Νέα

Θα κάνατε σχέση με CT?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;

εγώ θέλω να κάνω σχέση με την Boomb

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η πουτάνα θα παραμείνει πουτάνακαι αυτό γιατί το έχει βαθίά μέσα της χαραγμένο. Όταν λένε πουτάνα στο κορμί αλλά όχι στην ψυχή εμένα με πιάνουν τα γέλια. Η πουτάνα είναι και πουτάνα στην ψυχή πόσο μάλλον οι τουρίστριες γιατί χρηματίζονται αδρά για κάτι που το βρήσκω και με 20€. Και να σταματήσει να δείνει το μουνί της για λεφτά κάποια πουτανιά θα σου την κάνει.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?

...για πρώτη φορά ,...πριν απο τη τελευταία !
...να σταματούσε τη δουλειά ???? Καλά μαλάκας θα ήμουνα να είχα το χρυσορυχείο και να το κλέισω ?????
...να ήτανε πιστή ? Οχι ρε πούστη μου ! ΔΕΝ θέλω πίστη και μαλακίες ! Απιστη, ξεκολιάρα τη θέλω, αλλά να μ αγαπάει κάργα και να μου τα ακουμπάει,..αφού μ αγαπάει (για όσο μ αγαπάει)

Ετσι θα πεί αγάπη φιλαράκι μου ! Εσύ τη αγαπάς γι αυτό που είναι κι αυτή που σ αγαπάει στα φέρνει και δεν κάθεται με ψωροδεκάρες να τρώει έρωτες και πίστες και αγάπες ξενέρωτες και αρχίδια μπλέ ! Το χρήμα κινεί το κόσμο , ...και το μουνί που φέρνει χρήμα makes the world go round !

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Γενια των 700 ευρω, αλλα τα "χτυπαμε" τα CT!!! Σε παω φιλαρα, ξερεις να ζεις.
Κανε οτι σου λεει η καρδια σου ρε με την τυπησα, αλλα προσεχε και το πορτοφολι σου.

Τι να προσέξει? όταν βγαίνει από το 2ωρο άδειο είναι :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?

Ποια ειναι η τυχερη που σε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε!

Περα απο την πλακα. Οχι δεν θα εκανα.
Απλα οταν ερχοταν Γερμανια/Eλλαντα... ή οπου αλλου βρισκομαι, θα γαμιομασταν Frei!  :sunglasses:

stamatios234

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι η τυχερη που σε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε!

Περα απο την πλακα. Οχι δεν θα εκανα.
Απλα οταν ερχοταν Γερμανια/Eλλαντα... ή οπου αλλου βρισκομαι, θα γαμιομασταν Frei!  :sunglasses:

free ρε λαζοντοιτς

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είχε πει ένα μέλος χθες κάπου σε ένα θρεντ...<<Οτι διαβάζεις εδω το πιστέυεις κιολας?>>
Οσον αφορα επιτου θέματος έχω να πω...Οταν θα κλείσω ραντεβου με CT το κάνω για να γαμήσω την εικόνα της..Αυτό το όμορφο το οποίο μπορεί να μην έχω την άνεση να το γαμαω χωρίς να το πληρώσω κάθε μέρα λόγω της δουλείας μου.Αυτός έιναι ο σκοπός του ραντεβου με με μια τουρίστρια..να ανοίξω την πόρτα και να αναφωνήσω απο μέσα μου<<ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ>>
Γιατί η αλήθεια είναι ότι το μουνί με λίγα χιλίομετρα έχει άλλη χάρη και ο κώλος συνάμα!
Ναι ρε άρχοντα δεν έχεις άδικο, αλλά ο παλίκαρος θέλει να ζήσει το παραμύθι, το δικο του μύθο με την σιτυτούρα της ζωής του, αφού έχει καψουρευτεί ο καψερός. Οπότε όπου τον βγάλει

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ορμα φίλος και στ'αρχίδια σου που θα σε βγάλει. Μια ζωή την έχουμε ρε!! Ζήσε το όνειρο σου, τί άλλο να σου πω  :rockon:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ελειπε να αγαπησουμε πουτανα. Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.  Μακριαααααααααααααααααααααααααα.Και σιγα μην κοψει η πουτανα το γαμισι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο ελειπε να αγαπησουμε πουτανα. Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.  Μακριαααααααααααααααααααααααααα.Και σιγα μην κοψει η πουτανα το γαμισι.
Ε τοτε αγαπησε εσυ καποια που ειναι πουτανα στην ψυχη να το ευχαριστηθης

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
date=1249467098]
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει  μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:
[/quote]

Οι ποιο πολλες που κανουν αυτοι την δουλεια οι καταστασεις τις αναγκασαν να βγουν στους δρομους,ποιος ξερη στο σπιτι τι θα την καναν οι γονεις της τι περιορισμους θα ειχε μη το ενα μη το αλλο, και την παντρεψανε με το ζορι,και οπως λες το εκανε για πρωτη φορα επαγγελμα, ισως αγαπη ζητουσε περισσοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom