Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιδια καθηστε λιγο το ξαναλεω κ αυτες γυναικες ειναι κ εχουν αναγκη να αγαπησουν κ να αγαπηθουν
όχι. δεν έχουν ανάγκη. τουλάχιστον όσο δουλεύουν.
μονο τα φράγκα αγαπάνε και τον εαυτό τους.

δηλ μονο τα λεφτα κ η δουλεια ειναι μες στο μυαλο τους?
ναι

αυτη ειναι η ζωη τους?
ναι

αυτες δεν ερωτευοντε?

με το δικό τους ορισμό

είσαι υποχρεωμένος να είσαι ταξιτζής τους
ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

αντιθέτως αυτές είναι ακρως φυσιολογικό να κωλοχεριάζονται και να χουφτώνονται με τον κάθε μαλάκα γιατί είναι
"η δουλειά τους"  :jerking: να μην πληρώνονυν ποτέ όποτε θέλουν να ξεσπάνε απάνω σου να κάνουν ότι γουστάρουν.

διάλογός μου με ζου.
εάν εσύ θεωρείς αυτό δουλειά σου τότε και μένα δουλειά μου είναι να κωλοχεριάζω ελεύθερα άλλες.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
ούτε η δική σου είναι δουλειά.
και τι είναι;
εκμετάλλευση του αισχίστου είδους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι
ναι

με το δικό τους ορισμό

ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

αντιθέτως αυτές είναι ακρως φυσιολογικό να κωλοχεριάζονται και να χουφτώνονται με τον κάθε μαλάκα γιατί είναι
"η δουλειά τους"  :jerking: να μην πληρώνονυν ποτέ όποτε θέλουν να ξεσπάνε απάνω σου να κάνουν ότι γουστάρουν.

διάλογός μου με ζου.
εάν εσύ θεωρείς αυτό δουλειά σου τότε και μένα δουλειά μου είναι να κωλοχεριάζω ελεύθερα άλλες.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
και τι είναι;
Άντε, σήμερα θα μιλήσεις για κάτι που ξέρεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι
ναι

με το δικό τους ορισμό

ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

"η δουλειά τους"  :jerking: να μην πληρώνονυν ποτέ όποτε θέλουν να ξεσπάνε απάνω σου να κάνουν ότι γουστάρουν.

διάλογός μου με ζου.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
και τι είναι;

αμα δεν τον ταρακουνησει κ αυτο το ποστ, εστω λιγο να κατσει να αναρωτηθει δλδ..γάμα τα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σιγα μη ταρακουνηθει..
αυτος λαμαρινιαστηκε....

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ναι
ναι

με το δικό τους ορισμό

ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

διάλογός μου με ζου.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
και τι είναι;
Φιλε μου οταν επιλεγεις να κανει μια τετοια σχεση ξερεις απο την αρχη τι δουλεια κανει η κοπελα δεν καθεσε ενα χρονο μαζι της κ μετα ξαφνικα της λες να σταματησει επειδη ζηλευεις,εκτος κ αν εχεις φραγκα κ την ζεις εσυ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε μου οταν επιλεγεις να κανει μια τετοια σχεση ξερεις απο την αρχη τι δουλεια κανει η κοπελα δεν καθεσε ενα χρονο μαζι της κ μετα ξαφνικα της λες να σταματησει επειδη ζηλευεις,εκτος κ αν εχεις φραγκα κ την ζεις εσυ

αρα εσυ γτ κλαις τωρα? :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε μήπως είναι καμιά γκόμενα και μας δουλεύει; :cheesy:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
αρα εσυ γτ κλαις τωρα? :think:
λογω της δουλειας της αμα εχει καποιο καλο πελατη που την κερναει πολλα ποτα βγενει εξω μαζιτου για φαγητο.εγω δεν ειχα προβλημαα αφου εβγενε συνηθως με κατι χοντρους κ γερους ομως τελευταια βγενει κ με κατι αλλους κ παρασκευες.δεν περνει ρεπο γιατι εχει δουλεια λεει.σημερα τσακοθηκαμε πολυ ασχημα κ χωρισαμε ειμαι χαλια την αγαπαω,δεν σηκωνει τηλ κ περασα απο μια καφετερια κ την ειδα με ενα χοντρο κ μια φιλη της,μπηκα μεσα κ ειπα στη φιλη της να βγει εξω,μου λει ειναι καλος πελατης κ δεν εχει κανει τιποτα με αυτο αλλα ουτε με κανεναν κ οτι μαγαπαει αλλα επειδη ζηλευω πολυ κ την εχω ζαλισει θελει να χωρισουμε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λογω της δουλειας της αμα εχει καποιο καλο πελατη που την κερναει πολλα ποτα βγενει εξω μαζιτου για φαγητο.εγω δεν ειχα προβλημαα αφου εβγενε συνηθως με κατι χοντρους κ γερους ομως τελευταια βγενει κ με κατι αλλους κ παρασκευες.δεν περνει ρεπο γιατι εχει δουλεια λεει.σημερα τσακοθηκαμε πολυ ασχημα κ χωρισαμε ειμαι χαλια την αγαπαω,δεν σηκωνει τηλ κ περασα απο μια καφετερια κ την ειδα με ενα χοντρο κ μια φιλη της,μπηκα μεσα κ ειπα στη φιλη της να βγει εξω,μου λει ειναι καλος πελατης κ δεν εχει κανει τιποτα με αυτο αλλα ουτε με κανεναν κ οτι μαγαπαει αλλα επειδη ζηλευω πολυ κ την εχω ζαλισει θελει να χωρισουμε.

μα ρε καλο μου, ειπες πριν οτι ηξερες οτι αυτη ηταν η δουλεια της, ενα χρονο τωρα κ το δεχτηκες. τωρα επειδη βγαινει κ τις παρασκευες σου ηρθε η εμπνευση κ επειδη δεν ειναι χοντροι γεροι οι 'πελατες' της?
δες σε τι κατασταση θετεις τον εαυτο σου. οι αλλοι που στα ειπαν τα ξερουν καλυτερα, αλλα εχει κολλησει το μυαλο σου.
δεν ειναι αγαπη αυτο το πραμα. οτι αλλο θελεις ειναι, εκτος απο αγαπη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σαν σχολιαροπαιδο κανεις!!

Επισκέπτης
ναι
ναι

με το δικό τους ορισμό

ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

διάλογός μου με ζου.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
και τι είναι;

περσόνα αυτή τη φορά είσαι απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να σου απαντήσω τώρα.
και πού να ξερες με ποιόν μιλάς.

συνέχισε στο σύννεφο.
φρόντισε να έχεις και αλεξίπτωτο εφεδρικό.
οι πτώσεις είναι πολλαπλές και ανεξέλεγκτες.

Επισκέπτης
μα ρε καλο μου, ειπες πριν οτι ηξερες οτι αυτη ηταν η δουλεια της, ενα χρονο τωρα κ το δεχτηκες. τωρα επειδη βγαινει κ τις παρασκευες σου ηρθε η εμπνευση κ επειδη δεν ειναι χοντροι γεροι οι 'πελατες' της?
δες σε τι κατασταση θετεις τον εαυτο σου. οι αλλοι που στα ειπαν τα ξερουν καλυτερα, αλλα εχει κολλησει το μυαλο σου.
δεν ειναι αγαπη αυτο το πραμα. οτι αλλο θελεις ειναι, εκτος απο αγαπη.

αυτός την αγαπάει, δυστυχώς για αυτόν...και αυτή αγαπάει τη τσέπη του! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γιεζμίν ολσούν

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε daniel σου ξαναλεω οτι δεν εχω λεφτα κ ειμαι φοιτητης κ δουλευω ντελιβερι για κανα χαρτζιλικι,ενω χρονο ειμαι με την κοπελα δεν μου χει φαει ουτε ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom