Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι εννοεις ρε φιλε δε σε καταλαβαινω εξηγησε μου

Ρε φιλε.

Νιωσε.

Ποσο μαλακας και ποσο ξεφτιλας θα γινεις πια? Βρες καμια φοιτητριουλα να την ξεκωλιασεις και ασε την στριπτιτζου στην κοκα και το χρημα της.

Τι μαλακες ειστε ρε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε φιλε.

Νιωσε.

Ποσο μαλακας και ποσο ξεφτιλας θα γινεις πια? Βρες καμια φοιτητριουλα να την ξεκωλιασεις και ασε την στριπτιτζου στην κοκα και το χρημα της.

Τι μαλακες ειστε ρε.
σκασε ρε μλκ...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
μαλιστα γιαυτο καπου θα εχεις δικιο...

μην ξεχνας ομως το οτι ασχετα με το χρημα, ο καθε ανθρωπος διαφοροποιειται  ;) ;) ;) ;)
και εγώ σου λέω ό,τι άντε και είναι καλή κοπέλα κτλ..πόσο καιρό νομίζεις ό,τι θα αντέξεις στη σκέψη ό,τι κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό μπαράκι κάποιος θα χαιδεύει τα ποδαράκια,τα στήθη ,το αιδοίο της κοπέλας σου?πότε νομίζεις ό,τι θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ό,τι η καινούρια τσάντα που αγόρασε ίσως να είναι δωράκι <<καλού>> πελάτη?και τί θα γίνει μετά?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φιλαρακο μια χορτατη γυναικα απο αντρες δεν σκεφτετε τα λεφτα μονο,υπαρχουν κολομπαρα που κανουν πιπες κ κολομπαρα που πιανεις κανα κολαρακι κ αμα
Αν εσυ πιστευειs, οτι εχειs βρει την εξαιρεση του κανονα, εμαs μαs περισευει
Αλλα να εισαι ετοιμοs για ολα τα ενδεχομενα

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Ρε φιλε.

Νιωσε.

Τι μαλακες ειστε ρε.
το ξαναλεω δεν ειναι ολες ιδιες ρε παιδια ελεος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εγώ σου λέω ό,τι άντε και είναι καλή κοπέλα κτλ..πόσο καιρό νομίζεις ό,τι θα αντέξεις στη σκέψη ό,τι κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό μπαράκι κάποιος θα χαιδεύει τα ποδαράκια,τα στήθη ,το αιδοίο της κοπέλας σου?πότε νομίζεις ό,τι θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ό,τι η καινούρια τσάντα που αγόρασε ίσως να είναι δωράκι <<καλού>> πελάτη?και τί θα γίνει μετά?
ειδικα αμα εισαι ζηλιαρης κιολας...  :2funny:

Επισκέπτης
τι εννοεις ρε φιλε δε σε καταλαβαινω εξηγησε μου

φίλε μου είσαι πιτσιρικάς, δεν είναι κακό αυτό, αλλά μάθε και από την εμπειρία των άλλων...

"Μοναχά οι ανόητοι μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη - οι ευφυείς μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων"

Καγκελάριος Βίσμαρκ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το ξαναλεω δεν ειναι ολες ιδιες ρε παιδια ελεος

Αν δεν ηταν ολες ιδιες δεν θα κανανε την ιδια δουλεια. Και οσες δεν ηταν ιδιες θα σταματουσαν.

Πας να γινεις ηρωα μαλακα.

Be my guest.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
φιλαρακο μια χορτατη γυναικα απο αντρες δεν σκεφτετε τα λεφτα μονο,υπαρχουν κολομπαρα που κανουν πιπες κ κολομπαρα που πιανεις κανα κολαρακι κ αμα
καλά, είσαι μικρός και δέχομαι ό,τι είσαι ρομαντικός..

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
φιλε μου εδω κ ενα χρονο οταν πεφτω για θπνο κ την σκεφτομαι να δουλευει φρικαρω κ την περνω τηλεφωνα αλλα τι να κανω εκει την γνωρισα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
υπάρχει χρυσός κανόνας
<<ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΤΡΙΠΕΡ/ΚΤΛ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ.ΟΧΙ ΑΓΑΠΕΣ ,ΟΧΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ>>

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η λογικη λεει πως μια σχεση με μια στριπ
δεν θα εχει μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν δεν ηταν ολες ιδιες δεν θα κανανε την ιδια δουλεια. Και οσες δεν ηταν ιδιες θα σταματουσαν.

Πας να γινεις ηρωα μαλακα.

Be my guest.
και αν εδειναν ολες αυτες που εχεις γαμησει κωλο, και δεν εδειναν αυτες που δεν της γαμησει κωλο τι θα κανες?  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom