bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
"Τον έχω διπλάσιο..."
Τελικα ειναι πολλοι αυτοι που εχουν αμφιβολιες για το πεος τους!οι μεγενθυτεs πεουs κανουν δουλεια?εχετε δοκιμασει?
σε λιγο καιρο θελω να τον 20αρισω γι'αυτο ρωταω.
σωστός...συμφωνώ απόλυτα....Τελικα ειναι πολλοι αυτοι που εχουν αμφιβολιες για το πεος τους!
Τοσες αναφορες και τοπικ σχετικα με το καβλι του καθενος γινονται!
Απο δαχτυλιδια μεχρι ξυρισμα για να φαινεται μεγαλυτερος!
Καποιοι πρεπει να δουν και αλλες πουτσες live εκτος απο τις τσοντες για να καταλαβουν τι ειναι φυσιολογικο και τι προβαλεται στις τσοντες ως φυσιολογικο!
Χτες ειδα κανα 2 στα αποδυτηρια παλι!
Μη την ψαχνετε στο μεγεθος αλλου κερδιζεται το παιχνιδι στον ερωτα μαγκες!
Για οσους δεν καταλαβαν εγκεφαλικα παιζεται προτιστως!Αυτο εξαλλου μας ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ζωντανα του θεου!
Εννοειται πως κατω απο 16 ποντους εισαι μικροψωλης!
Εγω με τους 32(magic) γιατι αισθανομαι ετσι οταν η ταναπου εχει βαλει 2 κουτες κρεμα???
κάποιοι θέλουν να κάθονται στην πολυθρόνα και να αλλάζουν και το κανάλι, μην τους στερείς αυτή τη χαρά.Ρε μάγκες,ας μην γινόμαστε κομπλεξικοί με το μέγεθος,ούτως ή άλλως απ' την στιγμή που την έχεις από 10 εκατοστά και πάνω (και μπορείς να γαμήσεις κανονικά),ποιός ο λόγος να μπάζεις το καυλέτο σου σ' αυτά τα μαραφέτια; Άσε που έχω διαβάσει για την πουτσοτρόμπα ότι μεγαλώνει το λουκάνικο μεν,αλλά όχι εσαεί,για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συνήθως το χρησιμοποιείς πριν το γαμήσι,καραποζεριά δηλαδή. Άμα την έχεις 5 εκατοστά,πάλι,με τρόμπες δεν λύνεται το πρόβλημα,εκεί πας χειρουργείο και γίνεσαι κανονικός ψωλιάγκος. Αλλά απ' τη στιγμή που το 90% + βάλε του αντρικού πληθυσμού τον έχει από 10 εκ. και παραπάνω,το γαμήσι μπορεί να γίνει κανονικότατα.Δεν θεωρώ μαγκιά να θες απεγνωσμένα να κάνεις το παλαμάρι σου 25ποντο,σημασία έχει η ποιότητα,όχι η ποσότητα.Εγώ στα 14 εκατοστά μιά χαρά είμαι,δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. chill out guys να 'ουμμμμ
To δευτερο , το δευτερο...........είσαι ωραίος!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι επειδή το αμπελοφιλοψόφησα πολύ το θέμα (τι άλλο να προσθέσω) για κοιτάχτε τον παππού μου (ελπίζω να του μοιάσω) παρόλο που είναι 80+ ετών κάπως βολεύει ένα νεαρό (και γκαστρωμένο μάλιστα) κοριτσόπουλο εδώ
Μικρούλα την έχει ο παππούλης μου αλλά με τέτοιο κορίτσι στα @@ρια του
Διαλέχτε τώρα!
Θέλετε μεγάλη ψωλή ή να πηδάτε μεγάλοι μικρές γκόμενες???
Εδω ειναι για επιμυκηνση πεους !!!εγκυμονει κινδυνους για την υγεια.
είσαι ωραίος!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι επειδή το αμπελοφιλοψόφησα πολύ το θέμα (τι άλλο να προσθέσω) για κοιτάχτε τον παππού μου (ελπίζω να του μοιάσω) παρόλο που είναι 80+ ετών κάπως βολεύει ένα νεαρό (και γκαστρωμένο μάλιστα) κοριτσόπουλο εδώ
Μικρούλα την έχει ο παππούλης μου αλλά με τέτοιο κορίτσι στα @@ρια του
Διαλέχτε τώρα!
Θέλετε μεγάλη ψωλή ή να πηδάτε μεγάλοι μικρές γκόμενες???