Επισκέπτης
Σώπααααα!!!εγω ειμαι φασιστακι
Σώπααααα!!!εγω ειμαι φασιστακι
τωρα σκανε με νταιγιανκ σιτσεγιανκ 50αρι με δισκοφρενο και το παιζουν αλανια..αρε τι θυμαμαι λυσε δεσε μια βδομαδα να τεριαξει το παντρεμα και αντεχε μονο για ενα πατιμα..αλλα αξιζε
φιλαρακι δεν ξερω ισως να κανω λαθος αλλα με το σκεπτικο σου μου θυμιζεις 18 χρονο που εχει 72αρι με σολινα απο σκαραβεο..
Χαχαχαχα !Μεταξύ άλλων ο Αϊνστάιν είπε: "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο". Προσπάθησα να διαβάσω όλα σου τα ποστ, αλλά ειλικρινά δεν άντεξα την βλακεία. Για να "μέμφεσαι" τον mazda για όσα έχει ποστάρει και εκτιμάς ότι είναι 22 χρονών, παέι να πει ότι είσαι αρκετά μεγαλύτερος και πιο "ώριμος", όμως όλα σου τα ποστ παραπέμπουν στο αντίθετο. Έχεις σπάσει το κοντέρ σε αυτό που ο Αϊνστάιν αποκαλεί "ανθρώπινη βλακεία". Αλήθεια, αν είσαι μεγαλύτερος, έχεις σκεφτεί την αυτοκτονία; Μπορεί να είναι επώδυνο για σένα, αλλά σκέψου, αν έχεις κάτι να αφήσεις πίσω σου, τι χαρά θα δώσεις στους κληρονόμους σου, αλλά και το ότι θα απαλλάξεις την ανθρωπότητα από έναν ηλίθιο. Αν δεν το σκέφτεσαι καν, αρκέσου να ποστάρεις σε thread εκτός strip, των οποίων είναι πασιφανές ότι δεν είσαι γνώστης ή ακόμη καλύτερα διαγράψου τελείως απ' το site, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να πεις τίποτα...
Δεν σημένει οτι επειδη 10 στους 100 ανδρες που ειναι αγαπουληδες θα παρασηρθουν οι στριπτιτζουδες και θα πιστευουν για ολους το ιδιο!Το θεμα ειναι οτι οι τυποι σαν και σενα χαλανε την πιατσα.Κακομαθαινουν τις στριπτηζουδες ,που θεωρουν τους ελληνες θυματα.Κανονικα θα πρεπει να απαγορευεται οι τυποι σαν εσενα ,οι αγαπουληδες ,να μπαινουν στα στριπ κλαμπ.
Δεν το χεις.
Αν και δεν σε αφορα. Ειμαι 30 φευγα. Δουλευω απο τα 16, και βγαζω τοσα γκαφρα ετησιως που το νουμερο ξεκινα με ψηφιο πανω απο το 3 και μπορεις να προσθεσεις οσα μηδενικα νομιζεις.
Οσα εχω κανει εγω στην ζωη μου και οσα κανω δεν φτανουν σε πολους 2 ζωες για να προλαβουν.
Αρκετα ειπα και νερωνει το Ουισκι απο τα παγακια.
σταμ 90 ,κανε ενα αριθμητικο υπολογισμο.Δεν σημένει οτι επειδη 10 στους 100 ανδρες που ειναι αγαπουληδες θα παρασηρθουν οι στριπτιτζουδες και θα πιστευουν για ολους το ιδιο!
Τα πιο εύκολα λεφτά βγάζουνε αυτές!!!σταμ 90 ,κανε ενα αριθμητικο υπολογισμο.
Αν το 10% των πελατων αντρων ειναι αγαπουληδες ,ποσοι αντιστοιχουν σε ΜΙΑ στριπτηζου?
Σε ενα μαγαζι ,οι ζουδες πες πως ειναι 20.
Ποσοι πελατες περνουν το χρονο ?
ΧΙΛΙΑΔΕΣ φιλε !
Η καθε στριπτηζου επιλεγει και παιζει με 10 αγαποτσουληθρες -κοροϊδα !
Που ουτε καν γαμουν !
ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ,απο ολες τις ευρωπαϊκες χωρες γινεται αυτο !Τα πιο εύκολα λεφτά βγάζουνε αυτές!!!
Γιατί αλλού γαμάς κιόλας στα στριπ;;;ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ,απο ολες τις ευρωπαϊκες χωρες γινεται αυτο !
Αερογαμια των στριπτηζουδων !
Και πανε να μας πουνε οτι...ετσι πρεπει !
Λεμε ΕΥΡΩΠΗ ,οχι ΗΠΑ.Γιατί αλλού γαμάς κιόλας στα στριπ;;;
Από όσο ξέρω ούτε πιάνεις,μόνο βλέπεις!!!
το παίζεις γνώστης μπούλη αλλά είσαι για γέλια.Αγαπουληδες υπαρχουν σε ολες τις ηλικιες .
Μονο που χαλανε την πιατσα .
Οι στριπτηζουδες διαδιδουν οτι οι Ελληνες ειναι κορόϊδα ,εις βαρος ολων.Και των αγαπουληδων.
Ετσι η Ελλαδα ειναι η μονη ευρωπαϊκη χωρα που οι Ζουδες το παιζουν δυσκολες .Στην Κυπρο π.χ. ολες οι ζουδες παιρνονται ,τις δινει το μαγαζι.
Η Αερογαμια που προωθειται στην Ελλαδα ,ειναι μοναδικο φαινομενο.
Προσπαθει ο κοσμος να συνετησειτους αγαποτσουληθρες ,και αυτοι αντι να ξυπνησουν ,επιτιθενται θεωρωντας οτι αυτο που κανουν ειναι το... πρεπον και το νορμαλ !
lipon eixa sxesi me striptitzou 2.5 xronia oti 8elete na rotisete euxaristos apanto . peite oti 8elete gia koroidies agapoules kai ta sxetika !!!!! yparxoun omos kai kati alles istories pou pragmatika 8a sas en8ousiazan oso den paei !!!! eutixos i distixos ezisa mia apo autes
σαν άνεμος έφυγε ε;
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχ
ανεμοσκορπισε το τεμαχιο μολις τον στεγνωσε
πάνε να γαμήσεις τώρα με ένα εικοσάρι στο μετάξι.
& με 10 γαμας λεμε..15 € εχει το γαμησι στο Μετάξι....
και 12 και 13 € εννίοτε...
εσύ τώρα γιατί θες να το ανεβάσεις στα 20?????????
15 € εχει το γαμησι στο Μετάξι....
και 12 και 13 € εννίοτε...
εσύ τώρα γιατί θες να το ανεβάσεις στα 20?????????
& με 10 γαμας λεμε..