θα τους ψαχνω!!!Σιλβάκι με τρύπερ κάνε με κανά τρύπιο πρόσεχε μη κάνεις![]()

θα τους ψαχνω!!!Σιλβάκι με τρύπερ κάνε με κανά τρύπιο πρόσεχε μη κάνεις![]()
πάλι τον καλό θα κάνω γαμώ το ξεσταύρι μου? Λίγη ποικιλία ρε σάπιοι
το είχες γράψει και στο βιβλίο σου απ'οτι θυμάμαιKαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ'όνομα μαλάκα,σ'τα λεγα εγώ..
το είχες γράψει και στο βιβλίο σου απ'οτι θυμάμαι
ΕΊίδες που έρχεσαι στα λόγια μου??
Κι επειδή διακρίνω μία διάθεση χλευασμού στο λόγο σου:
http://[URL unfurl="true"]www.arisfm.gr/photos/nodes/full/javito.jpg[/img[/URL]]
[move][b][size=15pt]ΠΑΡΕ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΤΡΑ!!![/size][/b] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
[/quote]
αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη μουνοπανίδη
αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη μουνοπανίδη
αν ήσουν κακός θα έστελνες φωτό του χαβλίτο που γελάειΕίπαμε
Είμαι ο κακός..
Δεν είπα οτι μπορώ να σε ψυχολογήσω..μια πρόβλεψη έκανα που δυστηχώς για σένα ,θα πέσω μέσα.Ειπαμε οι πουτανες ειναι ψυχολογοι της νυχτας αλλα εσυ το ξεφτιλισες.
Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?
Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.
Όσοι εικάζονται και έχουν την πεποίθηση πως γνωρίζουν καλά την γυναικεία καριολίαση,είναι οι πρώτοι που την πατάνε και πέφτουν στην φάκα της.
Έεεελαα..σοβαρά?Πλεον γαμαω και σωματικα και πνευματικα.
κανείς δεν τους έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο
με τα λεφτά τους, γαμαν και την κυρά τους
πάντως καλύτερα να τα τρως στις πουτάνες παρά στον τζόγο ή στην πρέζα
αυτά και καλή καρδιά
ασε που καλυτερα ειναι να τα τρως παΝΤΟΥ..γιατί? το ίδιο πράγμα είναι. μια ανάγκη ικανοποιούν όλα
επίσης, μακ, είναι ώρα να το παραδεχτώ...
εγώ σε έδωσα στον μάζντα :-
έχεις κανα 100ρικο να γίνω που'μαι χαρμάνης?γιατί? το ίδιο πράγμα είναι. μια ανάγκη ικανοποιούν όλα
επίσης, μακ, είναι ώρα να το παραδεχτώ...
εγώ σε έδωσα στον μάζντα :-
έχεις κανα 100ρικο να γίνω που'μαι χαρμάνης?
100ρικο όχι, κατουρημένο κυψέλης μόνο κι άμα γουστάρς
Τέτοια μαλάκω είσαι,τέτοια πίνεις..
άσε θα πιώ καμιά κολώνια καλύτερα100ρικο όχι, κατουρημένο κυψέλης μόνο κι άμα γουστάρς