Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
αυτο που μου πρωτεινεις ειμαι σωστο αλλα σε μια κοπελα σαν αυτη κ με την δουλεια ποθ κανει νομιζω οτι δεν θα πιασει
και αν δεν πιάσει τί έγινε?
είσαι 23, νομίζω, ετών..θέλεις να είσαι με μια κοπέλα που η δουλειά της είναι να τις βάζουν χέρι ή ποιος ξέρει τί άλλο? και βέβαια θα πάει για καφέ/φαγητό και ο κάθε παππούλης θα της πιάνει το μπουτάκι κτλ..
χαλάρωσε και απόλαυσέ το ,διαφορετικά φύγε.
Και κάτι άλλο για ρουμάνες/ρωσίδες..Μεγάλο ποσοστό είναι ήδη παντρεμένες,πολλές έχουν και παιδιά, στη χώρα τους και τα χρήματα που δίνετε για<< βοήθεια>> καταλήγουν στο σύζυγο-νταβαντζή.

Επισκέπτης
ευχαριτω ρε man αυτο ειναι σωστο που λες,αλλα ειναι πολυ δυσκολο,την σκεφτομαι συνεχεια εχω γινει ξεφτιλα στους φιλους μου την παρακαλαω κλαιω συνεχεια εχω ξεφτιλιστει τελειως,αμα την αφησω για λιγο κ νομιζει οτι εχω βρει αλλη κ παει κ αυτη με αλλον θα τρελαθω,δεν επρεπε να την αγαπησω ομως ηξερα αποτην αρχη που εμπλεκα κ δεν μετανιωνω ειναι πολυ καλη κοπελα κ περασα πολυ καλα μαζι της ειμασταν πολυ αγαπημενοι

φίλε φιλική συμβουλή...ΜΑΚΡΙΑ από ΠΟΥΤΑΝΕΣ και ΣΤΡΙΠΕΡ!!! είναι εκπαιδευμένα αρπακτικά και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το ΧΡΗΜΑ...όταν θα σε έχουν μαδήσει σε παρατάνε χωρίς δεύτερη σκέψη! Είναι απλά ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
φίλε φιλική συμβουλή...ΜΑΚΡΙΑ από ΠΟΥΤΑΝΕΣ και ΣΤΡΙΠΕΡ!!! είναι εκπαιδευμένα αρπακτικά και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το ΧΡΗΜΑ...όταν θα σε έχουν μαδήσει σε παρατάνε χωρίς δεύτερη σκέψη! Είναι απλά ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ!!!
οχι παντα,φιλε..

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
τι χρημα μωρε φοιτητης ειμαι την ξερω καλα ειναι πολυ καλη κοπελα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τι χρημα μωρε φοιτητης ειμαι την ξερω καλα ειναι πολυ καλη κοπελα
φιλικά στο λέω..το παιχνίδι το έχεις ήδη χάσει..όταν λες ό,τι ξέρεις καλά μια κοπέλα είσαι ήδη στο καναβάτσο!

Επισκέπτης
Εννοω σχεση που να μην ειναι οικονομικη συναλλαγη,αλλα συναισθηματικη.
Μου εχει τυχει,για τετοια περιπτωση λεω.

συναισθηματική φίλε είναι μόνο για εσένα, για την άλλη πουτάνα ή στριπερ ακόμα και αν σου κάνει τα γλυκά μάτια είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ!!! :sunglasses:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
και αν δεν πιάσει τί έγινε?
είσαι 23, νομίζω, ετών..θέλεις να είσαι με μια κοπέλα που η δουλειά της είναι να τις βάζουν χέρι ή ποιος ξέρει τί άλλο? και βέβαια θα πάει για καφέ/φαγητό και ο κάθε παππούλης θα της πιάνει το μπουτάκι κτλ..
χαλάρωσε και απόλαυσέ το ,διαφορετικά φύγε.
Και κάτι άλλο για ρουμάνες/ρωσίδες..Μεγάλο ποσοστό είναι ήδη παντρεμένες,πολλές έχουν και παιδιά, στη χώρα τους και τα χρήματα που δίνετε για<< βοήθεια>> καταλήγουν στο σύζυγο-νταβαντζή.
οχι δεν εχει κατι ειμουνα καθε μερα μαζι της ενα χρονο την ξερω καλα δεν εχει τιποτα ρουμανια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτη η οποια εχει αναγκη απο λεφτα και βεβαια θα εκμεταλευτει κατι πανω σου

οπως και εσυ την προσωπικη σου ικανοποιηση..οπως βλεπετε και της καθημερινες κοπελες που ψαχνουν εναν αντρα ευκαταστατο για μια ασφαλισμενη ζωη..

ψαχνουν πλατες δλδ..

αλλα εαν καποια δουλευει καιρο, ειναι οικονομικα ευκαταστατη και εχει μαζεψει ενα σορο λεφτα

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι αρπακτικο........

μονο εαν εχει εθισμο στο χρημα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σχεση ....και μαλιστα σοβαρη με στριπερ...Και σαν προταση αυτο ακουγεται αστοχο