Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τωρα οι δοκιμασίες κλπ που λένε κάποιοι φίλοι ...

Παίδες το καλό πράγμα δείχνει απο την αρχή.  Οπως και η φόλα.

Η επιλογή είναι μόνο δικιά μας.

Δεν μπλέκουμε με πάνω απο 30 .
Εαν είναι σε ηλικία τέτοια και εχει παιδί , αυτό την κάνει προσεχτική και ίσως απαιτητική, όμως είναι μάλλον καλό.

Οι μικρές πάντως ειναι οι καλύτερες γιατι τρώνε και τα ποιηματα μας ευκολότερα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλλα σχεση για σεξ,να γαμιομαστε και γενικα να περνανε καλα και να βγενουμε εξω μαζι ναι

αν συμβεί αυτό ποτέ στην πραγματικότητα , δλδ να πηδάς την εν ενεργεία πουτάνα τζάμπα και τα λοιπά που λές (χωρίς να είσαι νταβεός)
τότε δέχομαι να με στειρώσουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τωρα οι δοκιμασίες κλπ που λένε κάποιοι φίλοι ...

Παίδες το καλό πράγμα δείχνει απο την αρχή.  Οπως και η φόλα.

Η επιλογή είναι μόνο δικιά μας.

Δεν μπλέκουμε με πάνω απο 30 .
Εαν είναι σε ηλικία τέτοια και εχει παιδί , αυτό την κάνει προσεχτική και ίσως απαιτητική, όμως είναι μάλλον καλό.

Οι μικρές πάντως ειναι οι καλύτερες γιατι τρώνε και τα ποιηματα μας ευκολότερα!
RESPECT !!!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν συμβεί αυτό ποτέ στην πραγματικότητα , δλδ να πηδάς την εν ενεργεία πουτάνα τζάμπα και τα λοιπά που λές (χωρίς να είσαι νταβεός)
ρε ριγκομορτη μην λες μεγαλες κουβεντες.ενας φιλος μου σε νησι κοντος και οχι ιδιαιτερα ομορφος με 2 ειχε σχεση.μια ρουμανα και μετα μια αλλη δεν ξερω απο χωρα προελευσης.γαμησι και βολτες.και σιγουρα δεν την πληρωνε γιατι δεν ειχε τετοιο εισοδημα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε ριγκομορτη μην λες μεγαλες κουβεντες.ενας φιλος μου σε νησι κοντος και οχι ιδιαιτερα ομορφος με 2 ειχε σχεση.μια ρουμανα και μετα μια αλλη δεν ξερω απο χωρα προελευσης.γαμησι και βολτες.και σιγουρα δεν την πληρωνε γιατι δεν ειχε τετοιο εισοδημα.
χλωμό το βλέπω...
μαλακίες σου λέει ο φίλος , όπως και πολλά απ'τα άνωθεν ποστ είναι επίσης μαλακίες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μη βάλεις στοίχημα γιατί θα το χάσεις από πολλούς αν και στην πράξη αρκεί μόνο ένας.
Πάντως λες βλακείες παίχτη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χλωμό το βλέπω...
μαλακίες σου λέει ο φίλος , όπως και πολλά απ'τα άνωθεν ποστ είναι επίσης μαλακίες
μαζι βγαιναμε λεφτα δεν ειχε προαγωγος δεν ηταν.ειχε ομως καλο αμαξι αν αυτο μπορει να πει κατι.ειχε με 2 ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥΔΕΣ ΣΧΕΣΗ.χωνεψε το.οχι σοβαρο αν και δεν ηξερα μεχρι που συζητησανε.

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Μην ειστε τρομπες μερικοι ! και αυτες γυναικες ειναι και θελουν να εχουν και παρεα και σχεσεις, και να κανουν οικογενεια.... αν ηταν πουτανες θα δουλευαν σε μπουρδελο να παιρνουν το 20ρικο σε 5 λεπτα.
εγω ειχα κανει σχεση με στριπτιτζου οταν ημουν πολυ νεος, οχι βεβαια σοβαρη για γαμο, αλλα ουτε την πληρωνα, ουτε τολμησε ποτε να μου ζητησει χρηματα και ουτε φυσικα ειμαι νταβατζης. το αντιθετο μαλιστα, πηγαινα καμμια φορα στο στριπτιτζαδικο (τοτε που τα στριπτιτζαδικα ηταν σε ακμη με πολυ δουλεια) και ερχονταν και καθοταν με τις ωρες στο τραπεζι μου σε σημειο που το αφεντικο της της εβαζε χερι που δεν πηγαινε σε πελατες να κανει ποτα/χορους....

οκ, οι στριπτιτζουδες δεν κανουν για σχεση γιατι δουλευουν με αντρες, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ανθρωποι ειναι και αυτοι !!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δλδ τι εννοείτε ρε παίχτες , με τον όρο "σχέση" , που είναι και κάτι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο όπως λέτε ?

είναι άλλο το να βγείς για καφέ με μία ή για ποτό ή να πάς στα μπουζούκια
και άλλο να αναπτύξεις "συναίσθημα" με κάποια που βανδαλίζεται καθημερινά κατ'επάγγελμα απο 10δες νέγρικους φαλλούς
και να της πείς πχ "σ'αγαπώ " και να σου απαντήσει "κι'εγώ σ'αγαπώ μωρό μου"  ...είναι γελοίο και αηδιαστικό ταυτόχρονα

πιο πολύ όλα αυτά τα Post που γράφετε , μου φαίνονται ώς προϊόντα της φαντασίας των κοψουροπελατάκων που επιδιώκουν σχέση με την πουτάνα  

υγ: δεν ξέρω για strippers , αλλά με πόρνες μου φαίνεται παράλογο , αν και η πιρφοροπληξία σε κάνει να κάνεις ακατανόητα πράγματα
τέλοσπάντων , ας είναι...
ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και ας τρέφει ελπίδες "σχέσης" με την πόρνη

ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΡΦΟΡΙΑΣ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην ειστε τρομπες μερικοι ! και αυτες γυναικες ειναι και θελουν να εχουν και παρεα και σχεσεις, και να κανουν οικογενεια.... αν ηταν πουτανες θα δουλευαν σε μπουρδελο να παιρνουν το 20ρικο σε 5 λεπτα.
εγω ειχα κανει σχεση με στριπτιτζου οταν ημουν πολυ νεος, οχι βεβαια σοβαρη για γαμο, αλλα ουτε την πληρωνα, ουτε τολμησε ποτε να μου ζητησει χρηματα και ουτε φυσικα ειμαι νταβατζης. το αντιθετο μαλιστα, πηγαινα καμμια φορα στο στριπτιτζαδικο (τοτε που τα στριπτιτζαδικα ηταν σε ακμη με πολυ δουλεια) και ερχονταν και καθοταν με τις ωρες στο τραπεζι μου σε σημειο που το αφεντικο της της εβαζε χερι που δεν πηγαινε σε πελατες να κανει ποτα/χορους....

οκ, οι στριπτιτζουδες δεν κανουν για σχεση γιατι δουλευουν με αντρες, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ανθρωποι ειναι και αυτοι !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

ειπες σχεση και ξυπνησες τον ριγκομορτη τωρα το πορνοσκυλο θα σε παρει στο κυνηγι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν παραμυθιαζω κανεναν τυπε ....

Γιατι να παραμυθιασω δηλαδη ?

Και εκεινη που της εταζες ερωτες και ηθελες να της φας την περιουσια τι ηταν?

μας κοροιδευεις παλι?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αλλά με πόρνες μου φαίνεται παράλογο , αν και η πιρφοροπληξία σε κάνει να κάνεις ακατανόητα πράγματα
τέλοσπάντων , ας είναι...
ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και ας τρέφει ελπίδες "σχέσης" με την πόρνη

Λοιπόν εγώ ξέρω στουντιοκόριτσο που όχι απλά έχει σχέση, αλλά είναι περίπου αρραβωνιασμένη, "την αγαπάνε τα πεθερικά της" (τα οποία βέβαια δεν ξέρουν για τη δουλειά της, ενώ ο "αρραβωνιάρης" ξέρει φυσικά, αφού στη "δουλειά" την είχε γνωρίσει), κοιμάται στο σπίτι του (το πατρικό!) κλπ.

Λοιπόν προβλέπω πως ΑΥΤΟΣ θα την παρατήσει μόλις την βαρεθεί, όχι αυτή! ;)

Επισκέπτης
Λοιπόν εγώ ξέρω στουντιοκόριτσο που όχι απλά έχει σχέση, αλλά είναι περίπου αρραβωνιασμένη, "την αγαπάνε τα πεθερικά της" (τα οποία βέβαια δεν ξέρουν για τη δουλειά της, ενώ ο "αρραβωνιάρης" ξέρει φυσικά, αφού στη "δουλειά" την είχε γνωρίσει), κοιμάται στο σπίτι του (το πατρικό!) κλπ.

Να πω ή θα μου πεις πως δεν έχω καμιά δουλειά εδώ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Να πω ή θα μου πεις πως δεν έχω καμιά δουλειά εδώ??

Tί είμαι ρε, κανένας φασίστας να κάνω λογοκρισία; Δεν είπαμε πως είμαι "φιλελεύθερος" γενικώς; :)

Πες ότι σκέφτεσαι! :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

απελπισμένο και κατεστραμμένο περιστατικό άντρα , αν φυσικά αληθεύει αυτό... :uglystupid:

υγ: πάντα η πραγματικότητα βρίσκει τρόπο να με εκπλήσσει και να με διαψεύδει , όταν λέω πχ " η βλακεία είναι μέχρι αυτό το σημείο, δεν μπορεί να πάει παρακάτω "  :2funny:

Είναι μικρός και ξέρει μόνο τη Φυλής και το Μεταξουργείο.
Μην τον αποπαίρνεις, θα μάθει κι αυτός!
άντε και πές ότι είναι cg ct ή αδέσποτη
δλδ τι αλλάζει ?
ο χώρος ?

αυτό που ξέρω είναι ότι η "σχέση" συνεπάγεται: α) αποκλειστικότητα β) κτητικότητα
τώρα το πώς καταφέρνει να κάνει κάποιος "σχέση" με εν'ενεργεία πόρνη , είναι κάτι
που δεν μπορεί να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μου , βέβαια έχω κάποιες θεωρίες
αλλά ας είναι...

όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης  Χάρη...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom