η τζουλια το ανοιξε οχι εγω.
Το αλλαζω τοτε.
γιατι καθεσαι και διαβαζεις το θρεντ τοτε ρε παπαρα?
η τζουλια το ανοιξε οχι εγω.
ρε βουλωσε το επιτελουςνα χεσω τις κωλοαποψεις σας,της δεκαετιας του 50.
παλιομισογυνηδες μαλακες.
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!
Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας
με ποιο τροπο δηλαδη αυτη θα ζηλευει???
Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας
σαν πουτάνα σε γνώρισε...
αυτή φοβάται πιο πολύ ότι θα ξενογαμήσεις από ότι φοβάσαι εσύ για εκείνη
αυτή το είχε επαγγελμα, εσύ Hobby
ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Βοήθησαν πολύ!
ρε βουλωσε το επιτελους
αυτοι που μπορουν να με βουλωσουν ειναι οι μπλε κ οι κοκκινοι,οχι εσυ.
σαν πουτάνα σε γνώρισε...
αυτή φοβάται πιο πολύ ότι θα ξενογαμήσεις από ότι φοβάσαι εσύ για εκείνη
αυτή το είχε επαγγελμα, εσύ Hobby
οι μπλε και κοκκινοι κοκοι???αυτοι που μπορουν να με βουλωσουν ειναι οι μπλε κ οι κοκκινοι,οχι εσυ.
εγω ξερω οτι "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"
τωρα ποιος θα ζηλευει το θεωρω αυτονοητο.
Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;
Σοβαρά πιστεύεις ότι αυτή που το είχε επάγγελμα δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να το σταματήσει, ενώ αυτός που το έχει χομπι μόλις βρει γκόμενα θα το αφήσει;
οι μπλε και κοκκινοι κοκοι???
μαλλον η γκομενα ειναι για τον πουτσο. ο ανθιρωπος εχει σοβαρη ασχολια με τα ct. δοκιμαζει γευσεις. η αλλη κανει δουλεια για τον πουτσο. βαρεα και ανθυγιεινακαι οι δύο είναι για τον πούτσο...