Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά όταν μάθεις ελληνικά θα μιλάς στα ίσια, μέχρι τότε να σαι καλά..

δεν λέμε το ίδιο.
Υπάρχει χαοτική διαφορά στον ορισμό που δίνουμε στη σχέση.
Γκόμενα που από τις 11 μέχρι τις 6 κωλοτρίβεται και περιφέρεται από πούτσο σε πούτσο, δεν αποτελεί σχέση ακόμα και εάν έρχεται σπίτι σου για ύπνο και τη γαμάς.

Σχέση με τη στριπτηζού λογίζεται αυτή που παρατάει το κωλόμπαρο, βρίσκει νορμάλ δουλειά και κάνει νορμάλ ζωή όπως και συ.
Πάμε πάλι παρακάτω.

πιο ίσια δε γίνεται παλλίκαρε....
Και για να μην αρχίσω τις προσβολές πάλι και τα μπινελίκια να σαι καλά και συ.......

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Σχέση με τη στριπτηζού λογίζεται αυτή που παρατάει το κωλόμπαρο, βρίσκει νορμάλ δουλειά και κάνει νορμάλ ζωή όπως και συ.
Πάμε πάλι παρακάτω.

Και για να μην αρχίσω τις προσβολές πάλι και τα μπινελίκια να σαι καλά και συ.......

Λοιπόν
1. Λες να κάνω νορμάλ ζωή. Άμα εγώ δουλεύω νύχτα και δεν έχω τη δικιά σου 'νορμάλ' ζωή?
2. Μπινελίκια δεν ρίχνω γιατί δεν σε ξέρω απλά με τον τρόπο που εκφέρεις τον λόγο διαφωνώ (κακό είναι?)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάμε πάλι παρακάτω.

Λοιπόν
1. Λες να κάνω νορμάλ ζωή. Άμα εγώ δουλεύω νύχτα και δεν έχω τη δικιά σου 'νορμάλ' ζωή?
2. Μπινελίκια δεν ρίχνω γιατί δεν σε ξέρω απλά με τον τρόπο που εκφέρεις τον λόγο διαφωνώ (κακό είναι?)

Αυτό έγραψα παραπάνω. Σχέση είναι αδύνατη για όσους έχουν conventional ζωή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Λοιπόν
1.
Εάν εσύ το θεωρείς νορμάλ εγώ περιττεύω....
2.
τα μπινελίκια τα ρίχνω σ αυτούς που το λέω όσο πιο απλά μπορώ και δεν το καταλαβαίνουν.
εσύ το κατάλαβες. Πάμε παρακάτω.

Υ.Γ.
Καλώς, ή κακώς η νύχτα δεν θεωρείται στην κοινωνία που ζεις νορμάλ.
Εάν το βλέπεις διαφορετικά τιμή σου και καμάρι σου.
Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλές κωλομπαρούδες και νυχτόβιους στα 45 50 τους να είναι ευτυχείς από τις επιλογές τους.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
1.
Εάν εσύ το θεωρείς νορμάλ εγώ περιττεύω....
2.
τα μπινελίκια τα ρίχνω σ αυτούς που το λέω όσο πιο απλά μπορώ και δεν το καταλαβαίνουν.
εσύ το κατάλαβες. Πάμε παρακάτω.

Φίλε μου κάποιοι λειτουργούν καλύτερα άμα εργάζονται βράδυ,
εγώ για παράδειγμα άμα ξυπνήσω πριν τις 10.00 είμαι άρρωστος 'κυριολεκτικά'

Υ.Γ.
Καλώς, ή κακώς η νύχτα δεν θεωρείται στην κοινωνία που ζεις νορμάλ.
Εάν το βλέπεις διαφορετικά τιμή σου και καμάρι σου.
Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλές κωλομπαρούδες και νυχτόβιους στα 45 50 τους να είναι ευτυχείς από τις επιλογές τους.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τέλος πάντων με το θέμα στριπτηζούδες χρειάζεται αρκετή εμπειρία και προσοχή γιατί αν μη τι άλλο είναι επαγγελματίες.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Eδω δεν εχεις και αδικο..Οσους ξερω δεν μου λενε και τα καλυτερα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάνε παραθέσεις σωστές με μπερδεύεις.......
Τώρα να κάτσω να σου περιγράψω τις ώρες που δουλεύω αλλά έχω όντως νορμάλ ζωή πάλι δεν έχει νόημα.
Εγώ ξυπνάω αργότερα από σένα, δουλεύω νύχτες και σαββατοκύριακα αλλά δεν είμαι παιδί της νύχτας.
Πάμε παρακάτω.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα να κάτσω να σου περιγράψω τις ώρες που δουλεύω αλλά έχω όντως νορμάλ ζωή πάλι δεν έχει νόημα.
Εγώ ξυπνάω αργότερα από σένα, δουλεύω νύχτες και σαββατοκύριακα αλλά δεν είμαι παιδί της νύχτας.
Πάμε παρακάτω.

Οκ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πάμε παρακάτω.

:headbang:
Αφου δουλευεις νυχτα τι εισαι παιδι της μερας?
'Η εννοεις οτι εσυ εισαι και καλα πετυχημενος και ευυποληπτος πολιτης, με μορφωση, ενω οι νυχτοβιοι δεν ειναι?
Γιατι αν καποιος δουλευει πορτα, γκαρσονι, πορτιερης, μπαρμαν, νυχτοφυλακας, P.R. κτλ προφανως κανει μια δουλεια σκατα, οπως και καποιος που δουλευει μερα μπορει να κανει δουλεια σκατα.
Υπαρχουν ομως ακρως ικανοι ανθρωποι που δουλευουν μερα και ακρως ικανοι που δουλευουν νυχτα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Xa Xa Xa...

έτσι τέτοια να ακούω...

και ένιωθα άσχημα που ξυπνάω και εγώ αργά κάθε μέρα....

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:headbang:
Αφου δουλευεις νυχτα τι εισαι παιδι της μερας?
'Η εννοεις οτι εσυ εισαι και καλα πετυχημενος και ευυποληπτος πολιτης, με μορφωση, ενω οι νυχτοβιοι δεν ειναι?
Γιατι αν καποιος δουλευει πορτα, γκαρσονι, πορτιερης, μπαρμαν, νυχτοφυλακας, P.R. κτλ προφανως κανει μια δουλεια σκατα, οπως και καποιος που δουλευει μερα μπορει να κανει δουλεια σκατα.
Υπαρχουν ομως ακρως ικανοι ανθρωποι που δουλευουν μερα και ακρως ικανοι που δουλευουν νυχτα.
'αλλα αντί άλλων

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για άλλη μια φορά να επαναλάβω ότι προβληματισμοί σαν τον παρόν και τη φύση των συμμετεχόντων στις σχέσεις είναι καταγεγραμμένοι :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Δεν νομιζω να ειναι αλλα αντι αλλων, αυτο που ειπα, σε σχεση με αυτο.
Και σε σχεση με αυτο που παρεθεσα.
Σε σχεση με το θεμα ειναι.
Γιατι το θεμα ειναι πολυ γενικο.
Που να ξερω εγω αν θα εκανα σχεση, κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες, με μια απο τις χιλιαδες γκομενες που κανουν στριπ?
Εσυ δηλαδη, ετσι γενικα, μπορεις να το αποκλεισεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν νομιζω να ειναι αλλα αντι αλλων, αυτο που ειπα, σε σχεση με αυτο.
Και σε σχεση με αυτο που παρεθεσα.
Σε σχεση με το θεμα ειναι.
Γιατι το θεμα ειναι πολυ γενικο.
Που να ξερω εγω αν θα εκανα σχεση, κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες, με μια απο τις χιλιαδες γκομενες που κανουν στριπ?
Εσυ δηλαδη, ετσι γενικα, μπορεις να το αποκλεισεις?
τι να αποκλείσω ακριβώς;
το ότι βολόδερνα 2 χρόνια με τέτοια γκόμενα;
πάμε παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom