Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μου ζητησε σαμπανια στο μαγαζι. Της λεω οχι. Μου λεει να πληρωσω τα μισα. Δεν εχω αρκετα λεφτα μαζι μου λεω. Περιμενε να σου φερω ενα 100ευρο. Το εφερε μου το εδωσε στα κρυφα και τελος.

Δλδ τι να πιστεψω οτι το κανει γιατι με αγαπαει?

Υπάρχει και το εξής ενδεχόμενο...
          ...να ζήτησε απ’ το αφεντικό να σου παρουσιάσουν ένα εκατοστάρικο,
          ...στη συνέχεια να σου σερβίρουν το νερό,
          ...και τελικά να πάρουν τα δικά σου 100 ευρώ και ότι άλλο έχεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό είναι η νέα τακτική.
δεν χρεώ την λιστ πράις.
λέμε ότι βάζουμε τα μισά αλλά επί της ουσίας είναι ο τρόπος για να κάνουμε ντισκάουντ στο μαλάκα χωρίς να φανεί στους άλλους μέσω λιστ πράις.
σκόμα και το μισό ευρώ κέρδος πλέον μετράει.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τον Ιουλιο δεν ειναι ο μηνας των εκπτωσεων?

Στα στριπ φενεται ειναι τον Αυγουστο !!!  :rockon: :rockon:

Οτι και να ναι παιδες μεχρι σημερα ουτε χρηματα της monopoly δεν ειχα παρει απο τρυπα ποσο μαλλον κανονικα λεφτα. :grin: :grin: :grin:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Παντως γιατι μου αρεσει να ειμαι ηλικρινης και οχι να πουλαω φιδιες.

Σημερα στις 6 που πηγα να την παραλαβω εφαγα ητα τρελη.

Περιμενα κανα 40λεπτο και η κορασις δεν εμφανιστει ουτε εχει απαντησει σε μηνηματα και κλησεις.

Με αλλα λογια εμεινα με το καυλι στο χερι.

Μες το προγραμμα ειναι και αυτα.

Απλα δεν καταλαβα την λογικη. Αν αλαξε γνωμη γιατι να μην στειλει μια παπαρια δικαιολογια πριν ή μετα και απλα να εξαφανιστει.

Καθολου ασχημα παντως που αυτη την φορα ειχα παρει τα χρηματα προκαταβολικα και δεν περιμενα οπως την αλλη φορα να τα φερει στο αυτοκινητο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αν μη τη αλλο, το μαγαζι εξασφαλισε με αερα μαντολες αλλες δυο μινιμουμ επισκεψεις του φιλοτιμου νεου (μαζι με τη παρεα του οπως συνηθιζεται). νοτ μπαντ ατ ολ.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
αν μη τη αλλο, το μαγαζι εξασφαλισε με αερα μαντολες αλλες δυο μινιμουμ επισκεψεις του φιλοτιμου νεου (μαζι με τη παρεα του οπως συνηθιζεται). νοτ μπαντ ατ ολ.

Δεδομενου του τελευταιου μηνηματος μου (δεν θα ειχες προλαβει να το δεις οταν ποσταρες) δεν νομιζω το αντιθετο μαλιστα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεδομενου του τελευταιου μηνηματος μου (δεν θα ειχες προλαβει να το δεις οταν ποσταρες) δεν νομιζω το αντιθετο μαλιστα.

σωστο. ενδεχομενως φορτωσε αλλος πελατης που αφησε το κατιτις του κεινο το βραδυ. ή εσκασε γκεστ σταρ παλιος καταθετης πελατης. συμβαινουν αυτα. μη σκας παντως, εχω καταλαβει οτι σε φτιαχνουν και οι αναποδιες, τα ριγη ως γνωστον και η συγκινηση στον χαρτοπαιχτη ειναι στη χασουρα οχι στα κερδη  ;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
σωστο. ενδεχομενως φορτωσε αλλος πελατης που αφησε το κατιτις του κεινο το βραδυ. ή εσκασε γκεστ σταρ παλιος καταθετης πελατης. συμβαινουν αυτα. μη σκας παντως, εχω καταλαβει οτι σε φτιαχνουν και οι αναποδιες, τα ριγη ως γνωστον και η συγκινηση στον χαρτοπαιχτη ειναι στη χασουρα οχι στα κερδη  ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ετσι ακριβως ειναι.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Για αυτο πρεπει παντα να μην βαζεις ολλα τα πονταρισματα μονο σε ενα κουτι αλλα να σπας σε δυο η περισσοτερα.

Παω για καφεδακι με αλλο μωρο να μου γλυψει τις πληγες μου.

Τα λεμε το βραδακι παιδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πρώτο είναι ο κανόνας του μονίμως χαμένου κ του πάντα μέτριου...βγάλ'το απ'το μυαλό σου...αν θες να ξεχωρίσεις..

το δεύτερο είναι τραγικό...αν κ το λες χιουμοριστικά, κατα βάθος το πιστεύεις...

κουιζ...

το να θελει να ξεχωρισει στα κωλομπαρα ποιανου τυπου κανονας ειναι?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με βάση τον εαυτό μου μιλάω..

μιας κ με ότι ασχολούμαι προσπαθώ κ θέλω να είμαι πρώτος κ καλύτερος...με οποιονδήποτε τρόπο...

οπότε ?

οκ.  :think:

και πως ξεχωριζεις, γινεσαι ο πρωτος και καλυτερος, στα κωλομπαρα? απο τη δικια σου οπτικη δηλαδη, γιατι αλλος φανταζομαι θα εχει αλλα κριτηρια κ.ο.κ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αναμενόμενο...λίγοι φορτώνουν στο σχόλασμα..κ αυτοί είναι :

1.νταβατζήδες.
2.αγαπούληδες εκ του ασφαλούς.
3.γκόμενοι.
4.ταξιτζήδες (κυριολεκτικά κ μεταφορικά).

την γκόμενα την καλούμε το πολύ 2 φορές...πριν φτάσουμε να περιμένουμε...αν πάλι γουστάρουμε να πάμε τσάμπα αφού δεν απάντησε στις 2 κλήσεις...περιμένουμε ένα τεταρτάκι...κάνουμε τηλέφωνο...κ παίρνουμε τον πούλο αυτοβούλως...

μόνος σου τα βάζεις στο πρόγραμμα...μην αδικείς τον εαυτό σου...κ θα δεις πως δεν θα είναι στο πρόγραμμα.

δεν θα την καταλάβεις τη λογική...γιατί δεν έχει λογική...απλά το παιχνίδι είναι στημένο...σε κάθε περίπτωση...
γι'αυτό κ δεν θα λάβεις ποτέ μαλακοδικαιολογία απο σχετικά έξυπνη γκόμενα...αλλά "εξαφάνιση"..

μην προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για την ήττα...ούτε να την επουλώσεις με παραμύθια...
αφού δεν σε ένοιαζαν τα λεφτά...κ το ξέρεις..πριν καν γίνει κουβέντα..
δες την καθαρά..κ κρίνε όσο πιο μη-λογικά μπορείς...

Σωστος !!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ερωτηση: να πηγαινω με το Ζ μεχρι την πιστα μπροστα στα μωρακια και μετα να το παρκαρω διπλα στο τραπεζι ή να το αφηνω  εξω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προφανώς...πρώτος κ καλύτερος γίνομαι για την δική μου καύλα...όχι για να πουλήσω μούρη στο κωλόμπαρο...

όταν επιτύχω όλους τους στόχους που έχω στο μυαλό...τότε θα σταματήσω..

ναι, αλλο ρωτησα. το σκεπτικο θελω να πιασω. τι εστι για σενα πρωτος και καλυτερος στα κωλομπαρα. οχι να πεις τον τροπο, το αποτελεσμα θελω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σοβαρέψου...με ένα μηχανάκι που κάνει απο 4Κ ως 20Κ...(απο μεταχειρισμένο ως σουπερ φτιαγμένο)...θα πουλήσεις μούρη σε κωλόμπαρο ?

τι να κανω ρε φιλε...η φεραρι δεν χωραει απο την πορτα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να βρω μια γκόμενα για παντρειά....που να γαμιέται καλά, πολύ, να είναι πιστή, να μ'αγαπάει, να χύνει όταν με βλέπει...

χαχαχαχαχαχαχαχα

ελα μη το γαμας. αφου σοβαρα μιλας μη το καλαμπουριζεις στη μεση. σοβαρη ερωτηση ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom