Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σοβαρά τώρα. Πέρασες ΑΕΙ με τέτοια ορθογραφία; Το έχουν διαλύσει τελείως το εκπαιδευτικό σύστημα.

Είχα κι εγώ συμμαθητές που έγραφαν έτσι. Αλλά οι καθηγητές μας δεν τους άφηναν να βγάλουν το Λύκειο εύκολα. Τους άφηναν πρώτα κάνα δυο τάξεις για καψόνι και μετά τους έδιναν το πολυπόθητο απολυτήριο. Το σύστημα αυτό φυσικά έσβηνε και τις όποιες φιλοδοξίες για σπουδές που μπορεί να είχαν.
στα αρχιδια μου μωρε με την ορθογραφια μου χετε σπασει τα αρχιδια...

κανω μερικα λαθη οκ? για φιλοσοφια θα παω? για αλλο σπουδαζω...

Διαβασα, ελιωσα 1 χρονο,γαμηθηκα στο διαβασμα και περασα... μην μου τα πρηζετε...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Διαβασα, ελιωσα 1 χρονο,γαμηθηκα στο διαβασμα και περασα... μην μου τα πρηζετε...

Καλά δε σε πιέζω. Απλά σου εξιστορώ μια πραγματικότητα, όχι και τόσο παλαιά. Λογικό δεν είναι να μου κάνει εντύπωση το πως άλλαξαν τα πράγματα; Όταν μεγαλώσεις κι εσύ και γίνεις άντρας θα σου κάνουν εντύπωση όσα θα είναι διαφορετικά.

Διάβασε 1 χρόνο λέει... Τρία χρόνια προσπαθούσαμε τότε, με φροντιστήρια δέσμης και πολύωρη μελέτη.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Σε ΤΕΙ δεν είχες πει οτι είσαι τύπε;

Τι σπουδάζεις;  :think:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ετσι ακριβως Κρητικε, το χρημα ειναι ενα μεσο για καλυτερη ζωη την οποια ολοι θελουμε.
Ξεφυγαμε βεβαια απο το θεμα αλλα αυτα εχει η ανταλλαγη αποψεων.
Οσον αφορα το θεμα εχω περιπου τις ιδιες εμπειριες και μαλιστα πολυ προσφατα με εδω :
Εμένα η εμπειρία μου είναι διαφορετική (όχι πάρα πολύ).

Συνήθως οι φάσεις με τέτοιου είδους γκόμενες,μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δηλ μόνο οι πουτάνες μας τα τρώνε? Οι γκόμενες, οι κοπέλες, οι γυναίκες μας...όχι?
Ο παρονομαστής είναι κοινός...

Πήγαινε να χτυπήσεις (όχι κυριολεκτικά) - αξιοπρεπή - γκόμενα...και θα δεις. Πήγαινε να κάνεις σχέση με το επίδομα του ΟΑΕΔ, με μισθό γύρω στα 600, με κατοικία το δωματιο σου στο σπίτι των γονιών σου, με αυτοκίνητο...την ΕΘΕΛ, και μετά καθόμαστε και μιλάμε περί διαφοροποίησης συναισθημάτων και κινήτρων μεταξύ επαγγελματιών του έρωτα και "φυσιολογικών" γυναικών...
Μετά το θεμα δεν είναι αν θα βρουμε διαμάντι ποτέ μέσα στα σκατά ή όχι...αλλά ότι τα σκατα μας έχουν κατακλύσει από παντού!
Βουλιάζουμε...
Το πρώτο που κοιτά μια κοπέλα σήμερα είναι...όχι τι δουλειά κάνεις...(καλά αν είσαι εμφανήσιμος τελος πάντων..., το δε καλό παιδι..είναι ανέκδοτο πια)...αλλά αν έχεις φράγκα! Φράγκά! Πόσα? Ουτε καν από που προέρχονται....αλλά ΠΌΣΑ!!!

Επομένως δε βλέπω γιατί οι πουτάνες είναι διαφορετική κατηγορία...

:rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Επιπροσθέτως οι πουτάνες έχουν συγκεκριμένη τιμή την οποία η κάθε μία την καθορίζει από πριν και ξέρεις τι πληρώνεις.

Αντιθέτως με τις υπολοιπες γυναίκες ... που δεν ξέρεις μέχρι ποιου σημείου θα φτάσει η απληστία τους...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εντάξει ρέ τύποι τώρα συζητάτε τήν βάση τής κοινωνικής δομής τών καιρών μας. Αυτό είναι γενικής τάξης καί φυσικά περιλαμβάνει καί τίς γκόμενες. Μόνο πού ή εμπειρία ή σεξουαλική μέ μία επαγγελματία είναι ένα σύντομο παράθυρο γιά όταν έχεις τό μέσο γιά μία στιγμή καί γιά ένα σκοπό. Ένα αντίτημο. Καί αυτή είναι εκεί μέ σκοπό νά κάνει ανεξάρτητη οικονομικά ζωή μαζεύοντας πολλά τέτοια αντίτοιμα. Ώς γκόμενα καί αυτή πλουσιότερο της προτιμά άν μπορεί. Αφού γνωρίζει ένα κάρο κόσμο στήν φάση κάνει καί τήν πλάκα της καί μέ μαγκάκια γιατί έχει μεγάλη γκάμα καί τίποτα νά χάσει. Αυτό είναι όλο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
  Επιπροσθέτως οι πουτάνες έχουν συγκεκριμένη τιμή την οποία η κάθε μία την καθορίζει από πριν και ξέρεις τι πληρώνεις.

Αντιθέτως με τις υπολοιπες γυναίκες ... που δεν ξέρεις μέχρι ποιου σημείου θα φτάσει η απληστία τους...
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα στην παρέα! 

Εγω παίδες ξέρω ότι εμεις βάζουμε η μπορούμε να βάλουμε όρια σε οπιαδήποτε σχέση.

Ολοι μας έχουμε παρασυρθεί (και όσοι δεν το παραδέχονται λένε μαλακίες) με ένα ωραίο αλλοδαπό μουνάκι
που μας τρέλλανε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να την χαλάμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Οσο όμως αποκτάμε εμπειρίες μαθαίνουν να σπρώχνουμε λιγότερα και να παιρνάμε καλύτερα.

Δεν υπάρχει φόρμουλα σε αυτά αλλά εμπειρία και μόνο.
Εγω εχω εμπλακει προσωπικά σε σχέσεις , οι οποίες μου έχουν βγεί σωστά. Εχω πάει με τα κορίτσια στις πατρίδες τους ΡΩΣΙΑ και ΟΥΚΡΑΝΙΑ τις έχω χρησιμοποιήσει για δουλιές μου εκεί και με έχουν βοήθήσει.
Το οικονομικό και συναιθηματικό μου ισοζύγιο θετικό .
Οτι δίνεις παίρνεις και πολλές φορές εαν εισαι υπομονετικός παίρνει παραπάνω.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
Καλημέρα στην παρέα!  

Εγω παίδες ξέρω ότι εμεις βάζουμε η μπορούμε να βάλουμε όρια σε οπιαδήποτε σχέση.

Ολοι μας έχουμε παρασυρθεί (και όσοι δεν το παραδέχονται λένε μαλακίες) με ένα ωραίο αλλοδαπό μουνάκι
που μας τρέλλανε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να την χαλάμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

πολυ σωστος,εδω ειναι ολη η ουσια..οποιος δεν μπορει να τιθασευσει τον ευατο του δεν του φταιει καμμια.αν δεν μπορεις να συγκρατηθεις καλυτερα να καθεσαι σπιτι σου..σιγουρα θα ξεφυγεις σιγουρα θα κανεις μαλακιες, αλλα μεχρι εκει που σε περνει και δεν θα αρχιζεις να στερησαι βασικα πραματα για τον ευατο σου..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το πρώτο που κοιτά μια κοπέλα σήμερα είναι...όχι τι δουλειά κάνεις...αλλά αν έχεις φράγκα! Φράγκά! Πόσα? Ουτε καν από που προέρχονται....αλλά ΠΌΣΑ!!!

Κι η Βίκυ Σταμάτη έτσι σκεφτόταν, γι αυτό είναι τώρα στη στενή.

Οπότε τώρα μάλλον θα αρχίσουν να ρωτάνε οι γκόμενες από πού τα βρήκε κάποιος τα λεφτά, πριν δεχθούν το ακριβό δώρο (ένα αυτοκίνητο π.χ.) διότι ενδέχεται και να βρεθούν κατηγορούμενες για "αποδοχή προϊόντος εγγλήματος", "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" κλπ.

Πολλαπλώς δύσκολοι καιροί για τους παρανόμως πλουτίσαντες. Ούτε ένα δώρο σε μια γκόμενα δεν θα μπορούν να κάνουν. :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Λες και όποιος θέλει να το κάνει θα ακούσει την γνώμη μας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μωρέ σχέση ας κάνει όποιος μπορεί! Δηλαδή άσχημα θα του έρθει να πηδάει τζάμπα κάποια που οι άλλοι πληρώνουν απλά για να την ακουμπήσουν;

Το "σοβαρή" είναι το ζήτημα!
Δηλαδή σαν πόσο σοβαρή; Μέχρι γάμο και παιδιά ας πούμε; Διότι τότε ο γκρεμός είναι μπροστά του και δεν τον βλέπει.
Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το ψέμα και την υποκρισία επιστήμη κι αυτό θα συνεχίσουν πάντα να το κάνουν, η συνήθεια έχει γίνει πλέον η δεύτερη φύσις τους.

Και δηλαδή "δεν έχουν δικαίωμα αυτές να έχουν μια σχέση;" Θα ρωτήσει κάποιος.
Η πείρα μου λέει πως είτε η σχέση τους είναι τελείως αγαθιάρης και δεν ξέρει καν τί δουλειά κάνουν, είτε (συνηθέστερα) είναι ο νταβατζής τους.

Και βέβαια να μη ξεχνάμε πως "Άπαξ πουτάνα, εσαεί πουτάνα!"

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μωρέ σχέση ας κάνει όποιος μπορεί! Δηλαδή άσχημα θα του έρθει να πηδάει τζάμπα κάποια που οι άλλοι πληρώνουν απλά για να την ακουμπήσουν;

Το "σοβαρή" είναι το ζήτημα!
Δηλαδή σαν πόσο σοβαρή; Μέχρι γάμο και παιδιά ας πούμε; Διότι τότε ο γκρεμός είναι μπροστά του και δεν τον βλέπει.
Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το ψέμα και την υποκρισία επιστήμη κι αυτό θα συνεχίσουν πάντα να το κάνουν, η συνήθεια έχει γίνει πλέον η δεύτερη φύσις τους.

Και δηλαδή "δεν έχουν δικαίωμα αυτές να έχουν μια σχέση;" Θα ρωτήσει κάποιος.
Η πείρα μου λέει πως είτε η σχέση τους είναι τελείως αγαθιάρης και δεν ξέρει καν τί δουλειά κάνουν, είτε (συνηθέστερα) είναι ο νταβατζής τους.

Και βέβαια να μη ξεχνάμε πως "Άπαξ πουτάνα, εσαεί πουτάνα!"
RESPECT !!!!!!!!!!!!!

Φυσικα παντα υπαρχουν κι εξαιρεσεις αλλα το ρισκο ειναι τεραστιο....

Επειτα οποιος παει να πιασει γκομενα επαγγελματια απο τον χωρο της δυο τινα παιζουν γιαυτον
Η ειναι αφελης σε βαθμο κακουργηματος
Η ειναι πονηρος και εκμεταλλευτης καργα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
RESPECT !!!!!!!!!!!!!

Φυσικα παντα υπαρχουν κι εξαιρεσεις αλλα το ρισκο ειναι τεραστιο....

Επειτα οποιος παει να πιασει γκομενα επαγγελματια απο τον χωρο της δυο τινα παιζουν γιαυτον
Η ειναι αφελης σε βαθμο κακουργηματος
Η ειναι πονηρος και εκμεταλλευτης καργα

πως τα ξερεις τα αγγλικα και τις γυναικες πσσσ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ναι θα εκανα σοβαρη σχεση αρκει να μην μιλουσε πολυ και να μου εδινε κωλο οποτε της το ζητουσα :grin:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Σοβαρή σχέση για καλό γαμήσι θα έκανα χαλαρά...Τώρα για γάμους,μωράκια και ιστορίες δε με κόβω!!Αυτά με τους αγαπούληδες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom