Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε..προσπαθείς να εκμαιεύσεις κάτι το οποίο να συμφωνεί με την άποψή σου..πρόσεχε να μην πληγωθείς..καλή τύχη.
ο ανθρωπος θολωνει οταν παθαινει χοντρη καψουρα φιλε  ;) ;)

Επισκέπτης
με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει

αυτή είναι η ΠΑΓΙΔΑ που πέφτουμε όλοι μέσα! :2funny: σκέψου ένα άλλο θανάσιμο αμάρτημα...την ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αυτο που λες ειναι μαλακια κ το ξερεις
Βλαμένο το μόνο που λυπάμαι είναι την ηλικία σου, και σου μιλάνε εδώ όλοι.

με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει
Friskies τρως ή κοκκαλάκια;

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
συναισθηματική φίλε είναι μόνο για εσένα, για την άλλη πουτάνα ή στριπερ ακόμα και αν σου κάνει τα γλυκά μάτια είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ!!! :sunglasses:
Και όταν δεν βγάζει απολύτως τίποτε από εμένα, τι οικονομική συναλλαγή γίνεται????

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Ποσο σοβαρη ?
Πανω απο μια ωρα ?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Φρόντισε να έχεις αλεξίπτωτο πρόχειρο γιατί απ'ότι διάβασα είσαι στα πολύ high σου και ως εκ τούτου η πτώση θα είναι από μεγάλο ύψος... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom