ελα μη το γαμας. αφου σοβαρα μιλας μη το καλαμπουριζεις στη μεση. σοβαρη ερωτηση ηταν.
στράβωσες κάβλα μου;
ελα μη το γαμας. αφου σοβαρα μιλας μη το καλαμπουριζεις στη μεση. σοβαρη ερωτηση ηταν.
στράβωσες κάβλα μου;
οχι ρε ζουδι. κουβεντα εχουμε.
ερωτηση: να πηγαινω με το Ζ μεχρι την πιστα μπροστα στα μωρακια και μετα να το παρκαρω διπλα στο τραπεζι ή να το αφηνω εξω?
κοίτα...
για δύο χρόνια...προσπαθούσα να κερνάω ασταμάτητα...χωρίς να παίρνω/ζητάω τίποτα...δεν έκανα κίνηση ούτε για τηλέφωνα, ούτε για γαμήσια...ούτε τίποτα...στα 16.5 ως τα 18 μου...όλα έρχονταν μόνα τους...-> τότε νομίζω ήμουν πρώτος σε αυτό που ήθελα..δηλαδή παρέα εντός/εκτός...
αφού βαρέθηκα να παίζω χαλαρά, το κριτήριο έγινε το πόσες θα γαμήσω χωρίς λεφτά...
μετά έγινε πόσες θα γαμήσω με λεφτά...
ακολούθησε το σύνολο...
τώρα ψάχνω να βρω τις περισσότερες που θα γαμηθούμε πολύ καλά...ή έστω άνω του μετρίου...επειδή ξέρουν να γαμιούνται καλά...κ επειδή γουστάρουν να γαμηθούν...
αγορίνα, εσύ δεν θα με βοηθήσεις με την απορία μου;
Φαντασου σκηνη......
Εσυ να κανεις μαρσαρισματα στην πιστα υπο καπνους με την Ζ
Και γυρω σου να χορευουν οι στριπερ και να γδυνονται αργα αλλα βασανιστικα
για παρτη σου υπο το φωτισμο των προβολεων με φωτορυθμικα......
Και να εχεις και 1-2 πανω στην Ζ ολογυμνες
άνετα όμως...άνετα σου λέω!
Παντως γιατι μου αρεσει να ειμαι ηλικρινης και οχι να πουλαω φιδιες.
Σημερα στις 6 που πηγα να την παραλαβω εφαγα ητα τρελη.
Περιμενα κανα 40λεπτο και η κορασις δεν εμφανιστει ουτε εχει απαντησει σε μηνηματα και κλησεις.
Με αλλα λογια εμεινα με το καυλι στο χερι.
ήθελον έγνων, ουκ αισχύνεσαι?
το πρώτο είναι ο κανόνας του μονίμως χαμένου κ του πάντα μέτριου...βγάλ'το απ'το μυαλό σου...αν θες να ξεχωρίσεις..
το δεύτερο είναι τραγικό...αν κ το λες χιουμοριστικά, κατα βάθος το πιστεύεις...
Ηθελα να 'ξερα δεν ντρεπεσαι , να υποφερω και να χαιρεσαι?
δλδ δεν θα ξαναπάς κ δεν θα ξανακάτσεις με το μουρό που σ'έστησε ? (κλασικά)!
αναμενόμενο...λίγοι φορτώνουν στο σχόλασμα..κ αυτοί είναι :
1.νταβατζήδες.
2.αγαπούληδες εκ του ασφαλούς.
3.γκόμενοι.
4.ταξιτζήδες (κυριολεκτικά κ μεταφορικά).
την γκόμενα την καλούμε το πολύ 2 φορές...πριν φτάσουμε να περιμένουμε...αν πάλι γουστάρουμε να πάμε τσάμπα αφού δεν απάντησε στις 2 κλήσεις...περιμένουμε ένα τεταρτάκι...κάνουμε τηλέφωνο...κ παίρνουμε τον πούλο αυτοβούλως...
μόνος σου τα βάζεις στο πρόγραμμα...μην αδικείς τον εαυτό σου...κ θα δεις πως δεν θα είναι στο πρόγραμμα.
δεν θα την καταλάβεις τη λογική...γιατί δεν έχει λογική...απλά το παιχνίδι είναι στημένο...σε κάθε περίπτωση...
γι'αυτό κ δεν θα λάβεις ποτέ μαλακοδικαιολογία απο σχετικά έξυπνη γκόμενα...αλλά "εξαφάνιση"..
μην προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για την ήττα...ούτε να την επουλώσεις με παραμύθια...
αφού δεν σε ένοιαζαν τα λεφτά...κ το ξέρεις..πριν καν γίνει κουβέντα..
δες την καθαρά..κ κρίνε όσο πιο μη-λογικά μπορείς...
προφανώς...πρώτος κ καλύτερος γίνομαι για την δική μου καύλα...όχι για να πουλήσω μούρη στο κωλόμπαρο...
όταν επιτύχω όλους τους στόχους που έχω στο μυαλό...τότε θα σταματήσω..
Ποιο είναι το χωριό σου;!Την "σχέση με στριπτιζού" την έχετε θεοποιήσει και αναγάγει σε ανώτατη επιστήμη.Την τρίχα τριχιά που λέμε και στο χωριό μου..και την πουτσότριχα ..συρματόσχοινο.
παλι καλα.Την "σχέση με στριπτιζού" την έχετε θεοποιήσει και αναγάγει σε ανώτατη επιστήμη.Την τρίχα τριχιά που λέμε και στο χωριό μου..και την πουτσότριχα ..συρματόσχοινο.
Για τον πουτσο....
Εδω μεσα κοινες εμπειριες εχουμε 3-4 ΤΟ ΠΟΛΥ... κατι σκουμπι ντου εκτορας εναντιον πατροκλου σκυλανθρωπος κτλπ τρελο σπαμ στο θρεντ !
Παω Γερμανια και το μωρο που εχω ετοιμασει να σουταρω κοιμαται στο υπνοδωματιο !
Μαζντα ακους ? εχει χαλασει πανω απο 500-600 ευρω για το κωλοσπιτο μεσα σε ενα μηνα.. ολο μαλακιες αγοραζει ... τι σκατα , χειροτερη σπαταλη χρηματων δεν εχω δει.
Πηγε και μου πηρε φανελες roberto cavali . μα για το θεο.. εγω θελω φανελες να τις σκιζω να τις λερωνω οχι φιρμες γαμω τη βλαχια μου !
Ηρθε απο τη δουλεια και δεν κοιμαται γιατι εγω ειμαι στο κομπιουτερ και οχι να την αγκαλιαζω και μου εχει θυμουσει..
ΝΑ μου κι εμενα (στα παπαρια μου)