Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τους αλλους που κανουν τα ιδια, μια χαρα τους κατηγορεις ομως!!!

αντε χασου ρε φασιστα

Φασιστας ειναι ο πολιτικος που εκανε μηνυση σε ηθοποιο επειδη σχολιασε τους βουλευτες... Αυτο ειναι λογοκρισια. Φασιστας εισαι εσυ που ειρωνευεσαι την αποψη του αλλου.

Στην Αγγλια τους γιουχαρουν σε εκπομπη με κοινο και δεν μιλανε καθολου οι βουλευτες, ειπες κατι για δημοκρατια?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....ΔΕΣ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ :jerking:  ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ....

Το ΗΒ ειναι 100 χρονια μπροστα απο εμας, για λογους που θελω σελιδες για να αναλυσω!
Η νοοτροπια του Ελληνα ηταν η νοοτροπια που ειχε ο Αγγλος πριν τον Β ΠΠ. Ομως ορισμενα πραγματα μετα τον πολεμο επαψαν να ειναι κοινωνικα αποδεκτα, και περιοριστηκαν.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Φασιστας ειναι ο πολιτικος που εκανε μηνυση σε ηθοποιο επειδη σχολιασε τους βουλευτες... Αυτο ειναι λογοκρισια. Φασιστας εισαι εσυ που ειρωνευεσαι την αποψη του αλλου.

Στην Αγγλια τους γιουχαρουν σε εκπομπη με κοινο και δεν μιλανε καθολου οι βουλευτες, ειπες κατι για δημοκρατια?
φασιστας εισαι εσυ που προσπαθεις ντε και καλα να περασεις αυτο που νομιζεις ασχετα του οτι δε στεκει!

Οι δημοκρατες Αγγλοι δεν ειναι αυτοι που ειναι πρωτοι μαζι με τα αμερικανακια σε οτι πολεμο γινεται? Μεχρι και πολεμο για τη δημοκρατια κανουνε!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φασιστας εισαι εσυ που προσπαθεις ντε και καλα να περασεις αυτο που νομιζεις ασχετα του οτι δε στεκει!

Οι δημοκρατες Αγγλοι δεν ειναι αυτοι που ειναι πρωτοι μαζι με τα αμερικανακια σε οτι πολεμο γινεται? Μεχρι και πολεμο για τη δημοκρατια κανουνε!

Ελα να δεις πως ζει ο κοσμος εδω, ελα να δεις τι ευκαιριες εχει ενας ανθρωπος εργατικος και μορφωμενος κτλ...
και μετα πες μας για δημοκρατια. Εσυ προφανως μιλας για δημοκρατια των ΜΜΕ, εγω μιλαω για την δημοκρατια της ζωης....και των ευκαιριων.

Εγω μιλαω για ενδεχομενα και πιθανοτητες. Εξεταζω καθε περιπτωση χωρις να αποκλειω τιποτα.
Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε απολυτοι. Ποιος ειναι ο φασιστας επομενως?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ελα να δεις πως ζει ο κοσμος εδω, ελα να δεις τι ευκαιριες εχει ενας ανθρωπος εργατικος και μορφωμενος κτλ...
και μετα πες μας για δημοκρατια. Εσυ προφανως μιλας για δημοκρατια των ΜΜΕ, εγω μιλαω για την δημοκρατια της ζωης....και των ευκαιριων.

Εγω μιλαω για ενδεχομενα και πιθανοτητες. Εξεταζω καθε περιπτωση χωρις να αποκλειω τιποτα.
Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε απολυτοι. Ποιος ειναι ο φασιστας επομενως?
εκει δεν εχει ουτε ΚΚΕ ουτε Συριζα!

αρα καλα κανουμε και ειμαστε απολυτοι!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αφου πιστευεις πως στην ελλαδα εχουμε περισσοτερες ελευθεριες, βγες και κανε κατι τετοιο αν εχεις αντερα....
Εγω δεν θα το εκανα.
καθε μερα περνανε τυποι με ντουντουκες και πουλανε φρουτα, δε τους πιανει κανεις παντως....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εκει δεν εχει ουτε ΚΚΕ ουτε Συριζα!

αρα καλα κανουμε και ειμαστε απολυτοι!

Εξαλειψτε την ανασφαλιστη εργασια, δωστε σοβαρους μισθους, βελτιωστε το κρατος και την ποιοτητα ζωης κτλ, και τα αριστερα κομματα θα βγουν εκτος βουλης. Τωρα υπαρχουν για να φωναζουν....και μονο...αυτο ειναι που δεν καταλαβαινετε.

Επισης εδω δεν ψηφιζει ο κοσμος ακροδεξιους...το φαινομενο ειναι μειωμενο (1.9%).

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καθε μερα περνανε τυποι με ντουντουκες και πουλανε φρουτα, δε τους πιανει κανεις παντως....

Ασε ρε μεγαλε δεν καταλαβαινεις....? Ξερεις πολυ καλα τι εκανε ο ανθρωπος στο βιντεο! Ασκησε τα νομιμα δικαιωματα του σαν πολιτης, στον επακρο, χωρις να τον πειραξει κανεις. Μην κανεις τον μαλακα. Ξερεις πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. Ουτε "παμε στο τμημα για εξακριβωση", ουτε ΜΑΤ, ουτε τιποτα...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εξαλειψτε την ανασφαλιστη εργασια, δωστε σοβαρους μισθους, βελτιωστε το κρατος και την ποιοτητα ζωης κτλ, και τα αριστερα κομματα θα βγουν εκτος βουλης. Τωρα υπαρχουν για να φωναζουν....και μονο...αυτο ειναι που δεν καταλαβαινετε.

Επισης εδω δεν ψηφιζει ο κοσμος ακροδεξιους...το φαινομενο ειναι μειωμενο (1.9%).
Σόρυ κίολας που παρεμβαίνω... αλλα ρε φίλε και οι αριστεροί για αυτα που λές φωνάζουν... :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σόρυ κίολας που παρεμβαίνω... αλλα ρε φίλε και οι αριστεροί για αυτα που λές φωνάζουν... :think:

Αυτα ειναι θεματα κοινωνικης δικαιοσυνης, και κακως εχουν γινει πεδιο πολιτικης αντιπαραθεσης. Ειναι το ζητουμενο για ολους τους εργαζομενους, χωρις αυτο να τους κανει αριστερους!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Δεν ξερεις αγγλικα και δεν καταλαβαινεις τι λεει ε? Ε δεν πειραζει, ξερεις ρωσικα...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ασε ρε μεγαλε δεν καταλαβαινεις....? Ξερεις πολυ καλα τι εκανε ο ανθρωπος στο βιντεο! Ασκησε τα νομιμα δικαιωματα του σαν πολιτης, στον επακρο, χωρις να τον πειραξει κανεις. Μην κανεις τον μαλακα. Ξερεις πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. Ουτε "παμε στο τμημα για εξακριβωση", ουτε ΜΑΤ, ουτε τιποτα...
ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ -10 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΗΚΟΥΝ.
warnmute.gif
 Σε[/URL] εχουμε παρακαλέσει 100 φορές για τα μόνιμα κεφαλαία.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τον κοσμο τον αποπροσανατολιζουν με τα ναρκωτικα, και την χαμηλης ποιοτητας διασκεδαση κτλ...
Εγω προσωπικα πιστευω πως η κοινωνια μας ειναι τοσο πολυ βρωμικη, και πως οι πολιτικοι ειναι τοσο αδιστακτοι, που θα χρησιμοποιησουν οποιοδηποτε μεσο για να κρατηθουν στην εξουσια.

Αυτο που αναφερεις ειναι ενα ενδεχομενο. Οπως επισης ειναι ενδεχομενο κατι ηλιθια παιδακια να εβαλαν φωτια στην τραπεζα γιατι το θεωρησαν παιχνιδι. Ισως το φτωχο τους μυαλο δεν εφτανε να σκεφτει πως ετσι ισως πεθαιναν ανθρωποι.

Απο την αλλη η δολοφονια 4 ανθρωπων τραβηξε καπως την δημοσιοτητα μακρια απο την πορεια και τις διαμαρτυριες του κοσμου. Και σιγουρα αυτο δεν ευνοησε την αριστερα.

Επισης αρνουμαι να δεχτω πως οποιοσδηποτε εβαλε την φωτια στην τραπεζα ηθελε ανθρωπινα θυματα. Δεν θελω να το πιστεψω. Θελω να πιστευω πως απλα ηθελα να καψουν μια τραπεζα. ΟΣο για το "καψτε τους" εξαιρετικα λυπηρο και απανθρωπο, αλλα οταν μια κοινωνια φτανει να βγαινει στον δρομο και να λειτουργει σαν οχλος, τι αλλο περιμενατε? Ειναι τυπικη συμπεριφορα....
τό κείμενο σου είναι επεικώς απαράδεκτο
1.μιλάς για αποπροσανατολισμό μέ τά ναρκωικά όταν το μεγαλύτερο εμπόριο ναρκωτικών γίνετε μέσα στα πανεπιστημια υπό τήν ανοχή αυτών που συμφωνούν μέ τίς απόψεις σου καί έχουν μετατρέψει τά πανεπιστήμια σέ στέκι εγκληματικών οργανόσεων...ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
γιά κάνε μιά βόλταμ στό πολυτεχνείο βραδακι....
2.όταν καίς μιά τράπεζα δέν εισαι μέντιουμ νά ξέρεις άν υπάρχουν άνθρωποι μέσα και επομένως τό παραμυθάκι που πουλάνε οι εγκληματικές οργανώσεις τών εξαρχείων και διάφορα στέκια ότι εμείς καίμε τράπεζες όταν δέν έχει ανθρώπους μέσα ειναι φτηνή απολογία...
3,τό νά καίς μιά τράπεζα μέ εκατομμύρια μικρομετόχους περιπτεραδες πού δουλέψαν μιά ζωή γιά νά αγοράσουν μετοχές όπως εγώ είναι σάν νά σού καίνε τό σπίτι....ΣΤΌ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΕΆΝ ΔΈΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙς ΤΊς ΤΡΆΠΕΖΕΣδέν σέ υποχρεώνει κανένας νά δανειστείς η νά καταθεσης λεφτα .???.φίλα τα στό σεντούκι τού σπιτιού σου όπως πρίν 200 χρόνια..
4,παρομοιάζεις μιά κοινωνια ότι λειτουργεί σάν όχλος επειδή 5000 εγκληματίες τών εξαρχείων γουστάρουν νά καίνε τήν περιουσία τού κοσμάκι...
ελεος 5000 δολοφόνοι δέν είναι μιά κοινωνία.
τέλος πρέπει νά συνειδιτοποιήσουμε οτι όταν πετάς μιά πέτρα η μολοτωφ  σέναν αστυνόμο τό κάνεις γιά νά τού ανοίξεις τό κεφάλι η να τό κάψεις ζωντανό  και επομένως νομιμοποιείτε από τήν στιγμή πού απειλείτε η ζωή του να πυροβολήσει.....μέ σφαίρα αναισθητική όπως οι φυλακες τά ζωα σε ζωωολογικά πάρκα όταν απειλείτε ένας επισκεπης..
οποιος δέν γουστάρει την κοινωνία αυτή έχει κάθε δικαίωμα νά κατέβει στίς εκλόγές νά κάνει δικό του κομμα να κερδίσει καί νά τήν αλλάξει...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ  πού θέλουν νά επιβάλουν τής απόψεις τους μέ τήν βία ΠΟΎ ΤΟΎς ΑΞΊΖΕΙ ΦΥΛΆΚΑ
είστε πολλόι εδώ μέσα επιεικώς απαραδεκτοι καί μάλιστα μερικοί είστε φίλοι απο παλιά.. πού κάθεστε και σαλιαρίζετε μαζί τους
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ πού συζητούν με καθάρματα που θεωρούν τόν φουντα την 17 νοεμβρη κλπ ΗΡΩΕΣ ...ΜΕ  ανθρωπους πού είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ δολοφόνων από την στιγμή πού επικροτούν τής απόψεις τους...
επίσης γιά νά μήν παρεξηγηθώ δέν συζητώ ούτε μέ χρυσαυγίτες οπαδούς τής 21 απριλιου κλπ.....άλλα ζώα καί αυτοί

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Ή μόνη δύναμη που μου απομένει είναι η άρνηση.
να αρνιέμαι να υποταχτώ.
να μην ανταλλάσσω την ελευθερία μου με τη βόλεψη !!!!!!!!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΘΕΝΙΑΔΩΝ.

Ειδες καμια αυτοκρατορια να ειναι για παντα? Οι αυτοκρατοριες πεφτουν απο την διαφθορα και την κακη διοικηση, οχι απο τις πολιτικες κατευθυνσεις του καθενα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
είστε πολλόι εδώ μέσα επιεικώς απαραδεκτοι καί μάλιστα μερικοί είστε φίλοι απο παλιά.. πού κάθεστε και σαλιαρίζετε μαζί τους
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ πού συζητούν με καθάρματα που θεωρούν τόν φουντα την 17 νοεμβρη κλπ ΗΡΩΕΣ ...ΜΕ  ανθρωπους πού είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ δολοφόνων από την στιγμή πού επικροτούν τής απόψεις τους...
επίσης γιά νά μήν παρεξηγηθώ δέν συζητώ ούτε μέ χρυσαυγίτες οπαδούς τής 21 απριλιου κλπ.....άλλα ζώα καί αυτοί
10 λεπτά εδώ μέσα και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε πάρτυ του indym & ή της ΧΑ - θόρυβος να γίνεται βέβαια, ε? Νέα παιδιά που αντί να πάνε να φτιάξουν καμιά εταιρία με ποιοτικές υπηρεσίες α λα amazon, μιλάνε για τον Άρη στο βουνό και το Βαφειάδη - αν και τα αγαπημένα μου είναι τα άλλα τα φυντάνια και η περισσή ευκολία με την οποία μιλάνε για το θίασο της Χούντας.

Αυτά είναι ταλέντα - παιχτούρες, προσοχή στα δάκτυλα μόνο από το πολύ God of War... :jerking:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τό κείμενο σου είναι επεικώς απαράδεκτο
1.μιλάς για αποπροσανατολισμό μέ τά ναρκωικά όταν το μεγαλύτερο εμπόριο ναρκωτικών γίνετε μέσα στα πανεπιστημια υπό τήν ανοχή αυτών που συμφωνούν μέ τίς απόψεις σου καί έχουν μετατρέψει τά πανεπιστήμια σέ στέκι εγκληματικών οργανόσεων...ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
γιά κάνε μιά βόλταμ στό πολυτεχνείο βραδακι....
2.όταν καίς μιά τράπεζα δέν εισαι μέντιουμ νά ξέρεις άν υπάρχουν άνθρωποι μέσα και επομένως τό παραμυθάκι που πουλάνε οι εγκληματικές οργανώσεις τών εξαρχείων και διάφορα στέκια ότι εμείς καίμε τράπεζες όταν δέν έχει ανθρώπους μέσα ειναι φτηνή απολογία...
3,τό νά καίς μιά τράπεζα μέ εκατομμύρια μικρομετόχους περιπτεραδες πού δουλέψαν μιά ζωή γιά νά αγοράσουν μετοχές όπως εγώ είναι σάν νά σού καίνε τό σπίτι....ΣΤΌ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΕΆΝ ΔΈΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙς ΤΊς ΤΡΆΠΕΖΕΣδέν σέ υποχρεώνει κανένας νά δανειστείς η νά καταθεσης λεφτα .???.φίλα τα στό σεντούκι τού σπιτιού σου όπως πρίν 200 χρόνια..
4,παρομοιάζεις μιά κοινωνια ότι λειτουργεί σάν όχλος επειδή 5000 εγκληματίες τών εξαρχείων γουστάρουν νά καίνε τήν περιουσία τού κοσμάκι...
ελεος 5000 δολοφόνοι δέν είναι μιά κοινωνία.
τέλος πρέπει νά συνειδιτοποιήσουμε οτι όταν πετάς μιά πέτρα η μολοτωφ  σέναν αστυνόμο τό κάνεις γιά νά τού ανοίξεις τό κεφάλι η να τό κάψεις ζωντανό  και επομένως νομιμοποιείτε από τήν στιγμή πού απειλείτε η ζωή του να πυροβολήσει.....μέ σφαίρα αναισθητική όπως οι φυλακες τά ζωα σε ζωωολογικά πάρκα όταν απειλείτε ένας επισκεπης..
οποιος δέν γουστάρει την κοινωνία αυτή έχει κάθε δικαίωμα νά κατέβει στίς εκλόγές νά κάνει δικό του κομμα να κερδίσει καί νά τήν αλλάξει...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ  πού θέλουν νά επιβάλουν τής απόψεις τους μέ τήν βία ΠΟΎ ΤΟΎς ΑΞΊΖΕΙ ΦΥΛΆΚΑ

Ωπα μεγαλε. Ειδες τα προηγουμενα ποστ? Ειδες να συμφωνω με ακροδεξιους ή ακροαριστερους? Ο κοσμος δεν αλλαζει με τρομοκρατικες ενεργειες και δολοφονιες. Αλλαζει με την παιδεια, την επιστημη, και την τεχνολογια. Ειδες πουθενα να επικροτω την βια?

Εδω ο κοσμος καιγεται, και οι φοιτητικες εκλογες γινονται σαν να μην συμβαινει τιποτα. Γιατι τα μελλοντικα στελεχη των κομματων προερχονται απο τις πολιτικες νεολαιες.... Ας διωξει η κοινωνια την πολιτικη απο τους χωρους εκπαιδευσης και τον συνδικαλισμο.
Τα πανεπιστημια μετα το τελος των μαθηματων πρεπει να σφραγιζονται, και να ανοιγουν παλι το επομενο πρωι. Τις ωρες αυτες πρεπει να φυλασσονται απο προσωπικο ασφαλειας. Θα επρεπε οι ιδιοι οι φοιτητες να τα προστατευουν και να μην γινονται αρχηγειο κουκουλοφορων.
ΟΚ αρκετοι φοιτητες καπνιζουν χασισι η δοκιμαζουν LSD,MDMA κτλ. Ε το ιδιο συμβαινει και σε αλλες χωρες. Τι διαφορετικο γινεται στην Ελλαδα δηλαδη?
Το ασυλο υπαρχει γιατι δυστυχως η αστυνομια βρισκεται ακομα στην εποχη της χουντας. ΟΚ το εκμεταλλευονται καποιοι κουκουλοφοροι, των οποιων την ταυτοτητα και την ιδιοτητα δεν γνωριζουμε, αλλα και παλι το ασυλο καθιερωθηκε για καποιους λογους. Το θεμα ειναι αν το προστατευουν οι ιδιοι οι φοιτητες με το να μην επιτρεπουν σε ταραχοποιους να μπαινουν μεσα. Νομοθεσια υπαρχει επαρκεστατη για να μπαινει μεσα αστυνομια αν χρειαστει. Ας απαιτησουμε απο την πολιτεια να την εφαρμοσει, αντι να συζητα για αλλαγη της.
Δεν εχουν ολα τα κρατη τις ιδιες ελευθεριες. Με ενα βιντεο που ποσταρα πιο πριν απο Αγγλια εδειξα πως ο πολιτης μπορει να ασκει στο επακρο τα δικαιωματα του, χωρις να κινδυνευει απο τραμπουκισμους και ξυλο απο την αστυνομια ή "προσαγωγη για εξακριβωση". Ολα αυτα βγαινουν απο τους πολιτες σαν αντιδραση και βια. Συγνωμη κιολας, αλλα αν και εγω ειχα ατυχημα τυπου ζαρντινιερας, και εβλεπα τους υπαιτιους να παιρνουν και προαγωγες, ε πιθανο θα ηταν να πεταγα και εγω μολοτοφ και να χτυπαγα αστυνομικους με καδρονια. Ας σταματησει επιτελους να λειτουργει ετσι η αστυνομια στην Ελλαδα.
Επισης στην Ελλαδα οι βουλευτες μας κανουν μηνυση σε ηθοποιους επειδη κατηγορησαν τον πολιτικο κοσμο γενικα, οταν στην Αγγλια οι πολιτες γιουχαραν σε ζωντανη εκπομπη βουλευτες για παρατυπιες σε εξοδα. Υπαρχουν χωρες που δεν κρεμεται ο πολιτης απο τα αρχιδια του ΔΥ για να εξυπηρετηθει, που δεν δινει φακελακι στον γιατρο κτλ....
Ε λοιπον ολα αυτα ειναι δημοκρατια εν τελει για τους πολιτες.

Πουθενα δεν ταχθηκα υπερ των καταστροφων. Αν θες κατσε και διαβασε τα ποστ μου. Ειχα πει πιο παλια πως πρεπει να διαδηλωνει ο κοσμος χωρις να ανοιγει μυτη, χωρις να σπαει τζαμαρια. Οτι καποιοι δολοφονησαν 4 ανθρωπους μεσα στην τραπεζα ειναι γεγονος. Απλα δεν ξερω αν το εκαναν απο αγνοια, ηλιθιοτητα, ή αν το εκαναν σκοπιμα, και ποια συμφεροντα εξυπηρετουσαν.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
10 λεπτά εδώ μέσα και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε πάρτυ του indym & ή της ΧΑ - θόρυβος να γίνεται βέβαια, ε? Νέα παιδιά που αντί να πάνε να φτιάξουν καμιά εταιρία με ποιοτικές υπηρεσίες α λα amazon, μιλάνε για τον Άρη στο βουνό και το Βαφειάδη - αν και τα αγαπημένα μου είναι τα άλλα τα φυντάνια και η περισσή ευκολία με την οποία μιλάνε για το θίασο της Χούντας.

Αυτά είναι ταλέντα - παιχτούρες, προσοχή στα δάκτυλα μόνο από το πολύ God of War... :jerking:

Εγω δεν υπαρασπιζομαι κανεναν. Δεν ειμαι ουτε ΧΑ, ουτε αριστερος, και βλεπω τα πραγματα περιπου απο την μεση. Δεν καταλαβαινω γιατι μου επιτιθονται επειδη λεω την γνωμη μου. Δηλαδη δικαιωμα να ποσταρουν εδω μεσα εχουν μονο τα ακρα? Εχεις και τους "υπευθυνους" της ιστοσελιδας, που δειχνουν ευαισθησια επιλεκτικα...

Αλλα θα πω το εξης: Οταν παρουν τηλεφωνο να ειδοποιησουν μια οικογενεια πως το παιδι τους πεθανε σε εμπρησμο τραπεζας ή απο σφαιρα αστυνομικου ή σε τροχαιο κτλ, τον ιδιο πονο θα βιωσουν αυτοι οι ανθρωποι. Οποτε ας αρχισουν οι ανθρωποι του σαιτ να δειχνουν την ιδια ευαισθησια για ΟΛΑ τα θυματα. Και να σταματησουν να επιτρεπουν την προσβολη νεκρων ανθρωπων απο μελη με ιδιες αντιληψεις.

ΥΓ: Η προκυρηξη στο indemedia για την Marfin ηταν μια μαλακια γεματη αρλουμπες. Εκανα υπομονη οταν την διαβαζα... Το μονο που κρατησα απο τοσο κειμενο ειναι 5-6 γραμμες για το τι μπορει να εγινε στην τραπεζα. Ολα τα αλλα ηταν παπαρολογιες.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγω δεν υπαρασπιζομαι κανεναν. Δεν ειμαι ουτε ΧΑ, ουτε αριστερος, και βλεπω τα πραγματα περιπου απο την μεση. Δεν καταλαβαινω γιατι μου επιτιθονται επειδη λεω την γνωμη μου. Δηλαδη δικαιωμα να ποσταρουν εδω μεσα εχουν μονο τα ακρα? Εχεις και τους "υπευθυνους" της ιστοσελιδας, που δειχνουν ευαισθησια επιλεκτικα...

Αλλα θα πω το εξης: Οταν παρουν τηλεφωνο να ειδοποιησουν μια οικογενεια πως το παιδι τους πεθανε σε εμπρησμο τραπεζας ή απο σφαιρα αστυνομικου ή σε τροχαιο κτλ, τον ιδιο πονο θα βιωσουν αυτοι οι ανθρωποι. Οποτε ας αρχισουν οι ανθρωποι του σαιτ να δειχνουν την ιδια ευαισθησια για ΟΛΑ τα θυματα. Και να σταματησουν να επιτρεπουν την προσβολη νεκρων ανθρωπων απο μελη με ιδιες αντιληψεις.

ΥΓ: Η προκυρηξη στο indemedia για την Marfin ηταν μια μαλακια γεματη αρλουμπες. Εκανα υπομονη οταν την διαβαζα... Το μονο που κρατησα απο τοσο κειμενο ειναι 5-6 γραμμες για το τι μπορει να εγινε στην τραπεζα. Ολα τα αλλα ηταν παπαρολογιες.
φίλε στό πρώτο κείμενο  σου που απανταω.. μάλλον γιά μπάλωμα καταστασεων σε κόβω μέ τό νά λές ότι καίνε τράπεζες χωρίς νά ξέρουν τί κάνουν καί τί θέλουν κλπ..
τέλος πάντων το χρησιμοποιησα για νά εκφράσω και μερικές μου απόψεις που δέν είναι απάντηση σέ αυτά πού εγραψες..δέν απευθυνόμουν σέ σένα αποκλειστικά...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom