life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Χορευειs στη σωληνα?????????και εγω λεφτα θελω...
Χορευειs στη σωληνα?????????και εγω λεφτα θελω...
καληνύχτα daniel72καληνύχτα φίλε ;)
ο ανθρωπος θολωνει οταν παθαινει χοντρη καψουρα φιλε ;) ;)δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε..προσπαθείς να εκμαιεύσεις κάτι το οποίο να συμφωνεί με την άποψή σου..πρόσεχε να μην πληγωθείς..καλή τύχη.
με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει
ζιγκολο θελω να γινωΧορευειs στη σωληνα?????????
Βλαμένο το μόνο που λυπάμαι είναι την ηλικία σου, και σου μιλάνε εδώ όλοι.αυτο που λες ειναι μαλακια κ το ξερεις
Friskies τρως ή κοκκαλάκια;με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει
δεν σε καταλαβενω λεονοροΒλαμένο το μόνο που λυπάμαι είναι την ηλικία σου, και σου μιλάνε εδώ όλοι.
Friskies τρως ή κόκκαλο;
δεν σε καταλαβενω λεονορο
φίλε πήγαινε να κάνεις ένα τεστ IQ καλού κακού
Και όταν δεν βγάζει απολύτως τίποτε από εμένα, τι οικονομική συναλλαγή γίνεται????συναισθηματική φίλε είναι μόνο για εσένα, για την άλλη πουτάνα ή στριπερ ακόμα και αν σου κάνει τα γλυκά μάτια είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ!!!
Και όταν δεν βγάζει απολύτως τίποτε από εμένα, τι οικονομική συναλλαγή γίνεται????
Ποσο σοβαρη ?
Πανω απο μια ωρα ?
Στην ερώτηση μου μπορείς να απαντήσεις????Το βρίσιμο είναι εύκολη δουλειά, τα επιχειρήματα όχι τόσο......ρε συντρόφια τι γίνεται? πλακώσαν όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ στο σιτε???
με την δουλεια της δεν αισθανομε καθολου καλα,εχω χασει τον υπνο μου τα βραδια αλλα για το λογο αυτο οτι μεσα σε τοσους αντρες καθημερινα αυτη εχει διαλεξει εμενα να εχει μεσα στο σπιτι της κ να με αγαπαει
Δεν μπορώ παρά να σου αφιερώσω το καλύτερο τραγούδι...
Στην ερώτηση μου μπορείς να απαντήσεις????Το βρίσιμο είναι εύκολη δουλειά, τα επιχειρήματα όχι τόσο......
Φρόντισε να έχεις αλεξίπτωτο πρόχειρο γιατί απ'ότι διάβασα είσαι στα πολύ high σου και ως εκ τούτου η πτώση θα είναι από μεγάλο ύψος...