Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι ρε ζουδι. κουβεντα εχουμε.

αγορίνα, εσύ δεν θα με βοηθήσεις με την απορία μου;

ερωτηση: να πηγαινω με το Ζ μεχρι την πιστα μπροστα στα μωρακια και μετα να το παρκαρω διπλα στο τραπεζι ή να το αφηνω  εξω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοίτα...

για δύο χρόνια...προσπαθούσα να κερνάω ασταμάτητα...χωρίς να παίρνω/ζητάω τίποτα...δεν έκανα κίνηση ούτε για τηλέφωνα, ούτε για γαμήσια...ούτε τίποτα...στα 16.5 ως τα 18 μου...όλα έρχονταν μόνα τους...-> τότε νομίζω ήμουν πρώτος σε αυτό που ήθελα..δηλαδή παρέα εντός/εκτός...

αφού βαρέθηκα να παίζω χαλαρά, το κριτήριο έγινε το πόσες θα γαμήσω χωρίς λεφτά...

μετά έγινε πόσες θα γαμήσω με λεφτά...

ακολούθησε το σύνολο...

τώρα ψάχνω να βρω τις περισσότερες που θα γαμηθούμε πολύ καλά...ή έστω άνω του μετρίου...επειδή ξέρουν να γαμιούνται καλά...κ επειδή γουστάρουν να γαμηθούν...

καλως.

η συνεχεια στο αλλο επεισοδιο, παω να καφεδιαστω που επεσε ο ηλιος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αγορίνα, εσύ δεν θα με βοηθήσεις με την απορία μου;

Φαντασου σκηνη......

Εσυ να κανεις μαρσαρισματα στην πιστα υπο καπνους με την Ζ

Και γυρω σου να χορευουν οι στριπερ και να γδυνονται αργα αλλα βασανιστικα
για παρτη σου υπο το φωτισμο των προβολεων με φωτορυθμικα......

Και να εχεις και 1-2 πανω στην Ζ ολογυμνες  :rockon: :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Φαντασου σκηνη......

Εσυ να κανεις μαρσαρισματα στην πιστα υπο καπνους με την Ζ

Και γυρω σου να χορευουν οι στριπερ και να γδυνονται αργα αλλα βασανιστικα
για παρτη σου υπο το φωτισμο των προβολεων με φωτορυθμικα......

Και να εχεις και 1-2 πανω στην Ζ ολογυμνες  :rockon: :rockon: :rockon:

άνετα όμως...άνετα σου λέω! :grin:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Παντως γιατι μου αρεσει να ειμαι ηλικρινης και οχι να πουλαω φιδιες.

Σημερα στις 6 που πηγα να την παραλαβω εφαγα ητα τρελη.

Περιμενα κανα 40λεπτο και η κορασις δεν εμφανιστει ουτε εχει απαντησει σε μηνηματα και κλησεις.

Με αλλα λογια εμεινα με το καυλι στο χερι.

Μπας είσαι κλώνος του vitsi;;; :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
το πρώτο είναι ο κανόνας του μονίμως χαμένου κ του πάντα μέτριου...βγάλ'το απ'το μυαλό σου...αν θες να ξεχωρίσεις..

το δεύτερο είναι τραγικό...αν κ το λες χιουμοριστικά, κατα βάθος το πιστεύεις...

Ειπαμε νεος ακομα. Αλλα εχεις δικιο. Απλα δεν εχω τα αρχιδια ακομα να παιξω ετσι. Συντομα ομως... Σωστος εισαι.

Στο δευτερο το ειπα εντελος χιουμοριστικα. Καποτε θα το πιστευα πλεον οχι. Πληγες δεν υπαρχουν μονο παρασημα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
δλδ δεν θα ξαναπάς κ δεν θα ξανακάτσεις με το μουρό που σ'έστησε ? (κλασικά)!

Οχι. Το ξερω οτι δεν θα με πιστεψεις. Αλλα αν το κανω ξερω οτι οχι μονο θα ειμαι χαμενος στην διαρκεια ακομα και αν ριξω ενα μπαλακι προσκαιρα.

Αλλα ποιο σημαντικο απο ολλα θα ειμαι δυπλα χαμενος ψυχολικα σε σχεση με τον αυτοσεβασμο μου και την αυτοσυγγρατηση μου.

Το οποιο θα μου καταρακωσει το ηθικο και θα το μετανιωνω καθε μερα.

Επομενο μωρο και προχωραμε παρα περα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
αναμενόμενο...λίγοι φορτώνουν στο σχόλασμα..κ αυτοί είναι :

1.νταβατζήδες.
2.αγαπούληδες εκ του ασφαλούς.
3.γκόμενοι.
4.ταξιτζήδες (κυριολεκτικά κ μεταφορικά).

την γκόμενα την καλούμε το πολύ 2 φορές...πριν φτάσουμε να περιμένουμε...αν πάλι γουστάρουμε να πάμε τσάμπα αφού δεν απάντησε στις 2 κλήσεις...περιμένουμε ένα τεταρτάκι...κάνουμε τηλέφωνο...κ παίρνουμε τον πούλο αυτοβούλως...

μόνος σου τα βάζεις στο πρόγραμμα...μην αδικείς τον εαυτό σου...κ θα δεις πως δεν θα είναι στο πρόγραμμα.

δεν θα την καταλάβεις τη λογική...γιατί δεν έχει λογική...απλά το παιχνίδι είναι στημένο...σε κάθε περίπτωση...
γι'αυτό κ δεν θα λάβεις ποτέ μαλακοδικαιολογία απο σχετικά έξυπνη γκόμενα...αλλά "εξαφάνιση"..

μην προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για την ήττα...ούτε να την επουλώσεις με παραμύθια...
αφού δεν σε ένοιαζαν τα λεφτά...κ το ξέρεις..πριν καν γίνει κουβέντα..
δες την καθαρά..κ κρίνε όσο πιο μη-λογικά μπορείς...

Απολυτα σωστος. !!!

Ειπαμε μερικες φορες κανω λαθη στον χειρισμο. Μυαλο για την επομενη.

Παντως αυτα τα μαθηματα οσες φορες και να στα πουνε / γραψουνε μονο αν τα παθεις τα μαθαινεις και τα θυμασαι.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
προφανώς...πρώτος κ καλύτερος γίνομαι για την δική μου καύλα...όχι για να πουλήσω μούρη στο κωλόμπαρο...

όταν επιτύχω όλους τους στόχους που έχω στο μυαλό...τότε θα σταματήσω..

Λιγο αυταπατη μου κανει αυτο.

Κατι μου λεει οτι θα βρεις καινουργιους στοχους υπαρκτους ή μη ωστε να συνεχισεις.

Βεβαια μπορει και να ειμαι λαθος δεν σε ξερω οποτε μπορει να εισαι αρκετα συγκροτημενος με επιγνωση του τι ψαχνεις θελεις και γνωριζοντας αν και κατα ποσο εισαι εξαρτημενος σε ενα βαθμο απο αυτην την πρεζα.

Επισκέπτης
Την "σχέση με στριπτιζού" την έχετε θεοποιήσει και αναγάγει σε ανώτατη επιστήμη.Την τρίχα τριχιά που λέμε και στο χωριό μου..και την πουτσότριχα ..συρματόσχοινο.

Επισκέπτης
Την "σχέση με στριπτιζού" την έχετε θεοποιήσει και αναγάγει σε ανώτατη επιστήμη.Την τρίχα τριχιά που λέμε και στο χωριό μου..και την πουτσότριχα ..συρματόσχοινο.
Ποιο είναι το χωριό σου;! :grin:

Για πρωτευουσιάνα σε είχα!!! :boobies: :booty:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
παλι καλα.
απο την πολυ την αγαμια που εχουν μερικοι,η επομενη σχεση που θα θεοποιηθει,θα ειναι με τις γκομενες που βλεπουν στις τσοντες και βαρανε μαλακιες.τουλαχιστον την στριπτιζουν την κερναν κανενα ποτο και την ακουμπανε και λιγο,για σκεψουν να χαιδευουν οθονες ομως.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:kissass: :kissass:

Ειναι τα καλυτερα μωρα . Τα βλέπεις σε φτιάχνουν , κανεις παιγνιδι (στα λογικα πλαισια).

κάνεις σχεσεις μαζι τους , παιρνας υπεροχα ,

γιατι συνάδελφοι τα δίνουν όλα , σε όλους τους τομέίς.

Θεικα μωρα ....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Για τον πουτσο....

Εδω μεσα κοινες εμπειριες εχουμε 3-4 ΤΟ ΠΟΛΥ... κατι σκουμπι ντου εκτορας εναντιον πατροκλου σκυλανθρωπος κτλπ τρελο σπαμ στο θρεντ !

Παω Γερμανια και το μωρο που εχω ετοιμασει να σουταρω κοιμαται στο υπνοδωματιο !

Μαζντα ακους ? εχει χαλασει πανω απο 500-600 ευρω για το κωλοσπιτο μεσα σε ενα μηνα.. ολο μαλακιες αγοραζει ... τι σκατα , χειροτερη σπαταλη χρηματων δεν εχω δει.
Πηγε και μου πηρε φανελες roberto cavali . μα για το θεο.. εγω θελω φανελες να τις σκιζω να τις λερωνω οχι φιρμες γαμω τη βλαχια μου !

Ηρθε απο τη δουλεια και δεν κοιμαται γιατι εγω ειμαι στο κομπιουτερ και οχι να την αγκαλιαζω και μου εχει θυμουσει..

ΝΑ μου κι εμενα (στα παπαρια μου)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Για τον πουτσο....

Εδω μεσα κοινες εμπειριες εχουμε 3-4 ΤΟ ΠΟΛΥ... κατι σκουμπι ντου εκτορας εναντιον πατροκλου σκυλανθρωπος κτλπ τρελο σπαμ στο θρεντ !

Παω Γερμανια και το μωρο που εχω ετοιμασει να σουταρω κοιμαται στο υπνοδωματιο !

Μαζντα ακους ? εχει χαλασει πανω απο 500-600 ευρω για το κωλοσπιτο μεσα σε ενα μηνα.. ολο μαλακιες αγοραζει ... τι σκατα , χειροτερη σπαταλη χρηματων δεν εχω δει.
Πηγε και μου πηρε φανελες roberto cavali . μα για το θεο.. εγω θελω φανελες να τις σκιζω να τις λερωνω οχι φιρμες γαμω τη βλαχια μου !

Ηρθε απο τη δουλεια και δεν κοιμαται γιατι εγω ειμαι στο κομπιουτερ και οχι να την αγκαλιαζω και μου εχει θυμουσει..

ΝΑ μου κι εμενα (στα παπαρια μου)

Πες της να στα δινει σε μετρητα και να μην αγοραζει μαλακιες. :rockon:

Και τις Cavali σκιστες λερωσε τες λες και τις πληρωσες στην τελικη.

Εγω δεν τις μπορω τις Cavali εχουν στενη γραμη και φαινεται η κοιλιτσα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom