Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;
εγώ θέλω να κάνω σχέση με την Boomb
Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;
αρα κανενας και τιποτα.
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?
Γενια των 700 ευρω, αλλα τα "χτυπαμε" τα CT!!! Σε παω φιλαρα, ξερεις να ζεις.
Κανε οτι σου λεει η καρδια σου ρε με την τυπησα, αλλα προσεχε και το πορτοφολι σου.
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?
Ποια ειναι η τυχερη που σε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ?
Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε!
Περα απο την πλακα. Οχι δεν θα εκανα.
Απλα οταν ερχοταν Γερμανια/Eλλαντα... ή οπου αλλου βρισκομαι, θα γαμιομασταν Frei!
free ρε λαζοντοιτς
free ρε λαζοντοιτς
Ναι ρε άρχοντα δεν έχεις άδικο, αλλά ο παλίκαρος θέλει να ζήσει το παραμύθι, το δικο του μύθο με την σιτυτούρα της ζωής του, αφού έχει καψουρευτεί ο καψερός. Οπότε όπου τον βγάλειΕίχε πει ένα μέλος χθες κάπου σε ένα θρεντ...<<Οτι διαβάζεις εδω το πιστέυεις κιολας?>>
Οσον αφορα επιτου θέματος έχω να πω...Οταν θα κλείσω ραντεβου με CT το κάνω για να γαμήσω την εικόνα της..Αυτό το όμορφο το οποίο μπορεί να μην έχω την άνεση να το γαμαω χωρίς να το πληρώσω κάθε μέρα λόγω της δουλείας μου.Αυτός έιναι ο σκοπός του ραντεβου με με μια τουρίστρια..να ανοίξω την πόρτα και να αναφωνήσω απο μέσα μου<<ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ>>
Γιατί η αλήθεια είναι ότι το μουνί με λίγα χιλίομετρα έχει άλλη χάρη και ο κώλος συνάμα!
Ορμα φίλος και στ'αρχίδια σου που θα σε βγάλει. Μια ζωή την έχουμε ρε!! Ζήσε το όνειρο σου, τί άλλο να σου πωΓεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?
Ε τοτε αγαπησε εσυ καποια που ειναι πουτανα στην ψυχη να το ευχαριστηθηςΑυτο ελειπε να αγαπησουμε πουτανα. Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Μακριαααααααααααααααααααααααααα.Και σιγα μην κοψει η πουτανα το γαμισι.
Γλυψε μου τα @ρχιδι@ κωλοελληνακι!!!
date=1249467098]Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?