madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν επαιξαν και το ''καψτε τους καψτε τους''
Το οποιο απο οτι εμαθα οντως ειπωθηκε ε? Ξεφτιλα....
δεν επαιξαν και το ''καψτε τους καψτε τους''
Μέμο, Αιγέα, μην ασχολείστε...Πρόκειται περί μεγάλου φρούτου...
Επί του θέματος, η Μαρφίν έβγαλε σήμερα στον τύπο ολοσέλιδη καταχώρηση που δίνει αναλυτικές απαντήσεις στους κρετίνους και στα παπαγαλάκια δήθεν εργαζόμενους της μαρφίν και στις ανώνυμες καταγγελίες και θεωρίες συνομωσίας...
Ωστόσο, είναι ενδεικτικό των μηχανισμών προπαγάνδας του αντιεξουσιαστικού παρακράτους πώς παρουσίασαν το γεγονός...
Αρχικά είπαν ότι δεν υπάρχουν νεκροί μην και φύγει κανείς από την πορεία...
Όταν επιβεβαιώθηκε, άρχισαν τα περί απεργοσπαστών, τα περί ελλιπών μέτρων πυρασφάλειας, περί εργατικού ατυχήματος, περί εγκλήματος της εργοδοσίας, περί παράπλευρων απωλειών...
Όταν είδαν ότι ούτε αυτά έπιαναν, άρχισαν τις φήμες περί προβοκατόρων της ασφάλειας, περί χρυσαυγιτών και άλλα απίθανα, όπως στην περίπτωση του αφγανού που μέχρι και μαϊμού προκήρυξη εθνικοσοσιαλιστών είχαν βγάλει μέχρι που βγήκαν στον αέρα οι συνομιλίες των μαζιώτηδων...
Βέβαια, ξέρουν καλά ότι απευθύνονται σε κρετίνους...
Και θα προσεχεις τις εκφρασεις σου προς το προσωπο μου. Το καταλαβες αυτο?
Ειπώθηκαν όλα αυτά? - και αν ναι, τα παίρνεις στα σοβαρά? Εντάξει το ΚΚΕ σε τέτοια γεγονότα βλέπει προβοκάτσια και πράκτορες μια ζωή - τους πιστεύεις? Εγώ πάλι όχι... οι γνωστοί τύποι της διπλανής πόρτας είναι ρε str8 - ΔΥ, αγιογράφοι, υπάλληλοι σε ταβέρνα κλπ.Αρχικά είπαν ότι δεν υπάρχουν νεκροί μην και φύγει κανείς από την πορεία...
Όταν επιβεβαιώθηκε, άρχισαν τα περί απεργοσπαστών, τα περί ελλιπών μέτρων πυρασφάλειας, περί εργατικού ατυχήματος, περί εγκλήματος της εργοδοσίας, περί παράπλευρων απωλειών...
Όταν είδαν ότι ούτε αυτά έπιαναν, άρχισαν τις φήμες περί προβοκατόρων της ασφάλειας, περί χρυσαυγιτών και άλλα απίθανα, όπως στην περίπτωση του αφγανού που μέχρι και μαϊμού προκήρυξη εθνικοσοσιαλιστών είχαν βγάλει μέχρι που βγήκαν στον αέρα οι συνομιλίες των μαζιώτηδων...
Φυσικα εσυ και οι φιλοι τα ξερετε ολα, ενω ολοι οι υπολοιποι ειναι κρετινοι και τρωνε κουτοχορτο...
Ποσο εισαι?
Και φυσικα θελετε να μας επιβαλλετε με το ζορι τις αποψεις σας, επειδη ειστε "γνησιοι δημοκρατες".. :S
Αν καποιος εινβαι κρετινος εδω μεσα ειναι οποιος νομιζει πως θα μας επιβαλει την γνωμη του.
Για οσα αναφερεις εγω προσωπικα εχω τοποθετηθει ηδη. Για μενα ειστε τα ιδια σκατα με τους αντιεξουσιαστες.
Και θα προσεχεις τις εκφρασεις σου προς το προσωπο μου. Το καταλαβες αυτο? [size=12pt]Κρετινο να πεις τον πατερα σου, οχι ανθρωπους που δεν γνωριζεις καν επειδη κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο.
ΥΓ: Εγω ξερω αυτα που βλεπω, και με τοσα βιντεο που δειχνουν κουκουλοφορους να βγαινουν απο κλουβες των ΜΑΤ, κουκουλοφορους με λοστους να πιανουν κουβεντουλα στα στενα με ενστολους κτλ, τι θες να υποθεσω? Αντιθετως δεν ειδα κανεναν απο εσας να δινει μια λογικη εξηγηση....[/size]
Ειπώθηκαν όλα αυτά? - και αν ναι, τα παίρνεις στα σοβαρά? Εντάξει το ΚΚΕ σε τέτοια γεγονότα βλέπει προβοκάτσια και πράκτορες μια ζωή - τους πιστεύεις? Εγώ πάλι όχι... οι γνωστοί τύποι της διπλανής πόρτας είναι ρε str8 - ΔΥ, αγιογράφοι, υπάλληλοι σε ταβέρνα κλπ.
Ασφαλώς και δεν τα παίρνω στα σοβαρά ρε Πριστίν...Νόμιζα ότι ήταν σαφές.
Απλά δείχνω πώς λειτουργούν διάφοροι μηχανισμοί παραπληροφόρησης και απ' ό,τι φαίνεται, δυστυχώς έχουν πιστό ακροατήριο...
Περιμενω τα επιχειρηματα σας αν εχετε, για το υλικο που κυκλοφορει στο ιντερνετ. Οταν μου εξηγησετε τι ακριβως γινεται στα βιντεο αυτα, και παρουσιασετε σοβαρα επιχειρηματα, ευχαριστως να το συζητησουμε.
Εγω δεν διαβαζω ριζοσπαστη, αλλα ουτε και ακροδεξιες εφημεριδες σαν και σας. Εμπιστευομαι αυτο που βλεπω.
Αυτο που κανενας εδω μεσα ποτε δεν θελησε να σχολιασει. Αντιθετως μονο ειρωνεια και προσβολες σε οποιον λεει την γνωμη του. Αλλα απο ανθρωπους που αποκαλουν κωλοπαιδα ανηλικους που εκτελεστηκαν απο αστυνομικους "Ραμπο" τι να περιμενει κανεις.
βεβαιως και εχουν εξηγηθει!
δες μερικες σελιδες πιο πισω!
αλλα κατανοω πως αμα δε το πει η Μενεγακη, δεν υπαρχει περιπτωση να το πιστεψεις...
αυτοπροσδιοριζονται τυπε μου...Το δυστύχημα με τυπακους σαν εσένα είναι ότι για κάποιο ακατανόητο λόγο νομίζουν ότι είναι αντικειμενικοί...
Αρκετά όμως ασχολήθηκα...
Το δυστύχημα με τυπακους σαν εσένα είναι ότι για κάποιο ακατανόητο λόγο νομίζουν ότι είναι αντικειμενικοί...
Αρκετά όμως ασχολήθηκα...
αυτοπροσδιοριζονται τυπε μου...
παντου πιανει αυτη η μαλακια.... ;)
Το δυστυχημα με τετοια ζωα σαν και σενα ειναι πως δεν εβαζε καποτα ο πατερας τους.
ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ......
Οταν δειτε πως λειτουργουν αλλες κοινωνιες, θα καταλαβετε τι κανουμε λαθος στην Ελλαδα.
αυτοπροσδιοριζονται τυπε μου...
παντου πιανει αυτη η μαλακια.... ;)
Ρε καμμένε, ποιοι είμαστε "εμείς" που μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα;
Εννοείς ότι υπάρχει επίσημο παρακράτος μέσα στην αστυνομία - ότι κάνει προβοκάτσιες για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα προβλήματα κλπ?Τις μαλακιες σας, να τις πειτε στις χιλιαδες των διαδηλωτων που θα βγουν στους δρομους. Σημασια εχει το τι θελει αυτος ο κοσμος. Οχι το τι θελει το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, ο Συριζα κτλ....
σου ειπα και πριν, αμα δε γνωριζεις κατι, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις αποψη! και συ το θεωρησες φασιστικο καθως εισαι παιδι της ελευθερης διακινησης μαλακιων απο τον καθε παπαροφιλοσοφο πουλημενο πρακτορα που με τα δηθεν και τα ισως θελει να πεισει για τις αποψεις του....ΟΚ μας ειπατε πως ειναι με κουκουλα για να κανουν συλληψεις κουκουλοφορων.
Οι αλλοι με τους λοστους σε ενα στενο που εχουν πιασει κουβεντα με ενστολους τι ειναι? Η τους εχουν τους λοστους σαν μερος της μεταμφιεσης σε αναρχικους?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΚΙ. Να σε χαιρονται για την ανατροφη σου, την εξυπναδα σου, και το αισθημα δημοκρατιας που σε διακατεχει.
εσυ κι εγω μαην Χενεραλ...Ρε καμμένε, ποιοι είμαστε "εμείς" που μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα;