Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πάλι τις μαλακίες άρχισες ρε μόρτη? Πας να τα ντύσεις και με τάχα μου ιδεολογικό μανδύα γαμώ την τρέλα μου.
Υπάρχουν σχέσεις και "σχέσεις".
Φαίνεσαι λιγάκι έξυπνος αλλά πολύ κολλημένος βρε αδερφάκι μου.

ποιά είναι ακριβώς η μαλακία που έγραψα ?

θέλω να καταλάβω τι σε θίγει και αντιδράς

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
3 παρατηρήσεις και ένα υγ:

1) Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο ερασιτεχνική είναι η αγορά των στριπ στην Ελλάδα, πάντα, πολλώ δε μάλλον τώρα. Φαντάζονται καριέρες, υποχρεώσεις, κυκλώματα και δε συμμαζεύεται. Δεν ισχύουν και λυπάμαι αν σας χαλάω το παραμύθι.

2)
εδω δεν ξερεις αν θα κανεις σοβαρη σχεση με μια κοπελα εκτος στριπτιζ ή πουτανε φαση...συναπτεις κονε με μια τυπισα κ δεν ξερεις πως θα εξελιχθει....ο χρονος θα δειξει...μπορει να σου ''βγει'',μπορει κ οχι...αν σου βγει,η κοινωνια το βαφτιζει ΄΄σοβαρη΄΄ σχεση,αν οχι το βαφτιζει ΄΄περιπετειουλα΄΄ κ γκομενιλικι κ παμε παρακατω...τρεχα ψαχνε δηλαδη....

+1
Οι γυναίκες ψάχνουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Στην Ελλάδα φαίνεται τον ψάχνουν και οι άντρες για αυτό έχει πέσει τρέλή αγαμία

3) Συναισθήματα, κολλήματα και όνειρα συνιθίζονται στην πρώτη δεύτερη άντε τρίτη γκόμενα. Ελάχιστοι υπερβαίνουν τις 2-3 γκόμενες στη ζωή τους αλλά το σπορ απευθύνεται, καλώς ή κακώς σε σχετικά έμπειρους. Δεν είναι λύση ανάγκης, είναι χόμπυ.

ΥΓ Στον ηλίθιο που ενώ μιλάμε για στριπτιτζούδες επιμένει να μιλάει με βάση τις πουτάνες, να πάει να γαμηθεί!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ποιά είναι ακριβώς η μαλακία που έγραψα ?

θέλω να καταλάβω τι σε θίγει και αντιδράς
ΤΙΠΟΤΑ δεν με θίγει απλά είσαι άσχετος εντελώς με το θέμα παίχτη.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις το τελευταίο υστερόγραφο του ιεραπόστολου πιο πάνω .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΥΓ Στον ηλίθιο που ενώ μιλάμε για στριπτιτζούδες επιμένει να μιλάει με βάση τις πουτάνες, να πάει να γαμηθεί!

ΤΙΠΟΤΑ δεν με θίγει απλά είσαι άσχετος εντελώς με το θέμα παίχτη.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις το τελευταίο υστερόγραφο του ιεραπόστολου πιο πάνω .

μάλιστα άρα συμπερασματικά είμαι: α) εντελώς άσχετος , β)ηλίθιος γ) λέω μαλακίες , και δ) να πάω να γαμηθώ  :thumbsup:

δεκτά όλα ,
τώρα που μου τα εξηγήσατε με επιχειρήματα , τα κατάλαβα όλα

ευχαριστώ  :-*

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε σε έβρισε κανείς,τουλάχιστον όχι εγώ.Ούτε έμμεσα.Το να μην ξέρεις κάτι,κάποιο θέμα δεν ειναι κακό.Το να τα ερμηνεύεις όλα με μια  αφοριστική ιδεοληψία εμένα μου κάνει κάπως.Καλή συνέχεια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καταρχήν να ζητήσω την άδεια απο τον Ιεραπόστολο να απαντήσω σε κάτι που είναι κατά μόλις 80% συμβατό με το θρέντ
(δλδ να μιλήσω για πουτάνες στο θρέντ με τις στριπερς)

Δε σε έβρισε κανείς,τουλάχιστον όχι εγώ.Ούτε έμμεσα.Το να μην ξέρεις κάτι,κάποιο θέμα δεν ειναι κακό.Το να τα ερμηνεύεις όλα με μια  αφοριστική ιδεοληψία εμένα μου κάνει κάπως.Καλή συνέχεια.

άρα αυτός που ξέρει , και δεν έχει ιδεοληψίες ,
είναι αυτός που πιστεύει ότι η συναισθηματική σχέση με εργαζόμενη σε κάποιο πορνικό επάγγελμα
είναι κάτι σύνηθες και κάτι βιώσιμο που αξίζει να επιδιώκει κάποιος ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
άρα αυτός που ξέρει , και δεν έχει ιδεοληψίες ,
είναι αυτός που πιστεύει ότι η συναισθηματική σχέση με εργαζόμενη σε κάποιο πορνικό επάγγελμα
είναι κάτι σύνηθες και κάτι βιώσιμο που αξίζει να επιδιώκει κάποιος ?
ΟΧΙ αλλά παραμένεις άσχετος σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης μ όλες αυτές τις (υπο)κατηγορίες εργαζομένων γυναικών πέρα απ τη συναλλαγή και τη βουβή(πέρα των βρυχηθμών και των επιφωνημάτων-προτροπων)5λεπτη "επαφή".
Φυσικά μπορείς να επιμένεις στη γνώμη σου,μη στο "χαλάω".Ολα βολικά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΟΧΙ αλλά παραμένεις άσχετος σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης μ όλες αυτές τις (υπο)κατηγορίες εργαζομένων γυναικών πέρα απ τη συναλλαγή και τη βουβή(πέρα των βρυθηθμών και των επιφωνημάτων-προτροπων)5λεπτη "επαφή".
Φυσικά μπορείς να επιμένεις στη γνώμη σου,μη στο "χαλάω".Ολα βολικά.

δεν θυμάμαι να σου εξομολογήθηκα ποτέ τις προσωπικές μου σχέσεις
ώστε να εκφράζεις αυτήν την άποψη

και γώ σου ζητάω συγνώμη γιατί μάλλον και γω σου "χαλάω" κάτι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε μου χαλάς τίποτα. Μα τίποτα. Στο ξαναλέω μη τα κάνεις όλα σκούπα υπάρχουν σχέσεις και ....σχέσεις. Εσυ "σκίζεις τα ιμάτιά σου" περί σπερματοδοχείων γυναικείου σωματότυπου αν θυμάμαι καλά. Λάθος?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δε μου χαλάς τίποτα. Μα τίποτα. Στο ξαναλέω μη τα κάνεις όλα σκούπα υπάρχουν σχέσεις και ....σχέσεις. Εσυ "σκίζεις τα ιμάτιά σου" περί σπερματοδοχείων γυναικείου σωματότυπου αν θυμάμαι καλά. Λάθος?

"όλοι κρέατα είμαστε" και σκίζω τα ιματια μου γι'αυτό

το μόνο που είπα είναι ότι η "σχέση" συνεπάγεται: α) κτητικότητα β) αποκλειστικότητα
δλδ τον άνθρωπό σου τον διεκδικείς και δεν θέλεις να τον μοιράζεσαι

οπότε μ'αυτόν τον ορισμό , θεωρώ ότι είναι μη βιώσιμη μια σχέση με εργαζόμενη στον πορνισμό
εκτός απο τις νταβατζιακές σχέσεις φυσικά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άσχετο. Δικό σου είναι αυτό?

10/07/11, 21:09
δεσμώτρια της βρωμιάς

...δεν φαινεσαι διατεθειμενη να ξεκολλησεις απο τον εθιστικο βουρκο που εισαι χωμενη και με ξεχασες ,
οπως και ολα εκεινα τα λογια που μου ελεγες δακρυσμενη, χαθηκαν απ' την καθημερινη τριβη με την αθλιοτητα που τοσο πιστα υπακους...
...ποτε κανενας δε θα σε βοηθησει αν δεν το θελησεις η ιδια, γιατι κανενας δεν μπορει να αντεξει τις αναθυμιασεις των υπονομων που εσυ τις βρισκεις τοσο μεθυστικες...

rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι είναι ένα ποιηματάκι που έγραψα
δεν ξέρω αν σας αρέσει...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχει κάτι το μποντλερικό με ολίγη από φλωμπέρ, nice.
αν και υπερβάλλεις , σ'ευχαριστώ  ;)

θα έλεγα ότι ο "πορνισμός" με εμπνέει ,  καθαρίζει το μυαλό
και με βοηθάει ώστε να υπάρχει καλύτερη απόδοση και σε επαγγελματικό επίπεδο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αν και υπερβάλλεις , σ'ευχαριστώ  ;)

θα έλεγα ότι ο "πορνισμός" με εμπνέει ,  καθαρίζει το μυαλό
και με βοηθάει ώστε να υπάρχει καλύτερη απόδοση και σε επαγγελματικό επίπεδο
Μια χαρά ήταν το στιχάκι αλήθεια.
Σε γενικές γραμμές(κατά τον Φρόυντ τουλάχιστον)και την καταπίεση της σεξουαλικότητας και της ελευθεριότητας προς αποτροπή οικογενειακών και κοινωνικών αναταράξεων συμφωνώ.Αλλά ως εκεί.
Καλό βράδυ παίχτη.Την κάνω για τεκίλες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μια χαρά ήταν το στιχάκι αλήθεια.
Σε γενικές γραμμές(κατά τον Φρόυντ τουλάχιστον)και την καταπίεση της σεξουαλικότητας και της ελευθεριότητας προς αποτροπή οικογενειακών και κοινωνικών αναταράξεων συμφωνώ.Αλλά ως εκεί.
Καλό βράδυ παίχτη.Την κάνω για τεκίλες.

τις ευχές μας , για καλή οινοπνευματική απόλαυση  ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της θα πουλησει τα παντα και τους παντες οποτε για ποια σοβαρη σχεση μιλαμε ?????
Σωστοτατος!!!
Αλλα και πολλα παραδειγματα υπαρχουν και απο γυναικες εκτος επαγγελματος που μπορουν  να πουλησουν τους παντες και τα  παντα...

Επισκέπτης

μαζι βγαιναμε λεφτα δεν ειχε προαγωγος δεν ηταν.ειχε ομως καλο αμαξι αν αυτο μπορει να πει κατι.ειχε με 2 ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥΔΕΣ ΣΧΕΣΗ.χωνεψε το.οχι σοβαρο αν και δεν ηξερα μεχρι που συζητησανε.

Μην ειστε τρομπες μερικοι ! και αυτες γυναικες ειναι και θελουν να εχουν και παρεα και σχεσεις, και να κανουν οικογενεια.... αν ηταν πουτανες θα δουλευαν σε μπουρδελο να παιρνουν το 20ρικο σε 5 λεπτα.
εγω ειχα κανει σχεση με στριπτιτζου οταν ημουν πολυ νεος, οχι βεβαια σοβαρη για γαμο, αλλα ουτε την πληρωνα, ουτε τολμησε ποτε να μου ζητησει χρηματα και ουτε φυσικα ειμαι νταβατζης. το αντιθετο μαλιστα, πηγαινα καμμια φορα στο στριπτιτζαδικο (τοτε που τα στριπτιτζαδικα ηταν σε ακμη με πολυ δουλεια) και ερχονταν και καθοταν με τις ωρες στο τραπεζι μου σε σημειο που το αφεντικο της της εβαζε χερι που δεν πηγαινε σε πελατες να κανει ποτα/χορους....
οκ, οι στριπτιτζουδες δεν κανουν για σχεση γιατι δουλευουν με αντρες, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ανθρωποι ειναι και αυτοι !!!

3 παρατηρήσεις και ένα υγ:

1) Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο ερασιτεχνική είναι η αγορά των στριπ στην Ελλάδα, πάντα, πολλώ δε μάλλον τώρα. Φαντάζονται καριέρες, υποχρεώσεις, κυκλώματα και δε συμμαζεύεται. Δεν ισχύουν και λυπάμαι αν σας χαλάω το παραμύθι.

2)
+1
Οι γυναίκες ψάχνουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Στην Ελλάδα φαίνεται τον ψάχνουν και οι άντρες για αυτό έχει πέσει τρέλή αγαμία

3) Συναισθήματα, κολλήματα και όνειρα συνιθίζονται στην πρώτη δεύτερη άντε τρίτη γκόμενα. Ελάχιστοι υπερβαίνουν τις 2-3 γκόμενες στη ζωή τους αλλά το σπορ απευθύνεται, καλώς ή κακώς σε σχετικά έμπειρους. Δεν είναι λύση ανάγκης, είναι χόμπυ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καταρχήν να ζητήσω την άδεια απο τον Ιεραπόστολο να απαντήσω σε κάτι που είναι κατά μόλις 80% συμβατό με το θρέντ
(δλδ να μιλήσω για πουτάνες στο θρέντ με τις στριπερς)

Τι 80% ίδιο ρε αστοιχείωτε. Τα επαγγέλματα του έρωτα χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι  σε αυτά υπάρχει διείσδυση.
Δηλαδή τι επιπλέον από μια νορμάλ ηθοποιό που κάνει ερωτικές σκηνές κάνει μια στρίπερ; Λίγότερα κάνει, ούτε καν γλωσσόφιλα, μόνο μπαλαμούτι.
Άλλά επειδή είσαι ανόητος δεν έχεις κανει ποτέ τη σύνδεση.
Το στριπινγκ δεν είναι επάγγελμα του έρωτα με βάση ούτε την υφή της δουλειάς ούτε τον ορισμό.
Συνεπώς μιλάς για ανόμοια πράγματα.
Λες μαλακίες, ξεπέρασε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom