SEX_PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Θα μου εκλανες τα αρχιδια μαγκα του πληκτρολογιου να εισαι σιγουροςθα το επαιζα κ θα στον εχωνα στον κωλο,αλλα δε πηδαω αγορακια..
Θα μου εκλανες τα αρχιδια μαγκα του πληκτρολογιου να εισαι σιγουροςθα το επαιζα κ θα στον εχωνα στον κωλο,αλλα δε πηδαω αγορακια..
Έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Πολύ δύσκολη κατάσταση, καλύτερα μακριά.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι να πεις και τι να κάνεις σε μια γυναίκα κατά κανόνα μουνάρα, που το μουνί/κώλος της έχουν γράψει ΤΡΕΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, που έχει δει ψωλές από 12 μέχρι 30 πόντους και που έχει μηνιάτικο όσα βγάζει κάποιος το χρόνο????
σωστοςςςςςςςΜακρυα και αγαπημενοι η σχεση απο κοντα προυποθετει 1. Γερα αρχιδια 2. Μεγαλο πορτοφολι και με ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει!!!!! Μακρυα απο ερωτες γιατι θα ΚΑΕΙΤΕ!!!!! απετυχα 2 φορες και μυαλο δεν εβαλα!!!!! Δυστυχως πολλες απ αυτες(City-tours)ειναι επικυνδυνα ερωτευσιμες!!!!!!!!πανω απ ολα πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρος και ξεκαθαρισμα του μυαλου τι ακριβως θελεις απ αυτα τα κοριτσια!!!!Το GFE που προσφερουν πολυ επιτυχημενα πολλες ειναι η παγιδα!!!!οπως επισης μεγαλη παγιδα ειναι τα πολυωρα και πολυημερα ραντεβου!!!!!!!!!
Θα μου εκλανες τα αρχιδια μαγκα του πληκτρολογιου να εισαι σιγουρος
Έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Πολύ δύσκολη κατάσταση, καλύτερα μακριά.
σκασε τωρα ρε μαλακα να πουμε τις αποψεις μας.εσυ μπηκες κ ειπες τι μαλακια σου,κ μετα ηρθε ο αλλος ο παπαρας ο ιωαννιος,να σε υποστηριξει.
αμα δεν εμπαινες ολα θα ηταν μια καλυτερα.
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?
σκασε τωρα ρε μαλακα να πουμε τις αποψεις μας.
Καλά πλάκα μας κάνεις?
Εδώ πάμε στις πουτάνες για να είμαστε σίγουροι ότι με το που θα μας περάσει η όρεξη θα σηκωθούμε να φύγουμε χωρίς να δώσουμε λογαριασμό, και εσύ μας λες να πάμε να μπλέξουμε?????
Μοναδική περίπτωση να μπλέξεις με πουτάνα, είναι να μην σταματήσει την δουλειά, εάν είναι να την σταματήσει και να σε ζαλίζει και στις ζήλειες (γιατί έτσι θα γίνει 100%), τότε μακριά.
να χεσω τις κωλοαποψεις σας,της δεκαετιας του 50.
παλιομισογυνηδες μαλακες.
με ποιο τροπο δηλαδη αυτη θα ζηλευει???
με 700 το μηνα παιρνεις και ct ???? μάστα..Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!
Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γκυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας
ότι θα συνεχίσει να πάει στις πουτάνες...
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!
Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!
Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....
αν δεν τις θες γιατι ανοιξες το θρεντ ρε παπαρα?