Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι ηλικια εχεις μυστη παρεπιπτοντως?
Γιατί ρωτάς τύπε;
τι ηλικια εχεις μυστη παρεπιπτοντως?
πέρα από τα ποτά ή/και τους χωρούς ο μηνιαίος τους μισθός είναι στα 5 χιλιάρικα και βάλε οπότε τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς!!!Πάντως εκτός το τι κάνουμε εμείς μ' αυτές δείτε και τι κάνουν αυτές ( τι επιλογές έχουν - επιλέγουν )
1. συνεχίζουν να <<δουλεύουν>> όσο πάει αφού έχουν βρει μαλ..κα για <<σύντροφο>>-γαμιά-νταβά και ας μην το παραδέχεται ο ίδιος.
2. το ίδιο με το πάνω αλλά εξ' ανάγκης ( μάλλον τραγική κατάσταση)
3. κλείνουν το κεφάλαιο αυτό και κάνουν οικογένειες με ή χωρίς κομπόδεμα.
4. είναι ανεξάρτητες, έχουν τις γνωριμίες τους, κάνουν ζωάρα, είναι στα γούστα, ξεζουμίζουν όσους προσφέρονται χωρίς ενδοιασμούς και μάλλον γελάν με τους αγαπούλιδες.
(δεν εμπλέκω στην συζήτηση, ελπίζοντας ότι έχουν εκλείψει φαινόμενα εκμετάλλευσης και παραπλάνησης γυναικών εγκλοβισμένων στο χώρο αυτό)
για αυτό όσες έχουν το μυαλό στο κεφάλι καταλήγουν στο 3 και 4.
πέρα από τα ποτά ή/και τους χωρούς ο μηνιαίος τους μισθός είναι στα 5 χιλιάρικα και βάλε οπότε τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς!!!
πέρα από τα ποτά ή/και τους χωρούς ο μηνιαίος τους μισθός είναι στα 5 χιλιάρικα και βάλε οπότε τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς!!!
Πλάκα κάνεις... Αυτά τα ποσά δεν παίζουν πλέον εδώ και 3-4 χρόνια ούτε για τις τοπ. Το μεροκάματο τους εξαρτάται απ' το πόσα ποτά και χορούς έχουν κάνει, με όριο συνήθως για μεροκάματο τις 15 κάρτες και τις καθημερινές το 70% δεν κάνουν καν ούτε τις μισές...
Οποιος εχει θητευσει εστω και λιγο στα στριπ, ξερει τι ειναι η ιστορια με τις καρτες.και εμένα πολλά μου φαίνονται,
αυτό με τις κάρτες κάπου το ξανά είδα και στο site αλλά δεν το έχω καταλάβει να πω την αμαρτία μου.
Οποιος εχει θητευσει εστω και λιγο στα στριπ, ξερει τι ειναι η ιστορια με τις καρτες.
Μαλλον δεν πας και πολυ ε?
μισό λεπτό, δηλαδή αν πρέπει να μαζέψει 10 κάρτες και αυτή έχει 9 δεν θα πληρωθεί?
Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω
Τι περιμενεις να ακουσεις δηλαδη οτι σε κοροιδευουνΕδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω
Ειναι αμαθο το κοριτσι προφανως τυπε. Σιγα-σιγα πρεπει να το πας. Στο εξαμηνο και αν το σεξακι.Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω
Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3506.0;attach=586193;image[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup:
Να σου πω κάτι φίλε μου αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις.πολυ καλο το user lippy. Πιγκουιναος δεν ειμαι, ουτε καληνυχτακιας. θα φαει σουτ σημερα
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Μας δουλεύεις... Μας επεξεργάζεσαι...Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω