Επισκέπτης
Κουφάλα,εμένα είχε πιαστεί το χέρι μου στο γράψιμο!!!4 χρονια εδεινα προφορικες εξετασεις ρε,λογω ορθογραφιας,αυτα εδω δεν ειναι τπτ που να δεις τι εκανα παλια
Τώρα το ξεκουράζω!!!
Κουφάλα,εμένα είχε πιαστεί το χέρι μου στο γράψιμο!!!4 χρονια εδεινα προφορικες εξετασεις ρε,λογω ορθογραφιας,αυτα εδω δεν ειναι τπτ που να δεις τι εκανα παλια
Φακ γιου επιτελους ειμαι ανορθογραφος τι προμπλεμ εχεις κλεφτη παπα γαμω την εκκλησια σ?
Κουφάλα,εμένα είχε πιαστεί το χέρι μου στογράψιμοΠΑΙΞΙΜΟ!!!
Τώρα το ξεκουράζω!!!
Αντέ ρε σε καμία Ρωσίδα κ αν δεν πας εσύ ζήτα να έρθει αυτή!!!εεετσι
ε ε ερχεται!!!!Αντέ ρε σε καμία Ρωσίδα κ αν δεν πας εσύ ζήτα να έρθει αυτή!!!
Οι φιλοι σου Μαλλιος και Μπαμπαλης επαιξαν το μονοπρακτο...Τιμωρια και Εγκλημα και πηραν αυτο που χρειαζοταν και επρεπε παραλληλα και χρειαζεται σε ολους τους δολοφονους της ζωης των ανθρωπων
....Υπαρχουν ακομα μαλακες που πιστευουν οτι η 17Ν ηταν αυτοι οι τυχαρπαστοι που επιασαν τοτε με συνοπτικες διαδικασιες.......μεχρι και το ΚΚ μιλα για προβοκατσιες και επιχειρησεις εσωτερικες πρακτορων.....σκοτωσαν Μαλλιο-Μπαμπαλη , δεν μας λες πως βρηκαν τον αρχηγο της ΣΙΑ στην Αθηνα....μιλαμε για πληροφοριες που εχουν μονο μυημενοι.....
Eλπίζω μόνο όχι με τα πόδια!!!ε ε ερχεται!!!!
4 χρονια εδεινα προφορικες εξετασεις ρε,λογω ορθογραφιας,αυτα εδω δεν ειναι τπτ που να δεις τι εκανα παλια
αυτός και ο Οργουελ.Εχω διαβασει αλλα μου φαινεται πολυ συμβατικος και αρκετα συμβιβασμενος φιλε ο Aldous
τη περιμένει ακόμα αλλά δε θα ρθει....Γιατι τη περιμενες ????
Παντως καταλβαινω τι λες..Ομως για αυτο μακροημερευσε η δεκατη εβδομη νοεμβγρη οπως λενε οι ψευδοι , επειδη ειχε ολα οσα πρεπει αν εχει μια συνΩμΟτικη οργανωση και τα τηρουσε με θρησκευτικη ευλαβεια μεχρι την αρχη του τελους της.....
Καντε μου μαθημα ορθογραφιας τωρα
αυτός και ο Οργουελ.
συνώνυμοι του συμβιβασμού.
Απο το σταματης ;) ;)σταμ εισαι μεγαλος εισαι πολυ μεγαλος εισαι απρα πολυ μεγαλος μη μασας με τα σχολια
το σταμ βγαινει απο τον ολλανδο παιχτη ???? τον ελβετο ποιητη ???? ή μηπως το σταμουλη το λοχια ????
απο τον Γιουρι Γκαγκαριν?εμενα παντως δνε βγαινει απο τη λειντι γκαγκα