Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Απο αυριο το πρωι θα βρισκομαι μακρυα απο τις τανες.

Τουλαχιστον τις επισημες δηλωμενες.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:kissass: :kissass:
Την κάνουμε για παραλίες αλλα το μυαλο μας ειναι και προς Ρωσσία.

Τα έχουμε στείλει για διακοπες τα μωρα να ξεκουράστούν ...

Καιρός να φύγουμε με τις επίσημες αγαπημένες...

:kissass: :kissass: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλημερα.
Το γεγονος ειναι οτι οι περισσοτεροι (δεν αναφερομαι στον Yorgo αποκλειστικα) εχετε δημιουργησει ενα στερεοτυπο για τις στριπερ.
Εχετε αποδωσει χαρακτηριστικα σε αυτες και τις εχετε ομαδοποιησει. Δεν μιλαω για εξαιρεσεις που μπορουν να υπαρχουν αλλα για διαφορετικες σχολες τρυπερ και διαφορετικα επιπεδα εμπειριας που εχουν.
Τι θελω να πω.
Αλλο πραγμα οι Ρωσσιδες, Ρουμανες κλπ που εχουν στον χορο 2-3-5 χρονια και παραπανω. Αλλο η τρυπερ που δουλευει σε μαγαζια τυπου Ανατολη- Λιντο - κουκλες.
Και αλλο η τρυπα που ερχετε απο Εσθονια- Λετονια κλπ εχει μαξιμουμ 1-2 μηνες εμπειρια και δουλευει σε ποιο χαλαρα μαγαζια.
Οχι οτι οι δευτερες ειναι αθωες. Αλλα δεν εχουν αποκτησει ακομα την εμπειρια και το στυλ ψυχρου εκτελεστη.
Στην πρωτη περιπτωση για να παιξεις και να επιβιωσεις οι πιθανοτητες ειναι μικρες. Και θελει γερα αντερα για να μπορεσεις να τα βγαλεις περα.
Εγω δεν τα εχω. Ακομα....
Οποτε παιζω σειφ στην δευτερη κατηγορια οπου ειναι ακομα ποιο αγουρα, δεν εχουν ακομα την εμπειρια και μωλις εχουν ξεκινησει αυτη την δουλεια.
Αλλο το επιπεδο δυσκολιας να παιξεις με τρυπερ εμπειρη (ΠΧ Ρουμανα με 3 χρονια στα κωλομπαρα) και αλλο με τρυπερ που εχεις ερθει μεσω πρακτορειου και δεν ξερει ακομα πως να παει απο το παγκρατι στο συνταγμα.
Ανοιξτε τα ματια σας μερικοι και γραφτε αυτα που ξερετε επειδη τα μαθατε μονοι σας και οχι διαβαζωντας αραδες εδω μεσα.
Λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα γνωριζουν πραγματα και ζουνε στην νυχτα, οι περισσοτεροι ειναι μαγκες του πληκτρολογιου που ανακυκλωνουν αστικους μυθους και ατακες πουλωντας μουρη εδω.
Εγω δεν ειμαι γνωστης. Για αυτο οπως και ειπα ξερω που με παιρνει και ποσο και για αυτο νταραβεριζομαι με συγκεκριμενου επιπεδου δυσκολιας τεμαχια.

Stick to the point.

Είναι επαγγελματίες. Με αυτές δεν πας να κάνεις χωριό.

Εάν σε παίρνει, παίζεις μαζί τους. Δηλαδή, μούφα στην μούφα και κρατάς score.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πας για παραπάνω, εάν ζηλεύουν, εάν έτσι εάν αλλιώς.

Τρύπερς, η λέξη τα λέει όλα. Τα λοιπά περί νύχτας, μέρας, απογεύματος, κατηγορίες, λίγκες κλπ τα προσπερνώ.

Πληρώνονται για να δείχνουν κώλο και βυζιά (και παραπάνω...), το ίδιο κάνει είτε το κάνουν 3 χρόνια ή μέσω πρακτορείου και δίμηνα ανά περιοχή.

Αργά ή γρήγορα, όλες από Ιαπωνία θα περάσουν!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ποσα λεφτα ρε φιλε χαλας στα στριπ κλαμπ τον μηνα ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι της εφοριας.
ααααααααααχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!