Περσονακο ,δηλωνεις σχεση με στριπτηζου ?να το γράψομεν σωστά. αυτή τα έχει με ΜΕΝΑ.
Η Τζυμπρια το γνωριζει ?
Περσονακο ,δηλωνεις σχεση με στριπτηζου ?να το γράψομεν σωστά. αυτή τα έχει με ΜΕΝΑ.
η τζύμπρια είναι στιπτηζού.Περσονακο ,δηλωνεις σχεση με στριπτηζου ?
Η Τζυμπρια το γνωριζει ?
η τζύμπρια είναι στιπτηζού.
Αυτο και αν ειναι επιστημονικη φαντασια !
δε ειμαι σιγουρος κατα ποσο ισχυει αυτο..
χτες απο οτι θυμαμαι εγραφε κατι περιεργα περι ανθρωπιας,κομματιων κρεατος και αισθηματων της πουτανας...
τωρα αν ξερει που τελειωνει,οπως λες,δεν ειμαι σε θεση να το κρινω..μακαρι να χεις δικιο..
παντως πελατης που κανει τετοιες σκεψεις και δεν αφηνει το ραντεβου πισω του μολις κλεισει την πορτα,εχει να αντιμετωπισει λεπτες ισορροπιες μεσα στο κεφαλι του...
δε θελει και πολυ οπως ξερεις...
ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?Λιγα για τι Εκτορουι μου ε? Για την αλλη τη μαλακω την Πετρουλα πες οτι θες
γιατί νομίζεις ότι έχουν αυτοί για να γαμήσουν ζούδες;
ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?
η αμάθειά σου σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικότουτα τι ειναι παλι, βριστικα? λατρεια μαζεψου και συ, σεβασμος στη γυναικαμ
η αμάθειά σου σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό
μην με υγραίνεις πρωινιάτικα γιατί φορώ ση θρου και θα γίνω ρόμπαειμαι και αμαθης τωρα? οταν μου τουρλωνεις τις κωλομαγουλαρες σου ομως με φωναζεις προφεσορα
μην με υγραίνεις πρωινιάτικα γιατί φορώ ση θρου και θα γίνω ρόμπα
Αδερφε εχεις δικιο εν μερη. Και καταλαβαινω οτι μερικα γραφομενα μου να ειναι αντικρουομενα.
Πιθανος διοτι ειτε δεν τα εκφραζω με το ποιο σωστο και δομημενο τροπο ή επειδη δεν ειναι πολυς καιρος που περασε πριν αλαξω ροτα και μυαλα με αποτελεσμα να καταφερω να περναω καλα εντος και εκτος των μαγαζιων και κανοντας τα γουστα μου.
Και για να καταλαβεις εγω δεν ειμαι τυπος που ειχα παντα ή τον περισσοτερο καιρο επιτυχιες στα στριπ. Το αντιθετο. Ασχολουμαι με τρυπερς ακριβως 13 μηνες τωρα.Τους πρωτους 8 εφαγα αιμα και χωμα. Υστερα χαλαρωσα για 3 μηνες. Πηγαινα στα μαγαζια και αντι να ασχολουμαι με τα νιμου και τον πουτσο μου, ακουγα εβλεπα και δεν μιλαγα. Προσπαθησα να καταλαβω πως δουλευει το ολλο κονσεπτ. Το ιδιο και στο φορουμ.Ακουγα τι λεγαν οι αλλοι φιλτραριζα και προσπαθουσα να καταλαβω.
Μονο οταν ενιωσα ετοιμος τους τελευταιους 2 μηνες δλδ επαιξα αλιως και καταφερα οχι μονο να γαμαω αλλα να μην επιτρεπω στην καθε τανα να μου γαμει το μυαλο και την ψυχη.
Δεν με νοιαζει τι πιστευουν για εμενα ο καθε ενας εδω στα αρχιδια μου. Ας πιστευουν οτι ειμαι θυμα ή οτι λεω φιδιες.
Και οτι γραφω εδω και 2 μερες που να προσεξεις παλαιοτερα δεν ανεφερα τπτ δεν το κανω για να το παιξω αντρας και να φτιαξω προσοπο στο φορουμ.
Μαλιστα εχει το αντιθετο αποτελεσμα χανεις προσωπο διοτι εκτιθομαι και επιτρεπω τον σχολιασμο και την κρητικη επι των πραξεων μου και των πιστευων μου.
Ο λογος που τα εγραψα ολλα αυτα ειναι για να εισπραξω τα σχολια, την κρητικη. Διοτι ακομα οπως ειπε και ο Μακ δεν το κατεχω ολοκληροτικα το θεμα και κανω λαθη, χανω την μπαλα μερικες φορες. Οποτε μεσω της δημοσιοποιησης μου και της κρητικης που λαμβανω, προσγειωνομαι και επεισης βλεπω τα πραγματα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες.
Μπορει να ειμαι ξεροκεφαλος μερικες φορες και να αρνουμαι να συμφωνησω με τους συνομηλιτες μου. Ειναι ελλατωμα μου αυτο. Αλλα πιστεψε με χωρις να το παραδεχομαι αμεσα στην πραξη πολλες φορες ανακαλυπτω οτι εχουν δικιο, αναθεωρω και αποδεχομαι τις αποψεις τους.
Δεν ξερω κατα ποσο ειμαι ασφαλης με τα μυαλα που κουβαλαω και κατα ποσο θα μπορεσω να εξελιχθω παντως θα προσπαθησω με συναιση και λογικη και οχι συναισθημα οσο ειναι δυνατον να κανω τα οποια βηματα μου επιτρεπονται δεδομενης της οικονομικης, οικογενειακης καταστασης μου αλλα και των εξωτερικων γνωρισματων που με χαρακτηριζουν ως αντρα και εμφανιση.
Σημερα κιολας παιρνοντας πολλα απο αυτα που διαβασα απο χτες εδω μεσα πηγα και εκανα διορθωτικες κινησεις και κανονισα φορτωμα στις 6. (για αυτο γραφω και τωρα περιμενω να περασει η ωρα να παω)
Ξερεις τι μαλακια ακουσα και τι δικαιολογια στις 2 ωρες που ημουν στο μαγαζι?
Δεν πιστεψα τπτ το αντιμετωπισα ψυχρα. Μου προτεινε να βγουμε αυριο το πρωι και της ειπα οτι δουλευω.
Αλλα λεω αν θες ερχομαι να σε φορτωσω στις 6 να περασουμε το πρωι μαζι, θα παρω αδεια και μετα θα παμε βολτιτσα.
Δεχτηκε. Διοτι ξερει οτι δεν πιστεψα τις παπαριες που μου ειπε και ουσιαστικα η προταση μου ηταν σαν να τις λεω οτι πρεπει να κανει πραξεις και οχι λογια.
Μου ζητησε σαμπανια στο μαγαζι. Της λεω οχι. Μου λεει να πληρωσω τα μισα. Δεν εχω αρκετα λεφτα μαζι μου λεω. Περιμενε να σου φερω ενα 100ευρο. Το εφερε μου το εδωσε στα κρυφα και τελος.
Δλδ τι να πιστεψω οτι το κανει γιατι με αγαπαει?
Οχι βεβαια μαζι μου αντε βαρια να νιωθει ανετα και να μπορει να μιλησει και να γαμηθει. Απλα ηθελε τι σαμπανια και πληρωσε τα μισα για να την πει στις αλλες να πουλησει μουρη και να ανεβει και στα ματια του μαγαζιου.
Παλαιοτερα θα ημουν τρελα ερωτευμενος και θα την ειχα πατησει τρελα αν 2 φορες μια τρυπερ μου εσταζε λεφτα και γαμιοταν μαζι μου. Πλεον το βλεπω σαν μια βολικη συνευρεση που εξυπηρετουμε και οι 2 τους σκοπους μας.
Εγω να γαμω ομορφα μουνια και να μην πληρωνω αμεσα, αυτη να πουλαει μουρη στο μαγαζι και στις αλλες και να ειμαι με εναν τυπο που δεν βρωμαει ξερει να μιλησει και να φερθει και της ριχνει κανα πουτσο.
Οχι οτι δεν μπορει να τον βρει αλου, αλλα μερικες θελουν (στην αρχη τουλαχιστον) να μην παραδεχτουν οτι ειναι πουτανες. Μεταβατικο σταδιο ειναι.
Αυτα και να ειστε ολοι καλα.
μην μου μιλάς για τρύγους γιατί ξέρεις πως αναστατώνομαιμαρεσει να εισαι ποθητη και απομακρη. να ξερουν ολοι οτι μονο εγω τρυγαω το νεκταρ του κωλανθου σου
μην μου μιλάς για τρύγους γιατί ξέρεις πως αναστατώνομαι
θυμάσαι πέρσυ στο Τραχανοπλαγίτσι που τρέχαμε γυμνοί στ'αμπέλια και σκόνταφτες συνέχεια γιατί δεν ήθελες να βγάλεις τις γόβες?
Όπως θα'λεγε κι ο σταμάταρος:
φροντίδα και προδέρμ.πες μου τι ψαχνεις ρε παιχτη για να σου πω και γω. κατι ψαχνεις παντως με τα ποσταρισματα που κανεις τελευταια.
μέχρι σουντοκρέμ μπορώ. Παραπάνω δεν βγαίνωφροντίδα και προδέρμ.