Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ozzy στην εποχή μας καλά καλά δεν εμπιστευόμαστε κανονικές κοπέλες..έχει νόημα να βασανίζεσαι για μια γυναίκα που δουλειά της είναι να ερεθίζει τους άντρες? αν πάλι είσαι τόσο ερωτευμένος πρόσεχε γιατί έτσι την πάτησε και ο άλλος με την κοπέλα του (μπαργούμαν/μοντέλο) και όταν έμαθε ό,τι έκανε βίζιτες τη σκότωσε..(οι παλαιότεροι θα θυμούνται)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε παιδια καθηστε λιγο το ξαναλεω κ αυτες γυναικες ειναι κ εχουν αναγκη να αγαπησουν κ να αγαπηθουν δηλ μονο τα λεφτα κ η δουλεια ειναι μες στο μυαλο τους?αυτη ειναι η ζωη τους?αυτες δεν ερωτευοντε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδια καθηστε λιγο το ξαναλεω κ αυτες γυναικες ειναι κ εχουν αναγκη να αγαπησουν κ να αγαπηθουν δηλ μονο τα λεφτα κ η δουλεια ειναι μες στο μυαλο τους?αυτη ειναι η ζωη τους?αυτες δεν ερωτευοντε?
στην παρουσα φαση που δουλεουν δεν ξερω προσωπικα

αλλα δουλευουν 10 χρονια μαζευουν τα φραγκα του κερατα και δεν ξαναδουλεουν

αλλες παντρευονται

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
εχεις δικιο taurus αλλα δεν περιμενα να με παρατησει στα καλα του καθουμενου μου ηρθε πολυ ξαφνικοκ δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω
κάνε τη ζωή σου..πέρασε τα μαθήματά σου,πήγαινε γυμναστήριο και μπες στη μάχη..οι γυναίκες δεν τελειώνουν ποτέ..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ρε φιλε, αναγκη εχουν ναι.

Θελουν ενα ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ για να λενε τα κομπλεξ και τα προβληματα που τους δημιουργουνται απο αυτην την δουλεια.

Επισκέπτης

όχι φίλε είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που δεν μπορούν να αγαπήσουν και δεν θέλουν να αγαπηθούνε, το μόνο που θέλουν είναι το ΧΡΗΜΑ!!!

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
εχεις δικιο ρε φιλε αλλα αυτον το σακκο του μποξ τον αγαπανε κιολας

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
όχι φίλε είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που δεν μπορούν να αγαπήσουν και δεν θέλουν να αγαπηθούνε, το μόνο που θέλουν είναι το ΧΡΗΜΑ!!!
αυτο που λες ειναι μαλακια κ το ξερεις

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
η δουλειά που κάνουν είναι σκληρή..νομίζεις είναι εύκολο να ερωτευτείς/εμπιστευτείς έναν άντρα όταν κάθε βράδυ δεκάδες άλλοι τη χουφτώνουν -και τους οποίους απεχθάνεται?
ακόμα όμως και αν ερωτευτεί..αλλάζει αυτό κάτι σε σχέση με σένα..αισθάνεσαι καλά με τη δουλειά της?

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
η δουλειά που κάνουν είναι σκληρή..νομίζεις είναι εύκολο να ερωτευτείς/εμπιστευτείς έναν άντρα όταν κάθε βράδυ δεκάδες άλλοι τη χουφτώνουν -και τους οποίους απεχθάνεται?
ακόμα όμως και αν ερωτευτεί..αλλάζει αυτό κάτι σε σχέση με σένα..αισθάνεσαι καλά με τη δουλειά της?
με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: καληνύχτα φίλε ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εχεις δικιο ρε φιλε αλλα αυτον το σακκο του μποξ τον αγαπανε κιολας

Δεν σου φταιω εγω αν σου λειπει αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση. Σου αξιζει ο,τι εχεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εγω λεφτα θελω...  :2on1:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει
δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε..προσπαθείς να εκμαιεύσεις κάτι το οποίο να συμφωνεί με την άποψή σου..πρόσεχε να μην πληγωθείς..καλή τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom