Νέα

Θα αγοράζατε το «εργαλείο» για επιμήκυνση πέους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
οι μεγενθυτεs πεουs κανουν δουλεια?εχετε δοκιμασει?
σε λιγο καιρο θελω να τον 20αρισω γι'αυτο ρωταω.
Τελικα ειναι πολλοι αυτοι που εχουν αμφιβολιες για το πεος τους! :jerking:
Τοσες αναφορες και τοπικ σχετικα με το καβλι του καθενος γινονται!
Απο δαχτυλιδια μεχρι ξυρισμα για να φαινεται μεγαλυτερος! :idiot:
Καποιοι πρεπει να δουν και αλλες πουτσες live εκτος απο τις τσοντες για να καταλαβουν τι ειναι φυσιολογικο και τι προβαλεται στις τσοντες ως φυσιολογικο!
Χτες ειδα κανα 2 στα αποδυτηρια παλι! :2funny: :2funny: :2funny:
Μη την ψαχνετε στο μεγεθος αλλου κερδιζεται το παιχνιδι στον ερωτα μαγκες!
Για οσους δεν καταλαβαν εγκεφαλικα παιζεται προτιστως!Αυτο εξαλλου μας ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ζωντανα του θεου!
Εννοειται πως κατω απο 16 ποντους εισαι μικροψωλης! :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω με τους 32(magic) γιατι αισθανομαι ετσι οταν η ταναπου εχει βαλει 2 κουτες κρεμα??? :headbang:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Αφήστε ρε τις μαλακίες!

Μα καλά θα βάλεις τώρα αυτό το πράγμα να σου ρουφάει την ψωλή? Είσαι σοβαρός?

Πάρε καλύτερα ένα γκομενάκι να τον έχει στο στόμα της συνέχεια,να σου τον κάνει ρουφηχτό, να σου κάνει και μερικές πεομαλάξεις. Τότε θα καταλάβεις αν μεγαλώνει ή όχι.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΥΓ: Και που 'σαι? Αν πάρει κανά πόντο, πες το να το δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τελικα ειναι πολλοι αυτοι που εχουν αμφιβολιες για το πεος τους! :jerking:
Τοσες αναφορες και τοπικ σχετικα με το καβλι του καθενος γινονται!
Απο δαχτυλιδια μεχρι ξυρισμα για να φαινεται μεγαλυτερος! :idiot:
Καποιοι πρεπει να δουν και αλλες πουτσες live εκτος απο τις τσοντες για να καταλαβουν τι ειναι φυσιολογικο και τι προβαλεται στις τσοντες ως φυσιολογικο!
Χτες ειδα κανα 2 στα αποδυτηρια παλι! :2funny: :2funny: :2funny:
Μη την ψαχνετε στο μεγεθος αλλου κερδιζεται το παιχνιδι στον ερωτα μαγκες!
Για οσους δεν καταλαβαν εγκεφαλικα παιζεται προτιστως!Αυτο εξαλλου μας ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ζωντανα του θεου!
Εννοειται πως κατω απο 16 ποντους εισαι μικροψωλης! :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω με τους 32(magic) γιατι αισθανομαι ετσι οταν η ταναπου εχει βαλει 2 κουτες κρεμα??? :headbang:
σωστός...συμφωνώ απόλυτα....

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που λένε για τους ψηλούς αληθεύει;(που λένε πως άμα είσαι ψηλός την έχεις μικρή)το εχω πραγματικά απορία!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Φίλε εγώ ψηλός είμαι και δεν μου έχουν πει ποτέ κάτι τέτοιο!!!Τεσπά πιστεύω πως όλα στο ανθρώπινο σώμα είναι θέμα αναλογιών.Στην τελική συγκρίσεις του είδους αποσχολούν μόνο τους άντρες,γιατί δέν πιστεύω πως σοβαρή κοπέλα θα καθήσει να ασχοληθεί με το μέγεθος τόσο πολύ, όσο με το πώς την ικανοποιείς (αφού δρούν περισσότερο εγκεφαλικά στο σέξ!!!)

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι!!!δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το εγκεφαλικό γαμήσι!το καλύτερο δεν είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι!

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες,ας μην γινόμαστε κομπλεξικοί με το μέγεθος,ούτως ή άλλως απ' την στιγμή που την έχεις από 10 εκατοστά και πάνω (και μπορείς να γαμήσεις κανονικά),ποιός ο λόγος να μπάζεις το καυλέτο σου σ' αυτά τα μαραφέτια; Άσε που έχω διαβάσει για την πουτσοτρόμπα ότι μεγαλώνει το λουκάνικο μεν,αλλά όχι εσαεί,για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συνήθως το χρησιμοποιείς πριν το γαμήσι,καραποζεριά δηλαδή. Άμα την έχεις 5 εκατοστά,πάλι,με τρόμπες δεν λύνεται το πρόβλημα,εκεί πας χειρουργείο και γίνεσαι κανονικός ψωλιάγκος. Αλλά απ' τη στιγμή που το 90% + βάλε του αντρικού πληθυσμού τον έχει από 10 εκ. και παραπάνω,το γαμήσι μπορεί να γίνει κανονικότατα.Δεν θεωρώ μαγκιά να θες απεγνωσμένα να κάνεις το παλαμάρι σου 25ποντο,σημασία έχει η ποιότητα,όχι η ποσότητα.Εγώ στα 14 εκατοστά μιά χαρά είμαι,δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. chill out guys να 'ουμμμμ  :rockon:  :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Υπάρχει μηχάνημα που να τον κονταίνει?
Μου παραπονιέται καθε φορά ότι πονάει πίσω το γιαβρί μου!! :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε μάγκες,ας μην γινόμαστε κομπλεξικοί με το μέγεθος,ούτως ή άλλως απ' την στιγμή που την έχεις από 10 εκατοστά και πάνω (και μπορείς να γαμήσεις κανονικά),ποιός ο λόγος να μπάζεις το καυλέτο σου σ' αυτά τα μαραφέτια; Άσε που έχω διαβάσει για την πουτσοτρόμπα ότι μεγαλώνει το λουκάνικο μεν,αλλά όχι εσαεί,για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συνήθως το χρησιμοποιείς πριν το γαμήσι,καραποζεριά δηλαδή. Άμα την έχεις 5 εκατοστά,πάλι,με τρόμπες δεν λύνεται το πρόβλημα,εκεί πας χειρουργείο και γίνεσαι κανονικός ψωλιάγκος. Αλλά απ' τη στιγμή που το 90% + βάλε του αντρικού πληθυσμού τον έχει από 10 εκ. και παραπάνω,το γαμήσι μπορεί να γίνει κανονικότατα.Δεν θεωρώ μαγκιά να θες απεγνωσμένα να κάνεις το παλαμάρι σου 25ποντο,σημασία έχει η ποιότητα,όχι η ποσότητα.Εγώ στα 14 εκατοστά μιά χαρά είμαι,δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. chill out guys να 'ουμμμμ  :rockon:  :grin:
κάποιοι θέλουν να κάθονται στην πολυθρόνα και να αλλάζουν και το κανάλι, μην τους στερείς αυτή τη χαρά.

Επισκέπτης
:kissass:από πάρα πολύ καιρό. Δεν μπαίνω βρε παιδιά εδώ μέσα γιατί βρήκα γκόμενα και την έχω κάθε μέρα στο :knockinb:
Ντούντα είναι ψωλή κι επομένως ντουνταράς είναι αυτός που την έχει μεγάλη. Εγώ δεν είμαι κανένας προικισμένος είμαι στο μέσο όρο  :grin:
Όπως όλοι μας έχουμε πηδήξει διάφορες ιερόδουλες. Φυσικά αυτές γουστάρουν τους πελάτες που τελειώνουν στα γρήγορα κι όχι τους μακρυψώληδες. Τι να γίνει οι κοπέλες πρέπει να βγάζουν γρήγορα κι όσο γίνεται άνετα το μεροκάματο. Άρα ξεκολλήσαμε από εκεί.
Πάντως με όσες είχα κάνει κάποια έντονη πελατειακή σχέση (τις είχα μαρκαλήσει κάμποσες φορές ξοδεύοντας τζάμπα χρήμα αντί να βγάζω γκόμενες) :uglystupid: μου είχαν πει ότι βασικά στο γαμήσι δε μετράει το μέγεθος. Περισσότερο το πώς θα καυλώσει η γυναίκα είναι θέμα τεχνικής, παπατζιλικιού, ερωτόλογα κλπ....
Βέβαια μου είχανε πει ότι δεν εννοούν ντε και καλά να είσαι και μικροτσούτσουνος αλλά κι ο ψωλαράς αν είναι ατζαμής τότε δε θα τον κάνει κέφι.
Για να πάω στο επιστημονικό μέρος αν ψάξετε μέσω Google σε διάφορες ιατρικές σελίδες (όχι του κώλου) που έχουν κάνει στατιστικές ένα ποσοστό γύρω στο 80% τον έχει από 12 έως 17 εκατοστά. Ένα 10% είναι 17+ ενώ περίπου άλλο 10% είναι από εκεί και κάτω. Επομένως μην παραμυθιάζεστε με τύπους όπως ο λευκός μακαρίτης John Holmes που τον είχε 25+
Στο μ*υνάκι τα κύρια όργανα διέγερσης είναι στα μπροστινά βάθη δηλαδή άντε μέχρι τα 4-5 εκατοστά (ρωτήστε γυναικολόγο).
Γενικά οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με μπουτσουνάρια :2funny: άνω των 18-20 εκατοστών διότι το μήκος του πηγαδιού :2funny: κυμαίνεται από 7 έως 17 εκατοστά. Κυρίως το πρόβλημα εστιάζεται στη μήτρα όταν την καρφώνεις από στάσεις που πετυχαίνεται εύκολα (όπως τα 4 = σκυλίσια). Αν βέβαια είναι κουφάλα η γυναίκα και τα έχει βγάλει όλα από μέσα της δηλαδή σάλπιγγες, τρομπέτες και καραμούζες τότε και 30 να τον έχεις τι να καταλάβει LOL....
Μιλώντας για την τωρινή γκόμενα μια σοβαρή κι υπεύθυνη κοπέλα δε θα πολυασχοληθεί με το πόσο τον έχεις. Παρθένα δεν είναι, σίγουρα θαχει δει και μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες. Διακριτικά δεν την έχω ρωτήσει κάτι τέτοιο, όμως για πλάκα τη είπα "Αννούλα να πάω χειρουργείο να τον μακρύνω" και με ρώτησε "είσαι :jerking: ???"
Μετά έριξα ένα γέλιο κι εκεί έληξε το θέμα.
Αφήστε ρε παιδιά το κόμπλεξ με τις μαλακίες. Σκεφθείτε περισσότερο έξυπνα. Όλοι αυτοί που καβαλάνε τα ωραία γκομενάκια είναι πλούσιοι, Μπραντ Πητ και ψωλαράδες???
Βγείτε στο δρόμο και θα δείτε μερικούς χάλιακες που έχουν κάτι γκομενάρες αλλά κι άλλους εμφανίσιμους που καταντήσανε σαβουρογάμηδες. Της αχαμνής ψωλής τα μαλλιά της φταίνε λέει μια παροιμία κι εγώ θα συμπληρώσω ότι του στερημένου σεξουαλικά οι πόντοι του λείπουν. Όσοι καλογαμάνε γκόμενες όμορφες σιγά μην ασχολούνται με τους πόντους...
Όπως είπε κι ένας φίλος πριν τι να τον κάνεις τον 20+ π**τσο αν περάσουν τα χρόνια και δε μπορείς να βατέψεις... :idiot:
Μην κάνετε μαλακίες με το τσουτσούνι σας, αν όντως υπάρχει πρόβλημα μικροφαλλίας ρωτήστε έναν υπεύθυνο ουρολόγο κι όχι επιμηκυντές, ασκήσεις επιμήκυνσης και @@ριες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πατε καλα ρε?

Εδω εγω παρακαλαω να μην μου σηκωνεται..

ξερετε νους υγιεις εν σωματι υγιει ( δεν ξερω ορθογραφια ειμαι σκράμπας)  :2on1: :2on1:

Στο τρολευ να ουμε στα καλα καθουμενα μου γινεται σαν μπανανα και σφυγγει στο τζιν  :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
είσαι ωραίος!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι επειδή το αμπελοφιλοψόφησα πολύ το θέμα (τι άλλο να προσθέσω) :uglystupid: για κοιτάχτε τον παππού μου (ελπίζω να του μοιάσω) :2funny: παρόλο που είναι 80+ ετών κάπως βολεύει :humpleg: ένα νεαρό (και γκαστρωμένο μάλιστα) κοριτσόπουλο εδώ
Μικρούλα την έχει ο παππούλης μου αλλά με τέτοιο κορίτσι στα @@ρια του :rockon:
Διαλέχτε τώρα!
Θέλετε μεγάλη ψωλή ή να πηδάτε :zfuck: μεγάλοι μικρές γκόμενες??? :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
είσαι ωραίος!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι επειδή το αμπελοφιλοψόφησα πολύ το θέμα (τι άλλο να προσθέσω) :uglystupid: για κοιτάχτε τον παππού μου (ελπίζω να του μοιάσω) :2funny: παρόλο που είναι 80+ ετών κάπως βολεύει :humpleg: ένα νεαρό (και γκαστρωμένο μάλιστα) κοριτσόπουλο εδώ
Διαλέχτε τώρα!
To δευτερο , το δευτερο........... :rockon: :rockon:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγκυμονει κινδυνους για την υγεια.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
είσαι ωραίος!
Διαλέχτε τώρα!

Τυπε τσοντα ειναι αυτο που εβαλες. Δεν ειναι πραγματικη ιστορια, ουτε καν επεισοδιο απο τις Οικογενειακες Ιστοριες  :idiot:
Και στην τελικη με δονητη τελειωσε η γκομενα...

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
(Oσο και αν εψαξα δεν βρικα καποιο παρομοιο θεμα)

Τελικα κανουν δουλεια καποιες συσκευες περι επιμηκηνσης πεους,εχει δοκιμασει κανεις να μας πει?τι και πως?

Βασικα εχω τυχη 2 τυπους,αυτο με την τρομπα,(το οποιο νομιζω πρεπει να ειναι κατι πολυ προσωρινο και οχι καλο κ γενικα μαπα)

Και τωρα κατι τελευταιο εν ονοματι jes extenter,το οποιο φαινετε καπως πιο σοβαρο.

Υ.Γ.Παρακαλω μην αρχισετε να τρολλαρετε με εξυπναδες,οποιος γνωριζει και εχει εμπειρια ας την καταθεση.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εχεις μιλήσει  με γιατρό ή απλά το σκεφτεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom