Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
Τι 80% ίδιο ρε αστοιχείωτε. Τα επαγγέλματα του έρωτα χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι  σε αυτά υπάρχει διείσδυση.
Δηλαδή τι επιπλέον από μια νορμάλ ηθοποιό που κάνει ερωτικές σκηνές κάνει μια στρίπερ; Λίγότερα κάνει, ούτε καν γλωσσόφιλα, μόνο μπαλαμούτι.
Άλλά επειδή είσαι ανόητος δεν έχεις κανει ποτέ τη σύνδεση.
Το στριπινγκ δεν είναι επάγγελμα του έρωτα με βάση ούτε την υφή της δουλειάς ούτε τον ορισμό.
Συνεπώς μιλάς για ανόμοια πράγματα.
Λες μαλακίες, ξεπέρασε το.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αν πραγματικά δεν εχεις ζήσει με striper δεν ξέρεις τίποτα. Μόνο υποθέσεις και αυτές λάθος.

Εγω την γνώρισα στα 23 το 2006 και ειμασταν μέχρι το 2009 που έφυγε για Ρωσία. Οπως εχω ξαναγράψει οταν πηγαίνω Ρωσία μένω σπίτι της και με βοηθάει πολυ αποτελεσματικά στις δουλιές μου.

Δεν κρύβω οτι ήταν σοβαρό και ακόμα τρέφω ,οπως εκείνη βαθυά αισθήματα . Ειχαμε τις δυσκολίες μας , τα εντονα καυγαδάκια , ζήλευε τρομέρα πρόλο κουκλάρα ειχε ανασφάλειες .
Γνώριζε οτι ειμαι πολύ  κωλόπαιδο και οτι μου αρέσει το μουνί.

Αυτό την κόλλαγε πάνω , αλλά έτσι είμαι εγώ. 

Τα έξοδα μας ηταν οπως ενός φυσιολογικού ζευγαριού. Ζούσαμε πολύ άνετα λόγω των οικονομικών μας . Εκανε τρομερή διαχείριση στα χρήματα με μάζευε , εγω χαρακτηρίζω το ευατό μου σπάταλο.

Αυτά τα απλά πράγματα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι 80% ίδιο ρε αστοιχείωτε. Τα επαγγέλματα του έρωτα χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι  σε αυτά υπάρχει διείσδυση.
Δηλαδή τι επιπλέον από μια νορμάλ ηθοποιό που κάνει ερωτικές σκηνές κάνει μια στρίπερ; Λίγότερα κάνει, ούτε καν γλωσσόφιλα, μόνο μπαλαμούτι.
Άλλά επειδή είσαι ανόητος δεν έχεις κανει ποτέ τη σύνδεση.
Το στριπινγκ δεν είναι επάγγελμα του έρωτα με βάση ούτε την υφή της δουλειάς ούτε τον ορισμό.
Συνεπώς μιλάς για ανόμοια πράγματα.

μίλησα εμφανώς και με σαφήνεια για πόρνες,
απλώς η δική σου η εκλαμπρότητά και μεγαλοφυία
το εκλαμβάνει και το ερμηνεύει, ότι το γενικεύω
και για τις strippers 

οπότε με βρίζεις και προσπαθείς να με μειώσεις,
επειδή σου θίγω την πιρφορική ψευδαίσθηση & προσδοκία ότι
αν πληρώσεις αρκετά τις strippers που τόσο
αγαπάς θα σε ερωτευτούν και θα συνάψετε ρομαντική σχέση

βέβαια θα το διαψεύσεις τώρα γιατί σου θίγω και τον εγωισμό
αλλά να ξέρεις ότι και τα στριπ , ανθούν χάρη στην απεριόριστη πιρφορία
των ελλήνων πελατών...

άλλα δε γαμιέται , μαλακίες λέω και θα το ξεπεράσω , όπως λές και σύ ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μπορω να πω για τα σωληνοκοριτσα οτι ειναι επιλεκτικες πουτανες και δεν πανε με τον καθεναν .  Εχουν 3-4 σπονσορες γαμιαδες που ειναι του γουστου τους και ετσι συνδιαζουν δουλεια και ευχαριστηση μαζι . Αυτα ισχυουν για τις παλιες καραβανες του επαγγελματος . Τωρα οποιον τον ικανοποιεί η ιδεα οτι μοιραζετε την δικια του μονο με 2-3 αλλους και οχι με ολη την Αθηνα ολα καλά -  Ολα καλα να ακουει και Ρουβα στο ομωνυμο τραγουδι . Οι καινουργιες που δεν ξερουν την γλωσσα και δεν μπορούν να εξηγησουν στον γαμπρο σπονσορα ποσο αρρωστη ειναι η μαμα τους και ποσα λεφτα χρωστανε σε μαφιες,νταβατζήδες και στον μαναβη της γειτονιας, αναγκαζονται να κανουν εξτραδακια σχεδον με τον καθενα,  οπου και αυτες με τον καιρο θα επιλεξουν τους υποψήφιους μαλακες θυματα που θα τις ακολουθουν παντου και παντα πληρωνοντας το αναλογο και δυσαναλογο αντιτιμο για τις υπηρεσιες και δακρυβρεχτες ιστοριες .

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ανετότατα. Αρκεί να μην είναι Ελληνίδα. Προτιμώ πουτάνα στο σώμα αλλά ειλικρινής και τίμια, παρά κοριτσάκι του μπαμπάκα, κακομαθημένο, ψεύτρα και θέατρο του κερατά, και πουτάνα στην ψυχή. Έτσι κι αλλιώς, και οι δυο λεφτά θα σου φάνε, και οι δύο θα στα φορέσουνε. Η μία έχει τουλάχιστον την τιμιότητα και την ειλικρίνια όχι μόνο να το παραδεχτεί και να σε ενημερώσει ότι θα σου κοστίσει το παιχνίδι εξαρχής, αλλά να σου πεί και πόσο... :zfuck:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν παει ετσι σε αυτες τις σχεσεις το ψεμα παει συννεφο . Δεν ειναι ολοι σαν εσενα, οι περισσοτεροι δεν μπορουν να μοιραζονται την γκομενα τους ουτε στην σκεψη . Καπου με το ψεμα της δικαιολογώ γιατι αυτα τα ψεματα που λενε ειναι το ενα πεμπτο απο αυτα που ακουνε απο τους πελατες .

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
1) Δεν παει ετσι σε αυτες τις σχεσεις το ψεμα παει συννεφο . 2) Δεν ειναι ολοι σαν εσενα, οι περισσοτεροι δεν μπορουν να μοιραζονται την γκομενα τους ουτε στην σκεψη . 3) Καπου με το ψεμα της δικαιολογώ γιατι αυτα τα ψεματα που λενε ειναι το ενα πεμπτο απο αυτα που ακουνε απο τους πελατες .

1) Και πού να δεις τί σύννεφο πάει στις σχέσεις με "νορμάλ" γκόμενα.

2) Μπορούν δεν μπορούν, ούτε θα τους ρωτήσει, ούτε την άδεια θα τους πάρει. Αν θέλει η γυναίκα να πηδηχτεί... Τέλειωσαν οι εποχές με τις προίκες, τις νοικοκυρούλες, τις παρθένες και τα "αχ αγάπη μου έχω μάτια μόνο για σένα", ή "εγώ μόνο έναν άντρα γνώρισα". Μετά όταν λέω πως εμείς οι άντρες μείναμε στο χρονοντούλαπο, άδικο έχω και με λένε οι μαϊμούδες κι οι ποκερόφατσες μαλάκα;

3) Και το ένα δέκατο από αυτά που ο μέσος άντρας ακούει από το κορίτσι του εκεί έξω, offline, καθημερινώς.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μίλησα εμφανώς και με σαφήνεια για πόρνες,
απλώς η δική σου η εκλαμπρότητά και μεγαλοφυία
το εκλαμβάνει και το ερμηνεύει, ότι το γενικεύω
και για τις strippers  

οπότε με βρίζεις και προσπαθείς να με μειώσεις,
επειδή σου θίγω την πιρφορική ψευδαίσθηση & προσδοκία ότι
αν πληρώσεις αρκετά τις strippers που τόσο
αγαπάς θα σε ερωτευτούν και θα συνάψετε ρομαντική σχέση

βέβαια θα το διαψεύσεις τώρα γιατί σου θίγω και τον εγωισμό
αλλά να ξέρεις ότι και τα στριπ , ανθούν χάρη στην απεριόριστη πιρφορία
των ελλήνων πελατών...

άλλα δε γαμιέται , μαλακίες λέω και θα το ξεπεράσω , όπως λές και σύ ...

-Μίλησες για 80% ομοιότητα μεταξύ των δύο, δεν υπάρχει λόγος να διαψεύδεις τον εαυτό σου και να γελοιοποιείσαι.
-Μην βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει, είναι παιδιάστικη συμπεριφορά.
-Απ΄όσο θυμάμαι δεν σε έχω βάλει ρεσεψιονίστ του πούτσου μου. Με παρακάλεσε να σου πω ότι ξέρει καλυτερα από σένα σε τι κόλπους έχει φιλοξενηθεί και κάτω από ποιές προυποθέσεις.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όπως το σκέφτομαι τώρα, ναι....
Αν είχα συναισθήματα δεν ξέρω όμως πως θα αντιδρούσα....

Νομίζω οτι η θεωρία απ' την πράξη έχει τεράστια διαφορά σε αυτό το θέμα οπότε είναι δύσκολο ερώτημα....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
-Μίλησες για 80% ομοιότητα μεταξύ των δύο, δεν υπάρχει λόγος να διαψεύδεις τον εαυτό σου και να γελοιοποιείσαι.
-Μην βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει, είναι παιδιάστικη συμπεριφορά.
-Απ΄όσο θυμάμαι δεν σε έχω βάλει ρεσεψιονίστ του πούτσου μου. Με παρακάλεσε να σου πω ότι ξέρει καλυτερα από σένα σε τι κόλπους έχει φιλοξενηθεί και κάτω από ποιές προυποθέσεις.

α) όντως το είπα  αυτό γιατί εντάσσω τις strippers στις εργαζόμενες του τομέα : ικανοποίησης πιρφόρων εξ'ου και η 80% ομοιότητα , επειδή ο τομέας έχει να κάνει με πιρφόρους ώς πλειοψηφία της πελατείας του.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μίλησα μόνο για πόρνες και ότι δεν το γενίκευσα και για τις strippers, τις ερμηνείες και τις μεταθέσεις τις έκανε η εκλαμπρότητα του μυαλού σου και μόνο
β) με έβρισες και με προέτρεψες να "πάω να γαμηθώ" ,επειδή μάλλον σου έθιξα τον εγωισμό ή τις πιρφορο-ελπίδες (άθελά μου φυσικά αλλά τα γραπτά μένουν) ιδού :
... ρε αστοιχείωτε.
... είσαι ανόητος
Στον ηλίθιο που ενώ μιλάμε για στριπτιτζούδες επιμένει να μιλάει με βάση τις πουτάνες, να πάει να γαμηθεί!
γ) Αδιαφορώ και για το πέος σου και για σένα παντελώς

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
α) όντως το είπα  αυτό γιατί εντάσσω τις strippers στις εργαζόμενες του τομέα : ικανοποίησης πιρφόρων εξ'ου και η 80% ομοιότητα , επειδή ο τομέας έχει να κάνει με πιρφόρους ώς πλειοψηφία της πελατείας του.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μίλησα μόνο για πόρνες και ότι δεν το γενίκευσα και για τις strippers, τις ερμηνείες και τις μεταθέσεις τις έκανε η εκλαμπρότητα του μυαλού σου και μόνο
β) με έβρισες και με προέτρεψες να "πάω να γαμηθώ" ,επειδή μάλλον σου έθιξα τον εγωισμό ή τις πιρφορο-ελπίδες (άθελά μου φυσικά αλλά τα γραπτά μένουν) ιδού :γ) Αδιαφορώ και για το πέος σου και για σένα παντελώς

Ωραία τώρα που συμφωνήσαμε ότι μιλάς για πουτάνες και ΟΧΙ για στριπτιτζούδες και αφού δεχτήκαμε ότι δεν έχεις άποψη για τις στρίπερ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η διαίνεξή μας. Αν είπα ή ειπες 1-2 κουβέντες παραπάνω νερό κι αλάτι! Σημασία έχει ότι βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και λαμβάνουμε τα ποστ σου για τις πουτάνες ως μια άσχετη, αλλά καθ' όλα αποδεκτή, παρένθεση.

Επισκέπτης

2) Μπορούν δεν μπορούν, ούτε θα τους ρωτήσει, ούτε την άδεια θα τους πάρει. Αν θέλει η γυναίκα να πηδηχτεί... Τέλειωσαν οι εποχές με τις προίκες, τις νοικοκυρούλες, τις παρθένες και τα "αχ αγάπη μου έχω μάτια μόνο για σένα", ή "εγώ μόνο έναν άντρα γνώρισα". Μετά όταν λέω πως εμείς οι άντρες μείναμε στο χρονοντούλαπο, άδικο έχω και με λένε οι μαϊμούδες κι οι ποκερόφατσες μαλάκα;

3) Και το ένα δέκατο από αυτά που ο μέσος άντρας ακούει από το κορίτσι του εκεί έξω, offline, καθημερινώς.

Ωραία τώρα που συμφωνήσαμε ότι μιλάς για πουτάνες και ΟΧΙ για στριπτιτζούδες και αφού δεχτήκαμε ότι δεν έχεις άποψη για τις στρίπερ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η διαίνεξή μας. Αν είπα ή ειπες 1-2 κουβέντες παραπάνω νερό κι αλάτι! Σημασία έχει ότι βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και λαμβάνουμε τα ποστ σου για τις πουτάνες ως μια άσχετη, αλλά καθ' όλα αποδεκτή, παρένθεση.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Δεν ξεμειναμε απλως στο Χρονοντουλαπο εμεις οι αντρες αγαπητε, εμεις δεν εξελιχθηκαμε καθολου, αντιθετως οι γυναικες εξελιχθησαν περισσοτερο απο οποιο αλλο ειδος στον πλανητη με τα γνωστα πλεον αποτελεσματα της πιρφοριας, αν ειχαν εξελιχθει εστω και λιγο οι αντρες, πολυ απλα δεν θα υπηρχε πιρφορια, ουτε καν πορνεια...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μικρες οι διαφορες οταν μιλαμε για στριπτιζουδες και πουτανες, δεν ειναι Γιαννης, ειναι Γιαννακης...
Αυστηρα παντως για το συγκεκριμενο ερωτημα, πρακτικα ειτε κανεις σχεση με επαγγελματια, ειτε με μη, η διαφορα στις πιθανοτητες να αποτυχεις, ειναι πολυ πιο μικρη απο ο,τι φαινεται στην πραγματικοτητα, η μονη πιθανοτητα να μην αποτυχεις, ειναι να μην κανεις με καμμια σχεση, μηδενιζεις καθε πιθανοτητα αποτυχιας, πας σαν τον ringomorti, αποθετεις καποιο μερος του περιεχομενου της σακουλας σου, ειτε στο προφυλακτικο, ειτε στη χουφτα μιας τανας ή οποιασδηποτε αλλης γκομενας, στα βυζια της, την κοιλια της,στον κωλο παιρνεις το καπελακι σου και αντε γεια...
Καποιοι απο την αλλη μπορει να νομιζουν οτι με την μελλοντικη τους γυναικα που ξεκινησαν σαν μια απλη σχεση, θα παιρνουν κοινες αποφασεις, θα κανουν κοινες σκεψεις, κοινες πραξεις, ο,τι προσταζει το θρησκευτικο συμβολαιο του ιερου μυστηριου του γαμου, που οριζει η εκκλησια, ελα ομως που απο την αλλη δεχεται και το διαζυγιο η εκκλησια, φοβερο, εεεε?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
με τον κίνδυνο να μας επιτεθεί εκ νέου η διαδικτυακή λογοκρισία, θέλω να εκφράσω ένα γενικότερο φαινόμενο που παρατηρώ:
στις εργαζόμενες του ευρύτερου τομέα του "ηδονισμού"

καταφεύγουν 2 κατηγορίες αντρών :

1) Αυτοί που δεν θέλουν "σχέση" παρα μόνο "επαφές" με πολλαπλά αντικείμενα

2) Αυτοί που θέλουν "σχέση" αλλά δεν μπορούν , και έτσι την ψάχνουν στα υποκατάστατα

αυτά απο μένα και κλείνω εδώ  ;)

υγ: ελπίζω να μην θιχτεί κανένας πάλι εξ'αντανακλάσεως  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μικρες οι διαφορες οταν μιλαμε για στριπτιζουδες και πουτανες, δεν ειναι Γιαννης, ειναι Γιαννακης...
Αυστηρα παντως για το συγκεκριμενο ερωτημα, πρακτικα ειτε κανεις σχεση με επαγγελματια, ειτε με μη, η διαφορα στις πιθανοτητες να αποτυχεις, ειναι πολυ πιο μικρη απο ο,τι φαινεται στην πραγματικοτητα, η μονη πιθανοτητα να μην αποτυχεις, ειναι να μην κανεις με καμμια σχεση, μηδενιζεις καθε πιθανοτητα αποτυχιας, πας σαν τον ringomorti, αποθετεις καποιο μερος του περιεχομενου της σακουλας σου, ειτε στο προφυλακτικο, ειτε στη χουφτα μιας τανας ή οποιασδηποτε αλλης γκομενας, στα βυζια της, την κοιλια της,στον κωλο παιρνεις το καπελακι σου και αντε γεια...
Καποιοι απο την αλλη μπορει να νομιζουν οτι με την μελλοντικη τους γυναικα που ξεκινησαν σαν μια απλη σχεση, θα παιρνουν κοινες αποφασεις, θα κανουν κοινες σκεψεις, κοινες πραξεις, ο,τι προσταζει το θρησκευτικο συμβολαιο του ιερου μυστηριου του γαμου, που οριζει η εκκλησια, ελα ομως που απο την αλλη δεχεται και το διαζυγιο η εκκλησια, φοβερο, εεεε?

Καθότι παραθέτεις εμένα να πω καταρχάς ότι και το χασίς είναι γέφυρα για τα βαρειά ναρκωτικά αλλά σαν ναρκωτικό απέχει πολύ περισσότερο από πχ την ηρωίνη σε σχέση με το τσιγάρο κάποιοι θα πούνε ακόμα και την καφείνη.
Ότι κοινωνικά είναι όντως αρκετά κοντά δεν σημαίνει ότι είναι και ουσιαστικά. Και ο λογιστής και ο μαθηματικός με αριθμούς ασχολούνται αλλά δεν κάνουν το ίδιο πράμα.

Στα υπόλοιπα, εγώ δεν θα κάνω σε καμία περίπτωση τον τιμιτή των σχέσεων με στρίππερς, άλλωστε η προσφαρά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ. Εγώ στις 3 παρατηρήσεις που έκανα τόνισα ειδικά ότι ο άντρας δεν πρέπει να φοβάται τα συναισθήματα του. Αυτό είναι το έσχατο σημείο θηλυπρέπειας! Αλοίμονο αν ο άντρας ξεκινάει να γαμήσει και σκέφτεται την εξέλιξη της σχέσης  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: [size=14pt]ΕΛΕΟΣ![/size]

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καθότι παραθέτεις εμένα να πω καταρχάς ότι και το χασίς είναι γέφυρα για τα βαρειά ναρκωτικά αλλά σαν ναρκωτικό απέχει πολύ περισσότερο από πχ την ηρωίνη σε σχέση με το τσιγάρο κάποιοι θα πούνε ακόμα και την καφείνη.
Ότι κοινωνικά είναι όντως αρκετά κοντά δεν σημαίνει ότι είναι και ουσιαστικά. Και ο λογιστής και ο μαθηματικός με αριθμούς ασχολούνται αλλά δεν κάνουν το ίδιο πράμα.

Στα υπόλοιπα, εγώ δεν θα κάνω σε καμία περίπτωση τον τιμιτή των σχέσεων με στρίππερς, άλλωστε η προσφαρά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ. Εγώ στις 3 παρατηρήσεις που έκανα τόνισα ειδικά ότι ο άντρας δεν πρέπει να φοβάται τα συναισθήματα του. Αυτό είναι το έσχατο σημείο θηλυπρέπειας! Αλοίμονο αν ο άντρας ξεκινάει να γαμήσει και σκέφτεται την εξέλιξη της σχέσης  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: [size=12pt]ΕΛΕΟΣ![/size]
Δε διαφωνω στα λεγομενα σου και μου αρεσει η φραση σου οτι ο αντρας, "δεν πρεπει να φοβαται τα συναισθηματα σου", αλλα εδω η γνωμη μου ειναι οτι ο αντρας ανεξαρτητως αν τα  φοβαται ή οχι "κολλαει πανευκολα στα συναισθηματα του" και αυτο ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα, εναντι της γυναικας και της μεγαλης πλανης οτι η γυναικα ειναι πιο συναισθηματικη...
Μπουρδες και καραμπουρδες...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνώ ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί! Επίσης οι γυναίκες αντέχουν πιο πολύ τον ψυχικό πόνο!
Ένας από τους λόγους που στο αρχικό μου ποστ είπα:

3 παρατηρήσεις και ένα υγ:

1) Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο ερασιτεχνική είναι η αγορά των στριπ στην Ελλάδα, πάντα, πολλώ δε μάλλον τώρα. Φαντάζονται καριέρες, υποχρεώσεις, κυκλώματα και δε συμμαζεύεται. Δεν ισχύουν και λυπάμαι αν σας χαλάω το παραμύθι.

2)
+1
Οι γυναίκες ψάχνουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Στην Ελλάδα φαίνεται τον ψάχνουν και οι άντρες για αυτό έχει πέσει τρέλή αγαμία

3) Συναισθήματα, κολλήματα και όνειρα συνηθίζονται στην πρώτη δεύτερη άντε τρίτη γκόμενα. Ελάχιστοι υπερβαίνουν τις 2-3 γκόμενες στη ζωή τους αλλά το σπορ απευθύνεται, καλώς ή κακώς σε σχετικά έμπειρους. Δεν είναι λύση ανάγκης, είναι χόμπυ.

ΥΓ Στον ηλίθιο που ενώ μιλάμε για στριπτιτζούδες επιμένει να μιλάει με βάση τις πουτάνες, να πάει να γαμηθεί!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μπορω να πω για τα σωληνοκοριτσα οτι ειναι επιλεκτικες πουτανες και δεν πανε με τον καθεναν .  Εχουν 3-4 σπονσορες γαμιαδες που ειναι του γουστου τους και ετσι συνδιαζουν δουλεια και ευχαριστηση μαζι . Αυτα ισχυουν για τις παλιες καραβανες του επαγγελματος . Τωρα οποιον τον ικανοποιεί η ιδεα οτι μοιραζετε την δικια του μονο με 2-3 αλλους και οχι με ολη την Αθηνα ολα καλά -  Ολα καλα να ακουει και Ρουβα στο ομωνυμο τραγουδι . Οι καινουργιες που δεν ξερουν την γλωσσα και δεν μπορούν να εξηγησουν στον γαμπρο σπονσορα ποσο αρρωστη ειναι η μαμα τους και ποσα λεφτα χρωστανε σε μαφιες,νταβατζήδες και στον μαναβη της γειτονιας, αναγκαζονται να κανουν εξτραδακια σχεδον με τον καθενα,  οπου και αυτες με τον καιρο θα επιλεξουν τους υποψήφιους μαλακες θυματα που θα τις ακολουθουν παντου και παντα πληρωνοντας το αναλογο και δυσαναλογο αντιτιμο για τις υπηρεσιες και δακρυβρεχτες ιστοριες .
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom