ μεγαλο βαθμο και εδω θα ελεγα οτι ειναι και ενα συντομο μαθηματακι για αυτους που θελουν να κανουν σχεση με στριπερ και ειναι μια πολυ καλη προσεγγιση σην επιτυχια.

βεβαια υπαρχουν και οι ψυχρες οι επαγγελματιες που πινουν αιμα αντρικο σκετο χωρις παγο αλλα αυτες πρεπει να αποφευγονται και συνηθως ειναι κοπελες με αγαπητικο η ειναι παντρεμενες πισω στην πατριδα και δεν εχουν αισθηματα απλα σε καθαριζουν.

οι σχεσεις με στριπερ ειναι πολυ εντονες και αν εχεις το στομαχι και την εγγεφαλικη δυναμη να τις αντεξεις ειναι πραγματικα πολυ καλες σχεσεις.

οι κοπελες αυτες ακομα αν και δεν σκοπευουν να μεινουν στην Ελλαδα και απλα μαζευουν χρηματα για μια καλυτερη ζωη στην πατριδα τους (και το κανουν αγοραζουν σπιτια και ανοιγουν επιχειρησεις) θελουν οσο ειναι εδω να εχουν μια καλη ειληκρινη σχεση και να ειστε σιγουροι οτι ειστε πολυ πιο ασφαλεις μαζι τους απο οποιδηποτε αλλη κοπελα της διπλανης πορτας γιατι απλα ξερουν τι θελουν.

αρκετες θα ελεγα πολλες εκαναν οικογενεια εδω στην Ελλαδα και ειναι υποδειγμα αξιων γυναικων γιατι απλα δεν ψαχνονται οπως οι υπολοιπες που εχουν πολλες ανισυχιες.

αυτα βεβαια δεν σημαινουν πως πρεπει ολοι να βρουμε μια στριπερ για να ανοιξουμε σπιτι. απλα περαστε καλα και αν κατσει εκατσε οπως ειναι και με τις αλλες γυναικες γιατι αν πιστευουμε πως οι αλλες ειναι καλυτερες απο αυτες κανουμε μεγαλο λαθος.

απλα μην το δοκιμασετε αν δεν το αντεχετε γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΡΙΠΕΡ
σου βγαζω το καπελο!!!!
τιποτα αλλο!!!
σωστος στα παντα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Να καταθεσω και εγω παιδια την πολυ μικρη εμπειρια μου σχετικα με τις στριπερ :

στην μακροχρονη εμπειρια μου στον χωρο των στριπ μια φορα συναψα και εγω σχεση με χορευτρια / ειχα μια συντομη σχεση 6 μηνων με ωραια γαμησακια και γλωσσιδια που μου αρεσουν / αυτο που ομως ειδα συναδελφοι ειναι οτι αρκετα "ασχημα" πραματακια που εχουν γραφτει κατα καιρους στο φορουμ απο εγκριτους και εγκυρους συναδελφους για δαυτες ειναι περα για περα αληθεια / μεχρι τοτε τα αγνοουσα και ανακαλυψα την Αμερικη / τι θελω να πω με λιγα λογια : παιδια απομυθοποιηστε τες τις Ρωσσιδες στο μυαλο σας και κοιταξτε και τα καθημερινα κοριτσακια πλην ομορφα που κυκλοφορουν διπλα σας .....

μαλιστα μπορω να πω οτι ακομα και οι ιδιες δεν μπορουν να πιστεψουν στον ιδιο τους τον εαυτο οτι μπορουν να κανουν μια κανονικη και νορμαλ σχεση με Ελληνα / ποιος θα παντρευτει μια Ρωσσιδα στριπερ μου ελεγα κατα καιρους η δικια μου ???? / δεν ειχε αδικο γιατι και οι Ελληνες ρατσιστες ειμαστε αλλα και οι Ρωσσιδες ειναι πιο πουτανες και απο τις πουτανες....

Εν κατακλειδει : ενα απο τα πραγματα που οφειλει ενα αντρας στον εαυτο του προτου παντρευτει ειναι να ερωτευτει στριπερ αλλα μην το παρατραβηξετε το σκοινι γιατι θα κοπει ...... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom