Νέα

Θα αγοράζατε το «εργαλείο» για επιμήκυνση πέους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
το γνωστο ανεκδοτο:...στις βαρκες,χυνει ο προεδρος!!! :2funny:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
980-0255.jpg

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εαν δεν υπαρχει πραγματικο προβλημα με το μεγεθος το μεγαλο πεος ειναι μονο για τις γκομενες και μεγαλος κραχτης.αν εισαι συστηματικος πελατης ομως σε πουτανες τοτε θα σε βλεπουνε σαν το μαυρο προβατο.σε αυτη την περιπτωση ξεχνας και το πρωκτικο.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τελικα ποσο μεγαλο ειναι το μεγαλο  και  ποσο μικρο ειναι το μικρο???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
απο γυναικες εχω ακουστα οτι δεν πεζει και τοσο πολυ μεγαλο ρολο το μεγεθος οσο το παχος...!!!!απο αλλες εχω ακουσει οτι και να εχεις αν ξερεις να το χρησιμοπιεις σωστα η κοπελα θα μεινει ευχαριστημενη..!!!!αυτα ειναι αποψεις...(περι ορξεως...).εγω προσωπικα παλιοτερα ειχα κομπλεξ οτι την εχω μικρη μεχρι που με διεψευσε μια ρουμανιστα 19 χρονων...η οπια δεν με αφηνε να μπω τελειως μεσα....εγω πιστευω οτι στο σεξ παιζουν πολλα πραγματα ρολο για να ευχαριστησεις μια κοπελα....ποτε δεν θα εγοραζα κατι τετιο....!!!

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
τελικα ποσο μεγαλο ειναι το μεγαλο   και   ποσο μικρο ειναι το μικρο???

Το μέσο μέγεθος κατατάσσεται στα 13-16 εκ. μήκος και 8-9 περίμετρο. Υποτίθεται πως η πλειονότητα των αντρών βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία (πάνω από 80%). Γενικά, οποιοδήποτε πέος πάνω των 5 εκ. υποτίθεται πως μπορεί να προκαλέσει οργασμό σε γυναίκα, μια που η κλειτορίδα (κατά μέσο όρο) βρίσκεται σε βάθος 5 εκ.

Αυτά από βιοϊατρική άποψη...στην πράξη άλλη ιστορία...

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
απο γυναικες εχω ακουστα οτι δεν πεζει και τοσο πολυ μεγαλο ρολο το μεγεθος οσο το παχος...!!!!απο αλλες εχω ακουσει οτι και να εχεις αν ξερεις να το χρησιμοπιεις σωστα η κοπελα θα μεινει ευχαριστημενη..!!!!αυτα ειναι αποψεις...(περι ορξεως...).εγω προσωπικα παλιοτερα ειχα κομπλεξ οτι την εχω μικρη μεχρι που με διεψευσε μια ρουμανιστα 19 χρονων...η οπια δεν με αφηνε να μπω τελειως μεσα....εγω πιστευω οτι στο σεξ παιζουν πολλα πραγματα ρολο για να ευχαριστησεις μια κοπελα....ποτε δεν θα εγοραζα κατι τετιο....!!!

Οπως είπε προηγούμενος συναγωνιστής, ένα μέσο μέγεθος κάνει πάντα τη δουλειά του, αρκεί να ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί! Αρα το κάτι παραπάνω μετράει μόνο σαν κράχτης. Αν βέβαια είναι κανείς και ο γαμιάς και με το τεράστιο εργαλείο, τότε...μπορεί να κάνει και καριέρα!

Πάντως ΔΕΝ είναι καλό πάντα να τον έχεις μεγάλο (πάνω από 18 εκ.) γιατί μπορεί να πονάνε οι γυναίκες (ειδικά αν είναι μικροκαμωμένες) και γιατί δύσκολα να δώσει κώλο καμία! Από την άλλη όμως σίγουρα είναι εντυπωσιακό για μια γυναίκα να εχει σαν πρώτη εντυπωση οταν σε δει γυμνο οτι έχεις το παλαμάρι του βαρκάρη... Και μόνο στην ιδεα οτι θα γαμηθεί με κατι τέτοιο θα καυλώσει!

Τέλος, μετράει και η γυναίκα (οι εμπειρίες της, πόσο καυλωμένη/υγρή είναι, σωματότυπος, κλπ). Προσωπικά μου έχει τύχει να πονέσω πουτάνα, αλλά μου έχει τύχει να μου πεί γκόμενα: "δε μεγαλώνει άλλο"; (άσχετη απορία: τελικά ποιά ήταν πιο πουτάνα;)  :-)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
dthanos κατά μέσο όρο στα 7cm όχι στα 5, μην δίνεις ελπίδες σε αυτούς που δεν έχουν :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εδω ισχυει στην κυριολεξια αυτο που λεει ο λαος...
την υπογραφη μας και την πουτσα μας πρεπει να προσεχουμε που τη βαζουμε...!!!

Επισκέπτης
τελικα αγορασε κανεις αυτη την μαλακια?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα το συνιστουσα αυστυηρα σε οσους την εχουν "φιφα" και συναμα γουσταρουν το "fifa2006"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βλακειες ειναι αυτα!το πουλι μας δε πρεπει να το βαζουμε οπου να ναι!αυτα ειναι βλακειες για να βγαζουν λεφτα κατι εξυπνοι απο κατι βλακες!μακρια απο τετοια !!!

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Θυμάμαι από μια έγκυρη έρευνα ιατρικού περιοδικού ότι οι πιο μικροί στατιστικά είναι οι Κορεάτες με μέσο όρο κοντά στα 9 εκ. Και εμείς πάντως δεν πήγαμε πολύ καλά. 13 και κάτι ψιλά μας έβγαζε μέσο όρο... Αν δεν κάνω λάθος οι Γάλλοι είχαν τα πρωτία, αλλά απουσιάζαν οι χώρες της Αφρικής από τα στοιχεία...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σα μεγενθυτής για το πουλί του RoboCop είναι

the fucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχουν μικρά πουλιά αλλά μεγάλα μουνιά. Οπότε μην αγχώνεστε!!!

Και αυτό μπορώ να σας το εξηγήσω. Προσωπικά έχω πάει με γκόμενα που πονούσε πολύ και δεν με άφηνε να τον βάλω όλο και έχω πάει και με γκόμενα που κοιμήθηκε καθώς την γ......α.(Λέμε τώρα!!).

ʼρα κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να το  μεγαλώσεις δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος πειράματα σ' αυτό το σημείο.

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Απ'οτι καταλαβα ολοι τον εχετε μεγαλο απο 20 - 30 εκατ.!!!  :headbang:

Τοτε γιατι ασχολειστε με αυτο το μαρκουτσι.?  :idiot:

Για να υπραρχει, καποιοι το αγοραζουν μαλλον.  :jerking:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημεριζω ?..
οταν βλεπω τετοια ξεραινομαι στο γελιο ( σαν το ? εργαλειο !!!! )
θυμαμαι κατι που ελεγε ο πατερας μου ???.
της αχαμνης ψωλης η τριχες της φταινε ?.. :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα απο την αλλη  γελαμε γελαμε αλλα εγω δεν ξερω καποιων που να μην θελει η εστω να μην ηθελε (πιο μικρος ) να την ειχε πιο μεγαλη εκτος αν εισαι σαν καποιους αραπηδες !!!!!!
και εγω για να πω την αμαρτια μου απο μακρος καλα αλλα  θα ηθελα να ηταν λιγο πιο χοντρη ?.αλλα θα ηθελα να ημουν και ο μπραντ πιτ  θα ηθελα να ημουν και ο νιαρχος και να εχω και κανα νησακι κλπ.κλπ
μηπως εχω προβλημα γιατρε μου ?????

το βασικοτερο πιστευω ειναι ο καθε ενας απο μας να τα εχει βρει με τον εαυτο του ολα τα αλλα ειναι μαλακιες αν εχεις σοβαρο προβλημα πας σε γιατρο ?τελος
και κατι αλλο ?. ερχονται και η κρισιμες ηλικιες ?? φανταζεστε να πατε 50+ και να μην κανη κουκου λογω των ??. εργαλειων ? η καποιος θα σου εγγυηθει  οτι θα ειναι ολα οκ ?
φιλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom