Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σχεση ....και μαλιστα σοβαρη με στριπερ...Και σαν προταση αυτο ακουγεται αστοχο
αναλογα, σοβαρη σχεση, η απλα μια ελευθερη σχεση να περνατε ωραια...

το δευτερο ειναι η καλυτερη επιλογη  ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
αυτη η οποια εχει αναγκη απο λεφτα και βεβαια θα εκμεταλευτει κατι πανω σου

οπως και εσυ την προσωπικη σου ικανοποιηση..οπως βλεπετε και της καθημερινες κοπελες που ψαχνουν εναν αντρα ευκαταστατο για μια ασφαλισμενη ζωη..

ψαχνουν πλατες δλδ..

αλλα εαν καποια δουλευει καιρο, ειναι οικονομικα ευκαταστατη και εχει μαζεψει ενα σορο λεφτα

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι αρπακτικο........
τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά..μην παραμυθιάζεστε..δε λέω ό,τι δε μπορεί να είναι με κάποιον επειδή της αρέσει,όταν όμως εμφανιστεί κάτι καλό-οικονομικά- δε θα πει όχι..διότι κάθε στρίπερ/κωλομπαρού γνωρίζει ό,τι είναι προιόν με ημερομηνία λήξης.και σύντομη μάλιστα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αναλογα, σοβαρη σχεση, η απλα μια ελευθερη σχεση να περνατε ωραια...

το δευτερο ειναι η καλυτερη επιλογη  ;)
Σιγουρα το δευτερο.....Υπηρχε περιπτωση για το πρωτο????

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά..μην παραμυθιάζεστε..δε λέω ό,τι δε μπορεί να είναι με κάποιον επειδή της αρέσει,όταν όμως εμφανιστεί κάτι καλό-οικονομικά- δε θα πει όχι..διότι κάθε στρίπερ/κωλομπαρού γνωρίζει ό,τι είναι προιόν με ημερομηνία λήξης.και σύντομη μάλιστα!
αν το παμε ετσι ρε φιλε κανεις δεν χορταινει με χρηματα... :grin: :grin:

Ομως συμφωνω για μερικες που παιρνουν τρελα λεφτα τοτε υπαρχει εθισμος στο χρημα δεν χορταινεις απο αυτο...  ;) ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σιγουρα το δευτερο.....Υπηρχε περιπτωση για το πρωτο????
ελα ρε...

εδω φοβασαι να κανεις σχεση με της καθημερινες γυναικες διοτη δεν ξερεις απο που μπορει να σου ρθει  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτη η οποια εχει αναγκη απο λεφτα και βεβαια θα εκμεταλευτει κατι πανω σου

οπως και εσυ την προσωπικη σου ικανοποιηση..οπως βλεπετε και της καθημερινες κοπελες που ψαχνουν εναν αντρα ευκαταστατο για μια ασφαλισμενη ζωη..

ψαχνουν πλατες δλδ..

αλλα εαν καποια δουλευει καιρο, ειναι οικονομικα ευκαταστατη και εχει μαζεψει ενα σορο λεφτα

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι αρπακτικο........

μονο εαν εχει εθισμο στο χρημα...

λάθος κάνεις φίλε, έχεις ακουστά το αμάρτημα της απληστίας? όπως το λές στο τέλος ισχύει, έχουν φοβερό εθισμό στο ΧΡΗΜΑ! :sunglasses:

Επισκέπτης
και αν δεν πιάσει τί έγινε?
είσαι 23, νομίζω, ετών..θέλεις να είσαι με μια κοπέλα που η δουλειά της είναι να τις βάζουν χέρι ή ποιος ξέρει τί άλλο? και βέβαια θα πάει για καφέ/φαγητό και ο κάθε παππούλης θα της πιάνει το μπουτάκι κτλ..
χαλάρωσε και απόλαυσέ το ,διαφορετικά φύγε.
Και κάτι άλλο για ρουμάνες/ρωσίδες..Μεγάλο ποσοστό είναι ήδη παντρεμένες,πολλές έχουν και παιδιά, στη χώρα τους και τα χρήματα που δίνετε για<< βοήθεια>> καταλήγουν στο σύζυγο-νταβαντζή.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ελα ρε...

εδω φοβασαι να κανεις σχεση με της καθημερινες γυναικες διοτη δεν ξερεις απο που μπορει να σου ρθει  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο μαλλον με καποια πουχει μαθει στο χουφτωμα και στο πλουσιο tip
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κρατηθει "βραχοs" και δεν θα την πεσει στον πατερα σου, στον θειο σου, στον γυιο σου, στον γειτονα σου..... :grin: :grin: :grin:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε παιδια μην βαζετε ολες μεσα στο ιδιο τσουβαλι,η δικια μου ειχε παει σε αλλο μαγαζι να δουλεψει κ οταν ειδε τι γινοτανε εκει εβαλε τα κλαματα κ εφυγε,δεν μπορουμε να κρινουμε ολους τους ανθρωπους απτο επαγγελμα τουε κ μην βαζετε ολα τακοριτσια τηες νυχτας σε ενα τσουβαλι,δε λεω οτι η δικια μου ειναι της εκκλισιας αλλα δεν ειναι κ πουτανα να γμιετε με τον καθενα κ να αλλαζει αντρες για τα φραγκα,αμα ητανε ετσι δεν θα καθομουνα με αυτην ενα χρονο δεν ειμαι χαζος

Επισκέπτης
τι χρημα μωρε φοιτητης ειμαι την ξερω καλα ειναι πολυ καλη κοπελα

αυτό τα λέει όλα, δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, αν δεν θες να πονέσεις άκου τη συμβουλή μου, αν θες να ζήσεις το "παραμύθι" σου κάνε του κεφαλιού σου!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
ρε παιδια μην βαζετε ολες μεσα στο ιδιο τσουβαλι,η δικια μου ειχε παει σε αλλο μαγαζι να δουλεψει κ οταν ειδε τι γινοτανε εκει εβαλε τα κλαματα κ εφυγε,δεν μπορουμε να κρινουμε ολους τους ανθρωπους απτο επαγγελμα τουε κ μην βαζετε ολα τακοριτσια τηες νυχτας σε ενα τσουβαλι,δε λεω οτι η δικια μου ειναι της εκκλισιας αλλα δεν ειναι κ πουτανα να γμιετε με τον καθενα κ να αλλαζει αντρες για τα φραγκα,αμα ητανε ετσι δεν θα καθομουνα με αυτην ενα χρονο δεν ειμαι χαζος
τώρα δηλαδή τί δουλειά κάνει? την ίδια?γιατί?είναι <<άρρωστη>> η μαμά της?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να ρωτησω κατι τα ατομα που λετε εγκυρες αποψεις για το θεμα περι σχεσεως με τετοια ατομα ειχατε καποια εμπειρια στο παρελθον??

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
αυτό τα λέει όλα, δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, αν δεν θες να πονέσεις άκου τη συμβουλή μου, αν θες να ζήσεις το "παραμύθι" σου κάνε του κεφαλιού σου!
τι εννοεις ρε φιλε δε σε καταλαβαινω εξηγησε μου

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
τώρα δηλαδή τί δουλειά κάνει? την ίδια?γιατί?είναι <<άρρωστη>> η μαμά της?
φιλαρακο μια χορτατη γυναικα απο αντρες δεν σκεφτετε τα λεφτα μονο,υπαρχουν κολομπαρα που κανουν πιπες κ κολομπαρα που πιανεις κανα κολαρακι κ αμα

Επισκέπτης

"μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις, είναι επικίνδυνα να τ'αγαπάς" ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom