Επισκέπτης
τα έχω κρατήσει όλα τα κυλοτάκια σου ηλιοστάλαχτη
τα έχω βάλει στο εικόνισμα, αναμνηστικά λάβαρα για όλους τους αγώνες που δώσαμε στον στίβο της ηδονής
Αν έχει κανα κίτρινο,κράτα το για μεθαύριο στο Βικελίδη..
τα έχω κρατήσει όλα τα κυλοτάκια σου ηλιοστάλαχτη
τα έχω βάλει στο εικόνισμα, αναμνηστικά λάβαρα για όλους τους αγώνες που δώσαμε στον στίβο της ηδονής
του χάλασες τον ειρμό ρε αγριάνθρωπεΑν έχει κανα κίτρινο,κράτα το για μεθαύριο στο Βικελίδη..
του χάλασες τον ειρμό ρε αγριάνθρωπε
ναι αλλα αυτη τη φορά να μου πεις πως καθαρίζει το σπέρμα από την οθόνηετσι. ξενερωνω με παρεμβολες. τα υπολοιπα τα λεμε στη γουεμπ καμ αγαπη, ανενοχλητες
Κάτι σκύλοι τον τραβούσανΠαιδακια μηπως ειδατε πουθενα τον Νωντα μου ?
Που ?Κάτι σκύλοι τον τραβούσαν
Δεν είπα οτι μπορώ να σε ψυχολογήσω..μια πρόβλεψη έκανα που δυστηχώς για σένα ,θα πέσω μέσα.
Όσοι εικάζονται και έχουν την πεποίθηση πως γνωρίζουν καλά την γυναικεία καριολίαση,είναι οι πρώτοι που την πατάνε και πέφτουν στην φάκα της.
Πέταξα μια παντόφλα οκ, δεν ξέρω ποιον πέτυχεΠου ?
Ποτε ?
Γιατι ?
Αχ το παιδι μουυυυυυυυυυυυυυ ωιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σωστε το το καμαρι μουυυυυυυυυυυυυυυ
Τι μαλακας που εισαι ρε wolfakiΠου ?
Ποτε ?
Γιατι ?
Αχ το παιδι μουυυυυυυυυυυυυυ ωιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σωστε το το καμαρι μουυυυυυυυυυυυυυυ
Τι μαλακας που εισαι ρε wolfaki
δεν το πας καλα φιλε...ή αλλαξε μυαλα,διεκρινε τους ρολους και τη φυση τετοιων ραντεβου(να περνας καλα και μονο) ή κοψε το αθλημα...Ασε να την πατησω τοτε. Μικρος ειμαι θα μαθω.
Τι να κανουμε καταδικαζμενος να καταστραφω.
δε ειμαι σιγουρος κατα ποσο ισχυει αυτο..μην τσιμπάς ρε συ...
ξέρει από που ξεκινάει..κ που τελειώνει...το χάνει στο χειρισμό μερικές φορές...
αλλά αξίζει τον κόπο όλο αυτό που τραβάει...μόνο κ μόνο επειδή ασχολείται με αυτό που λέμε τοπ μουνί κατά γενική ομολογία...
λατρεμενε μου διαλεξε μερα να σε καθιερωσω εθνικο μου ηρωα, να σηκωθουν οι σημαιες, να γυαλιστουν τα κονταρια, να ψοφησουν οι αραχνες και να βογκηξουμε μαζι "ζητω το κρεατινο επος"
αυτή τη ρώτησες αν θα έκανε μαζί σου;εγώ πάντως σοβαρη σχέση με φραπατζού δεν θα έκανα ποτε.Μόνο νές καφέ φραπέ
Εμενα γιατι δε μου λες τετοια , γαμω τα κερατα μου τα πετρινα?