Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Την έχω αρμέξει κι εγώ για μια θεία μου στο γυμνάσιο.
Μάλιστα σε μικρότερη ηλικία είχε μπουκάρει στο μπάνιο μια φορά που με φιλοξενούσε να δει αν ήταν όλα οκ. Ήμουν μικρότερος όμως και δεν σκεφτεί ότι μπορεί να θέλει κάτι να κάνει.. Με ξαδέρφη μια φορά κλασικά το γιατρό παίζαμε αλλά χαιδεματα και δεν ξανατυχε..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Τελικα είμαστε πολύ αυτοι που θα θελαμε να ρίξουμε ενα μανικι σε μια ξαδέλφη μας:sunglasses:

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
1η ξαδέρφη έχω πάρει πολλές φορές όντας μικρότεροι κ οι δύο. Το γουστάραμε κ οι δύο... επίσης γούσταρε ο ένας τον άλλον. Τα στατιστικά νομίζω περισσότερο πάντως στο θέμα εδώ θα γύρουν προς ξαδέρφες αν και προσωπικά γουστάρω και μιλφ.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Γενικά μεγάλωσα μόνο με ξαδέρφους.
Λίγες οι ξαδέρφες που έχω. Δύο μιλφάρες με οικογένεια, τις γνώρισα προ 3 χρόνων. Αλλού θα εστιάσω όμως.
Στην ξαδέρφη που τη γνώρισα στα 15 μου, 2 χρόνια μεγαλύτερη. Περνούσαμε φανταστικά, τρομερή χημεία. Πολύ μορφωμένη, με παιδεία, καλλιέργεια. Και το χιούμορ μας; Ίδιο.
Τέλος πάντων, προ 2-3 χρονων, καλοκαιρι που καθομασταν και μιλούσαμε, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Και είθισται να αγκαλιαζόμαστε με θέρμη.
Αγκαλιαζόμαστε λοιπόν και τραβιέμαι κάποια στιγμή απότομα, σπρώχνοντάς την ελαφρά μακριά μου. Αυτό γιατί μου σηκώθηκε ακαριαία αλλά ευτυχώς δεν κατάλαβε τιποτα.

Εφηβικη φαντασιωση (και) η ξαδερφη :cool2:

IOS13

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
380
Πόντοι
21
Θέλω να γαμήσω πολύ γυναίκα ξαδέρφου (άρα όχι εξ αίματος ξαδέρφη) που είναι και κουμπάρα μου ταυτόχρονα... είναι έγκυρη καταχώρηση σε αυτή τη κατηγορία?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.

Εγω ρε τυπε χρονια πριν το λοκ νταουν ειχα ανοιξει θεμα εαν εχετε μαλακισει ποτε τον γατουλη σας!

Την καραντινα περιμεναμε νομιζεις;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Θέλω να γαμήσω πολύ γυναίκα ξαδέρφου (άρα όχι εξ αίματος ξαδέρφη) που είναι και κουμπάρα μου ταυτόχρονα... είναι έγκυρη καταχώρηση σε αυτή τη κατηγορία?

Θα συνεδριασει η αρμοδια επιτροπη.

• Like
Αντιδράσεις: IOS13

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Πρώτη ξαδέρφη, 1 χρόνο μικρότερη όταν ήμουν εγώ 2α γυμνασίου, παίζαμε μαζί πολύ σαν παιδιά και όταν καθόμασταν σε καναπέ να δούμε παιδικά, έπαιρνα τα πόδια της και τα έβαζα στον πουτσο μου. Αλλά μεγαλώνοντας δε θα τη γαμουσα να πω την αλήθεια.

Μεγαλωσε ασχημα;

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
357
Πόντοι
21
Ο θείες μου δεν λένε και πολλά. Από ξαδέρφες τώρα, επειδή τυχαίνει να έχω μικρό σόι από την μεριά του πατέρα μου αλλά μεγάλο από τη μεριά της μάνας μου συνολικά έχω 10 πρώτες ξαδέρφες. Τις 8 θα τις έσκιζα δίχως αύριο αλλά που τέτοια τύχη.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια

Συνημμένα

• star (1).jpg
    star (1).jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 50

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
εχω μαπα θειες και μαπα ξαδερφες.
αρα οχι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Με μια δεύτερη ξαδέρφη που είχα καιρό να τη δω...

Είχε έρθει Πειραιά ύστερα από 15 χρόνια.Την είχα αφήσει σαν εντύπωση ως 10 χρονο καχεκτηκό άβυζο κορίτσι με σιδεράκια...κι έσκασε με έκφυλο πρόσωπο σκυλέ και αξιοπρεπές κορμί

Έίχαμε βγει έξω μεθύσαμε ήπιαμε όλο το βόσπορο και την άλλη μερα το πρωι ξυπνησαμε χωρις ρουχα εγω στο δωματιο μου κι αυτη στο σαλονι στο πατωμα.

Δε ξερω τι καναμε δε θυμαμαι τιποτα.

Μειναμε με την απορια.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Με μια δεύτερη ξαδέρφη που είχα καιρό να τη δω...

Είχε έρθει Πειραιά ύστερα από 15 χρόνια.Την είχα αφήσει σαν εντύπωση ως 10 χρονο καχεκτηκό άβυζο κορίτσι με σιδεράκια...κι έσκασε με έκφυλο πρόσωπο σκυλέ και αξιοπρεπές κορμί

Έίχαμε βγει έξω μεθύσαμε ήπιαμε όλο το βόσπορο και την άλλη μερα το πρωι ξυπνησαμε χωρις ρουχα εγω στο δωματιο μου κι αυτη στο σαλονι στο πατωμα.

Δε ξερω τι καναμε δε θυμαμαι τιποτα.

Μειναμε με την απορια.
Και μεις.:think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Εγω παρότι με την ξαδέλφη μου συναναστρεφόμουν μαζι της κάθε καλοκαιρι απο μικρη ηλικία την φλασια να την γαμισω την εφαγα σε μεγάλη ηλικία οταν εγω ημουν 33 και αυτη 34 μεχρι τοτε παρότι ειναι ωραία γυναικα δεν την ειχα δει ερωτικα, εε απο εκεινη τη στιγμη οποτε την αγκάλιαζα η πουτσα γινοταν αυτόματος κάγκελο:bigdick: ...Ανωμαλος με χρονοκαθυστέρηση:grin:

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
εμένα με ξεπαρθενιασε συνομηλικη τριτοξαδερφη μου σε νησί κι είναι ό,τι κοντινότερο σε συγγένεια έχω γαμησει...τώρα έχει παιδί 20 ετών κι εγώ μόλις 6, η φύση της δεν την κράταγε σε ηρεμία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
jimbo24 μαντευω οτι το σκηνικο εγινε στην Ικαρια σε καιρο πανηγυριου...

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071