Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οι ιδιοι το παραδεχονται ρεεεε οτι την εκαψαν!

Διαβασε και την προκυρηξη να δεις τι θα πει ΟΡΙΣΜΟΣ της θρασυδειλιας, της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και της ΜΑΛΑΚΙΑΣ

Αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες? Με κανεις τωρα να κανω τον δικηγορο του διαβολου. Κοιτα τι λενε:

"Μέσα σε όλη αυτή τη συνειδησιακή σύγχυση οι άνθρωποι που πυρπόλησαν τη Marfin είτε δεν είδαν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα, (απροσεξία που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, όπως για παράδειγμα στην οργανωμένη νυκτερινή επίθεση στην εθνική τράπεζα στη στοά της Πανεπιστημίου πριν τέσσερα χρόνια είχαν εγκλωβιστεί στην ταράτσα 2-3 άτομα) είτε, ακόμα χειρότερα, τα είδαν αλλά δεν πίστεψαν ότι υπάρχει η πιθανότητα να πεθάνουν από λίγες μολότοφ. Είμαστε πεπεισμένοι χωρίς να γνωρίζουμε τα πρόσωπα, πως αν τους έδινε κάποιος ένα πιστόλι δεν θα πυροβολούσαν εναντίον των υπαλλήλων. Άρα δεν ήθελαν να σκοτώσουν, και ας ακούστηκαν πιθανόν καφρίλες όπως “ας πεθάνουν, τραπεζικοί υπάλληλοι είναι”."

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που αν τα βαλεις να δουλεψουν θα λιποθημησουν απ την κουραση τα τσογλανακια!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εισαι πολυ μαριος τελικα!!!

το κειμενο της προκυρηξης, τι σχεσει εχει με την ασφαλεια ρε βλημα?

Πως εσυ διαβαζεις troktiko εξηγει πολλα ομως  :uglystupid:

το trokiko ειναι της ασφαλειας

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες? Με κανεις τωρα να κανω τον δικηγορο του διαβολου. Κοιτα τι λενε:

"Μέσα σε όλη αυτή τη συνειδησιακή σύγχυση οι άνθρωποι που πυρπόλησαν τη Marfin είτε δεν είδαν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα, (απροσεξία που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, όπως για παράδειγμα στην οργανωμένη νυκτερινή επίθεση στην εθνική τράπεζα στη στοά της Πανεπιστημίου πριν τέσσερα χρόνια είχαν εγκλωβιστεί στην ταράτσα 2-3 άτομα) είτε, ακόμα χειρότερα, τα είδαν αλλά δεν πίστεψαν ότι υπάρχει η πιθανότητα να πεθάνουν από λίγες μολότοφ. Είμαστε πεπεισμένοι χωρίς να γνωρίζουμε τα πρόσωπα, πως αν τους έδινε κάποιος ένα πιστόλι δεν θα πυροβολούσαν εναντίον των υπαλλήλων. Άρα δεν ήθελαν να σκοτώσουν, και ας ακούστηκαν πιθανόν καφρίλες όπως “ας πεθάνουν, τραπεζικοί υπάλληλοι είναι”."
το γεγονος οτι εξεδωσαν προκυρηξη για να αναλαβουν την ευθυνη δε σου λεει τιποτα εσενα ε?Ψαχνεις να βρεις μεσα στις λεξεις μπαςκαι δεις τιποτα διφορουμενο για να καλυφθεις!

ε ρε, εχετε και αποψη.....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το γεγονος οτι εξεδωσαν προκυρηξη για να αναλαβουν την ευθυνη δε σου λεει τιποτα εσενα ε?Ψαχνεις να βρεις μεσα στις λεξεις μπαςκαι δεις τιποτα διφορουμενο για να καλυφθεις!

ε ρε, εχετε και αποψη.....

Ναι δυστυχως για σενα εχουμε δημοκρατια ως εναν βαθμο και εχει ο καθενας την δικη του αποψη. Προφανως εσυ θες να μας επιβαλεις την δικη σου. Ξεχειλιζεις απο δημοκρατικοτητα.... Τεσπα κρατα την ειρωνεια για την οικογενεια σου, εμεις εδω δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να την ανεχομαστε.

Εγω διαβασα στα γρηγορα την προκυρηξη γιατι δεν με ενδιαφερουν κιολας αυτα που λενε οι αντιεξουσιαστες, και δεν ειδα πουθενα αναληψη ευθυνης. Ειπαν μια εκδοχη για αυτο που εγινε. Και μου φαινεται λογικη πιθανοτητα να εγινε κατι σαν αυτο που περιγραφουν.

Επειδη δεν ειμαι αριστερος, ουτε και ακροδεξιος ομως σαν και σενα, ειμαι πιο αντικειμενικος. Και διαβασα την προκυρηξη μονο και μονο επειδη ειπες κατι που δεν ισχυει. Προσπαθησες να μας παραπλανησεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι δυστυχως για σενα εχουμε δημοκρατια ως εναν βαθμο και εχει ο καθενας την δικη του αποψη. Προφανως εσυ θες να μας επιβαλεις την δικη σου. Ξεχειλιζεις απο δημοκρατικοτητα.... Τεσπα κρατα την ειρωνεια για την οικογενεια σου, εμεις εδω δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να την ανεχομαστε.

Εγω διαβασα στα γρηγορα την προκυρηξη γιατι δεν με ενδιαφερουν κιολας αυτα που λενε οι αντιεξουσιαστες, και δεν ειδα πουθενα αναληψη ευθυνης. Ειπαν μια εκδοχη για αυτο που εγινε. Και μου φαινεται λογικη πιθανοτητα να εγινε κατι σαν αυτο που περιγραφουν.
Δυστυχως αυτο που λες εσυ δημοκρατια ειναι ενα μπαχαλο οπου ολοι οι ασχετοι εχουνε γνωμη και αποψη για τα παντα!

Αμα δε μπορεις να με ανεχεσαι "δημοκρατη" μου, να πας αλλου!

Και οταν με το καλο διαβασεις την προκυρηση, και την καταλαβεις, θα δεις οτι και συ εισαι ενας απο αυτους που λενε τη γνωμη τους ΧΩΡΙΣ να γνωριζουν!

περαστικα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δυστυχως αυτο που λες εσυ δημοκρατια ειναι ενα μπαχαλο οπου ολοι οι ασχετοι εχουνε γνωμη και αποψη για τα παντα!

Αμα δε μπορεις να με ανεχεσαι "δημοκρατη" μου, να πας αλλου!

Και οταν με το καλο διαβασεις την προκυρηση, και την καταλαβεις, θα δεις οτι και συ εισαι ενας απο αυτους που λενε τη γνωμη τους ΧΩΡΙΣ να γνωριζουν!

περαστικα

ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ? :jerking:

Τα ελληνικα μου ειναι πολυ καλα και ξερω πολυ καλα τι διαβασα. Δεν περιμενω απο εσενα να ενημερωθω, που ΕΤΡΕΞΕΣ να παραπλανησεις τον κοσμο με τα σχολια σου περι της προκυρηξης. Κανεις οτι και τα ΜΜΕ. Αντι να δινεις τις ειδησεις, κανεις σχολια για να επηρεασεις τους αλλους. Αυτο ειναι κουτοπονηρια.

Εγω δεν ειμαι τσιρακι κανενος κομματος, σε αντιθεση με σενα. Τις ευθυνες για την καταντια μας ψαξτη οταν κοιταζεσαι στον καθρεφτη. :pipa1:

Και εντελως φιλικα  :birdman:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ? :jerking:

Τα ελληνικα μου ειναι πολυ καλα και ξερω πολυ καλα τι διαβασα. Δεν περιμενω απο εσενα να ενημερωθω, που ΕΤΡΕΞΕΣ να παραπλανησεις τον κοσμο με τα σχολια σου περι της προκυρηξης. Κανεις οτι και τα ΜΜΕ. Αντι να δινεις τις ειδησεις, κανεις σχολια για να επηρεασεις τους αλλους. Αυτο ειναι κουτοπονηρια.

Εγω δεν ειμαι τσιρακι κανενος κομματος, σε αντιθεση με σενα. Τις ευθυνες για την καταντια μας ψαξτη οταν κοιταζεσαι στον καθρεφτη. :pipa1:

Και εντελως φιλικα  :birdman:
ελα ρε, αδεκαστε κριτη!

ποιανου κομματος ειμαι τσιρακι? για πες να γελασουμε!

Δυστυχως, εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΙ και αρα ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εκφερουν αποψη, ορισμενοι ειναι και ΗΛΙΘΙΟΙ!

Φιλικα,σαλτα και κικιρικου, ευχη ειναι!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πολλες συμπτωσεις ξαφνικα...καινε τραπεζα του βγενοπουλου ενω εχει κανει καταγγελιες για υπουργους....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε, αδεκαστε κριτη!

ποιανου κομματος ειμαι τσιρακι? για πες να γελασουμε!

Δυστυχως, εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΙ και αρα ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εκφερουν αποψη, ορισμενοι ειναι και ΗΛΙΘΙΟΙ!

Φιλικα,σαλτα και κικιρικου, ευχη ειναι!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ σε αντιθεση με σενα...

Και για να μην σου γαμησω το μ***ι που σε πεταγε προσεξε τις εκφρασεις σου.
ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι ο πατερας σου που νομιζει πως εισαι δικο του παιδι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πολλες συμπτωσεις ξαφνικα...καινε τραπεζα του βγενοπουλου ενω εχει κανει καταγγελιες για υπουργους....

Πριν απο λιγες μερες και εγω το τονισα αυτο....

Αλλα μερικοι εδω μεσα βλεπουν μονο αριστερα και δεξια. Και οταν μιλαμε για συνωμοτικα πραγματα ειρωνευονται...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Του Βγενοπουλου του εκαψαν την τραπεζα αφου ειχε κραξει ποσες φορες τους πολιτικους μας, και ο μεμος κυνηγαει πεταλουδες (αριστερους) με την αποχη....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Memosan με ειδες ποτε να αρπαζομαι με τους αντιεξουσιαστες εδω μεσα? Διαφωνω μαζι τους, αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ μεσα απο προσβολες και ειρωνειες. Γι'αυτο ειναι πολυ καλυτεροι απο σενα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι φασισμος ε?

οκ οτι πεις δημοκρατη της πουτσας!

Συνεχισε να αυνανιζεσαι τωρα, και σορρυ που σε αναγκασα να χρησιμοποιησεις και τα 2 σου χερια...

Ασε τον κοσμο να διαβασει την προκυρηξη οποιος θελει, και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. Ποιος εισαι εσυ που θα μας αφαιρεσεις το δικαιωμα να εχουμε δικη μας κριση και αποψη?

ΝΑΙ μεν στην προκυρηξη λενε τις συνηθισμενες τους αρλουμπες, αλλα ασε τον κοσμο να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.

Το να προσβαλεις οποιον διαφωνει μαζι σου ειναι φασισμος.

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
βλεπω αυριο πολυ ξυλο απο χρυσαυγουλιδη....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
βλεπω αυριο πολυ ξυλο απο χρυσαυγουλιδη....

Ας πανε να δειρουν και τους ανθρωπους που διαμαρτυρονται γιατι αντιμετωπιζουν προβλημα επιβιωσης. Αλλα φυσικα οι ψηφοθηρες του ΛΑΟΣ χεστηκαν για τον απλο κοσμο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παλι μολοτοφ και ξυλο με τα ματ, παλι λαμπογυαλο το κεντρο, ουδεις θα ασχοληθει με την διαδηλωση, κατα τα αλλα τα βαζουν με την εξουσια...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
παλι μολοτοφ και ξυλο με τα ματ, παλι λαμπογυαλο το κεντρο, ουδεις θα ασχοληθει με την διαδηλωση, κατα τα αλλα τα βαζουν με την εξουσια...

ρε φιλε εδω τα καναλια δεν επαιξαν το βιντεο που ειναι ο κοσμος και φωναζει "κλεφτες-κλεφτες" μπροστα στην βουλη...
ΜΜΕ πληρως κατευθυνομενα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε φιλε εδω τα καναλια δεν επαιξαν το βιντεο που ειναι ο κοσμος και φωναζει "κλεφτες-κλεφτες" μπροστα στην βουλη...
ΜΜΕ πληρως κατευθυνομενα
δεν επαιξαν και το ''καψτε τους καψτε τους''

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom