Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτός που ξεκίνησε το thread σταμάτησε να ποστάρει σε αυτό εδώ και 6,5 χρόνια. :) Ήθελε να μοιραστεί τον πόνο του ο άνθρωπος.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=19207;sa=showPosts;start=15[/url]

Για να κάνει κάποιος σχέση με επαγγελματία πραγματικά πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος και σε τεράστιο σχεσιακό αδιέξοδο σίγουρα.
(εκτός αν είναι καμία βίζιτα πολυτελείας και την κυκλοφορεί για μούρη)

Το πιθανό είναι να είναι κάποιος που είναι σε μέση προς μεγάλη ηλικία.

Καταλαβαίνω και την οπτική της ψυχολογίας του υπερήρωα , δηλαδή κάποιου που θεωρεί ότι είναι κάποιος θεός που θα σώσει την πουτάνα από τον τρόπο ζωής της ...
(ο george_gk2003 που ξεκίνησε το thread σίγουρα από αυτό πάσχει)

Προσωπικά πιστεύω ακόμα και αν το δοκιμάσει η πουτάνα για ένα μικρό διάστημα την κανονική ζωή με τον υπερήρωα που είναι πρόθυμος να αυτοκαταστραφεί για αυτήν , σίγουρα κάποια στιγμή θα γυρίσει στα οικεία για αυτήν νερά και καταστάσεις.

Αυτό που θα ακούσει ο υπερήρωας θα είναι το "έτσι είμαι εγώ και έτσι μου αρέσει να ζω την ζωή μου και σε όποιον αρέσει"

RESPECT !!!!!!!!!!

Με μια μικρη αλλα πολυ σημμαντικη λεπτομερεια....

Οπου ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ βαλε την λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της θα πουλησει τα παντα και τους παντες οποτε για ποια σοβαρη σχεση μιλαμε ?????

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της θα πουλησει τα παντα και τους παντες οποτε για ποια σοβαρη σχεση μιλαμε ?????
Είπαμε,κάποιοι ελπίζουν να τις βγάλουν από το βούρκο της αμαρτίας...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σοβαρη σχεση λιγο δυσκολα αλλα σχεση για σεξ,να γαμιομαστε και γενικα να περνανε καλα και να βγενουμε εξω μαζι ναι....αλλα για σοβαρη σχεση λιγο δυσκολο θα επρεπε να περασει αρκετος καιρος που να ειμαστε μαζι και να αποδειξει οτι ειναι καλο κοριτσι και αγαπαει και ενδιαφερετε για εμενα....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σοβαρη σχεση λιγο δυσκολα αλλα σχεση για σεξ,να γαμιομαστε και γενικα να περνανε καλα και να βγενουμε εξω μαζι ναι....αλλα για σοβαρη σχεση λιγο δυσκολο θα επρεπε να περασει αρκετος καιρος που να ειμαστε μαζι και να αποδειξει οτι ειναι καλο κοριτσι και αγαπαει και ενδιαφερετε για εμενα....
πολυ αρκετος καιρος ομως και υπο πολλες δοκιμασιες !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολλοί έχουμε απωθημένα να γίνουμε robert de niro στον ταξιτζή   ..........

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οσο πιο ματσωμενος εισαι τοσο πιο πολυ αγαπη θα παιρνεις   :2funny:

Επισκέπτης

πολυ αρκετος καιρος ομως και υπο πολλες δοκιμασιες !!!!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οσο πιο ματσωμενος εισαι τοσο πιο πολυ αγαπη θα παιρνεις   :2funny:
ακριβως αυτο εννοουσα οταν ελεγα να μου αποδειξει οτι ειναι καλο κοριτσι.δλδ οτι δεν ειναι μαζι μου για τα φραγκα........

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακριβως αυτο εννοουσα οταν ελεγα να μου αποδειξει οτι ειναι καλο κοριτσι.δλδ οτι δεν ειναι μαζι μου για τα φραγκα........
Απο περιεργια για να δω πως το εχεις στο μυαλο σου αυτο που λες

Πως νομιζεις οτι θα μπορει να σου αποδειξει μια κοπελα οτι δεν ειναι για τα φραγκα πλαι σου ?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Συμφωνω απολυτως, εδω χθες που ρωτησα φιλο αν χωρισε τελικα γιατι δεν τα πηγαινε καλα τελευταια μετα απο 2-3 χρονη "σοβαρη σχεση", μου ειπε το εξης, "εγω χωρισα, αλλα υπαρχει ενα προβλημα, δε φευγει απο το σπιτι μου και εχω παει και μενω στων γονιων μου" :o :o :o
"Της εδωσα διορια να φυγει,αλλα δε φευγει με το καλο"..
Το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν ειναι κωλοπαιδο και αλητης για να την πλακωσει στα μπουκετα και να την διωξει και μιλαμε για παλληκαρι που εχει γαμηθει στο επαγγελμα του και θεωρειται απο τους καλυτερους στον τομεα του, πανευρωπαικως τουλαχιστον και εχει παρει το σπιτακι του και εχει κανει καποια λεφτα και ερχεται μια τυπισσα και εχει κανει καταληψη..
Πριν, πηγαινε σποραδικα σε κανα στουντιακι,αλλα ειπε να βρει μια κοπελα να "ηρεμησει" και "προκοψε" γ@μω το κερατο μου... :headbang:
Αρα, δεν ξερεις τι θα σου προκυψει με καμμια απολυτως, γι αυτο γνωμη μου ειτε επαγγελμτιας ειτε οχι , καμμια απολυτως διαφορα, αν μπεις στο λουκι, κανεις το σταυρο σου για να ξεριςε αν θα πας ακλαφτος ή οχι...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι φλουφλιδες υπαρχουν σε αυτη την χωρα :2funny: :2funny:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μωρέ σχέση ας κάνει όποιος μπορεί! Δηλαδή άσχημα θα του έρθει να πηδάει τζάμπα κάποια που οι άλλοι πληρώνουν απλά για να την ακουμπήσουν;

Το "σοβαρή" είναι το ζήτημα!
Δηλαδή σαν πόσο σοβαρή; Μέχρι γάμο και παιδιά ας πούμε; Διότι τότε ο γκρεμός είναι μπροστά του και δεν τον βλέπει.

O φίλος το εχει το θέμα. Πρέπει να βάζουμε τελεία και όρια στο μέχρι που.

Και φυσικά ολα αυτά ισχύουν στις μικρές ηλικίες πάνω απο 29 μπλέκεις και ειναι μαλακία.

Γιατί τότε η κάθε γυναίκα ψάχνετε για γάμους και λοιπά και ειναι φυσιολογικό για αυτήν.

Σ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom