gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
διαπραγματευσεις με τον νταβα μου(περσονα),παρακαλω..
Μπελλαααααααααααααααααααααααααααααα
Που εισαι Μπελλααααααααααααααααααααααααααααα;;;;
διαπραγματευσεις με τον νταβα μου(περσονα),παρακαλω..
pre-occupied
http://[URL unfurl="true"]www.feetloves.com/update/FootFetish068.JPG[/img[/URL]]
[/quote]ρε μαλακα ποσα ποδια εχει αυτη η καριολα???
η μπουμπα ειναι???
ρε μαλακα ποσα ποδια εχει αυτη η καριολα???
η μπουμπα ειναι???
δυορε μαλακα ποσα ποδια εχει αυτη η καριολα???
η μπουμπα ειναι???
κι αλλος καβλωμένοςειναι τετραπους ρε συ,εχει και δυο μουνια
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
Ρε φιλαρακο Μαζντα ,αφου απο τα λεγομενα σου προκυπτει οτι εισαι περιπου 22 χρονων .Δεν θεωρεις αναμενομενο ,να σε ρωτησει κανεις ποσα λεφτα ξοδευεις στα στριπτηζαδικα ?Τα ψιλα μου.
Να σε σπονσοραρω και εσενα αμα δεν βγαινεις.
Ρε φιλαρακο Μαζντα ,αφου απο τα λεγομενα σου προκυπτει οτι εισαι περιπου 22 χρονων .Δεν θεωρεις αναμενομενο ,να σε ρωτησει κανεις ποσα λεφτα ξοδευεις στα στριπτηζαδικα ?
Γραφεις για ρομαντικες ιστοριες με...στριπτηζουδες ,μετα απο πολλες επισκεψεις σε στριπ κλαμπ.
Που βρισκεις τα χρηματα ?
Σου τα δινουν οι γονεις σου.
Και λες οτι κερνας .
Να κερασεις οταν τα χρηματα τα εχεις βγαλει απο την προσωπικη εργασια σου.
Αν θεωρεις οτι ειναι νορμαλ να εισαι φοιτητης και να ξοδευεις τα χρηματα των γονιων σου στα στριπ κλαμπ ,για να βρεις...αγαπη(!) ,καποιος πρεπει να μιλησει στους γονεις σου ,για να σε προσγειωσουν στην πραγματικοτητα.
Η μόνη σου σχέση περσονάκο με ρωσίδια είναι με τα μπάνερ από πουτάνες του φορουμ εδώ!
Περσονάκο αφού όλη σου την ζωή κάνεις εδώ μέσα!Πότε χαζούλη βρίσκεις χρόνο και για γνωριμίες έξω;
τίποτα αδερφέ.
μηδέν.
ούτε ρωσσίδια, ούτε χρόνος, ούτε λεφτά.
πίκρα. ασχήμια. όλη μέρα νετ. αγαμία και κλάμα. σήμερα λέω μετά απο πολύ καιρό να βγω ξανά μπάκουρος μετά απο κάνα χρόνο μπας και γαμήσω και γω.
εχω 10 ευρώ στην τσέπη και ένα εισιτήριο απεριορίστων σε ΜΜΕ μετ επιστροφής.
ότι κάτσει και βλέπουμε.....
Φόρα το δερμάτινο παντελόνι να δεις πως θα σου κάτσουν όλες οι στρίπερς!τίποτα αδερφέ.
μηδέν.
ούτε ρωσσίδια, ούτε χρόνος, ούτε λεφτά.
πίκρα. ασχήμια. όλη μέρα νετ. αγαμία και κλάμα. σήμερα λέω μετά απο πολύ καιρό να βγω ξανά μπάκουρος μετά απο κάνα χρόνο μπας και γαμήσω και γω.
εχω 10 ευρώ στην τσέπη και ένα εισιτήριο απεριορίστων σε ΜΜΕ μετ επιστροφής.
ότι κάτσει και βλέπουμε.....
τωρα ειναι καλοκαιρι ρε !!!!Φόρα το δερμάτινο παντελόνι να δεις πως θα σου κάτσουν όλες οι στρίπερς!