Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
Η γυναίκα κοιτάει το στάτους.
Και φυσικά ο επιτυχημένος επαγγελματικά είναι άξιος σεβασμού τουλάχιστον, ενώ ο αποτυχημένος, αποτυχημένος.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και η γυναικα που θα θελει να παντρευτει ενα απο τα πολλα θα κοιταξει θα ειναι αυτο, οπως και ο αντρας αντιστοιχα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να του κάνεις εσύ παρέα να μην έχει ανάγκη τις πουτάνες. Καργιόλα.

Η γυναίκα κοιτάει το στάτους. Στην φοιτητική ηλικία στάτους έχεις σαν φοιτητής. Θα κάτσει η φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής στο παιδί που τυλίγει σουβλάκια; Δε νομίζω.

Μετά τα 25 η γυναίκα που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο θέλει να έχεις τελειώσει κι εσύ πανεπιστήμιο. Να μην είσαι κάνας μανάβης...

Και φυσικά ο επιτυχημένος επαγγελματικά είναι άξιος σεβασμού τουλάχιστον, ενώ ο αποτυχημένος, αποτυχημένος.
ναι αλλα σαν ανθρωπινη αξια, γενικα σαν πνευματισμος, σαν συμπεριφα ενας που τυλιγει σουβλακια μπορει  να ειναι και ποιο καλος σαν ανθρωπος και να εχει καποια ηθικη αντιλιψη ...

ο αλλος με το στατους μπορει να ειναι μαλακας.. αλλα δεν μετρανε βλεπω..

τρανταχτα παραδειγματα,ποσους ξερω με ασοε σχολη  ανεργοι ,πτυχιουχοι εμπ ανεργοι

και ο βλαχος κανει εκπομπη στο μεγκα και γαμαει τα καλυτερα μουνια..

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα σαν ανθρωπινη αξια, γενικα σαν πνευματισμος, σαν συμπεριφα ενας που τυλιγει σουβλακια μπορει  να ειναι και ποιο καλος σαν ανθρωπος και να εχει καποια ηθικη αντιλιψη ...

ο αλλος με το στατους μπορει να ειναι μαλακας.. αλλα δεν μετρανε βλεπω..

Εννοείται ότι δε μετράνε τύπε. Το σεξ, η σχέση, είναι αναπαραγωγή. Τα γονίδια κληρονομούνται στους απογόνους. Λογικό η γυναίκα να καβλώνει με τους επιτυχημένους. Και ο άντρας με τις όμορφες, γιατί η γυναικεία ομορφιά σημαίνει γονιμότητα.

Εσένα στη γυναίκα σε ελκύει ο συναισθηματικός της κόσμος;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εννοείται ότι δε μετράνε τύπε. Το σεξ, η σχέση, είναι αναπαραγωγή. Τα γονίδια κληρονομούνται στους απογόνους. Λογικό η γυναίκα να καβλώνει με τους επιτυχημένους. Και ο άντρας με τις όμορφες, γιατί η γυναικεία ομορφιά σημαίνει γονιμότητα.

Εσένα στη γυναίκα σε ελκύει ο συναισθηματικός της κόσμος;
για να πω γενικα θα ηθελα μια πληρης, ομορφη, συναισθηματικη οχι πολυ μην παθουμε καμια μαλακινση ,αρκετα θα λεγα,και γενικα να ταιριαζεις καρμικα μαζι της...

αλλα μην ξεχνας και για της γυναικες μετραει η εμφανιση...

αλλα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι τα θελουν ολα,και εμφανιση, και λεφτα, και στατους, και δουλεια, και επιτυχια γενικα... α και μην ξεχναμε μια γερη πουτσα...αυτα.. οι ρομαντισμοι και η αγαπες υπαρχουν μονο στα παραμυθια..
Για της εδω... για της εξω δεν εχω ιδεα... θα ηθελα πραγματικα να της μαθω και της εξω...

Επισκέπτης
για να πω γενικα θα ηθελα μια πληρης, ομορφη, συναισθηματικη οχι πολυ μην παθουμε καμια μαλακινση ,αρκετα θα λεγα,και γενικα να ταιριαζεις καρμικα μαζι της...

αλλα μην ξεχνας και για της γυναικες μετραει η εμφανιση...

αλλα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι τα θελουν ολα,και εμφανιση, και λεφτα, και στατους, και δουλεια, και επιτυχια γενικα...
Για της εδω... για της εξω δεν εχω ιδεα... θα ηθελα πραγματικα να της μαθω και της εξω...
εγω πιστευω πως και σε εμας τους αντρες το ιδιο ειναι,και εγω θελω αυτη που εχω διπλα μου να ειναι ωραια,εξυπνη και με λεφτα (μαλλον ζηταω πολλα),λογικα και μια γυναικα που ειναι ομορφη δεν ψαχνει μονο "καλη καρδια".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο γειτονας μου δεν σπουδασε ποτε και παντα πηδουσε φοιτητριες ενα βραδυ ειχα βγει να παω για τσιγαρα πολυ παλια οταν καπνιζα και ειχε αφησει ο μαλεας απο μεσα ανοιχτα μονο το πανζτουρι κλειστο και φωναζε αυτη χυσε μωρο μου χυσε ισα ισα την ακουγες βεβαια δεν ξεσηκωνε την γειτονια αμα περνουσες απεξω σταντε την ακουγες οπως εγω :P

Θυμαμαι γαμουσε μια απο παπει ... και κατι αλλες απο Γεωπονικο αλλα δεν ηταν μαλακας και ηταν εμφανισιμος ψηλος ξανθος και γεροδεμενος. Τωρα ειναι παντρεμενος με  παιδια... και με μια γυναικα οχι τοσο εμφανισιμη αλλα πολυ γαματη σαν χαρακτηρας.

Ενας αλλος φιλος μου δεν σπουδασε ποτε... και τα εχει με μια που ηταν στην ΑΣΟΕΕ και τωρα κανει μεταπτυχιακο ο συγκεκριμενος φιλος και αυτος εμφανισιμος αλλα οχι κατι το τρομερο ο γειτονας ηταν πιο επιβλητικη παρουσια... ωραια κοπελιτσα και της εχει κανει και προταση γαμου του εχω προτεινει να γινω ο κουμπαρος.... μια φιλη της βεβαια εψαχνε μισθωτο οπως τα συζητουσαμε τα κουτσομπολια με τους αλλους και τελικα τον βρηκε στο δημοσιο αυτος νταξει η καθεμια ειναι αναλογα τι θελει.

Τωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο ..... αμα θυμηθω θα το προσθεσω  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω πιστευω πως και σε εμας τους αντρες το ιδιο ειναι,και εγω θελω αυτη που εχω διπλα μου να ειναι ωραια,εξυπνη και με λεφτα (μαλλον ζηταω πολλα),λογικα και μια γυναικα που ειναι ομορφη δεν ψαχνει μονο "καλη καρδια".
δυστηχως ο ανθρωπος ειναι απληστος..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω πιστευω μετραει το να μην εισαι μαλακας και να εχεις καλες παρέες. Επειδη μια γυναικα θα κοιταξει παρα πολλα πραγματα ... εκτος και αν θελει μονο πηδημα οποτε απλα με εμφανιση και σωμα την ριχνεις αλλα και παλι αμα εισαι μαλακας παιζει να μην προλαβεις να πηδηξεις  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω πιστευω μετραει το να μην εισαι μαλακας και να εχεις καλες παρέες. Επειδη μια γυναικα θα κοιταξει παρα πολλα πραγματα ... εκτος και αν θελει μονο πηδημα οποτε απλα με εμφανιση και σωμα την ριχνεις αλλα και παλι αμα εισαι μαλακας παιζει να μην προλαβεις να πηδηξεις  :P
σωστα

Επισκέπτης
κυριοι ολες οι αποψεις ειναι λιγο-πολυ σωστες,ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις, γιατι παιζουν μεγαλο ρολο οι εμπειριες που εχουμε αποκτησει εως τωρα.
παλι  :offtopic: ειμαστε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο γειτονας μου δεν σπουδασε ποτε και παντα πηδουσε φοιτητριες ενα βραδυ ειχα βγει να παω για τσιγαρα πολυ παλια οταν καπνιζα και ειχε αφησει ο μαλεας απο μεσα ανοιχτα μονο το πανζτουρι κλειστο και φωναζε αυτη χυσε μωρο μου χυσε ισα ισα την ακουγες βεβαια δεν ξεσηκωνε την γειτονια αμα περνουσες απεξω σταντε την ακουγες οπως εγω :P

Θυμαμαι γαμουσε μια απο παπει ... και κατι αλλες απο Γεωπονικο αλλα δεν ηταν μαλακας και ηταν εμφανισιμος ψηλος ξανθος και γεροδεμενος. Τωρα ειναι παντρεμενος με  παιδια... και με μια γυναικα οχι τοσο εμφανισιμη αλλα πολυ γαματη σαν χαρακτηρας.

Ενας αλλος φιλος μου δεν σπουδασε ποτε... και τα εχει με μια που ηταν στην ΑΣΟΕΕ και τωρα κανει μεταπτυχιακο ο συγκεκριμενος φιλος και αυτος εμφανισιμος αλλα οχι κατι το τρομερο ο γειτονας ηταν πιο επιβλητικη παρουσια... ωραια κοπελιτσα και της εχει κανει και προταση γαμου του εχω προτεινει να γινω ο κουμπαρος.... μια φιλη της βεβαια εψαχνε μισθωτο οπως τα συζητουσαμε τα κουτσομπολια με τους αλλους και τελικα τον βρηκε στο δημοσιο αυτος νταξει η καθεμια ειναι αναλογα τι θελει.

Τωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο ..... αμα θυμηθω θα το προσθεσω  :P
ο κουμπαρος την κουμπαρα τύπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποτε δεν κανουμε τετοιες πουστιες σε φιλους.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οχι χριστο μου, χρηστο μου  ;)

Σοβαρά τώρα. Πέρασες ΑΕΙ με τέτοια ορθογραφία; Το έχουν διαλύσει τελείως το εκπαιδευτικό σύστημα.

Είχα κι εγώ συμμαθητές που έγραφαν έτσι. Αλλά οι καθηγητές μας δεν τους άφηναν να βγάλουν το Λύκειο εύκολα. Τους άφηναν πρώτα κάνα δυο τάξεις για καψόνι και μετά τους έδιναν το πολυπόθητο απολυτήριο. Το σύστημα αυτό φυσικά έσβηνε και τις όποιες φιλοδοξίες για σπουδές που μπορεί να είχαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom