Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
φίλε μου είσαι πιτσιρικάς, δεν είναι κακό αυτό, αλλά μάθε και από την εμπειρία των άλλων...

"Μοναχά οι ανόητοι μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη - οι ευφυείς μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων"

Καγκελάριος Βίσμαρκ. δηλαδη ενα χρονο τωρα εγω ειμαι μαλακας?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
φιλε μου εδω κ ενα χρονο οταν πεφτω για θπνο κ την σκεφτομαι να δουλευει φρικαρω κ την περνω τηλεφωνα αλλα τι να κανω εκει την γνωρισα
Αν είναι καλή κοπέλα,και δεν της αρέσει η δουλειά αυτή, γιατί δεν αλλάζει?
ξέρεις πόσες ρουμάνες καθαρίζουν σκάλες,τουαλέτες κτλ?
θα σου πώ εγώ..γιατί τα λεφτά είναι καλύτερα και μετά από λίγο οι περισσότερες συνηθίζουν..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν είναι καλή κοπέλα,και δεν της αρέσει η δουλειά αυτή, γιατί δεν αλλάζει?
ξέρεις πόσες ρουμάνες καθαρίζουν σκάλες,τουαλέτες κτλ?
θα σου πώ εγώ..γιατί τα λεφτά είναι καλύτερα και μετά από λίγο οι περισσότερες συνηθίζουν..

Ειναι καλη κοπελα, μπηκε σε αυτη τη δουλεια για να αγορασει κανα ρουχαλακι παραπανω, αλλα εχει παρει ενα σπιτι, παει για το δευτερο, ειναι χρεωμενη μεχρι το λαιμο, της τα τρωει ο νταβας και εμεις θα πρεπει να την λυπηθουμε ξαφνικα.

Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι στα στουντιο εδω και χρονια ειναι ιδιες οι γκομενες συνεχεια? Η στα μπουρδελα ακομα ακομα.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
κ εγω στη θεση της δεν θα αλλαζα,στη ρουμανια ο μεσος ορος μισθου ειναι 3οο - 400 κ αυτη βγαζει 80 περιπου την ημερα,μιλοντας μς μαλακες κ αντε να τις πιασουν το κολο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειναι καλη κοπελα, μπηκε σε αυτη τη δουλεια για να αγορασει κανα ρουχαλακι παραπανω, αλλα εχει παρει ενα σπιτι, παει για το δευτερο, ειναι χρεωμενη μεχρι το λαιμο, της τα τρωει ο νταβας και εμεις θα πρεπει να την λυπηθουμε ξαφνικα.

Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι στα στουντιο εδω και χρονια ειναι ιδιες οι γκομενες συνεχεια? Η στα μπουρδελα ακομα ακομα.
και εσυ που το ξερεις?  :2on1:

Τσατσα εισαι  :zfuck:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
κ εγω στη θεση της δεν θα αλλαζα,στη ρουμανια ο μεσος ορος μισθου ειναι 3οο - 400 κ αυτη βγαζει 80 περιπου την ημερα,μιλοντας μς μαλακες κ αντε να τις πιασουν το κολο

Καλα ναι, αντε να τις πιασουν τον κωλο.
Οτι της γλειφουν το μουνι, τα ποδια, τον λαιμο, τα χερια, οτι κανει μαλακια σαν εξτραδακι κλπ οχι ενταξει δεν παιζει.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Ozzy αν είσαι ερωτευμένος εξ ορισμού μπορεί να παραβλέπεις πράγματα που  για τους γύρω σου είναι ξεκάθαρα.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Καλα ναι, αντε να τις πιασουν τον κωλο.
Οτι της γλειφουν το μουνι, τα ποδια, τον λαιμο, τα χερια, οτι κανει μαλακια σαν εξτραδακι κλπ οχι ενταξει δεν παιζει.
εισαι μαλακας ρε?που της γλυφουν το μουνικ τα ποδια?στο μεσα στο μπαρ?δεν ειναι τετοιο μαγαζι σου λεω

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
πρόσεχε γιατί δε ξέρω πιός είναι ο μαλάκας..αυτός που δίνει 40-50 ευρώ και τη χουφτώνει ή αυτός που την καψουρεύεται και τρέχει από πίσω της..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οζζυ

εισαι αρκετα ερωτευμενος μαζι της βλεπω

και επειδη οταν εναν ανθρωπο τον αγαπαμε τον βλεπουμε σαν θεο και αγαπαμε και τα στραβα του

διοτη κανεις δεν ειναι ο τελειος  ;) ;)

αλλα μην σε θολωσει ολο αυτο το θεμα και δεν μπορεις να δεις καποια ξεκαθαρα πραγματα,

οκ υσχιουν αυτα που λες, 1 χρονο μαζι κλπ,

να εισαι παντα καχυποπτος ομως, η καχυποψια θα σου φερει καλα αποτελεσματα για την προσωπικη σου ζωη  ;) ;)

υ.γ

σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη, απο μικρος δεν πηγαινα τα γραματα  :2on1: :2on1: :2on1:

Επισκέπτης

κάτσε ρε φίλε για εξηγησέ μας πως από το ρουχαλάκι και τα δυο σπίτια που απέκτησε με τον ιδρώτα της :pipa1: :fuck1: βρέθηκε να είναι χρεωμένη? :think:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
πρόσεχε γιατί δε ξέρω πιός είναι ο μαλάκας..αυτός που δίνει 40-50 ευρώ και τη χουφτώνει ή αυτός που την καψουρεύεται και τρέχει από πίσω της..
εχεις δικιο taurus αλλα δεν περιμενα να με παρατησει στα καλα του καθουμενου μου ηρθε πολυ ξαφνικοκ δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εχεις δικιο taurus αλλα δεν περιμενα να με παρατησει στα καλα του καθουμενου μου ηρθε πολυ ξαφνικοκ δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω

Αυτη δεν εχει προβλημα. Τα ιδια λεφτα παιρνει, τον κωλο της τον πιανουν και δεν εχει εναν μαλακα απο πανω της να της ζαλιζει την μουνα.

Επισκέπτης

συνάδελφοι τον ozzi τον προειδοποίησα, αλλά δυστυχώς πρέπει να πάθει για να μάθει :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom