ψιτ,πες στις πηγες δεν ξερουν τι τους γινεται.
λάθος μου τα είπαν οι μλκες?? θα τους γαμήσω...
τλκ, με το θεματάκι τι θα γίνει; να το ζπρώξω;
ψιτ,πες στις πηγες δεν ξερουν τι τους γινεται.
εγω λεω καλυτερα να βγεις εσυ στη στριπονυχτα και να στα τρωω εγω. :-*λάθος μου τα είπαν οι μλκες?? θα τους γαμήσω...
τλκ, με το θεματάκι τι θα γίνει; να το ζπρώξω;
εγω λεω καλυτερα να βγεις εσυ στη στριπονυχτα και να στα τρωω εγω. :-*
είσαι πρώτη φίρμα πλέον στο απουσιολόγιο της καρδιάς μου:-*
τα γνωστα
Η φιάλη στην κυρία παρακαλώ..
είσαι πρώτη φίρμα πλέον στο απουσιολόγιο της καρδιάς μου
η σημαία της αγάπης μας όμως κυμματίζει εδώ και μέρες μεσίστιαεισαι σημαιοφορος στη παρελαση της δικιας μου :-* :-*
η σημαία της αγάπης μας όμως κυμματίζει εδώ και μέρες μεσίστια
ναι αλλά ο ιστός της αράχνης πάνω του μαρτυρά τη λήθητο κονταρι ομως παραμενει αγερωχο
ναι αλλά ο ιστός της αράχνης πάνω του μαρτυρά τη λήθη
περνάω δύσκολα δροσοσταλίδα μου. Σχεδιάζω κάτι γέφυρες τις τελευταίες μέρες και δεν νοιώθω καλάλατρεμενε μου διαλεξε μερα να σε καθιερωσω εθνικο μου ηρωα, να σηκωθουν οι σημαιες, να γυαλιστουν τα κονταρια, να ψοφησουν οι αραχνες και να βογκηξουμε μαζι "ζητω το κρεατινο επος"
περνάω δύσκολα δροσοσταλίδα μου. Σχεδιάζω κάτι γέφυρες τις τελευταίες μέρες και δεν νοιώθω καλά
βλέπω στην οθόνη τα ακρόβαθρα και αναπολώ τις μέρες που ο κρεατοπάσσαλός μου αναπαυόταν σαν κουρασμένος πολεμιστής στο ανάχωμα της κωλοχαράδρας σου
οτι γαμιεσε το ξεραμεη σημαία της αγάπης μας όμως κυμματίζει εδώ και μέρες μεσίστια
θέλω να σκίσω το κυλοτάκι σουγραμμα γραμμα χυνω τα ποστ σου. καμια σταγονα χαμενη
αχαχχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααθέλω να σκίσω το κυλοτάκι σου
με κόβει πολύ σήμερα κάτω από το τζην
θέλω να σκίσω το κυλοτάκι σου
με κόβει πολύ σήμερα κάτω από το τζην
τα έχω κρατήσει όλα τα κυλοτάκια σου ηλιοστάλαχτηαναθεμα στον μπεκαμ, καθιερωσε σχολη αλλαξοβρακιας