Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαγκες ειμαι πολυ στεναχοριμενος help.ειμαι με μια ρουμανα περιπου 1 χρονο,η κοπελα δουλευει σε κολομπαρο επαρχιας.τομαγαζι αυτο δεν κανει πια στριπτιζ μονοκονσομασιον δεν εχει πριβε κτλ.περναγαμε μια χαρα με τα τξιδια μας τις διακοπες μας τις βολτες μας εφυγε κ απο το σπιτι που εμενε με τη φιλη της κ επιασε ενα μονη της για να πηγενω οποτε θελω,κ γενικα ελεγε οτι δε θα με αφησει ποτε.οταν μαλωναμε κ τα ξανα βρισκαμε εκλεγε.το ξερω καλα οτι μαγαπει.εγω ειμαι φοιτητης κ σπουδαζω αθηνα κ πηγενω στη επαρχια καθε παρασκευοσαββατοκυριακο.εφευγα τριτη για αθηνα κ μοε επερνε συνεχεια τηλ κ μου ελεγε οτι της λειπω κοτιπεριμενει να ερθει η παρασκευη να παω να τη δω να μαγειρεψει να φαμε να παρει ρεπο κτλ.τον τελευταιο καιρο εχουν αλλαξει πολυ ταπραγματα.λογω της δουλειας της αμα εχει καποιο καλο πελατη που την κερναει πολλα ποτα βγενει εξω μαζιτου για φαγητο.εγω δεν ειχα προβλημαα αφου εβγενε συνηθως με κατι χοντρους κ γερους ομως τελευταια βγενει κ με κατι αλλους κ παρασκευες.δεν περνει ρεπο γιατι εχει δουλεια λεει.σημερα τσακοθηκαμε πολυ ασχημα κ χωρισαμε ειμαι χαλια την αγαπαω,δεν σηκωνει τηλ κ περασα απο μια καφετερια κ την ειδα με ενα χοντρο κ μια φιλη της,μπηκα μεσα κ ειπα στη φιλη της να βγει εξω,μου λει ειναι καλος πελατης κ δεν εχει κανει τιποτα με αυτο αλλα ουτε με κανεναν κ οτι μαγαπαει αλλα επειδη ζηλευω πολυ κ την εχω ζαλισει θελει να χωρισουμε.τι νακνω ρε παιδια ειναι καλη κοπελα κ την αγαπαω πολυ ειμαι πολυ χαλια ειμαι 23 χρονων κ πρωτη φορα αγαπησα ετσι
αμα σε πηρε το αισθημα φιλε γαμησετα.....

Γεινε αντρας ομως, δεν εισαι μικρος γραψτην στα παπαρια σου για ορισμενο καιρο και θα τρεχει αυτη απο πισω σου μετα..

εαν οντως αξιζες για αυτην και οι αλλοι την βλεπουν απλα σαν ενα κοματι κρεας θα γυρησει..

Απλα παιξτο ανηξερος... Και οχι πολλες αγαπες...  ;) ;) ;)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ευχαριτω ρε man αυτο ειναι σωστο που λες,αλλα ειναι πολυ δυσκολο,την σκεφτομαι συνεχεια εχω γινει ξεφτιλα στους φιλους μου την παρακαλαω κλαιω συνεχεια εχω ξεφτιλιστει τελειως,αμα την αφησω για λιγο κ νομιζει οτι εχω βρει αλλη κ παει κ αυτη με αλλον θα τρελαθω,δεν επρεπε να την αγαπησω ομως ηξερα αποτην αρχη που εμπλεκα κ δεν μετανιωνω ειναι πολυ καλη κοπελα κ περασα πολυ καλα μαζι της ειμασταν πολυ αγαπημενοι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ευχαριτω ρε man αυτο ειναι σωστο που λες,αλλα ειναι πολυ δυσκολο,την σκεφτομαι συνεχεια εχω γινει ξεφτιλα στους φιλους μου την παρακαλαω κλαιω συνεχεια εχω ξεφτιλιστει τελειως,αμα την αφησω για λιγο κ νομιζει οτι εχω βρει αλλη κ παει κ αυτη με αλλον θα τρελαθω,δεν επρεπε να την αγαπησω ομως ηξερα αποτην αρχη που εμπλεκα κ δεν μετανιωνω ειναι πολυ καλη κοπελα κ περασα πολυ καλα μαζι της ειμασταν πολυ αγαπημενοι
ρε φιλε τι συμπεριφορα ειναι αυτη? Δεν εισαι δα και 15 χρονο, μην δινεις σημασια εαν σε κοροιδευουν που κανεις υπαρχουνα αναισθητα ατομα υπαρχουν και συναισθηματικα...

να ξερεις κατι, οσο κυνηγας την σκια σου παντα σου ξεφευγει  ;) ;)

γιαυτο μην τρελενασαι, ξερω πολυ καλα οτι ειναι δυσκολο, απλα παιξε λιγο παιχνιδι,θα καταλαβει και μονη της ,εφοσον πολυς κοσμος την βλεπει οπως ειπαμε σεξουαλικα θα γυρησει μονη της με την προυποθεση να της το κοψεις αποτομα,κοψε τηλεφωνα, επαφες κλπ....

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε φιλε τι συμπεριφορα ειναι αυτη? Δεν εισαι δα και 15 χρονο, μην δινεις σημασια εαν σε κοροιδευουν που κανεις υπαρχουνα αναισθητα ατομα υπαρχουν και συναισθηματικα...

να ξερεις κατι, οσο κυνηγας την σκια σου παντα σου ξεφευγει  ;) ;)

γιαυτο μην τρελενασαι, ξερω πολυ καλα οτι ειναι δυσκολο, απλα παιξε λιγο παιχνιδι,θα καταλαβει και μονη της ,εφοσον πολυς κοσμος την βλεπει οπως ειπαμε σεξουαλικα θα γυρησει μονη της με την προυποθεση να της το κοψεις αποτομα,κοψε τηλεφωνα, επαφες κλπ....
ρε φιλε φοβαμαι πολυ οτι θα την χασω σιγουρα αμα το κανω αυτο γιατι πριν 3 χρονια ητανε με ενα παιδι ενα χρονο σαν εμενα κ ξαφνικα τον παρατησε κ μου εχει πει οτι αμα κρυωσει με καποιον μετα τερμα δεν μπορει να ειναι με αυτον παλι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε φιλε φοβαμαι πολυ οτι θα την χασω σιγουρα αμα το κανω αυτο γιατι πριν 3 χρονια ητανε με ενα παιδι ενα χρονο σαν εμενα κ ξαφνικα τον παρατησε κ μου εχει πει οτι αμα κρυωσει με καποιον μετα τερμα δεν μπορει να ειναι με αυτον παλι
εσενα ομως ειπε οτι εχει κρυωσει μαζι σου η δεν αντεχει την ζηλια σου?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τύπε listen carefully, you are out of your league.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μακαρι να ηξερα τι γινεται ρε φιλαρακι,εδω μου ειπε οτι εχει αλλον για να την αφησω κ μετα η φιλη τηε μου ειπε οτι το λεει ψεματα οτι εχει παι με αλλον ετσι για να την παρατησω επειδη δεν την αφηνω να κανει την δουλεια της,δηλ να βγαινει εξω με πελατες για καφε κ φαγητο,ομως παλια δεν εβγενε αλλα οχι τοσο πολυ κ ειδικα τις μερες που ειμαι επαρχια.κ σκεφτομουνα μηπως εχει αλλο αλλα η φιλη της μου λεει οτι μαγαπαει κ δεν εχει κανει τιποτα με κανεναν αλλα πρεπει να κανει τη δουλεια της για να μη χασει τους πελατες που πανε στο μαγαζι κ την κερνανε πολλα ποτα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μακαρι να ηξερα τι γινεται ρε φιλαρακι,εδω μου ειπε οτι εχει αλλον για να την αφησω κ μετα η φιλη τηε μου ειπε οτι το λεει ψεματα οτι εχει παι με αλλον ετσι για να την παρατησω επειδη δεν την αφηνω να κανει την δουλεια της,δηλ να βγαινει εξω με πελατες για καφε κ φαγητο,ομως παλια δεν εβγενε αλλα οχι τοσο πολυ κ ειδικα τις μερες που ειμαι επαρχια.κ σκεφτομουνα μηπως εχει αλλο αλλα η φιλη της μου λεει οτι μαγαπαει κ δεν εχει κανει τιποτα με κανεναν αλλα πρεπει να κανει τη δουλεια της για να μη χασει τους πελατες που πανε στο μαγαζι κ την κερνανε πολλα ποτα
ξαναλεω...

αφου σαγαπαει

ξεκοψε για καιρο, ξαφνικα ομως, μπαμ μπαμ να αιφνισδιαστει.... και οχι σταδιακα

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
φιλε stam αμα δεν δουλεψει αυτο την εχασα στα σιγουρα,δεν θα ριξει τα μουτρα της αυτη μετα με τιποτα

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρουμανια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο λααα λαα

καλοσηρθες στην παρεα, και εσυ καψουρης με ρουμανα?

ρε τι παθαμε με δαυτες  :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα επειδη εκ φυσεως ειναι αγαπησιαρες

ενα φτυσιμο γερο θελει και μια κοντρα κατάσταση

και μετα θα δεις πως θα τρεχει  ;) ;) ;)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
αυτο που μου πρωτεινεις ειμαι σωστο αλλα σε μια κοπελα σαν αυτη κ με την δουλεια ποθ κανει νομιζω οτι δεν θα πιασει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτο που μου πρωτεινεις ειμαι σωστο αλλα σε μια κοπελα σαν αυτη κ με την δουλεια ποθ κανει νομιζω οτι δεν θα πιασει
δοκιμασε το..... δεν εχεις να χασεις κατι  ;) ;)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε σταμ πως δενεχω να χασω αυτην

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω δεν κανουμε με κανονικες γκομενες σχεση

θα κανουμε με τις στριπτιτζουδες?  :2funny: :2funny:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
μαγκα,αν θες να μ ακουσεις,μετα το σφυριγμα του διαιτητη η αποφαση δεν αλλαζει.. ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εδω δεν κανουμε με κανονικες γκομενες σχεση

θα κανουμε με τις στριπτιτζουδες?  :2funny: :2funny: