Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως εκτός το τι κάνουμε εμείς μ' αυτές δείτε και τι κάνουν αυτές ( τι επιλογές έχουν - επιλέγουν )
1. συνεχίζουν να <<δουλεύουν>> όσο πάει αφού έχουν βρει μαλ..κα για <<σύντροφο>>-γαμιά-νταβά και ας μην το παραδέχεται ο ίδιος.
2. το ίδιο με το πάνω αλλά εξ' ανάγκης ( μάλλον τραγική κατάσταση)
3. κλείνουν το κεφάλαιο αυτό και κάνουν οικογένειες με ή χωρίς κομπόδεμα.
4. είναι ανεξάρτητες, έχουν τις γνωριμίες τους, κάνουν ζωάρα, είναι στα γούστα, ξεζουμίζουν όσους προσφέρονται χωρίς ενδοιασμούς και μάλλον γελάν με τους αγαπούλιδες.

(δεν εμπλέκω στην συζήτηση, ελπίζοντας ότι έχουν εκλείψει φαινόμενα εκμετάλλευσης και παραπλάνησης γυναικών εγκλοβισμένων στο χώρο αυτό)

για αυτό όσες έχουν το μυαλό στο κεφάλι καταλήγουν στο 3 και 4.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως εκτός το τι κάνουμε εμείς μ' αυτές δείτε και τι κάνουν αυτές ( τι επιλογές έχουν - επιλέγουν )
1. συνεχίζουν να <<δουλεύουν>> όσο πάει αφού έχουν βρει μαλ..κα για <<σύντροφο>>-γαμιά-νταβά και ας μην το παραδέχεται ο ίδιος.
2. το ίδιο με το πάνω αλλά εξ' ανάγκης ( μάλλον τραγική κατάσταση)
3. κλείνουν το κεφάλαιο αυτό και κάνουν οικογένειες με ή χωρίς κομπόδεμα.
4. είναι ανεξάρτητες, έχουν τις γνωριμίες τους, κάνουν ζωάρα, είναι στα γούστα, ξεζουμίζουν όσους προσφέρονται χωρίς ενδοιασμούς και μάλλον γελάν με τους αγαπούλιδες.

(δεν εμπλέκω στην συζήτηση, ελπίζοντας ότι έχουν εκλείψει φαινόμενα εκμετάλλευσης και παραπλάνησης γυναικών εγκλοβισμένων στο χώρο αυτό)

για αυτό όσες έχουν το μυαλό στο κεφάλι καταλήγουν στο 3 και 4.

πέρα από τα ποτά ή/και τους χωρούς ο μηνιαίος τους μισθός είναι  στα 5 χιλιάρικα και βάλε οπότε τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς!!!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
πέρα από τα ποτά ή/και τους χωρούς ο μηνιαίος τους μισθός είναι  στα 5 χιλιάρικα και βάλε οπότε τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς!!!

Πλάκα κάνεις... Αυτά τα ποσά δεν παίζουν πλέον εδώ και 3-4 χρόνια ούτε για τις τοπ. Το μεροκάματο τους εξαρτάται απ' το πόσα ποτά και χορούς έχουν κάνει, με όριο συνήθως για μεροκάματο τις 15 κάρτες και τις καθημερινές το 70% δεν κάνουν καν ούτε τις μισές...

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0

και εμένα πολλά μου φαίνονται,

Πλάκα κάνεις... Αυτά τα ποσά δεν παίζουν πλέον εδώ και 3-4 χρόνια ούτε για τις τοπ. Το μεροκάματο τους εξαρτάται απ' το πόσα ποτά και χορούς έχουν κάνει, με όριο συνήθως για μεροκάματο τις 15 κάρτες και τις καθημερινές το 70% δεν κάνουν καν ούτε τις μισές...

αυτό με τις κάρτες κάπου το ξανά  είδα και στο site αλλά δεν το έχω καταλάβει να πω την αμαρτία μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και εμένα πολλά μου φαίνονται,

αυτό με τις κάρτες κάπου το ξανά  είδα και στο site αλλά δεν το έχω καταλάβει να πω την αμαρτία μου.
Οποιος εχει θητευσει εστω και λιγο στα στριπ, ξερει τι ειναι η ιστορια με τις καρτες.
Μαλλον δεν πας και πολυ ε?

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
κοίτα δεν διεκδικώ τίτλο διδάκτορα, αλλά πότε δεν πιάνω κουβέντα -πιάνω άλλα -...( πλάκα κάνω
δεν πάω και τόσο συχνά αντε μία το μηνα να πω.
απλώς ξέρω κάθε μία παίρνει το μερίδιό της από το ποτό-χορό συν για το strip-tease στην πίστα.

τώρα αν έχει μπόνους ανάλογα με τον αριθμό οκ το καταλαβαίνω, αυτά τα ολίγα από εμένα.

και φαντάζομαι αν εξηγήσει κάποιος αν  παίζει κάτι άλλο δεν θα αποκαλύψει κανένα φοβερό μυστικό  

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Οποιος εχει θητευσει εστω και λιγο στα στριπ, ξερει τι ειναι η ιστορια με τις καρτες.
Μαλλον δεν πας και πολυ ε?

Έτσι νόμιζα και εγώ, τύπε, αλλά ισχύει. Κάποτε μια στριπτιζού που με ψιλοήξερε στο μαγαζί μου έδωσε η ίδια στα κρυφά δεκάρικο για να της παραγγείλω απλό ποτό γιατί ήθελε μια ακόμα κάρτα για να συμπληρώσει τις απαιτούμενες για το μεροκάματο.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
μισό λεπτό, δηλαδή αν πρέπει να μαζέψει 10 κάρτες και αυτή έχει 9 δεν θα πληρωθεί?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
μισό λεπτό, δηλαδή αν πρέπει να μαζέψει 10 κάρτες και αυτή έχει 9 δεν θα πληρωθεί?

Έτσι ακριβώς μου πε, τύπε. ήταν κοντά στις 5 το πρωί και μου πε ότι θέλει ακόμα μια κάρτα για το 50αρικο.
Την συνέφερε να μου δώσει 10 για να πάρω εγώ το ποτό και να της μείνουν 40 καθαρά.
Πάντως το σύστημα με τις κάρτες πρέπει να παίζει μόνο στα μεγάλα strip. Μια γνωστή μου που δούλευε μια εποχή στο μικρό Αφροδίτη μου λεγε ότι εκεί είναι καλύτερα γιατί δεν έχει "κάρτες και μαλακίες".

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
αν είναι έτσι, εδώ σαλόνικα τις περισσότερες μέρες σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά  ζήτημα να μπουν 30 άτομα με έναν μέσο όρο 6 με 8 γυναίκες  καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν πληρώνονται πότε εκτός παρ-σαββ. δια αυτό μου φαίνεται δύσκολο.

και αν είναι έτσι αυτα 4000 που τα είδαν οι φίλοι πιο πάνω

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Εδω και ενα μήνα, μετα απο επισκεψη σε στροπτιτζαδικο, βγαινω με μια κοπελα. Μεχρι στιγμής μονο πληρωνω φαγητα και εξοδους. Μολις ηης κανω νυξη για sex, κανει την μιξοπαρθενα. Τις εμπειριες σας παρακαλω

τυπε μπορει να εχει λεφτα αισθηματα  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τι περιμενεις να ακουσεις δηλαδη οτι σε κοροιδευουν

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειναι αμαθο το κοριτσι προφανως τυπε. Σιγα-σιγα πρεπει να το πας. Στο εξαμηνο και αν το σεξακι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ATM2.jpg
    ATM2.jpg
    373,1 KB · Εμφανίσεις: 73

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πολυ καλο το user lippy. Πιγκουιναος δεν ειμαι, ουτε καληνυχτακιας. θα φαει σουτ σημερα
Να σου πω κάτι φίλε μου αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις.
Το ζήτημα είναι να μάθεις πληρώνοντας το λιγότερο δυνατό κόστος (ΨΥΧΙΚΟ αλλά και οικονομικό).
*Α!! και που είσαι πριν τις ρίξεις σουτ ρίχτης εναν πούτσο πρώτα.  :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Μας δουλεύεις... Μας επεξεργάζεσαι... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom