stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αμα σε πηρε το αισθημα φιλε γαμησετα.....μαγκες ειμαι πολυ στεναχοριμενος help.ειμαι με μια ρουμανα περιπου 1 χρονο,η κοπελα δουλευει σε κολομπαρο επαρχιας.τομαγαζι αυτο δεν κανει πια στριπτιζ μονοκονσομασιον δεν εχει πριβε κτλ.περναγαμε μια χαρα με τα τξιδια μας τις διακοπες μας τις βολτες μας εφυγε κ απο το σπιτι που εμενε με τη φιλη της κ επιασε ενα μονη της για να πηγενω οποτε θελω,κ γενικα ελεγε οτι δε θα με αφησει ποτε.οταν μαλωναμε κ τα ξανα βρισκαμε εκλεγε.το ξερω καλα οτι μαγαπει.εγω ειμαι φοιτητης κ σπουδαζω αθηνα κ πηγενω στη επαρχια καθε παρασκευοσαββατοκυριακο.εφευγα τριτη για αθηνα κ μοε επερνε συνεχεια τηλ κ μου ελεγε οτι της λειπω κοτιπεριμενει να ερθει η παρασκευη να παω να τη δω να μαγειρεψει να φαμε να παρει ρεπο κτλ.τον τελευταιο καιρο εχουν αλλαξει πολυ ταπραγματα.λογω της δουλειας της αμα εχει καποιο καλο πελατη που την κερναει πολλα ποτα βγενει εξω μαζιτου για φαγητο.εγω δεν ειχα προβλημαα αφου εβγενε συνηθως με κατι χοντρους κ γερους ομως τελευταια βγενει κ με κατι αλλους κ παρασκευες.δεν περνει ρεπο γιατι εχει δουλεια λεει.σημερα τσακοθηκαμε πολυ ασχημα κ χωρισαμε ειμαι χαλια την αγαπαω,δεν σηκωνει τηλ κ περασα απο μια καφετερια κ την ειδα με ενα χοντρο κ μια φιλη της,μπηκα μεσα κ ειπα στη φιλη της να βγει εξω,μου λει ειναι καλος πελατης κ δεν εχει κανει τιποτα με αυτο αλλα ουτε με κανεναν κ οτι μαγαπαει αλλα επειδη ζηλευω πολυ κ την εχω ζαλισει θελει να χωρισουμε.τι νακνω ρε παιδια ειναι καλη κοπελα κ την αγαπαω πολυ ειμαι πολυ χαλια ειμαι 23 χρονων κ πρωτη φορα αγαπησα ετσι
Γεινε αντρας ομως, δεν εισαι μικρος γραψτην στα παπαρια σου για ορισμενο καιρο και θα τρεχει αυτη απο πισω σου μετα..
εαν οντως αξιζες για αυτην και οι αλλοι την βλεπουν απλα σαν ενα κοματι κρεας θα γυρησει..
Απλα παιξτο ανηξερος... Και οχι πολλες αγαπες... ;) ;) ;)