θα τους ψαχνω!!!Σιλβάκι με τρύπερ κάνε με κανά τρύπιο πρόσεχε μη κάνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πάλι τον καλό θα κάνω γαμώ το ξεσταύρι μου? Λίγη ποικιλία ρε σάπιοι
Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ'όνομα μαλάκα,σ'τα λεγα εγώ..
το είχες γράψει και στο βιβλίο σου απ'οτι θυμάμαιKαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ'όνομα μαλάκα,σ'τα λεγα εγώ..
Επισκέπτης
το είχες γράψει και στο βιβλίο σου απ'οτι θυμάμαι
ΕΊίδες που έρχεσαι στα λόγια μου??
Κι επειδή διακρίνω μία διάθεση χλευασμού στο λόγο σου:
http://[URL unfurl="true"]www.arisfm.gr/photos/nodes/full/javito.jpg[/img[/URL]]
[move][b][size=15pt]ΠΑΡΕ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΤΡΑ!!![/size][/b] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
ΕΊίδες που έρχεσαι στα λόγια μου??
Κι επειδή διακρίνω μία διάθεση χλευασμού στο λόγο σου:
http://[URL unfurl="true"]www.arisfm.gr/photos/nodes/full/javito.jpg[/img[/URL]]
[move][b][size=15pt]ΠΑΡΕ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΤΡΑ!!![/size][/b] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]
[/quote]
αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη μουνοπανίδη
Επισκέπτης
αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη μουνοπανίδη
Είπαμε
Είμαι ο κακός..
αν ήσουν κακός θα έστελνες φωτό του χαβλίτο που γελάειΕίπαμε
Είμαι ο κακός..
τώρα είσαι απλά πούστης
αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
Δεν είπα οτι μπορώ να σε ψυχολογήσω..μια πρόβλεψη έκανα που δυστηχώς για σένα ,θα πέσω μέσα.Ειπαμε οι πουτανες ειναι ψυχολογοι της νυχτας αλλα εσυ το ξεφτιλισες.
Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?
Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.
Όσοι εικάζονται και έχουν την πεποίθηση πως γνωρίζουν καλά την γυναικεία καριολίαση,είναι οι πρώτοι που την πατάνε και πέφτουν στην φάκα της.
Επισκέπτης
Όσοι εικάζονται και έχουν την πεποίθηση πως γνωρίζουν καλά την γυναικεία καριολίαση,είναι οι πρώτοι που την πατάνε και πέφτουν στην φάκα της.
Η φιάλη στην κυρία παρακαλώ..
Επισκέπτης
Έεεελαα..σοβαρά?Πλεον γαμαω και σωματικα και πνευματικα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
κανείς δεν τους έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο
με τα λεφτά τους, γαμαν και την κυρά τους
πάντως καλύτερα να τα τρως στις πουτάνες παρά στον τζόγο ή στην πρέζα
αυτά και καλή καρδιά
γιατί? το ίδιο πράγμα είναι. μια ανάγκη ικανοποιούν όλα
επίσης, μακ, είναι ώρα να το παραδεχτώ...
εγώ σε έδωσα στον μάζντα :-
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ασε που καλυτερα ειναι να τα τρως παΝΤΟΥ..γιατί? το ίδιο πράγμα είναι. μια ανάγκη ικανοποιούν όλα
& στις πουτανες & στον τζογο & στην πρεζα & οπου αλλου σου καυλωνει..
έχεις κανα 100ρικο να γίνω που'μαι χαρμάνης?γιατί? το ίδιο πράγμα είναι. μια ανάγκη ικανοποιούν όλα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
έχεις κανα 100ρικο να γίνω που'μαι χαρμάνης?
100ρικο όχι, κατουρημένο κυψέλης μόνο κι άμα γουστάρς
Επισκέπτης
100ρικο όχι, κατουρημένο κυψέλης μόνο κι άμα γουστάρς
Τέτοια μαλάκω είσαι,τέτοια πίνεις..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τέτοια μαλάκω είσαι,τέτοια πίνεις..
τα βρίσκω είπα, όχι τα πίνω
άσε θα πιώ καμιά κολώνια καλύτερα100ρικο όχι, κατουρημένο κυψέλης μόνο κι άμα γουστάρς
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
οποιος νομιζει οτι μπορει να κανει ''υγιη'' σχεση με στριπερ αυταπαται...Ή ακομα χειροτερα οποιος νομιζει οτι θα την σωσει απο τον υποτιθεμενο ''βουρκο'' που δουλευει πλαναται πλανην οικτρα...
Αυτες οι γυναικες εχουν συνηθισει στη καλη ζωη στη κοκα στα πολλα φραγκα και αν κολλησουν με καποιον ανδρα αυτο ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα....
Και μιλαει καποιος που εχει κανει ''σχεση'' 2 φορες με στριπερ...(ηξερα που βαδιζα και γιατι βγαιναμε....)
Η συμβουλη μου προς πασα ενδιαφερομενο ειναι μακρια...Εκτος κι αν ειναι καποιος συνηδητοποιημενος και γνωστης της πουτανοστριπονυχτας και εχει να ξοδεψει 5 φραγκα για την καβλα του....
Αυτες οι γυναικες εχουν συνηθισει στη καλη ζωη στη κοκα στα πολλα φραγκα και αν κολλησουν με καποιον ανδρα αυτο ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα....
Και μιλαει καποιος που εχει κανει ''σχεση'' 2 φορες με στριπερ...(ηξερα που βαδιζα και γιατι βγαιναμε....)
Η συμβουλη μου προς πασα ενδιαφερομενο ειναι μακρια...Εκτος κι αν ειναι καποιος συνηδητοποιημενος και γνωστης της πουτανοστριπονυχτας και εχει να ξοδεψει 5 φραγκα για την καβλα του....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις