Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Girls who were told they were the prettiest girl in Mankato found themselves just another trout in a sea of trout, boobs not big enough, lips not full enough. In need of liposuction, and a tan. You were expected to race around the city all day chasing auditions, how were you supposed to pay the bills? Stripping seemed a logical choice, easy money in your pocket and your days were free. And for a while it worked—until the rejection got to you.  And the late nights of drinking. And soon enough like vultures came the leech musicians, sucking you into the “12-month Plan” –you strip and support us and in a year when I get my record deal we’ll both live in style. I can’t tell you how many times I saw this. Broke dick dudes showing off their brand new Les Paulsor their huge Pro-tool rigs all bought and paid for by their lap dancing dumb-ass chicks. Like a wife putting her man through medical school…sort of.

After a while the girl just got tired of trying to be an actress, tired of the constant rejection. And usually the coveted bit part came with a price, blow the casting director or blow the agent or blow the gaffer—Death by a thousand cuts. After being leered at and pawed at all day for no money it seemed easier to do it at night for a lot of money. Adios acting career, hello Darkness.  And then if that wasn’t enough, the mooch musician would let his entire band move into your cramped apt., ‘temporarily’. Pretty soon the poor girl is supporting a whole gaggle of leeches. The band needs a new demo Destiny, fork over. The band needs flyers Destiny, fork over. Good old Destiny. Good old cash cow. The 12-month plan turned into 18 months, then 24. At some point they just broke up, he would find a new cash cow or she would have to burn him off her arm like a tick.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Girls who were told they were the prettiest girl in Mankato found themselves just another trout in a sea of trout, boobs not big enough, lips not full enough. In need of liposuction, and a tan. You were expected to race around the city all day chasing auditions, how were you supposed to pay the bills? Stripping seemed a logical choice, easy money in your pocket and your days were free. And for a while it worked—until the rejection got to you.  And the late nights of drinking. And soon enough like vultures came the leech musicians, sucking you into the “12-month Plan” –you strip and support us and in a year when I get my record deal we’ll both live in style. I can’t tell you how many times I saw this. Broke dick dudes showing off their brand new Les Paulsor their huge Pro-tool rigs all bought and paid for by their lap dancing dumb-ass chicks. Like a wife putting her man through medical school…sort of.

After a while the girl just got tired of trying to be an actress, tired of the constant rejection. And usually the coveted bit part came with a price, blow the casting director or blow the agent or blow the gaffer—Death by a thousand cuts. After being leered at and pawed at all day for no money it seemed easier to do it at night for a lot of money. Adios acting career, hello Darkness.   And then if that wasn’t enough, the mooch musician would let his entire band move into your cramped apt., ‘temporarily’. Pretty soon the poor girl is supporting a whole gaggle of leeches. The band needs a new demo Destiny, fork over. The band needs flyers Destiny, fork over. Good old Destiny. Good old cash cow. The 12-month plan turned into 18 months, then 24. At some point they just broke up, he would find a new cash cow or she would have to burn him off her arm like a tick.

...μαστροπος  ειναι το ιδιο το συστημα και
δημιουργει εμπορευματοποιημενα θυματα...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
θα σου απαντησω αυριο,γιατι με δυσκολια κραταω τα ματια μου ανοιχτα και απ'οτι φαινεται θελει λιγο σκεψη...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
θα σου απαντησω αυριο,γιατι με δυσκολια κραταω τα ματια μου ανοιχτα και απ'οτι φαινεται θελει λιγο σκεψη...
τελικα το διαβασα και το βρηκα πολυ καλο,  συμφωνουμε λοιπον με τον κυριο Jizzy Pearl

κρατησα ομως μια φραση :

The success of Pretty Woman the movie was the belief that true love conquers all, that in the course of a week a girl could transform herself from dirty Hollywood whore to rich man’s wife.

και αναρωτιεμαι : why not to  poor man's wife ?
μηπως εννοει οτι η χρηματοδουλεια ακομα μετα την μεταστροφη ,πρακτικα δεν αλλαζει?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Σοβαρή σχέση;; Δε νομίζω...  ;)

Επισκέπτης
Δηλ μόνο οι πουτάνες μας τα τρώνε? Οι γκόμενες, οι κοπέλες, οι γυναίκες μας...όχι?
Ο παρονομαστής είναι κοινός...

Πήγαινε να χτυπήσεις (όχι κυριολεκτικά) - αξιοπρεπή - γκόμενα...και θα δεις. Πήγαινε να κάνεις σχέση με το επίδομα του ΟΑΕΔ, με μισθό γύρω στα 600, με κατοικία το δωματιο σου στο σπίτι των γονιών σου, με αυτοκίνητο...την ΕΘΕΛ, και μετά καθόμαστε και μιλάμε περί διαφοροποίησης συναισθημάτων και κινήτρων μεταξύ επαγγελματιών του έρωτα και "φυσιολογικών" γυναικών...
Μετά το θεμα δεν είναι αν θα βρουμε διαμάντι ποτέ μέσα στα σκατά ή όχι...αλλά ότι τα σκατα μας έχουν κατακλύσει από παντού!
Βουλιάζουμε...
Το πρώτο που κοιτά μια κοπέλα σήμερα είναι...όχι τι δουλειά κάνεις...(καλά αν είσαι εμφανήσιμος τελος πάντων..., το δε καλό παιδι..είναι ανέκδοτο πια)...αλλά αν έχεις φράγκα! Φράγκά! Πόσα? Ουτε καν από που προέρχονται....αλλά ΠΌΣΑ!!!

Επομένως δε βλέπω γιατί οι πουτάνες είναι διαφορετική κατηγορία...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
οσο και να ποναει αυτο, ηταν ειναι και θα ειναι η μεγαλη αληθεια

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Δεν είχα διαβάσει το ποστάρισμα που μόλις έκανες παραθεση αγαπητέ Φαλλοκράτη...

Πολύ σωστό το παλληκάρι,συμφωνώ κ εγώ 1000%...

Επισκέπτης

Δεν είχα διαβάσει το ποστάρισμα που μόλις έκανες παραθεση αγαπητέ Φαλλοκράτη...

Πολύ σωστό το παλληκάρι,συμφωνώ κ εγώ 1000%...
Ετσι ακριβως Κρητικε, το χρημα ειναι ενα μεσο για καλυτερη ζωη την οποια ολοι θελουμε.
Ξεφυγαμε βεβαια απο το θεμα αλλα αυτα εχει η ανταλλαγη αποψεων.
Οσον αφορα το θεμα εχω περιπου τις ιδιες εμπειριες και μαλιστα πολυ προσφατα με εδω :

Τότε μπορεί να ήμουν εγώ ο τυχερός ως τώρα. Ή οι φίλοι μου. Έχω συζήσει με γκόμενα από στριπτίζ και εγώ κι ένας φίλος. Ούτε λεφτά μου έφαγε, ούτε μου έσπασε κανένας το σπίτι ή το μαγαζί, με τις φίλες της βγαίναμε και σε κλαμπ και σε ταβερνάκια και άβολα δεν ένιωσα ποτέ... Έχω κεράσει, μ' έχουν κεράσει, αλλά πάνω απ' όλα έχω περάσει καλά. Και σεξ μου έχει κάτσει με γκόμενα από στριπ και μετά μείναμε φίλοι. Όλα ζήτημα χειρισμών είναι και οι κακοτοπιές υπάρχουν παντού. Σάμπως με Ελληνίδες ή με γκόμενες εκτός στριπτίζ, δεν θα υπήρχαν; Με τις γυναίκες όλα ένα ρίσκο είναι. Μιας και μιλάμε για μπάνιο, λοιπόν, ή βουτάς και κολυμπάς στα βαθιά ή κάθεσαι στην παραλία και παίζεις με το κουβαδάκι σου. Απλά πράγματα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ πάντως θέλω σχέση με τη Βαβάτση που κάνει πιο σκληρά πράγματα !!  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πανευκολα θα εκανα σχεση αρκει να εμενε μονο στο στριπ με τους αλλους και να μην ξεκωλιαζοταν για κατοσταευρα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Αν έφερνε πολλά λεφτά στο σπίτι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.  :grin:

Σιγά μήν φέρνει λεφτά σπίτι. Στή μπάνκα όλα, φαϊ πίτσα ντελίβερι, καί θά πλερώνεις τά εισητίρια γιά τό σόϊ καί τά εμβόλια τού σκύλου της. Παίζει νά πάει μία στά όρθια καί μέ τόν κτηνίατρο επίσης. :rockon:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Σιγά μήν φέρνει λεφτά σπίτι. Στή μπάνκα όλα, φαϊ πίτσα ντελίβερι, καί θά πλερώνεις τά εισητίρια γιά τό σόϊ καί τά εμβόλια τού σκύλου της. Παίζει νά πάει μία στά όρθια καί μέ τόν κτηνίατρο επίσης. :rockon:

Τύπε προσωπικά πιστεύω πως αν είσαι εσύ που θα τη πρωτοβγάλεις στο κουρμπέτι,
της τραβάς και 2-3 μανίκια αν πάει να λασκάρει δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Με περπατημένη είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιδια τον σαρουμαν τον παω πολυ σαν ατομο γενικα..

αλλα μερικα ξερω γω μου φενονται παραξενα,και γενικα αυτο με τα λεφτα ειναι περιεργο...

και περιπλοκο

στης νεαρες ηλικιες δεν παιζει κανενα ρολο, ποσους φοιτητακους ανεργους ξερω που εχουν γκομενακια? αρκετους...

δυστηχως οπως λεει δεν το παραδεχονται...

στης μεγαλυτερες ηλικιες απο οτι εχω παρατηρησει επιτηδες σε σαιτ γνωριμιων, εχουν κινητρο το να εχει τελειωσει κατι ο αλλος και να εχει καποιον μισθο καλο...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Τύπε προσωπικά πιστεύω πως αν είσαι εσύ που θα τη πρωτοβγάλεις στο κουρμπέτι,
της τραβάς και 2-3 μανίκια αν πάει να λασκάρει δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Με περπατημένη είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Από τήν ώρα πού τή γνωρίζεις σέ μαγαζί είναι ήδη περπατημένη. Άσε πού ακόμα καί γιά νεούδια ό μεσάζων έχει πεθάνει καιρό. Τώρα κάνουν επαγγελματικό προσανατολισμό κατευθείαν από φού μπού μέ κολλητές. :dancing:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλα,μην νομιζεις και η εξω σαν αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα ειναι..

βρε εδω σου λεω σε ενα θρεντ απευθυνει ενας το λογο στη κοπελα και επειδη εκεινη απαντησε σε αλλον με γλυκες,της γραφει καλα εγω φευγω ενοχλω!!!! :2funny:

Να του κάνεις εσύ παρέα να μην έχει ανάγκη τις πουτάνες. Καργιόλα.

παιδια τον σαρουμαν τον παω πολυ σαν ατομο γενικα..

αλλα μερικα ξερω γω μου φενονται παραξενα,και γενικα αυτο με τα λεφτα ειναι περιεργο...

και περιπλοκο

στης νεαρες ηλικιες δεν παιζει κανενα ρολο, ποσους φοιτητακους ανεργους ξερω που εχουν γκομενακια? αρκετους...

δυστηχως οπως λεει δεν το παραδεχονται...

στης μεγαλυτερες ηλικιες απο οτι εχω παρατηρησει επιτηδες σε σαιτ γνωριμιων, εχουν κινητρο το να εχει τελειωσει κατι ο αλλος και να εχει καποιον μισθο καλο...

Η γυναίκα κοιτάει το στάτους. Στην φοιτητική ηλικία στάτους έχεις σαν φοιτητής. Θα κάτσει η φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής στο παιδί που τυλίγει σουβλάκια; Δε νομίζω.

Μετά τα 25 η γυναίκα που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο θέλει να έχεις τελειώσει κι εσύ πανεπιστήμιο. Να μην είσαι κάνας μανάβης...

Και φυσικά ο επιτυχημένος επαγγελματικά είναι άξιος σεβασμού τουλάχιστον, ενώ ο αποτυχημένος, αποτυχημένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom