You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
45 βαθμους εχει στην Κυπρο ,γι'αυτο ο Περσονακος εφυγε και κανει διακοπες ...στην Αθηνα !Για την ακριβεια κανει φυσιοθεραπεια σε κεντρο στην Παιανια.τωρα ειναι καλοκαιρι ρε !!!!
να τον σκασεις θες τον ανθρωπο ?
Μην περιμενετε να μαθετε απο τον Περσονακο για τις στριπτηζουδες.
Εχει παει με τοσες στριπτηζουδες ,οσο ο...Κωστακης ο Καραμανλης, ξερετε αυτος που επινε καφε στο Μαξιμου 2004-2009....
Περσονακο στριπτηζοφαγε !45 βαθμους εχει στην Κυπρο ,γι'αυτο ο Περσονακος εφυγε και κανει διακοπες ...στην Αθηνα !Για την ακριβεια κανει φυσιοθεραπεια σε κεντρο στην Παιανια.
Μην περιμενετε να μαθετε απο τον Περσονακο για τις στριπτηζουδες.
Εχει παει με τοσες στριπτηζουδες ,οσο ο...Κωστακης ο Καραμανλης, ξερετε αυτος που επινε καφε στο Μαξιμου 2004-2009....
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Ρε φιλαρακο Μαζντα ,αφου απο τα λεγομενα σου προκυπτει οτι εισαι περιπου 22 χρονων .Δεν θεωρεις αναμενομενο ,να σε ρωτησει κανεις ποσα λεφτα ξοδευεις στα στριπτηζαδικα ?
Γραφεις για ρομαντικες ιστοριες με...στριπτηζουδες ,μετα απο πολλες επισκεψεις σε στριπ κλαμπ.
Που βρισκεις τα χρηματα ?
Σου τα δινουν οι γονεις σου.
Και λες οτι κερνας .
Να κερασεις οταν τα χρηματα τα εχεις βγαλει απο την προσωπικη εργασια σου.
Αν θεωρεις οτι ειναι νορμαλ να εισαι φοιτητης και να ξοδευεις τα χρηματα των γονιων σου στα στριπ κλαμπ ,για να βρεις...αγαπη(!) ,καποιος πρεπει να μιλησει στους γονεις σου ,για να σε προσγειωσουν στην πραγματικοτητα.
Δεν το χεις.
Αν και δεν σε αφορα. Ειμαι 30 φευγα. Δουλευω απο τα 16, και βγαζω τοσα γκαφρα ετησιως που το νουμερο ξεκινα με ψηφιο πανω απο το 3 και μπορεις να προσθεσεις οσα μηδενικα νομιζεις.
Οσα εχω κανει εγω στην ζωη μου και οσα κανω δεν φτανουν σε πολους 2 ζωες για να προλαβουν.
Αρκετα ειπα και νερωνει το Ουισκι απο τα παγακια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν το χεις.
Αν και δεν σε αφορα. Ειμαι 30 φευγα. Δουλευω απο τα 16, και βγαζω τοσα γκαφρα ετησιως που το νουμερο ξεκινα με ψηφιο πανω απο το 3 και μπορεις να προσθεσεις οσα μηδενικα νομιζεις.
Οσα εχω κανει εγω στην ζωη μου και οσα κανω δεν φτανουν σε πολους 2 ζωες για να προλαβουν.
Αρκετα ειπα και νερωνει το Ουισκι απο τα παγακια.
α τι δεν τρώς τα λεφτά του μπαμπα;
πω πω τώρα πώς θα το ξεπεράσει;
χμμμμμμμμμμμμ
σίγουρα ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ.
αααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαα
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
α τι δεν τρώς τα λεφτά του μπαμπα;
πω πω τώρα πώς θα το ξεπεράσει;
χμμμμμμμμμμμμ
σίγουρα ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ.
αααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαα
Ειμαι λαμογιο ψευτης και πιτσιρικας.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ειμαι λαμογιο ψευτης και πιτσιρικας.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
και άσχημος και φιδέμπορας και ασχετος και αγαπούλης και κοκκινιστός και τρόμπας.
ααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχααχαχα
Υ.Γ.
σήμερα έχει έξοδο με στρίπερ ή πάλι ψέμματα έλεγες;
Επισκέπτης
σας γαμαω..και άσχημος
ασχημος ειμαι μονο εγω στρακια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σας γαμαω..
ασχημος ειμαι μονο εγω στρακια..
ναι αλλά δεν είσαι πιτσιρικάς.
αααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τοσα λεφτα ρε φιλε και εισαι μαζντα?και βγαζω τοσα γκαφρα ετησιως που το νουμερο ξεκινα με ψηφιο πανω απο το 3 και μπορεις να προσθεσεις οσα μηδενικα νομιζεις.
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε φιλαρακο Μαζντα ,αφου απο τα λεγομενα σου προκυπτει οτι εισαι περιπου 22 χρονων .Δεν θεωρεις αναμενομενο ,να σε ρωτησει κανεις ποσα λεφτα ξοδευεις στα στριπτηζαδικα ?
Γραφεις για ρομαντικες ιστοριες με...στριπτηζουδες ,μετα απο πολλες επισκεψεις σε στριπ κλαμπ.
Που βρισκεις τα χρηματα ?
Σου τα δινουν οι γονεις σου.
Και λες οτι κερνας .
Να κερασεις οταν τα χρηματα τα εχεις βγαλει απο την προσωπικη εργασια σου.
Αν θεωρεις οτι ειναι νορμαλ να εισαι φοιτητης και να ξοδευεις τα χρηματα των γονιων σου στα στριπ κλαμπ ,για να βρεις...αγαπη(!) ,καποιος πρεπει να μιλησει στους γονεις σου ,για να σε προσγειωσουν στην πραγματικοτητα.
Μεταξύ άλλων ο Αϊνστάιν είπε: "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο". Προσπάθησα να διαβάσω όλα σου τα ποστ, αλλά ειλικρινά δεν άντεξα την βλακεία. Για να "μέμφεσαι" τον mazda για όσα έχει ποστάρει και εκτιμάς ότι είναι 22 χρονών, παέι να πει ότι είσαι αρκετά μεγαλύτερος και πιο "ώριμος", όμως όλα σου τα ποστ παραπέμπουν στο αντίθετο. Έχεις σπάσει το κοντέρ σε αυτό που ο Αϊνστάιν αποκαλεί "ανθρώπινη βλακεία". Αλήθεια, αν είσαι μεγαλύτερος, έχεις σκεφτεί την αυτοκτονία; Μπορεί να είναι επώδυνο για σένα, αλλά σκέψου, αν έχεις κάτι να αφήσεις πίσω σου, τι χαρά θα δώσεις στους κληρονόμους σου, αλλά και το ότι θα απαλλάξεις την ανθρωπότητα από έναν ηλίθιο. Αν δεν το σκέφτεσαι καν, αρκέσου να ποστάρεις σε thread εκτός strip, των οποίων είναι πασιφανές ότι δεν είσαι γνώστης ή ακόμη καλύτερα διαγράψου τελείως απ' το site, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να πεις τίποτα...
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
και άσχημος και φιδέμπορας και ασχετος και αγαπούλης και κοκκινιστός και τρόμπας.
ααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχααχαχα
Υ.Γ.
σήμερα έχει έξοδο με στρίπερ ή πάλι ψέμματα έλεγες;
Διακοπες....
Σου γραφω απο 3G
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
3G+ έχει εκεί;Διακοπες....
Σου γραφω απο 3G
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τα τρώει στις πουτάνες και καλά κάνει.τοσα λεφτα ρε φιλε και εισαι μαζντα?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τo πουλαει ενας γνωστος και το σκεφτομαι...σχεδον καινουργιοτα τρώει στις πουτάνες και καλά κάνει.
Επισκέπτης
για πολλα γιαουρτια..Τo πουλαει ενας γνωστος και το σκεφτομαι...σχεδον καινουργιο
παρτο να πηγαινεις στο παρκινγκ του σεφ με τους αλλους καγκουρες..
τι ειναι αυτο ρε???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μακρυά.Τo πουλαει ενας γνωστος και το σκεφτομαι...σχεδον καινουργιο
ολα διπλωμένα στο Σαρακάκη τα βρίσκεις.
νόου ESP πισωκούνα και άντε γειά.
καλό εργαλείο αλλά κλειστοφοβικό.
το σκεφτόμουνα καινούργιο το 2004 αλλά μόλις μπήκα μέσα απογοητεύτηκα. Και ρε μάγκα το 2010 με ύφασμα από πάνω; ντροπή.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δεν ειναι ετσι ρε μαλακα..ασημι ειναι τ'αμαξι..για πολλα γιαουρτια..
παρτο να πηγαινεις στο παρκινγκ του σεφ με τους αλλους καγκουρες..
τι ειναι αυτο ρε???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4