Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μικρέ χωρίς πλάκα τώρα..... Τα πιτ είναι δολοφόνοι..... Κυρίως γιατί κλειδώνει το σαγόνι και δεν ανοίγει αμα δεν θέλει το σκυλί....
Είμαι μπροστά σε τσακωμό πιτ-μπουλ με λύκο... Εχει αρπάξει το λύκο απ το λαιμό. Ο λύκος τσιρίζει και τρέχει αίμα. Το αφεντικό κοπανάει με ξύλο το πιτ στο κεφάλι με μανία. Περίπου 3 λεπτά αυτό. Τελικά το αφήνει, ο λύκος έχει σπασμούς και το πιτ περπατάει (παρόλο το αλύπητο ξύλο στο κεφάλι) ατάραχο λες και πριν δεν έχει γίνει τίποτα..... 
μιλαει ο χρηστιδης και εσυ ακους τωρα....
γαιδουρια τα πιτ και τα αμερικαν αλλα ψιλομυθος αυτο με τα σαγωνια....
τα δυνατωτερα σαγωνια τα εχουν τα ροτι.....γκαραντι....
σε τσακωμους σκυλιων λυκοι δεν υπαρχουν....
ειναι αδικο ακομα και να τους αναφερουμε....
ιδια περιπτωση ειχα και εγω με τον δικο μου με ενα λυκο.....
εμενα τον ειχε ''σβερκωσει'' και δεν τον αφηνε.....
και του εριχνα μπουνιες στο κρανιο ,ειχαν πρηστει τα χερια μου....
στο τελος τον επιασα κεφαλοκλειδωμα και λιγο πριν πνιγει αφησε τον λυκο τον οποιο ειχε κανει σαν μαδημενο κοτοπουλο....
δεν το λεω για μαγκια γιατι θεωρω οτι δεν ειναι....
αντιθετως αυτες ειναι πολυ ασχημες εμπειριες....
το αφεντικο του λυκου ειχε παθει σοκ και εκλαιγε.....
να ξερετε οποτε και αν βρεθειτε σε αντιστοιχη θεση επειδη με ξυλο δεν ''ακουν'' και δεν αφηνουν με τιποτα οτι εχουν αρπαξει υπαρχει ενα πολυ απλο μυστικο που πιανει παντα και το εμαθα και εγω αργοτερα απο ενα εκπαιδευτη.....
απλα πας του σηκωνεις το αυτι και φυσας δυνατα μεσα του.....
αφηνει κατευθειαν οτι εχει αρπαξει......
και ξαναλεω για dogfight υπαρχουν μονο πιτ,ροτι,αμερικαν και μπουλμαστιφ που ειναι ''τερατα αλλα δυσκινητα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στην ολλανδια παντως οι ιδιοκτητες τετοιων σκυλων κυκλοφορουν με ενα κοντο ξυλινο εργαλειο σε ρολο λοστου στο χερι, για τετοιες περιπτωσεις. προσπαθουν να το βαλουν στο πισω μερος της γναθου και να ανοιξουν τα κλειδωμενα σαγονια..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ναι είναι απλό όσο είναι το
"αγάπη μου δεν είναι αυτό που φαίνεται"

Και όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη για να σιάξεις τη γραβάτα, έχεις δύο παιδιά και γαμιέσαι στα ενδιάμεσα των μίτινγκς με ρωσσίδες πουτάνες είσαι παμμέγιστος καριολόπουστας. Οχι γιατί γαμάς πουτάνες, αλλά γιατί το παίζεις πρότυπο κοινωνικό.
Τόσο απλό είναι.

Λές?

Εγώ νόμιζα ότι παν-μέγιστος καριολόπουστας και ξεφτίλας είναι αυτός που αφήνει στη ψάθα τα 2 παιδιά και τη γυναίκα του και φεύγει με τα Ρωσιδάκια, αντί για meetings και δουλειά ξημεροβαρδιάζεται στο PC γράφοντας γενικότητες περί παντός επιστητού και έχει υφακι ξερόλα, τιμορού των πάντων και δήθεν κοινωνική ευαισθησία.

Κοίτα ρε διαφορά απόψεων.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Έχουμε σκεφτεί γιατί μας αρέσουν οι στριπτιζούδες; γιατί μας δίνουν κάτι μία φορά, είναι εκεί που δουλεύουν και πηγαίνουμε να τις δούμε και να απολαύσουμε τις υπηρεσίες τους όποτε θέλουμε, χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς να μας ζαλίζουν το κεφάλι με έρωτες, λουλούδια, αγάπες, κρεβατομουρμούρα, τις βλέπουμε πάντα προκλητικά ντυμένες στη δουλειά τους,βαμένες, πλυμένες, μοσχομυρισμένες, αισθησιακές.... Αυτό είναι που μας αρέσει. Δεν θα πω τα τετριμμένα για το πώς θα μπορούμε να έχουμε μία σχέση με μία γυναίκα στριπτιζού, όταν ξέρουμε τι κάνει στη δουλειά της και άλλα παρόμοια. Αυτό το οποίο θέλω να πω είναι το εξής:δεν θα έκανα σχέση με στριπτιτζού, για το λόγο ότι μέσα σε μία σχέση η στριπτιζού δεν θα διέφερε ουσιαστικά από την κόρη του μπακάλη της γειτονιάς μου, με την οποία μπορεί να τα έχω και το σκάω για να πάω να περάσω μία ώρα ευχάριστη στο στριπτιζάδικο. Μου αρέσει επειδή είναι στριπτιζού, και θέλω να την βλέπω ως τέτοια. Δεν θέλω να καταλήξει στα μάτια μου και αυτή σαν την κόρη του κυρ Μήτσου του μπακάλη.Και να ψάχνω πάλι μετά για μία άλλη στριπτιζού για να ξεφεύγω από αυτήν που έχω ήδη φορτωθεί.....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
49
Like
983
Πόντοι
6.755
μιλαει ο χρηστιδης και εσυ ακους τωρα....
γαιδουρια τα πιτ και τα αμερικαν αλλα ψιλομυθος αυτο με τα σαγωνια....
τα δυνατωτερα σαγωνια τα εχουν τα ροτι.....γκαραντι....
σε τσακωμους σκυλιων λυκοι δεν υπαρχουν....
ειναι αδικο ακομα και να τους αναφερουμε....
ιδια περιπτωση ειχα και εγω με τον δικο μου με ενα λυκο.....
εμενα τον ειχε ''σβερκωσει'' και δεν τον αφηνε.....
και του εριχνα μπουνιες στο κρανιο ,ειχαν πρηστει τα χερια μου....
στο τελος τον επιασα κεφαλοκλειδωμα και λιγο πριν πνιγει αφησε τον λυκο τον οποιο ειχε κανει σαν μαδημενο κοτοπουλο....
δεν το λεω για μαγκια γιατι θεωρω οτι δεν ειναι....
αντιθετως αυτες ειναι πολυ ασχημες εμπειριες....
το αφεντικο του λυκου ειχε παθει σοκ και εκλαιγε.....
να ξερετε οποτε και αν βρεθειτε σε αντιστοιχη θεση επειδη με ξυλο δεν ''ακουν'' και δεν αφηνουν με τιποτα οτι εχουν αρπαξει υπαρχει ενα πολυ απλο μυστικο που πιανει παντα και το εμαθα και εγω αργοτερα απο ενα εκπαιδευτη.....
απλα πας του σηκωνεις το αυτι και φυσας δυνατα μεσα του.....
αφηνει κατευθειαν οτι εχει αρπαξει......
και ξαναλεω για dogfight υπαρχουν μονο πιτ,ροτι,αμερικαν και μπουλμαστιφ που ειναι ''τερατα αλλα δυσκινητα....
να μιλησει και ο forest τωρα τα τοπ σκυλια για κυνομαχιες,American Pitt Bull Terrier,Bull Terrier,American Staffordshire Bull Terrier,Staffordshire Bull Terrier,Dogo Argentino,Ca De Bou,Presa Canario,Alano Espanol,Tosa Inu

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
στην ολλανδια παντως οι ιδιοκτητες τετοιων σκυλων κυκλοφορουν με ενα κοντο ξυλινο εργαλειο σε ρολο λοστου στο χερι, για τετοιες περιπτωσεις. προσπαθουν να το βαλουν στο πισω μερος της γναθου και να ανοιξουν τα κλειδωμενα σαγονια..
εγω εκανα το πειραμα με το αυτι και πραγματικα ο σκυλος ''τρελλαθηκε''
σαν να τον χτυπησε ρευμα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
να μιλησει και ο forest τωρα τα τοπ σκυλια για κυνομαχιες,American Pitt Bull Terrier,Bull Terrier,American Staffordshire Bull Terrier,Staffordshire Bull Terrier,Dogo Argentino,Ca De Bou,Presa Canario,Alano Espanol,Tosa Inu
δεν διαφωνουμε ιδιαιτερα....
εγω μιλησα για  δυναμη σαγονιων και οχι για ικανοτητες σε μαχη....
και ολα ειναι σχετικα....
πανω απο ολα μετραει ο χαρακτηρας του σκυλου...

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια θα κανετε σχεση η δεν θα κανατε??Ναι η Οχι κ γιατι???????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λές?

Εγώ νόμιζα ότι παν-μέγιστος καριολόπουστας και ξεφτίλας είναι αυτός που αφήνει στη ψάθα τα 2 παιδιά και τη γυναίκα του και φεύγει με τα Ρωσιδάκια, αντί για meetings και δουλειά ξημεροβαρδιάζεται στο PC γράφοντας γενικότητες περί παντός επιστητού και έχει υφακι ξερόλα, τιμορού των πάντων και δήθεν κοινωνική ευαισθησία.

Κοίτα ρε διαφορά απόψεων.....

μ αρέσεις γιατί είδες τον εαυτό σου σε αυτό που περιέγραψα και είπες να περιγράψεις και αυτόν που θα ήθελες να δημιουργεί το πρόβλημα στην κοινωνία

Τα μίτινγκς στη δουλειά δημιουργήθηκαν ώστε κάτι καριολόπουστες να πίνουν το αίμα αυτών που ξημεροβραδιάζονται στο πισι και παράγουν έργο στο πρότζεκτ που αυτοί δήθεν τρέχουν.
Και που σαι....
Εγώ λέω εκεί στη δουλειά να ανοίξεις και ένα γραφείο να τρέχει το καριόλες πρότζεκτ......
Να φωνάζεις και τη γυναίκα σου και τα παιδιά σουνα βλέπουν πόσο έργο παράγεις......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μ αρέσεις γιατί είδες τον εαυτό σου σε αυτό που περιέγραψα και είπες να περιγράψεις και αυτόν που θα ήθελες να δημιουργεί το πρόβλημα στην κοινωνία

Τα μίτινγκς στη δουλειά δημιουργήθηκαν ώστε κάτι καριολόπουστες να πίνουν το αίμα αυτών που ξημεροβραδιάζονται στο πισι και παράγουν έργο στο πρότζεκτ που αυτοί δήθεν τρέχουν.
Και που σαι....
Εγώ λέω εκεί στη δουλειά να ανοίξεις και ένα γραφείο να τρέχει το καριόλες πρότζεκτ......
Να φωνάζεις και τη γυναίκα σου και τα παιδιά σουνα βλέπουν πόσο έργο παράγεις......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κοιτα, εδώ δεν αντιπαρατίθομαι με τις άρρωστες, δεν θα το κάνω με σένα! Ετσι και αλλιως με 12.000 πόστ ενα θα λέω εγώ 10 εσύ και δεν λέει. Λέει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοιτα, εδώ δεν αντιπαρατίθομαι με τις άρρωστες, δεν θα το κάνω με σένα! Ετσι και αλλιως με 12.000 πόστ ενα θα λέω εγώ 10 εσύ και δεν λέει. Λέει?
γιατί δε ρωτάς τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου να σου πούνε ποιός είναι ο μέγιστος καριολόπουστας;
Εγώ δεν έχω ούτε γυναίκα, ούτε παιδιά...
Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση. Εσύ είδες τον εαυτό σου μέσα σε αυτή και μου απάντησες επί προσωπικού....
Η μεγαλύτερη διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι;
Στην είπα αλλά δεν την κατάλαβες.
Εγώ είμαι παμμέγιστος καριολόπουστας και το ξέρω και δεν έχω και κανέναν ενδοιασμό να το πω και εδώ και έξω και παντού. 
Εσύ είσαι με βάση αυτά που γράφεις μάλλον είσαι ένας ακόμα δειλός παπάρας που κάνει διπλή τριπλή τετραπλή ζωή.
Κι όταν μετά καταρρέουν όλες μαζί οι ζωούλες σαν ντόμινο φταίει η πουτάνα η κενωνία, οι καριόλες οι ρωσσίδες, η γαμημένη η ατυχία σου και ο στρατηγός άνεμος.

Να σαι καλά......
Και να θυμάσαι αυτό που είχα ξαναπεί και σε άλλους παλαιότερα.
DO THE CRIME, DO THE TIME.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γιατί δε ρωτάς τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου να σου πούνε ποιός είναι ο μέγιστος καριολόπουστας;
Εγώ δεν έχω ούτε γυναίκα, ούτε παιδιά...
Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση. Εσύ είδες τον εαυτό σου μέσα σε αυτή και μου απάντησες επί προσωπικού....
Η μεγαλύτερη διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι;
Στην είπα αλλά δεν την κατάλαβες.
Εγώ είμαι παμμέγιστος καριολόπουστας και το ξέρω και δεν έχω και κανέναν ενδοιασμό να το πω και εδώ και έξω και παντού. 
Εσύ είσαι με βάση αυτά που γράφεις μάλλον είσαι ένας ακόμα δειλός παπάρας που κάνει διπλή τριπλή τετραπλή ζωή.
Κι όταν μετά καταρρέουν όλες μαζί οι ζωούλες σαν ντόμινο φταίει η πουτάνα η κενωνία, οι καριόλες οι ρωσσίδες, η γαμημένη η ατυχία σου και ο στρατηγός άνεμος.

Να σαι καλά......
Και να θυμάσαι αυτό που είχα ξαναπεί και σε άλλους παλαιότερα.
DO THE CRIME, DO THE TIME.

what an ashhole.... :headbang:

Επισκέπτης
ρε [size=15pt]αρχιμαλακα[/size] περσονα γιατι ασχολεισαι με ολα τα παρλιακα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πάρτονα να τον καμαρώνεις.......

Σοβαρή σχέση κάνουμε μόνο με γυναίκες παρομοίου ή και καλυτερου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με εμάς που θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες των παιδιών μας και εχουν προδιαγραφές σύντροφου ζωής. Με όλες τις υπόλοιπες, απλά συνάπτουμε ερωτικες σχέσεις μικρής και μεσαίας διαρκείας.

ποιό μαλάκας από αυτόν δε γίνεται.
Ρε μήπως σε λένε Γλύξμπουργκ;
Η μήπως ρέει στις φλέβες σου αίμα γαλάζιο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε [size=15pt]αρχιμαλακα[/size] περσονα γιατι ασχολεισαι με ολα τα παρλιακα???
δες το επόμενο ποστ μου ρε μαλάκα.....
Και πρόσεχε να κάνεις σχέση με γκόμενες και γυναίκες μόνο του ίδιου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με σένα.

Αντε γαμώ τον Σταυρό μου με αυτά που διαβάζω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
.
Ρε μήπως σε λένε Γλύξμπουργκ;
Η μήπως ρέει στις φλέβες σου αίμα γαλάζιο;

To θέμα είναι ότι στο μυαλό σου δεν ρέει τίποτα....

Αυτή είναι η γνώμη μου στην ερώτηση του θρεντ. Ποιό είναι το πρόβλημα σου? Αντε πάρε το κουβαδάκι σου και πάιξε εκεί που σε αναγνωρίζουν. Εγω σταματάω να σου απαντώ.

Επισκέπτης
δες το επόμενο ποστ μου ρε μαλάκα.....
Και πρόσεχε να κάνεις σχέση με γκόμενες και γυναίκες μόνο του ίδιου κοινωνικομορφοτικοπνευματικού επιπέδου με σένα.

Αντε γαμώ τον Σταυρό μου με αυτά που διαβάζω.
ποιος τους γαμει ρε???
αστους να τραγουδανε..
κακο πραγμα η παντοφλα λεμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom