Επισκέπτης
να ρωτησω κατι τα ατομα που λετε εγκυρες αποψεις για το θεμα περι σχεσεως με τετοια ατομα ειχατε καποια εμπειρια στο παρελθον??
εσύ τι λες μιλάμε για να μιλάμε? ;)
να ρωτησω κατι τα ατομα που λετε εγκυρες αποψεις για το θεμα περι σχεσεως με τετοια ατομα ειχατε καποια εμπειρια στο παρελθον??
τι εννοεις ρε φιλε δε σε καταλαβαινω εξηγησε μου
σκασε ρε μλκ...Ρε φιλε.
Νιωσε.
Ποσο μαλακας και ποσο ξεφτιλας θα γινεις πια? Βρες καμια φοιτητριουλα να την ξεκωλιασεις και ασε την στριπτιτζου στην κοκα και το χρημα της.
Τι μαλακες ειστε ρε.
και εγώ σου λέω ό,τι άντε και είναι καλή κοπέλα κτλ..πόσο καιρό νομίζεις ό,τι θα αντέξεις στη σκέψη ό,τι κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό μπαράκι κάποιος θα χαιδεύει τα ποδαράκια,τα στήθη ,το αιδοίο της κοπέλας σου?πότε νομίζεις ό,τι θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ό,τι η καινούρια τσάντα που αγόρασε ίσως να είναι δωράκι <<καλού>> πελάτη?και τί θα γίνει μετά?μαλιστα γιαυτο καπου θα εχεις δικιο...
μην ξεχνας ομως το οτι ασχετα με το χρημα, ο καθε ανθρωπος διαφοροποιειται ;) ;) ;) ;)
Αν εσυ πιστευειs, οτι εχειs βρει την εξαιρεση του κανονα, εμαs μαs περισευειφιλαρακο μια χορτατη γυναικα απο αντρες δεν σκεφτετε τα λεφτα μονο,υπαρχουν κολομπαρα που κανουν πιπες κ κολομπαρα που πιανεις κανα κολαρακι κ αμα
το ξαναλεω δεν ειναι ολες ιδιες ρε παιδια ελεοςΡε φιλε.
Νιωσε.
Ποσο μαλακας και ποσο ξεφτιλας θα γινεις πια? Βρες καμια φοιτητριουλα να την ξεκωλιασεις και ασε την στριπτιτζου στην κοκα και το χρημα της.
Τι μαλακες ειστε ρε.
ειδικα αμα εισαι ζηλιαρης κιολας...και εγώ σου λέω ό,τι άντε και είναι καλή κοπέλα κτλ..πόσο καιρό νομίζεις ό,τι θα αντέξεις στη σκέψη ό,τι κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό μπαράκι κάποιος θα χαιδεύει τα ποδαράκια,τα στήθη ,το αιδοίο της κοπέλας σου?πότε νομίζεις ό,τι θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ό,τι η καινούρια τσάντα που αγόρασε ίσως να είναι δωράκι <<καλού>> πελάτη?και τί θα γίνει μετά?
τι εννοεις ρε φιλε δε σε καταλαβαινω εξηγησε μου
το ξαναλεω δεν ειναι ολες ιδιες ρε παιδια ελεος
καλά, είσαι μικρός και δέχομαι ό,τι είσαι ρομαντικός..φιλαρακο μια χορτατη γυναικα απο αντρες δεν σκεφτετε τα λεφτα μονο,υπαρχουν κολομπαρα που κανουν πιπες κ κολομπαρα που πιανεις κανα κολαρακι κ αμα
θεμελιωδης αρχη..μαλιστα γιαυτο καπου θα εχεις δικιο...
μην ξεχνας ομως το οτι ασχετα με το χρημα, ο καθε ανθρωπος διαφοροποιειται ;) ;) ;) ;)
φιλε μου εδω κ ενα χρονο οταν πεφτω για θπνο κ την σκεφτομαι να δουλευει φρικαρω κ την περνω τηλεφωνα αλλα τι να κανω εκει την γνωρισακαι εγώ σου λέω ό,τι άντε και είναι καλή κοπέλα κτλ..πόσο καιρό νομίζεις ό,τι θα αντέξεις στη σκέψη ό,τι κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό μπαράκι κάποιος θα χαιδεύει τα ποδαράκια,τα στήθη ,το αιδοίο της κοπέλας σου?πότε νομίζεις ό,τι θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ό,τι η καινούρια τσάντα που αγόρασε ίσως να είναι δωράκι <<καλού>> πελάτη?και τί θα γίνει μετά?
σκασε ρε μλκ...
μπα , βαρεθηκα..Που εισαι μωρη μποχα. Γαμας καθολου ρε?
μπα , βαρεθηκα..
λεω να την τριξω την οπισθεν και εγω...
και αν εδειναν ολες αυτες που εχεις γαμησει κωλο, και δεν εδειναν αυτες που δεν της γαμησει κωλο τι θα κανες?Αν δεν ηταν ολες ιδιες δεν θα κανανε την ιδια δουλεια. Και οσες δεν ηταν ιδιες θα σταματουσαν.
Πας να γινεις ηρωα μαλακα.
Be my guest.
φιλε,ακου με..δεν ειναι καλο να σαι απολυτος..
Αμα τον φας θα τον ζηταςΤριξτην αλλα προσεξε μη σπασει το σασμαν και πας μονο με την οπισθεν μετα.