Νέα

Θα αγοράζατε το «εργαλείο» για επιμήκυνση πέους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το παραξενο ειναι που αυτοι που την εχουν μικρη δεν το ξερουν.......γιατι διαβαζουν κατι χαζα αρθρα οτι ο μεσος ορος ειναι 12 εκατοστα και περνουν τα πανω τους.Εγω παντος αν ειχα προβλημα θα τον αγοραζα και μετα θα πηγενα για επιμυκινση.....

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το παραξενο ειναι που αυτοι που την εχουν μικρη δεν το ξερουν.......γιατι διαβαζουν κατι χαζα αρθρα οτι ο μεσος ορος ειναι 12 εκατοστα και περνουν τα πανω τους.Εγω παντος αν ειχα προβλημα θα τον αγοραζα και μετα θα πηγενα για επιμυκινση.....
γιατι υπαρχει ανθρωπος που τον εχει 7 ποντους ? θα τρελαθουμε τωρα ?

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μάγκες, αν δεν σας κάνει το παπούτσι, μακραίνετε το πόδι σας? Συνήθως αλλάζουμε παπούτσι...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ρε μάγκες, αν δεν σας κάνει το παπούτσι, μακραίνετε το πόδι σας? Συνήθως αλλάζουμε παπούτσι...
Παιδια εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι απατες  για να παιρνουν τα λεφτα του κοσμακι. Το ανδρικο μοριο μεγαλωνει μονο με νυστερι!!!!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι απατες  για να παιρνουν τα λεφτα του κοσμακι. Το ανδρικο μοριο μεγαλωνει μονο με νυστερι!!!!!

Δηλαδή όχι μόνο να μακρύνεις το...πόδι, αλλά να το βάλεις και στο...μαχαίρι!!! μπρρρρρρ! :uglystupid:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν φιλε μου αρκετοι..οσο ασρειο και αν σου φαινετε

δεν μου φαινεται αστειο αλλα 7 ποντους ?    ειναι το δαχτυλο …
μηπως εχουνε κανει λαθος ?

το μετρησα ειναι 8.5 ποντους ………. το δαχτυλο εννοω … αμεσως  το μυαλο σου ….

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οι μεγενθυτεs πεουs κανουν δουλεια?εχετε δοκιμασει?
σε λιγο καιρο θελω να τον 20αρισω γι'αυτο ρωταω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1 φίλος ενός γνωστού μου έπαθε χοντρη ζημιά...έσπασαν φλέβες και δεν θυμάμαι πόσες εγχειρήσεις έκανε...δεν παίζουνε με αυτά και δεν πάνε κόντρα στην φύση....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και το κακό ήταν πως δεν μπορούσε να κάνει και μύνηση......

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ναι ομωs στιs τσοντεs υπαρχουν πολλοι με πειραγμενα 'πουλια'.
και δεω επαθαν τιποτα.
αυτοs που λεs μπορει να εκανε καταχρηση.

Επισκέπτης
καυλιαριδες δεν μου κινουν αυτες οι μαλακιες το ενδιαφερον..!το εργαλιο μας γενιθικε ετσι οππος ειναι και ετσι θα πεθανει!αφιστε τις μαλακιεσ γιατι αν μπλεξετε με μεγινθιτες και τετοις παπαριες οταν φθασετε σε μια β ιλικια δε θα μποριτε να πιτσιλισετε!!!και εμεις οι καυλιαριδες πρεεπει παντα να πιτσιλαμε!!!!να μι σταματαμε ποτε να χινουμε το καυτο μας σπερμα!!!!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ναι ομωs στιs τσοντεs υπαρχουν πολλοι με πειραγμενα 'πουλια'.
και δεω επαθαν τιποτα.
αυτοs που λεs μπορει να εκανε καταχρηση.

Και πού ξέρεις ότι είναι πειραγμένα;

Μην ασχολείστε με μαλακίες.Όσο έχετε.Να μεγαλώσει δε γίνεται.Είχαν κάνει μια έρευνα βρήκαν μια μέθοδο με προσθήκη λίπους από άλλο μέρος του σώματος,αλλά δε "δούλεψε"...Ρωτήστε γιατρό να σας πει.Αν έκαναν δουλειά οι μαλακίες που πουλάνε,θα το έδιναν και οι γιατροί και θα είχε μπει και στις λίστες των ταμείων.Ούτε έγκριση από τον ΕΟΦ δεν έχει.Είχε πάρει πριν 2 χρόνια ένας φίλος,και μόλις ρώτησε τον ξαδερφό του που είναι γιατρός,του είπε να το πετάξει αμέσως αν θέλει να συνεχίσει να γαμάει μετα 16cm του!Δεν του έφταναν και ήθελε να τα κάνει 20+!!!Όπως δεν είμαστε όλοι 2,20μ να παίζουμε στο NBA,όπως δεν έχουμε όλοι ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια,έτσι και με το όργανο μας!Πρέπει να διαφέρουμε.Μόνο οι κλονοποιημένοι μπορεί να έχουν ότι χαρακτηριστικά θέλουμε.

Επισκέπτης
Και πού ξέρεις ότι είναι πειραγμένα;

Μην ασχολείστε με μαλακίες.Όσο έχετε.Να μεγαλώσει δε γίνεται.Είχαν κάνει μια έρευνα βρήκαν μια μέθοδο με προσθήκη λίπους από άλλο μέρος του σώματος,αλλά δε "δούλεψε"...Ρωτήστε γιατρό να σας πει.Αν έκαναν δουλειά οι μαλακίες που πουλάνε,θα το έδιναν και οι γιατροί και θα είχε μπει και στις λίστες των ταμείων.Ούτε έγκριση από τον ΕΟΦ δεν έχει.Είχε πάρει πριν 2 χρόνια ένας φίλος,και μόλις ρώτησε τον ξαδερφό του που είναι γιατρός,του είπε να το πετάξει αμέσως αν θέλει να συνεχίσει να γαμάει μετα 16cm του!Δεν του έφταναν και ήθελε να τα κάνει 20+!!!Όπως δεν είμαστε όλοι 2,20μ να παίζουμε στο NBA,όπως δεν έχουμε όλοι ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια,έτσι και με το όργανο μας!Πρέπει να διαφέρουμε.Μόνο οι κλονοποιημένοι μπορεί να έχουν ότι χαρακτηριστικά θέλουμε.
respect!!!!φιλοσοφιμενο!!!!χεχε!!!

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
"What you see is what you get" που λένε και οι Αμερικάνοι. Αυτά που διαφημίζονται είναι πεταμένα λεφτά στην καλύτερη περίπτωση...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Κάτι άσχετο...μέχρι ποια ηλικία μεγαλώνει?

Όσο για μεγενθυτές πέους...είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο...ο Βύντρα στην άμυνα!

Επισκέπτης
Κάτι άσχετο...μέχρι ποια ηλικία μεγαλώνει?

Όσο για μεγενθυτές πέους...είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο...ο Βύντρα στην άμυνα!
αχχαχαχαχαχαχααχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο πιο πολι πιτσιλας τοσο πιο πολι το γιμναζεις το οργανο σου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom