Το σκυλί του hristidis είναι ένα ροτβάιλερ που έχει βάλει σε φωτογραφία; Τα συγχαρητήρια μου Χρηστίδη. Πολύ δυνατό κομμάτι.έχεις δει ποτέ πώς κάνει το σκυλάκι του μακ τα καραγερμανικά;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κι αυτό το κάνει μπιφτέκι το αβατάρ του μακ.....Το σκυλί του hristidis είναι ένα ροντβάιλερ που έχει βάλει σε φωτογραφία; Τα συγχαρητήρια μου Χρηστίδη. Πολύ δυνατό κομμάτι.
Έχω δει ανάλογη ταινία με τις δύο ράτσες σε dogfight.κι αυτό το κάνει μπιφτέκι το αβατάρ του μακ.....
Από εμφάνιση όμως προτιμώ του Χρηστίδη!!!! Και δύναμη και ομορφιά!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και που να το δεις ζωντανά.Έχω δει ανάλογη ταινία με τις δύο ράτσες σε dogfight.
Από εμφάνιση όμως προτιμώ του Χρηστίδη!!!! Και δύναμη και ομορφιά!!!
Ψήνομαι να το δω αλλά μόνο αν το κάνει κοτομπίφτεκο. Ότι μπιφτέκι να 'ναι θα φάμε;και που να το δεις ζωντανά.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να προτιμήσεις τον Βασιλόπουλο. Εχει καλά κουβαδάκια για παραλίες.
να παρω και για σενα?
μπορουμε να παμε παραλια μαζι και στο γυρισμο να κανουμε ενα ελεγχο στα μαγαζακια της συγγρου και που ξερεις μπορει να γινουμε και φιλαρακια μετα τα μπινελικια που εχουμε ανταλαξει
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπινελίκια;να παρω και για σενα?
μπορουμε να παμε παραλια μαζι και στο γυρισμο να κανουμε ενα ελεγχο στα μαγαζακια της συγγρου και που ξερεις μπορει να γινουμε και φιλαρακια μετα τα μπινελικια που εχουμε ανταλαξει
αυτά που έχω ανταλλάξει με σένα είναι απλά για το καλωσόρισμα.
Με άλλους έχουμε συγγράψει εδώ μέσα ολόκληρες ποιητικές συλλογές.
ΜΕ όλους όσους ανταλλάσσω μπινελίκια στο τέλος γίνομαι φίλος. Με σένα δεν έχουμε μπινελικωθεί ακόμα.... Είμαστε στο χαμούρεμα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μικρέ χωρίς πλάκα τώρα..... Τα πιτ είναι δολοφόνοι..... Κυρίως γιατί κλειδώνει το σαγόνι και δεν ανοίγει αμα δεν θέλει το σκυλί....Ψήνομαι να το δω αλλά μόνο αν το κάνει κοτομπίφτεκο. Ότι μπιφτέκι να 'ναι θα φάμε;
Είμαι μπροστά σε τσακωμό πιτ-μπουλ με λύκο... Εχει αρπάξει το λύκο απ το λαιμό. Ο λύκος τσιρίζει και τρέχει αίμα. Το αφεντικό κοπανάει με ξύλο το πιτ στο κεφάλι με μανία. Περίπου 3 λεπτά αυτό. Τελικά το αφήνει, ο λύκος έχει σπασμούς και το πιτ περπατάει (παρόλο το αλύπητο ξύλο στο κεφάλι) ατάραχο λες και πριν δεν έχει γίνει τίποτα.....
Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η μελέτη της καθημερινότητας με οδήγησε στο εξής θλιβερό συμπέρασμα.Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας.
Οι υψηλού κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου ξεχνούν επιμελώς την τελευταία πρόταση να την κλείσουν με την ουσία τηε πράξης τους. ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.
κοινωνικομορφοτικοπνευματικού
απνευστί!
η μελέτη της καθημερινότητας με οδήγησε στο εξής θλιβερό συμπέρασμα.
Οι υψηλού κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου ξεχνούν επιμελώς την τελευταία πρόταση να την κλείσουν με την ουσία τηε πράξης τους. ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.
για σπάστο ρε τεράστιε σε σεντς το παραπάνω γιατί είμαι θολωμένος από τη δουλειά και η αντιληψή μου deteriorates.
Εκτός και αν δεν κατάλαβες και ο ίδιος τι έγραψες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και πού σαι.Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.
Εάν οι γυνές παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου από εμάς είχαν προδιαγραφές σύντροφου ζωής δεν θα χώριζε το 80% βάσει στατιστικών.......
Συμπέρασμα 1.
Και στραβός είναι ο γιαλός και εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Συμπέρασμα 2.
Υψηλόν Κοινωνικομορφοτικοπνευματικόν σύνδρομον:
Αέναη ομφαλοσκόπησις.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απνευστί και εν χορώ.
απνευστί!
και πού σαι.
Εάν οι γυνές παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου από εμάς είχαν προδιαγραφές σύντροφου ζωής δεν θα χώριζε το 80% βάσει στατιστικών.......
Συμπέρασμα 1.
Και στραβός είναι ο γιαλός και εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Συμπέρασμα 2.
Υψηλόν Κοινωνικομορφοτικοπνευματικόν σύνδρομον:
Αέναη ομφαλοσκόπησις.
Λάθος. Αυτες δεν χωρίζουν. Βρίσκουν γκόμενο αλλά κρατάν τους τύπους όπως πρέπει Εχει και ο αντρας τη δική του και περνάνε μια χαρά. Και όταν βαρεθούν αμφότεροι, τραβάνε και μια επανασύνδεση. Ειναι οι σοβαρές βάσεις που λέγαμε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Λάθος. Αυτες δεν χωρίζουν. Βρίσκουν γκόμενο αλλά κρατάν τους τύπους όπως πρέπει Εχει και ο αντρας τη δική του και περνάνε μια χαρά. Και όταν βαρεθούν αμφότεροι, τραβάνε και μια επανασύνδεση. Ειναι οι σοβαρές βάσεις που λέγαμε.
Αυτό ήθελα να ποστάρεις........
Το περίμενα άλλωστε. Επιβεβαιώνεις το έσχατο συμπέρασμα.
"Αέναη ομφαλοσκόπησις."
ή μετάφραση:
το αρσενικό:
Είμαι γαμιόλης μουνόδουλος,σκίστης και μπίχτης ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.
το θηλυκό:
Είμαι καριόλια, πουτάνα και σκίζομαι στα πατώματα με όποιον μου κάτσει ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ.
Αυτό ήθελα να ποστάρεις........
Το περίμενα άλλωστε. Επιβεβαιώνεις το έσχατο συμπέρασμα.
"Αέναη ομφαλοσκόπησις."
ή μετάφραση:
το αρσενικό:
Είμαι γαμιόλης μουνόδουλος,σκίστης και μπίχτης ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.
το θηλυκό:
Είμαι καριόλια, πουτάνα και σκίζομαι στα πατώματα με όποιον μου κάτσει ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ.
Οχι, δεν εννούσα αυτό, σόρρυ. Ειναι λίγο απλοική ερμηνία. Οταν βρω χρόνο αργότερα θα επανέλθω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχι, δεν εννούσα αυτό, σόρρυ. Ειναι λίγο απλοική ερμηνία. Οταν βρω χρόνο αργότερα θα επανέλθω.
ναι είναι απλό όσο είναι το
"αγάπη μου δεν είναι αυτό που φαίνεται"
Και όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη για να σιάξεις τη γραβάτα, έχεις δύο παιδιά και γαμιέσαι στα ενδιάμεσα των μίτινγκς με ρωσσίδες πουτάνες είσαι παμμέγιστος καριολόπουστας. Οχι γιατί γαμάς πουτάνες, αλλά γιατί το παίζεις πρότυπο κοινωνικό.
Τόσο απλό είναι.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κυριε Περσονα σημερα εκπλησομαι και συμφωνω μαζι σου τα μεγιστα.
να σαι καλα αδερφε....καλος ειναι!!!!Το σκυλί του hristidis είναι ένα ροτβάιλερ που έχει βάλει σε φωτογραφία; Τα συγχαρητήρια μου Χρηστίδη. Πολύ δυνατό κομμάτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις