1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Υπήρχε ΚΝΕ προπολεμικά ????
έτσι λέγανε τον παιδικό σταθμό που στείλανε οι γονείς του τον πούρ.....
Υπήρχε ΚΝΕ προπολεμικά ????
άμα δε σε χαλάει εσένα........Δηλαδή μόνο με άτομα του αυτού κοινωνικοοικονομικομορφωτικοπολιτιστικού επιπέδου παίζει η σοβαρή σχέση ?
Πολύ θα δυσαρεστηθεί το μωρό μου !
Πάμε μια μίνι ανάλυση...Δηλαδή μόνο με άτομα του αυτού κοινωνικοοικονομικομορφωτικοπολιτιστικού επιπέδου παίζει η σοβαρή σχέση ?
Πολύ θα δυσαρεστηθεί το μωρό μου !
ξεκολλησες επιτελουςάμα δε σε χαλάει εσένα........
Είμαι ακόμα ...μικρός
Που ?
Γιατί αν εννοείς την ηλικία...πρέπει να μας πεις σε ποιό σύστημα την μετράς...π.χ το αστρικό....
Ναι,αλλά κι εσύ απο τζάκι είσαι...κερδίζεις περισσότερα,δεν κάνεις λάθη...(εκτός απ'αυτά που δικαιολογούνται λόγω γεροντικής ανοιας...όσο για το υπερσυνείδητο....κάτσε να μπει ο βοθρούλης...κ θα σου απαντήσει εκείνος κατάλληλα....Δεν θέλω αηδίες
1. Το μωρό μου είναι από καλή οικογένεια
2. Το μωρό μου κερδίζει αρκετά
3. Το μωρό μου κάνει λιγώτερα λάθη από τη γραμματέα μου
4. Με το μωρό μου μας έφερε κοντά η ανάγκη εξωτερίκευσης του υπερσυνειδητού μας
Είσαι στους σοφούς ? ΧαχαχαΟ Σοφός Ιμενχοτεπ προσδιόρισε τα έτη των Σοφών στα 110 ... άρα είμαι όντως ακόμη μικρός
Ο δε παιδικός σταθμός λεγόταν ... Νέοι Πρωτοπόροι
Ναι ήταν παλαιά εκδρομικοπροσκοπική αριστερά
Και για να μη ξεχνιόμαστε :
Παίζει να κερδίζω λιγότερα .
Όσο για το βοθρούλι ...
Το παιδί αυτό ξέρει για το υπέρ - συνειδητό περισσότερα από ότι ο Ανδρέας Εμπειρίκος και ο Νάνος Βαλαωρίτης μαζί .
Είναι ο σύγχρονος εκφραστής του δυναμικού μεταμοντέρνου υπερρεαλισμού .
Εσύ είσαι λίγο μπήτνικ τελευταία
:SΟ μακαριστός Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε υπάρχουν πράγματο που δεν λέγονται και γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται .
Για το λόγο αυτό μην είσαι κακούλης σαν ...διαολάκος στο ζήτημα αυτό διότι η ανηψία μου έχει ... καλό δικηγόρο .
Τέλος περί σοφίας :
Εγώ νέε μου είμαι σοφός διότι γηράσκω δ΄αεί πολλά διδασκόμενος , ιδών ότι ουδέν οιδα .
Κάποτε θα αποκτήσω την κλείδα της μυστικής ακολουθίας της γνώσης την οποία αγρύπνως φρουρεί ο Βοθρούλης
συμφωνοι αλλα να ξερεις οτι οσο και να εχεις το νου σου θα κατσει η στραβη και θα αρπαχτουν.....δεν νομιζω να ειμαι οφ τοπικ?
οποιοι βαζουν τα σκυλια να τσακωνοντε μεταξυ τους ειναι μαλακες
τα πιτ μπουλ εχουν την ιδιομορφια να κλειδωνουν τα σαγονια τους(μυικο)και τα χαλαρωνουν μετα οταν ηρεμησει ο σκυλος,οσο και να τον χτυπατε δεν εχει αποτελεσμα ισα ισα γινεται χειροτερα
τωρα για το πιο σκυλι ειναι πιο καλο σε καυγαδες πρωτιστως παιζει ρολο η ψυχη του σκυλου αλλα αν ειναι να μιλησουμε γενικα,ολα τα σκυλακια που αναφερατε ειναι μια πουτσα μπροστα στον ποιμενικο καυκασου(ειμαι λατρης των ροτβαιλερ)
ρε.....τα χαπια...... μη ξεχνιεσαι!!!!!!!!!δε συνδιαλλέγομαι με άτομα χαμηλότερου κοινωνικομορφωτικοπνευματικοοικονομικού επιπέδου από εμένα.
όχι γιατί δεν είναι του αυτού κοινωνικομορφωτικοοικονομικού επιπέδου με σένα.
Πάντως μου λύνετε μία απορία ?
18 μήνες ιστορία που συνεχίζεται , εμπίπτει στην περίπτωση σοβαρή σχέση ?