Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τα καλοπαιδα ολα λειπουν αποψε.....κοιμουνται νωρις, εχουν δουλεια αυριο....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εσυ κι εγω μαην Χενεραλ...

Δύσκολοι καιροί για μας τους καμαράντεν, μαην Φύρερ...

Εγω εδω μεσα εχω σκοτωθει με διαφορους αριστερους για το θεμα των λαθρομεταναστων πχ, αλλα το να στοχοποιειτε μια ομαδα ανθρωπων επειδη εχουν καποιες αποψεις πολιτικες ειναι χουντικες μεθοδοι. ΟΛΟΙ εχουν το δικαιωμα της αποψης τους.

Το παιζετε και καλα ανωτεροι, οταν το μονο που κανετε ειναι να κυνηγατε πεταλουδιτσες(αριστερους) γιατι διαφωνειτε μαζι τους....

Ναι, ναι...
Είσαι μεγάλος ανθρωπιστής, με σφαιρική αντίληψη και αντικειμενική κρίση που δεν χαρίζει κάστανα, θέτει το δάχτυλο επί των τύπο των ήλων και θέλει πάντα το μαχαίρι να φτάνει στο κόκκαλο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εννοείς ότι υπάρχει επίσημο παρακράτος μέσα στην αστυνομία - ότι κάνει προβοκάτσιες για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα προβλήματα κλπ?

Τον κοσμο τον αποπροσανατολιζουν με τα ναρκωτικα, και την χαμηλης ποιοτητας διασκεδαση κτλ...
Εγω προσωπικα πιστευω πως η κοινωνια μας ειναι τοσο πολυ βρωμικη, και πως οι πολιτικοι ειναι τοσο αδιστακτοι, που θα χρησιμοποιησουν οποιοδηποτε μεσο για να κρατηθουν στην εξουσια.

Αυτο που αναφερεις ειναι ενα ενδεχομενο. Οπως επισης ειναι ενδεχομενο κατι ηλιθια παιδακια να εβαλαν φωτια στην τραπεζα γιατι το θεωρησαν παιχνιδι. Ισως το φτωχο τους μυαλο δεν εφτανε να σκεφτει πως ετσι ισως πεθαιναν ανθρωποι.

Απο την αλλη η δολοφονια 4 ανθρωπων τραβηξε καπως την δημοσιοτητα μακρια απο την πορεια και τις διαμαρτυριες του κοσμου. Και σιγουρα αυτο δεν ευνοησε την αριστερα.

Επισης αρνουμαι να δεχτω πως οποιοσδηποτε εβαλε την φωτια στην τραπεζα ηθελε ανθρωπινα θυματα. Δεν θελω να το πιστεψω. Θελω να πιστευω πως απλα ηθελα να καψουν μια τραπεζα. ΟΣο για το "καψτε τους" εξαιρετικα λυπηρο και απανθρωπο, αλλα οταν μια κοινωνια φτανει να βγαινει στον δρομο και να λειτουργει σαν οχλος, τι αλλο περιμενατε? Ειναι τυπικη συμπεριφορα....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τον κοσμο τον αποπροσανατολιζουν με τα ναρκωτικα, και την χαμηλης ποιοτητας διασκεδαση κτλ...
................................................
Ξεκινάς κουβέντα που μπορεί να τελειώσει το 15Αύγουστο - υπήρχε κάποτε ένα νήμα "Η κοινωνία εξελίσσεται μέσα από αντιθέσεις". Κάντο copy & paste εκεί για να το πιάσουμε από αύριο. :rolleyes:

Άντε καλό ξημέρωμα σε όλους - έπρεπε να είμαι οριζόντιος από την ανακοίνωση της Playmate 2010. :boobies:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σου ειπα και πριν, αμα δε γνωριζεις κατι, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις αποψη! και συ το θεωρησες φασιστικο καθως εισαι παιδι της ελευθερης διακινησης μαλακιων απο τον καθε παπαροφιλοσοφο πουλημενο πρακτορα που με τα δηθεν και τα ισως θελει να πεισει για τις αποψεις του....

Η αστυνομια, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΟΚΛΗΡΑ, ειτε στην Ελλαδα, ή στο εξωτερικο, χρησιμοποιει μεταμφιεμενους (undercover που λενε στο hollywood) μπατσους για να παρεισφυουν μεσα σε πορειες, εγκληματικες δραστηριοτητες κλπ, ΩΣΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ να μαθαινει πληροφοριες και να φακελωνει ατομα σχετικα με τα εγκληματα αυτα...

Αν εσυ πιστευεις οτι ενας μπατσος θα ηταν πιο πειστικος ως αναρχικος αν κυκλοφορουσε με στολη και γκλοπ, οκ, παω πασο...

Τα περι ανατροφης στα επιστρεφω γιατι εγω και πιο μορφωμενος και πιο ευγενικος ειμαι απο σενα! Εσυ εισαι ενα μηδενικο που νομιζεις οτι ειναι δημοκρατια να λες την καθε παπαρια που σου κατεβαινει στην κουτρα, και κλαψομουνιαζεις κιολλας αμα σε βαζουν στη θεση σου!

Ωχου ρε ανεκδιηγητε τι μας λες τωρα? Τα ξερουμε αυτα. Ειπα εγω πουθενα οτι δεν υπαρχουν αστυνομικοι με πολιτικα για ευνοητους λογους?
Κατι αληταραδες που δουλευουν στην ασφαλεια τους εχεις δει ομως?
Καλα εσυ πιστευε πως εισαι πιο εξυπνος,πιο μορφωμενος κτλ........του τρελλου του λενε παντα ναι...
Ενα πες μας μονο: Για ποιο λογο προσβαλεις αυτους που διαφωνουν μαζι σου? Σου χαλανε την προωθηση των δημοκρατικοτατων αρχων τις οποιες ενστερνιζεσαι?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκινάς κουβέντα που μπορεί να τελειώσει το 15Αύγουστο - υπήρχε κάποτε ένα νήμα "Η κοινωνία εξελίσσεται μέσα από αντιθέσεις". Κάντο copy & paste εκεί για να το πιάσουμε από αύριο. :rolleyes:

Άντε καλό ξημέρωμα σε όλους - έπρεπε να είμαι οριζόντιος από την ανακοίνωση της Playmate 2010. :boobies:

Δεν σχολιασες τα υπολοιπα. Σε αντιθεση με τους κολλημενους εγω μιλαω για πιθανοτητες και ενδεχομενα. Δεν ειμαι απολυτος.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωχου ρε ανεκδιηγητε τι μας λες τωρα? Τα ξερουμε αυτα. Ειπα εγω πουθενα οτι δεν υπαρχουν αστυνομικοι με πολιτικα για ευνοητους λογους?
Κατι αληταραδες που δουλευουν στην ασφαλεια τους εχεις δει ομως?
Καλα εσυ πιστευε πως εισαι πιο εξυπνος,πιο μορφωμενος κτλ........του τρελλου του λενε παντα ναι...
Ενα πες μας μονο: Για ποιο λογο προσβαλεις αυτους που διαφωνουν μαζι σου? Σου χαλανε την προωθηση των δημοκρατικοτατων αρχων τις οποιες ενστερνιζεσαι?
δυστυχως με ανθρωπους που βλεπουν αλλα δεν καταννοουν δεν ειναι δυνατο να συννενοηθεις....

ψαξτο λιγο παντως, μπορει ναναι καποιο απωθημενο απο το παρελθον που εχει παραμεινει ο εγκεφαλος σου ανεξελικτος...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Memosan ευγενικος ειμαι με αυτους που κανουν διαλογο μαζι μου χωρις ειρωνεια και προσβολες. Την καραμελα περι ανωτεροτητας βγαλτην απο το στομα και βαλτην στον κωλο σου. Οποιος δεν μου μιλαει καλα για τα δικα μου κριτηρια θα του μιλαω οπως γουσταρω. Αυτο να το εχουν στο μυαλο τους ολοι οι ενδιαφερομενοι.

Σιγουρα επειδη εισαι τοσο μορφωμενος και καλλιεργημενος, για να γαμησεις ξενιτευεσαι....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σιγουρα επειδη εισαι τοσο μορφωμενος και καλλιεργημενος, για να γαμησεις ξενιτευεσαι....
Ακριβως!

Το να γαμαω μπαζα σε μια χωρα με μαλακες σαν εσενα, ειναι παρακμη!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δυστυχως με ανθρωπους που βλεπουν αλλα δεν καταννοουν δεν ειναι δυνατο να συννενοηθεις....

ψαξτο λιγο παντως, μπορει ναναι καποιο απωθημενο απο το παρελθον που εχει παραμεινει ο εγκεφαλος σου ανεξελικτος...

Απωθημενα εχουν οι συντηρητικοι ανθρωποι σαν και σενα. Που κρινουν ανθρωπους απο ενα τατουαζ, απο το μακρυ μαλλι, το απεριποιητο λουκ ή τις αποψεις τους. Στο εξωτερικο δεν σε στραβοκοιταζει ο βλαχομπατσος επειδη εχεις μακρυ μαλλι, επειδη εχεις τατουαζ, επειδη εισαι μοικανι κτλ. Ασχολουνται με την ουσια. Αν εισαι νομοταγης δεν σε πειραζει κανεις. Οπως και να εισαι εμφανισιακα.

Εσυ φροντισε να μην αλλαξει ποτε τιποτα στην τελεια κοινωνια μας...σαν συντηρητικος που εισαι....

Για τον κοσμο στο εξωτερικο ερχονται εξελιξεις σαν φυσικο επακολουθο της δυσαρεσκειας του κοσμου. Δεν το λενε γιατι ειναι φαν του ΚΚΕ, αλλα γιατι τα βλεπουν πιο αντικειμενικα τα πραγματα, χωρις τα γυαλια των προσωπικων πολιτικων αποψεων.
Πιο πολυ εμπιστευομαι την γνωμη ενος ξενου που ειναι αντικειμενικος, παρα την δικη σας. Ειστε φανατικοι μεχρι το κοκκαλο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβως!

Το να γαμαω μπαζα σε μια χωρα με μαλακες σαν εσενα, ειναι παρακμη!

Εγω δεν γαμαω μπαζα, εχω γαμησει και πολυ ωραιες γυναικες, και δεν ζω καν στην Ελλαδα. Ουτε τραβιεμαι με ελληνιδα. Αλλα δεν φευγω απο ελλαδα για να ριξω πουτσακο και να ξαναγυρισω....

Παντα επιλεκτικα απαντας....γιατι αραγε :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Απωθημενα εχουν οι συντηρητικοι ανθρωποι σαν και σενα. Που κρινουν ανθρωπους απο ενα τατουαζ, απο το μακρυ μαλλι, το απεριποιητο λουκ ή τις αποψεις τους. Στο εξωτερικο δεν σε στραβοκοιταζει ο βλαχομπατσος επειδη εχεις μακρυ μαλλι, επειδη εχεις τατουαζ, επειδη εισαι μοικανι κτλ. Ασχολουνται με την ουσια. Αν εισαι νομοταγης δεν σε πειραζει κανεις. Οπως και να εισαι εμφανισιακα.
Αγγλια εχεις παει?

ολα αυτα καλα, αλλα και οι καμερες καμερες!

οπως και οι πυροβολισμοι υποπτων που δε σταματησαν για ελεγχο....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω δεν γαμαω μπαζα, εχω γαμησει και πολυ ωραιες γυναικες, και δεν ζω καν στην Ελλαδα. Ουτε τραβιεμαι με ελληνιδα. Αλλα δεν φευγω απο ελλαδα για να ριξω πουτσακο και να ξαναγυρισω....

Παντα επιλεκτικα απαντας....γιατι αραγε :think:
στα αλλα θρεντ αλλιως ταλεγες παντως, εισαι και συ αποφοιτος της ανωτατης πορνοπαπικης κωλοτουμπιακης?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αγγλια εχεις παει?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!

Συγκρινεις τον ελληνα αστυνομικο με τον ξενο? Πλακα κανεις ε? Καμια σχεση σε επαγγελματισμο.

ψαχνω ενα βιντεο, για να δεις οτι τον κοσμο εδω δεν τον απομακρυνουν απο εναν χωρο με δικαιολογια την εξακριβωση και αλλες τετοιες πιπες...κατσε να το βρω...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
στα αλλα θρεντ αλλιως ταλεγες παντως, εισαι και συ αποφοιτος της ανωτατης πορνοπαπικης κωλοτουμπιακης?

Οχι ειμαι λατρης του γυναικειου φυλου, και ξερω να ξεχωριζω το καλο απο τα σκαρτα. Επισης βλεπω τις ευκαιριες οπου υπαρχουν...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Είσαι μεγάλος ανθρωπιστής, με σφαιρική αντίληψη και αντικειμενική κρίση που δεν χαρίζει κάστανα, θέτει το δάχτυλο επί των τύπο των ήλων και θέλει πάντα το μαχαίρι να φτάνει στο κόκκαλο...

Εσυ εισαι απλα  :jerking: :jerking: :jerking:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οχι ειμαι λατρης του γυναικειου φυλου, και ξερω να ξεχωριζω το καλο απο τα σκαρτα. Επισης βλεπω τις ευκαιριες οπου υπαρχουν...
τους αλλους που κανουν τα ιδια, μια χαρα τους κατηγορεις ομως!!!

αντε χασου ρε φασιστα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αγγλια εχεις παει?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....ΔΕΣ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ :jerking:   ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ....

Το ΗΒ ειναι 100 χρονια μπροστα απο εμας, για λογους που θελω σελιδες για να αναλυσω!
Η νοοτροπια του Ελληνα ηταν η νοοτροπια που ειχε ο Αγγλος πριν τον Β ΠΠ. Ομως ορισμενα πραγματα μετα τον πολεμο επαψαν να ειναι κοινωνικα αποδεκτα, και περιοριστηκαν.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom