Νέα

Θα κάνατε σχέση με CT?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.570
Πόντοι
8.165
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι να πεις και τι να κάνεις σε μια γυναίκα κατά κανόνα μουνάρα, που το μουνί/κώλος της έχουν γράψει ΤΡΕΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, που έχει δει ψωλές από 12 μέχρι 30 πόντους και που έχει μηνιάτικο όσα βγάζει κάποιος το χρόνο????
Έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Πολύ δύσκολη κατάσταση, καλύτερα μακριά.

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
 Μακρυα και αγαπημενοι η σχεση απο κοντα προυποθετει 1. Γερα αρχιδια 2. Μεγαλο πορτοφολι και με ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει!!!!! Μακρυα απο ερωτες γιατι θα ΚΑΕΙΤΕ!!!!! απετυχα 2 φορες και μυαλο δεν εβαλα!!!!! Δυστυχως πολλες απ αυτες(City-tours)ειναι επικυνδυνα ερωτευσιμες!!!!!!!!πανω απ ολα πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρος και ξεκαθαρισμα του μυαλου τι ακριβως θελεις απ αυτα τα κοριτσια!!!!Το GFE που προσφερουν πολυ επιτυχημενα πολλες ειναι η παγιδα!!!!οπως επισης μεγαλη παγιδα ειναι τα πολυωρα και πολυημερα ραντεβου!!!!!!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
 Μακρυα και αγαπημενοι η σχεση απο κοντα προυποθετει 1. Γερα αρχιδια 2. Μεγαλο πορτοφολι και με ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει!!!!! Μακρυα απο ερωτες γιατι θα ΚΑΕΙΤΕ!!!!! απετυχα 2 φορες και μυαλο δεν εβαλα!!!!! Δυστυχως πολλες απ αυτες(City-tours)ειναι επικυνδυνα ερωτευσιμες!!!!!!!!πανω απ ολα πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρος και ξεκαθαρισμα του μυαλου τι ακριβως θελεις απ αυτα τα κοριτσια!!!!Το GFE που προσφερουν πολυ επιτυχημενα πολλες ειναι η παγιδα!!!!οπως επισης μεγαλη παγιδα ειναι τα πολυωρα και πολυημερα ραντεβου!!!!!!!!!
σωστοςςςςςςς

pasxalis123

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα μου εκλανες τα αρχιδια μαγκα του πληκτρολογιου να εισαι σιγουρος

εσυ μπηκες κ ειπες τι μαλακια σου,κ μετα ηρθε ο αλλος ο παπαρας ο ιωαννιος,να σε υποστηριξει. :birdman:

αμα δεν εμπαινες ολα θα ηταν μια καλυτερα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εσυ μπηκες κ ειπες τι μαλακια σου,κ μετα ηρθε ο αλλος ο παπαρας ο ιωαννιος,να σε υποστηριξει. :birdman:

αμα δεν εμπαινες ολα θα ηταν μια καλυτερα.
σκασε τωρα ρε μαλακα να πουμε τις αποψεις μας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γεια σας, ας πούμε οτι κλείνετε ραντεβού με μια τουρίστρια...η οποία το κάνει για πρώτη φορά το επάγγελμα. Μπαίνετε στο δωμάτιο και ερωτεύεστε και οι δυο τρελά. Νιώθετε και οι δυο σαν να είναι το άλλο σας μισό. Θα τη δεχόσασταν σαν κοπέλα σας αν σταματούσε τη δουλειά και σας ήταν πιστή & νιαζόταν πραγματικα πιο πολύ απο οποιαδήποτε?

Καλά πλάκα μας κάνεις?

Εδώ πάμε στις πουτάνες για να είμαστε σίγουροι ότι με το που θα μας περάσει η όρεξη θα σηκωθούμε να φύγουμε χωρίς να δώσουμε λογαριασμό, και εσύ μας λες να πάμε να μπλέξουμε?????

Μοναδική περίπτωση να μπλέξεις με πουτάνα, είναι να μην σταματήσει την δουλειά, εάν είναι να την σταματήσει και να σε ζαλίζει και στις ζήλειες (γιατί έτσι θα γίνει 100%), τότε μακριά.

OP
OP
J

julius

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό θα πει άμεση απάντηση....γαμάτο το φόρουμ!

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....

ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Καλά πλάκα μας κάνεις?

Εδώ πάμε στις πουτάνες για να είμαστε σίγουροι ότι με το που θα μας περάσει η όρεξη θα σηκωθούμε να φύγουμε χωρίς να δώσουμε λογαριασμό, και εσύ μας λες να πάμε να μπλέξουμε?????

Μοναδική περίπτωση να μπλέξεις με πουτάνα, είναι να μην σταματήσει την δουλειά, εάν είναι να την σταματήσει και να σε ζαλίζει και στις ζήλειες (γιατί έτσι θα γίνει 100%), τότε μακριά.

με ποιο τροπο δηλαδη αυτη θα ζηλευει??? :think:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Όσο και να την αγαπούσες κάποια στιγμή αν όχι από την αρχή θα σου έβγαινε κάτι αρνητικό. Εδώ η γυναίκα σου να σε κερατώσει μια φορά και μετά δεν μπορείς να τη δεις το ίδιο και με κάθε ευκαιρία της το κοπανάς, φαντάσου δηλαδή με την πουτάνα. Δεν θα έκλεινες μάτι τις νύχτες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γκυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....

ονόματα δε λέμε no gossip...απλά ώρες ώρες αναροτιέμαι μήπως κάνω κάτι χαζό. Δεν έχει απαιτήσεις και τα έχουμε συζητήσει πως αν ψάχνει κάτι άλλο με fancy life μπορεί σίγουρα να βρει μιας που στα 16 της ήταν μοντέλο. Αυτή επιλέγει να είναι μαζί μου στην Ελλαδάρα μας και το κέφι μας  :fuck1:
με 700 το μηνα παιρνεις και ct ???? μάστα..

α.. ειναι και ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας... μάστα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Λοιπόν 1)δεν έχω λεφτά με το ζόρι 700ευρώ το μήνα...το ξέρει και δεν ζητάει τίποτα απολύτως. Απλά αγάπη θέλει. Είμαστε μαζί περίπου 6 μήνες. Είναι πολύ γλυκιά και μικρούλα και στις συζητήσεις μας γιατί το κανε...η απάντηση ήταν γιατί ήθεέ να ξεφύγει από τους γονείς της και τον πρώην άντρα της που την είχαν κάνει προξενιό....

ε (η δικια μου λογικη ως γυναικας κ ασχετης με τα σιτυτετοια) λεει οτι αφου οντως ηταν η 1η της φορα κ οντως σταματησε κ οντως θελει να ναι μαζι σου
που ειναι το κακο?

απλα θα ειχα επιφυλαξεις μην την δει αλλιως μετα...

αλλα φανταζομαι οι ανδρες ξερουν να σου πουν περισσοτερα γιατι τις ξερουν κιολας

Επισκέπτης

Γενια των 700 ευρω, αλλα τα "χτυπαμε" τα CT!!! Σε παω φιλαρα, ξερεις να ζεις.
Κανε οτι σου λεει η καρδια σου ρε με την τυπησα, αλλα προσεχε και το πορτοφολι σου.

OP
OP
J

julius

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Βοήθησαν πολύ!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom