Νέα

Θα κάνατε σχέση με CT?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....

ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:

Φίλοι μου...Ηρθε η ώρα να σας αποκαλύψω γιατί σταμάτησε η τα city tour η Ζαφίρα...Eίχα πάει και γω στην κοπελιά αυτή όταν μας είχε επισκεφτεί...με είδε, έπαθε την πλάκα της, ερωτευτήκαμε και τα παράτησε. Τώρα αυτή δουλεύει στα γκούντις και εγώ ντελιβεράς στην πίτα του παππού...   :2funny: :2funny: :2funny:   :jerking: :jerking: :jerking:
αυτό είναι το Greek Dream!

αφιερωμένο

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Το αντιθετο θα συμβαινει.

μηπως αυτη ξανα αρχισει να τους παιρνει δεκα δεκα. :tits:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
με ποιο τροπο δηλαδη αυτη θα ζηλευει??? :think:

σαν πουτάνα σε γνώρισε...

αυτή φοβάται πιο πολύ ότι θα ξενογαμήσεις από ότι φοβάσαι εσύ για εκείνη

αυτή το είχε επαγγελμα, εσύ Hobby

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....

ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:

Πρώτα έγινε μοντέλο και μετά της κάναν προξενιό ή αντίστροφα;;;;;

Ρωτάω γιατί έχει σημασία......

(Άκου προξενιό, χαχαχαχααχαχαα, εκτός και πρόκειται για καμία γύφτισσα από το Ζεφύρι που ήταν και μοντέλο της Vogue).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Βοήθησαν πολύ!  :)

καλα αφου εχεις σχεση 6 μηνες με αυτην
γιατι θες τηλ να κανεις κεφι (οπως λεει το 1ο ποστ σου)???

στη σιτυτουρα.. σιτυτουριες??? :tooth:

δλδ θες αυτη να ειναι σωστη κ εσυ να μην εισαι?

επισης μην νομιζεις αν εχετε σχεση... οτι δε θα ζηλευει λογω του παρελθοντος της... γυναικα ειναι μη χαιρεσαι :P

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
σαν πουτάνα σε γνώρισε...

αυτή φοβάται πιο πολύ ότι θα ξενογαμήσεις από ότι φοβάσαι εσύ για εκείνη

αυτή το είχε επαγγελμα, εσύ Hobby

εγω ξερω οτι "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"

τωρα ποιος θα ζηλευει το θεωρω αυτονοητο.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω τα εχω με μια φιδεμπορισσα πιανεται;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω ξερω οτι "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"

τωρα ποιος θα ζηλευει το θεωρω αυτονοητο.

Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485
Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;

και οι δύο είναι για τον πούτσο...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

πιστευω οτι δε θα σταματησει κανενας τιποτα.

για τη μια τα λεφτα ειναι γλυκα... (τα 700 ειναι για το πουτσο)

για τον αλλον οι πουτα νες ειναι συνηθεια, χομπυ κτλ κτλ

αρα κανενας και τιποτα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:

Μαγκιά σου και καημποϊλίκι σου. Πέρνα καλά και μη σκέφτεσαι τίποτα, καλα κανεις.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Είχε πει ένα μέλος χθες κάπου σε ένα θρεντ...<<Οτι διαβάζεις εδω το πιστέυεις κιολας?>>
Οσον αφορα επιτου θέματος έχω να πω...Οταν θα κλείσω ραντεβου με CT το κάνω για να γαμήσω την εικόνα της..Αυτό το όμορφο το οποίο μπορεί να μην έχω την άνεση να το γαμαω χωρίς να το πληρώσω κάθε μέρα λόγω της δουλείας μου.Αυτός έιναι ο σκοπός του ραντεβου με με μια τουρίστρια..να ανοίξω την πόρτα και να αναφωνήσω απο μέσα μου<<ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ>>
Γιατί η αλήθεια είναι ότι το μουνί με λίγα χιλίομετρα έχει άλλη χάρη και ο κώλος συνάμα!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και οι δύο είναι για τον πούτσο...
μαλλον η γκομενα ειναι για τον πουτσο. ο ανθιρωπος εχει σοβαρη ασχολια με τα ct. δοκιμαζει γευσεις. η αλλη κανει δουλεια για τον πουτσο. βαρεα και ανθυγιεινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom