Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Σοβαρή σχέση για καλό γαμήσι θα έκανα χαλαρά...Τώρα για γάμους,μωράκια και ιστορίες δε με κόβω!!Αυτά με τους αγαπούληδες..
ξανασκεψου το,η στριπτιτζου θα σου εκανε τσολιαδακια βλεπεις τους γυφτομπομπιρες που γεννουν οι ελλεηνιδες

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
ξανασκεψου το,η στριπτιτζου θα σου εκανε τσολιαδακια βλεπεις τους γυφτομπομπιρες που γεννουν οι ελλεηνιδες
Τσολιαδάκια θα μου έκανε,οκ...Αλλά αν της τη βαρούσε και έφευγε για πατρίδα μαζί τους;Πού θα την έβρισκα;Πάνε τα τσολιαδάκια μου...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τσολιαδάκια θα μου έκανε,οκ...Αλλά αν της τη βαρούσε και έφευγε για πατρίδα μαζί τους;Πού θα την έβρισκα;Πάνε τα τσολιαδάκια μου...
σιγα που θα στα παρει,χαζη ειναι να  τα μεγαλωσει μονη της.θα στα αφησει και θα συνεχισει την ζωαρα της

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
σιγα που θα στα παρει,χαζη ειναι να  τα μεγαλωσει μονη της.θα στα αφησει και θα συνεχισει την ζωαρα της
Στο καλό και να μη μου γράφει...Γι αυτό λοιπόν μόνο γαμήσι και τίποτα παραπέρα με τέτοιες τύπισσες!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πως τα ξερεις τα αγγλικα και τις γυναικες πσσσ
Tις ΓΥΝΑΙΚΕΣ κοτουλα μου γλυκια, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τις μαθει κανεις στα σιγουρα, γιατι η ψυχη ΚΑΙ η καρδια τους ειναι μια αβυσσος οπως λεει το ασμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tις ΓΥΝΑΙΚΕΣ κοτουλα μου γλυκια, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τις μαθει κανεις στα σιγουρα, γιατι η ψυχη ΚΑΙ η καρδια τους ειναι μια αβυσσος οπως λεει το ασμα

σκασε ηλιθιε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Επιπροσθέτως οι πουτάνες έχουν συγκεκριμένη τιμή την οποία η κάθε μία την καθορίζει από πριν και ξέρεις τι πληρώνεις.

Αντιθέτως με τις υπολοιπες γυναίκες ... που δεν ξέρεις μέχρι ποιου σημείου θα φτάσει η απληστία τους...
Συμφωνω απολυτως, εδω χθες που ρωτησα φιλο αν χωρισε τελικα γιατι δεν τα πηγαινε καλα τελευταια μετα απο 2-3 χρονη "σοβαρη σχεση", μου ειπε το εξης, "εγω χωρισα, αλλα υπαρχει ενα προβλημα, δε φευγει απο το σπιτι μου και εχω παει και μενω στων γονιων μου" :o :o :o
"Της εδωσα διορια να φυγει,αλλα δε φευγει με το καλο"..
Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν ειναι κωλοπαιδο και αλητης για να την πλακωσει στα μπουκετα και να την διωξει και μιλαμε για παλληκαρι που εχει γαμηθει στο επαγγελμα του και θεωρειται απο τους καλυτερους στον τομεα του, πανευρωπαικως τουλαχιστον και εχει παρει το σπιτακι του και εχει κανει καποια λεφτα και ερχεται μια τυπισσα και εχει κανει καταληψη..
Πριν, πηγαινε σποραδικα σε κανα στουντιακι,αλλα ειπε να βρει μια κοπελα να "ηρεμησει" και "προκοψε" γ@μω το κερατο μου... :headbang:
Αρα, δεν ξερεις τι θα σου προκυψει με καμμια απολυτως, γι αυτο γνωμη μου ειτε επαγγελμτιας ειτε οχι , καμμια απολυτως διαφορα, αν μπεις στο λουκι, κανεις το σταυρο σου για να ξεριςε αν θα πας ακλαφτος ή οχι...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν ειναι κωλοπαιδο και αλητης για να την πλακωσει στα μπουκετα και να την διωξει

αλητεια ειναι αυτο? απο τη στιγμη που δε ξεκουμπιζεται απο το σπιτι ΤΟΥ? οκ.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ανετα θα πευτανε κατι γαμησια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν εννοούμε με το "σοβαρή" ,
την συνεχόμενη , μακροπρόθεσμη, κατ'αποκλειστικότητα φαλλική παράτριψη σε 1 συγκεκριμένο κόλπο

προσωπικά δεν βρίσκω κάν κίνητρο να επιδιώξει κανείς κάτι τέτοιο, για οποιοδήποτε γυναικείο κόλπο και όχι μόνο για των strippers
απ'τη στιγμή που η προσφορά κόλπων προς παρατριψη άνευ οποιασδήποτε κτητικής απαίτησης , είναι άπλετη, πάμφτηνη , εύκολη και άκοπη...

θα μου πείτε τι γίνεται , με το "συναίσθημα για κάποια/ον", δλδ το να πιστεύει κάποιος ότι το αντικείμενο που τον ευφορίζει είναι αναντικατάστατο και πολύ σημαντικό για εκείνον  ...?

πιστεύω ότι είναι απλά οι χημικές αντιδράσεις σεξουαλικής λειψυδρίας και έλλειψης πλουραλισμού επιλογών , που σε κάνουν να επικεντρώνεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο.

στην προκειμένη περίπτωση η "σχέση" με μια γυναίκα του πορνικού επαγγέλματος , πιστεύω ότι είναι κυριως επαγγελματική (νταβατζιακή)
ή το το πορνικό επάγγελμα του θήλεος να παραμένει κρυφό απο το έτερο μέλος της σχέσης, ότι άλλο μου φαίνεται ακατανόητο και παράγωγο επιπόλαιου συναισθηματοπιρφορισμού που οδηγεί σε αδιέξοδο...  

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως στα θεματος μας, η ολη φαση για  σχεση με επαγγελματια ή μη, μου φερνει στο μου ενα παμπαλαιο ανεκδοτο που το ελεγαν οι παππουδες μας με τον ταξιδιωτη που ειδε τον Μεξικανο να κοιμαται και να ειναι καλυμμενος απο μυγες και ο ταξιδιωτης να τον τιναζει και να του λεει, "ξυπνα, θα σε φανε οι μυγες!!!!!" και ο Μεξικανος να ξυοναει και να φωναζει, " τι εκανες ρεε?Εδιωξες τις χορτατες, τωρα θα ερθουν οι πεινασμενες...", πραγμα που εχει απειρως επαληθευτει στην πολιτικη και στην γυναικα... :S

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Αυτός που ξεκίνησε το thread σταμάτησε να ποστάρει σε αυτό εδώ και 6,5 χρόνια. :) Ήθελε να μοιραστεί τον πόνο του ο άνθρωπος.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15[/url]

Για να κάνει κάποιος σχέση με επαγγελματία πραγματικά πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος και σε τεράστιο σχεσιακό αδιέξοδο σίγουρα.
(εκτός αν είναι καμία βίζιτα πολυτελείας και την κυκλοφορεί για μούρη)

Το πιθανό είναι να είναι κάποιος που είναι σε μέση προς μεγάλη ηλικία.

Καταλαβαίνω και την οπτική της ψυχολογίας του υπερήρωα , δηλαδή κάποιου που θεωρεί ότι είναι κάποιος θεός που θα σώσει την πουτάνα από τον τρόπο ζωής της ...
(ο george_gk2003 που ξεκίνησε το thread σίγουρα από αυτό πάσχει)

Προσωπικά πιστεύω ακόμα και αν το δοκιμάσει η πουτάνα για ένα μικρό διάστημα την κανονική ζωή με τον υπερήρωα που είναι πρόθυμος να αυτοκαταστραφεί για αυτήν , σίγουρα κάποια στιγμή θα γυρίσει στα οικεία για αυτήν νερά και καταστάσεις.

Αυτό που θα ακούσει ο υπερήρωας θα είναι το "έτσι είμαι εγώ και έτσι μου αρέσει να ζω την ζωή μου και σε όποιον αρέσει"

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Αυτός που ξεκίνησε το thread σταμάτησε να ποστάρει σε αυτό εδώ και 6,5 χρόνια. :) Ήθελε να μοιραστεί τον πόνο του ο άνθρωπος.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15[/url]

Για να κάνει κάποιος σχέση με επαγγελματία πραγματικά πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος και σε τεράστιο σχεσιακό αδιέξοδο σίγουρα.
(εκτός αν είναι καμία βίζιτα πολυτελείας και την κυκλοφορεί για μούρη)

Το πιθανό είναι να είναι κάποιος που είναι σε μέση προς μεγάλη ηλικία.

Καταλαβαίνω και την οπτική της ψυχολογίας του υπερήρωα , δηλαδή κάποιου που θεωρεί ότι είναι κάποιος θεός που θα σώσει την πουτάνα από τον τρόπο ζωής της ...
(ο george_gk2003 που ξεκίνησε το thread σίγουρα από αυτό πάσχει)

Προσωπικά πιστεύω ακόμα και αν το δοκιμάσει η πουτάνα για ένα μικρό διάστημα την κανονική ζωή με τον υπερήρωα που είναι πρόθυμος να αυτοκαταστραφεί για αυτήν , σίγουρα κάποια στιγμή θα γυρίσει στα οικεία για αυτήν νερά και καταστάσεις.

Αυτό που θα ακούσει ο υπερήρωας θα είναι το "έτσι είμαι εγώ και έτσι μου αρέσει να ζω την ζωή μου και σε όποιον αρέσει"

πες τα ρε μαγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom