Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ενώ ο κομουνισμός είναι νέο αίμα...νέο πράγμα.Eεεε νέοι άνθρωποι είμαστε,αλοίμο αν από τώρα συντηρητικοποιουθούμε σαν εσάς τους κωλόγερους!!!
Ενώ ο κομουνισμός είναι νέο αίμα...νέο πράγμα.Eεεε νέοι άνθρωποι είμαστε,αλοίμο αν από τώρα συντηρητικοποιουθούμε σαν εσάς τους κωλόγερους!!!
Eεεε νέοι άνθρωποι είμαστε,αλοίμο αν από τώρα συντηρητικοποιουθούμε σαν εσάς τους κωλόγερους!!!
Ναι εντάξει, αλλά κι αυτό που κάνεις εδώ είναι διάλογος. Διαλογική συζήτηση δηλ - άρα υπάρχει ένα contradiction εδώ που λένε. Καταλαβαίνω που βρίσκεσαι ιδεολογικά, αλλά μια ουτοπική κοινωνία δε μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη βία. Έχεις διαβάσει Huxley?Εγω το πιστευω και εχω καθε δικαιωμα να το πιστευω και να το θελω...Οπως καποιος μπορει να νοσταλγει πεσμενα πλεον πουλια ετσι και γω θελω να γινει πραξη αυτο που πιστευω....
Ο Διαλογος , η δημοκρατια , ο κοινοβουλευτισμος δημιουργησε συνθηκες προοδου για τους λαους ? Για μενα οχι μονον καθυποταξε και αποκοιμισε το κοσμο...Δεν βλεπω κανενα μελλον μεσω των ειρηνικων μορφων δρασης γιατι οπως λενε και οι πολιτες ολα τα κομματα ειναι ιδια , οι πολιτες δεν εμπιστευονται πλεον κανενα θεσμο ουτε παπαδες ουτε μμε ουτε στρατο οποτε το εδαφος ειναι προσφορο για αναπτυξη της επαναστατικης πρωτοποριας
Είναι η αιώνια νιότη!!!Ενώ ο κομουνισμός είναι νέο αίμα...νέο πράγμα.
Αυτό το κοπάδι πια....
Μόνος σου έκανες τον παραλληλισμό των ουτοπικών (ευτυχώς!) προσδοκιών! ;) ;)
Ναι εντάξει, αλλά κι αυτό που κάνεις εδώ είναι διάλογος. Διαλογική συζήτηση δηλ - άρα υπάρχει ένα contradiction εδώ που λένε. Καταλαβαίνω που βρίσκεσαι ιδεολογικά, αλλά μια ουτοπική κοινωνία δε μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη βία. Έχεις διαβάσει Huxley?
σώπα ρε μεγάλε... εσύ πετάς και πέτρες εκτός από μαλακίες και μεγάλα λόγια;Κοιτα ολα στην αρχη ειναι ουτοπικα και ο Παπανδρεου οταν εκανε το ΠΑΣΟΚ ποσο ειχε ποσοστο ??? Μετα ομως πηρε τετραπλασια ποσοστα
Θελω να πω οτι τωρα διαμορφωνεται το εδαφος για την κοινωνικη εκρηξη που θα ειναι πραγματικη και οχι ουτοπια
Ομαδικο αρνησιοΕίναι η αιώνια νιότη!!!
Αυτό το κοπάδι πια....
Oι 200.000 ήταν η αρχή,αν βγούνε όλοι όσοι έχουνε κατά γαμηθεί από το κράτος δύσκολα τα πράγματα....Μα αυτο εξηγω τωρα δεν ειναι ουτοπικη κοινωνια ειναι μια κοινωνια ρεαλιστικη και ειναι μπροστα μας...Αργεντινη , Μπανγκοκ , Βραζιλια αλλα και οπου αλλου πηγε το διεθνο νομισματικο τρομοταμειο εσπειρε θυελλες και θερισε επαναστατικους ανεμους σε οαλ τα επιπεδα της κοινωνιας..Η εξεγερση πηρε σαρκα και οστα
Ομαδικο αρνησιο
Εγω επαλ τελειωσα περσυ,ξαναδεινω φετος,δεν αρχησα ακομα γιατη ξεκηναμε την αλλη βδομαδαstam εδωσες πανελληνιες ??? πιστευω να μην εγραψες στην εκθεση το αρνισιο αρνησιο
να ζητάς απολυτήριο λυκείου άλλες φορές, και εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα.stam εδωσες πανελληνιες ??? πιστευω να μην εγραψες στην εκθεση το αρνισιο αρνησιο
Για αρχή :Εγω επαλ τελειωσα περσυ,ξαναδεινω φετος,δεν αρχησα ακομα γιατη ξεκηναμε την αλλη βδομαδα
Oι 200.000 ήταν η αρχή,αν βγούνε όλοι όσοι έχουνε κατά γαμηθεί από το κράτος δύσκολα τα πράγματα....
Μέχρι τώρα ο πολίτης έλεγε τα βολεύω,τώρα που δεν τα βολεύει πλέον αρχίζουν τα δύσκολα....
Πως είσαι σίγουρος ότι η εξέγερση θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και στη Ελλάδα? Εγώ δεν είμαι καθόλου - πιο πιθανό μου φαίνεται να γίνεται πλιάτσικο και να καταπνιγεί στο αίμα (και αθώων).Μα αυτο εξηγω τωρα δεν ειναι ουτοπικη κοινωνια ειναι μια κοινωνια ρεαλιστικη και ειναι μπροστα μας...Αργεντινη , Μπανγκοκ , Βραζιλια αλλα και οπου αλλου πηγε το διεθνο νομισματικο τρομοταμειο εσπειρε θυελλες και θερισε επαναστατικους ανεμους σε οαλ τα επιπεδα της κοινωνιας..Η εξεγερση πηρε σαρκα και οστα
Φακ γιου επιτελους ειμαι ανορθογραφος τι προμπλεμ εχεις κλεφτη παπα γαμω την εκκλησια σ?Για αρχή :
Απάπα την πλάκα μου κάνω!!!Φακ γιου επιτελους ειμαι ανορθογραφος τι προμπλεμ εχεις κλεφτη παπα γαμω την εκκλησια σ?
Πως είσαι σίγουρος ότι η εξέγερση θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και στη Ελλάδα? Εγώ δεν είμαι καθόλου - πιο πιθανό μου φαίνεται να γίνεται πλιάτσικο και να καταπνιγεί στο αίμα (και αθώων).
(ΥΓ) Περίμενα αυτή την απάντηση για τον Huxley...
4 χρονια εδεινα προφορικες εξετασεις ρε,λογω ορθογραφιας,αυτα εδω δεν ειναι τπτ που να δεις τι εκανα παλιαΑπάπα την πλάκα μου κάνω!!!