boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
οοοοο......φτιαξε με.........
να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάαανουνε
για να πάψουνε καψώνια να μας κάααανουνε
όπα
οοοοο......φτιαξε με.........
πωωωω προκλησάραααα
εδώ να δούμε ποια έχει τα κάκαλα
γιατί αν ήσαστε όλες σαααας σωστές
δε θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακέεεςς
mia xara efige kai eimaste akoma kai filarakia i difora einai omos oti auti edine perissoetra apo osa ego !!!!
αυτό εσύ το λες.mia xara efige kai eimaste akoma kai filarakia i difora einai omos oti auti edine perissoetra apo osa ego !!!!
Νταξ δεν ειναι και καμια σοβαρα σχεση (δε θα μπορουσε να ειναι) αλλα δε προκειται να με απασχολησει. Ηθελα να μου πειτε καμια προταση για δωρακι για την πρωτη φορα που θα ρθει σπιτι μου. Αν ηταν "κανονικη" κοπελα δε θα χα προβλημα αλλα τωρα εχω ψιλοπελαγωσει.
ούτε ενθύμια ούτε εκθύμια, ούτε τίποτα.Δεν ξερω τα οικονομικα σου φιλε μου αλλα θα προσπαθησω να σου δωσω ιδεες
Kανενα χρυσο δακτυλιδακι παιζει ?
Οχι πολυ ακριβο .... ΑΠΟ 120-200 ΕΥΡΩ !
Διαφορετικα ενα ρολοι ωραιο Φολλι φολλιε μεχρι 200 ευρω
με την εκπτωση ειναι ιδανικο δωρακι φανταζομαι
Διαφορετικα κανε της ενα καλο γευμα σε αστερατο εστιατοριο για δυο
η πηγαινε την σε καποια πιστα και διασκεδασε την με τραπεζι πιστα και μπουκαλι
Ομως προσεξε μην δεθεις με την κοπελα γιατι αυτες σημερα ειναι εδω αυριο ειναι αλλου και δεν εννοω μονο ΜΕΡΗ.....
Απλα περνας καλα για οσο κρατησει και τιποτα αλλο....
Και τα δωρακια απλα ενθυμια .....
κάπως έτσιΔεν ξερω τα οικονομικα σου φιλε μου αλλα θα προσπαθησω να σου δωσω ιδεες
Ομως προσεξε μην δεθεις με την κοπελα γιατι αυτες σημερα ειναι εδω αυριο ειναι αλλου και δεν εννοω μονο ΜΕΡΗ.....
Δεν ξερω τα οικονομικα σου φιλε μου αλλα θα προσπαθησω να σου δωσω ιδεες
πήγαινέ την τότε σε ακριβό γεύμαΒασικα ειμαι ανεργος και θα ειμαι για 2 μηνες ακομη. Αλλα δε θα μου καθετε στριπερ καθε μερα οποτε δε με πειραζει να ξοδεψω.
Το χρυσαφικο δεν ειναι λιγο too much? Το γευμα μου φαινεται καλη ιδεα. Απ'την αλλη ισως τις παρω αυτο που προτεινε ο περσονα(τιποτα!). Ισως ξενερωσει και τελειωσει το σκηνικο μια ωρα αρχιτερα.Για να πω την αληθεια δε θα θελα να κρατησει και πολυ...
για πολλούς λόγουςγιατί να πελαγώσει κανείς με μια μη κανονικιά?
Εσύ σε boomb δεν καταλαβαίνω γιατί ανακατεύεσαι...
οχι ρε φιλε να της κανεις δωρα και να την πας και σινεμα θα το εκτιμησει...γραφτης και κανα σπιτακι!Βασικα ειμαι ανεργος και θα ειμαι για 2 μηνες ακομη. Αλλα δε θα μου καθετε στριπερ καθε μερα οποτε δε με πειραζει να ξοδεψω.
Το χρυσαφικο δεν ειναι λιγο too much? Το γευμα μου φαινεται καλη ιδεα. Απ'την αλλη ισως τις παρω αυτο που προτεινε ο περσονα(τιποτα!). Ισως ξενερωσει και τελειωσει το σκηνικο μια ωρα αρχιτερα.Για να πω την αληθεια δε θα θελα να κρατησει και πολυ...
έχω απορίες, σακ ιτ απ
Να πας σto cosmo να τις λύσεις με τις άλλες κοκοβιές
Ρε σύρε με τους μουνόδουλους
Αν μιλας για σχεση,εστω και οχι σοβαρη δεν χρειαζονται δωρα.Νταξ δεν ειναι και καμια σοβαρα σχεση (δε θα μπορουσε να ειναι) αλλα δε προκειται να με απασχολησει. Ηθελα να μου πειτε καμια προταση για δωρακι για την πρωτη φορα που θα ρθει σπιτι μου. Αν ηταν "κανονικη" κοπελα δε θα χα προβλημα αλλα τωρα εχω ψιλοπελαγωσει.
οι σχεσεις συναλλαγη ειναι...αναλογα τι δινεις και τι παιρνεις ειναι...Αν μιλας για σχεση,εστω και οχι σοβαρη δεν χρειαζονται δωρα.
Αν ζηταει δωρακι ειναι συναλλαγη,και εδω υποτιθεται μιλαμε για σχεσεις.