Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
έχεις δει ποτέ πώς κάνει το σκυλάκι του μακ τα καραγερμανικά;
Το σκυλί του hristidis είναι ένα ροτβάιλερ που έχει βάλει σε φωτογραφία; Τα συγχαρητήρια μου Χρηστίδη. Πολύ δυνατό κομμάτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το σκυλί του hristidis είναι ένα ροντβάιλερ που έχει βάλει σε φωτογραφία; Τα συγχαρητήρια μου Χρηστίδη. Πολύ δυνατό κομμάτι.
κι αυτό το κάνει μπιφτέκι το αβατάρ του μακ.....

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
να προτιμήσεις τον Βασιλόπουλο. Εχει καλά κουβαδάκια για παραλίες. 

να παρω και για σενα?

μπορουμε να παμε παραλια μαζι και στο γυρισμο να κανουμε ενα ελεγχο στα μαγαζακια της συγγρου και που ξερεις μπορει να γινουμε και φιλαρακια μετα τα μπινελικια που εχουμε ανταλαξει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να παρω και για σενα?

μπορουμε να παμε παραλια μαζι και στο γυρισμο να κανουμε ενα ελεγχο στα μαγαζακια της συγγρου και που ξερεις μπορει να γινουμε και φιλαρακια μετα τα μπινελικια που εχουμε ανταλαξει
μπινελίκια;
αυτά που έχω ανταλλάξει με σένα είναι απλά για το καλωσόρισμα.
Με άλλους έχουμε συγγράψει εδώ μέσα ολόκληρες ποιητικές συλλογές.
ΜΕ όλους όσους ανταλλάσσω μπινελίκια στο τέλος γίνομαι φίλος. Με σένα δεν έχουμε μπινελικωθεί ακόμα.... Είμαστε στο χαμούρεμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ψήνομαι να το δω αλλά μόνο αν το κάνει κοτομπίφτεκο. Ότι μπιφτέκι να 'ναι θα φάμε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μικρέ χωρίς πλάκα τώρα..... Τα πιτ είναι δολοφόνοι..... Κυρίως γιατί κλειδώνει το σαγόνι και δεν ανοίγει αμα δεν θέλει το σκυλί....
Είμαι μπροστά σε τσακωμό πιτ-μπουλ με λύκο... Εχει αρπάξει το λύκο απ το λαιμό. Ο λύκος τσιρίζει και τρέχει αίμα. Το αφεντικό κοπανάει με ξύλο το πιτ στο κεφάλι με μανία. Περίπου 3 λεπτά αυτό. Τελικά το αφήνει, ο λύκος έχει σπασμούς και το πιτ περπατάει (παρόλο το αλύπητο ξύλο στο κεφάλι) ατάραχο λες και πριν δεν έχει γίνει τίποτα..... 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας.
η μελέτη της καθημερινότητας με οδήγησε στο εξής θλιβερό συμπέρασμα.
Οι υψηλού κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου ξεχνούν επιμελώς την τελευταία πρόταση να την κλείσουν με την ουσία τηε πράξης τους. ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
η μελέτη της καθημερινότητας με οδήγησε στο εξής θλιβερό συμπέρασμα.
Οι υψηλού κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου ξεχνούν επιμελώς την τελευταία πρόταση να την κλείσουν με την ουσία τηε πράξης τους. ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.

για σπάστο ρε τεράστιε σε σεντς το παραπάνω γιατί είμαι θολωμένος από τη δουλειά και η αντιληψή μου deteriorates.

Εκτός και αν δεν κατάλαβες και ο ίδιος τι έγραψες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ.
και πού σαι.
Εάν οι γυνές παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου από εμάς είχαν προδιαγραφές σύντροφου ζωής δεν θα χώριζε το 80% βάσει στατιστικών.......

Συμπέρασμα 1.
Και στραβός είναι ο γιαλός και εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Συμπέρασμα 2.
Υψηλόν Κοινωνικομορφοτικοπνευματικόν σύνδρομον:
Αέναη ομφαλοσκόπησις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και πού σαι.
Εάν οι γυνές παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου από εμάς είχαν προδιαγραφές σύντροφου ζωής δεν θα χώριζε το 80% βάσει στατιστικών.......

Συμπέρασμα 1.
Και στραβός είναι ο γιαλός και εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Συμπέρασμα 2.
Υψηλόν Κοινωνικομορφοτικοπνευματικόν σύνδρομον:
Αέναη ομφαλοσκόπησις.

Λάθος. Αυτες δεν χωρίζουν. Βρίσκουν γκόμενο αλλά κρατάν τους τύπους όπως πρέπει :2funny: Εχει και ο αντρας τη δική του και περνάνε μια χαρά. Και όταν βαρεθούν αμφότεροι, τραβάνε και μια επανασύνδεση. Ειναι οι σοβαρές βάσεις που λέγαμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λάθος. Αυτες δεν χωρίζουν. Βρίσκουν γκόμενο αλλά κρατάν τους τύπους όπως πρέπει :2funny: Εχει και ο αντρας τη δική του και περνάνε μια χαρά. Και όταν βαρεθούν αμφότεροι, τραβάνε και μια επανασύνδεση. Ειναι οι σοβαρές βάσεις που λέγαμε.

Αυτό ήθελα να ποστάρεις........
Το περίμενα άλλωστε. Επιβεβαιώνεις το έσχατο συμπέρασμα.
"Αέναη ομφαλοσκόπησις."

ή μετάφραση:
το αρσενικό:
Είμαι γαμιόλης μουνόδουλος,σκίστης και μπίχτης ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.
το θηλυκό:
Είμαι καριόλια, πουτάνα και σκίζομαι στα πατώματα με όποιον μου κάτσει ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αυτό ήθελα να ποστάρεις........
Το περίμενα άλλωστε. Επιβεβαιώνεις το έσχατο συμπέρασμα.
"Αέναη ομφαλοσκόπησις."

ή μετάφραση:
το αρσενικό:
Είμαι γαμιόλης μουνόδουλος,σκίστης και μπίχτης ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.
το θηλυκό:
Είμαι καριόλια, πουτάνα και σκίζομαι στα πατώματα με όποιον μου κάτσει ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΥΡΙΑ.

Οχι, δεν εννούσα αυτό, σόρρυ. Ειναι λίγο απλοική ερμηνία. Οταν βρω χρόνο αργότερα θα επανέλθω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι, δεν εννούσα αυτό, σόρρυ. Ειναι λίγο απλοική ερμηνία. Οταν βρω χρόνο αργότερα θα επανέλθω.

ναι είναι απλό όσο είναι το
"αγάπη μου δεν είναι αυτό που φαίνεται"

Και όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη για να σιάξεις τη γραβάτα, έχεις δύο παιδιά και γαμιέσαι στα ενδιάμεσα των μίτινγκς με ρωσσίδες πουτάνες είσαι παμμέγιστος καριολόπουστας. Οχι γιατί γαμάς πουτάνες, αλλά γιατί το παίζεις πρότυπο κοινωνικό.
Τόσο απλό είναι.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κυριε Περσονα σημερα εκπλησομαι και συμφωνω μαζι σου τα μεγιστα.  :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom