Ο γειτονας μου δεν σπουδασε ποτε και παντα πηδουσε φοιτητριες ενα βραδυ ειχα βγει να παω για τσιγαρα πολυ παλια οταν καπνιζα και ειχε αφησει ο μαλεας απο μεσα ανοιχτα μονο το πανζτουρι κλειστο και φωναζε αυτη χυσε μωρο μου χυσε ισα ισα την ακουγες βεβαια δεν ξεσηκωνε την γειτονια αμα περνουσες απεξω σταντε την ακουγες οπως εγω
Θυμαμαι γαμουσε μια απο παπει ... και κατι αλλες απο Γεωπονικο αλλα δεν ηταν μαλακας και ηταν εμφανισιμος ψηλος ξανθος και γεροδεμενος. Τωρα ειναι παντρεμενος με παιδια... και με μια γυναικα οχι τοσο εμφανισιμη αλλα πολυ γαματη σαν χαρακτηρας.
Ενας αλλος φιλος μου δεν σπουδασε ποτε... και τα εχει με μια που ηταν στην ΑΣΟΕΕ και τωρα κανει μεταπτυχιακο ο συγκεκριμενος φιλος και αυτος εμφανισιμος αλλα οχι κατι το τρομερο ο γειτονας ηταν πιο επιβλητικη παρουσια... ωραια κοπελιτσα και της εχει κανει και προταση γαμου του εχω προτεινει να γινω ο κουμπαρος.... μια φιλη της βεβαια εψαχνε μισθωτο οπως τα συζητουσαμε τα κουτσομπολια με τους αλλους και τελικα τον βρηκε στο δημοσιο αυτος νταξει η καθεμια ειναι αναλογα τι θελει.
Τωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο ..... αμα θυμηθω θα το προσθεσω